Dailymail Muutaman vuoden sisällä 20 milj afrikast

Loputontulva

46

521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suvakkivajakki

      Tervetuloa!! :)
      Kyllä tänne maht....

      • Täysjärkinen

        *BANG!!*

        Yks vähemmän!


    • leiriStadissa

      hyvin mahtuu. Rautatientorin huijarien teltassa tilaa

    • kjhkhkhkh

      Eli tämäkin osoittaa sen, että nyt tarvitaan yhtenäistä EU:ta enemmän kuin koskaan aiemmin. Ainoastaan yhtenäinen EU pystyy saamaan tehtyä sellaisia sopimuksia kuin nyt on tehty esim. Turkin kanssa, että kaikki pakolaiset dumpataan leireille Turkkiin. Mikäli Le Penin kaltaiset idiootit saavat EU:n hajoamaan, olisi se koko Euroopan tuho, kun hajanaisen Euroopan yksittäiset maat omilla toimillaan eivät pysty estämään matujen invaasiota. Siihen pystyy ainoastaan vahva yhtenäinen EU yhdessä.

      • Ti3mo

        IHAN ensiks tarttis saada kammettuu jollai vitulla toi suvakki-Risikko helvettii sisäministerin pallilta! :/ Tai se tulee olee edellistä orpo-Petterin halvaannuttanutta mamuryysistäki kaameempi sähläys, jos tänne alkaa taas hevisti turvapaikkaturistia virtaamaan, jos TOI saa siitä päättää! :/


      • rakkaatkantasuomalaiset

        Kun olisikin noin, mutta ei ole :(

        Ymmärrätte mikä on tämän kaiken tarkoitus, harmi että sitä ei missään saa sanoa.

        Meidän kaikkien isovanhemmat.. esivanhemmat kuoli ja haavoittui jo paljon ennen edellisiä sotia, jotta olemme nyt tässä kommentoimassa toisillemme ympäri suomea ja olemme edes syntyneet tänne, meillä on täysi velvollisuus pitää Suomi itsenäisenä ja erota eu:sta, laittaa syntyvyys kantasuomalaisilla kovaan nousuun jne.

        Meillä on velvollisuus selvitä.

        On aika lähettää kaikki muut kotimaihinsa takaisin, jotka tänne ei kuulu.


      • SSDFDDWSESS

        Jospa Leningradin ydinvoimalaitos päästäisi isoja purskauskia ilmaan. Nimittäin, jos nut 20 miljoonaa päästetään Migrin ja Risikon pöydälle käy kaikille muille kuin noille kehnosti.

        Tässä brittilaiset kommentoivat arvioivat, että mepeille tulee hätä käteen EU:sta, mies huutaa niille.

        http://www.express.co.uk/news/politics/774086/Jean-Claude-Juncker-EU-Commission-boss-loses-it-MEPs-white-paper-debate

        1. "Kuvittele, jos haluatte, että olet äänestänyt pysyä (remain in EU).
        Onko mitään, koska joka päivä erityisesti tarkastelemalla tämän erän, joka on vakuuttunut siitä, että olet tehnyt oikean valinnan?

        Muista, että nämä vaaleilla EU eliitin sääntö maan EI ole MEPin. He eivät voi edes tehdä, muuttaa niitä tai kumota EU: n lakeja. joka on jätetty Junckers ja syöksyhampaisiin tämän järjestön. Kun yksittäinen eurooppalainen supervaltio on täysin toimintakykyinen, EU armeija on seuraava askel, niin kukaan ei edes jäsenvaltio enää. KAIKKI näennäinen itsenäisyys, vaikka huono kuin nyt, kaikki katoaa."

        2. "Äänestin OUT vuonna 1975
        Toitottaa toitottaa, kastike juna lähtee ..."

        3. "Tory-puolue-paha osapuolen
        Tietenkin MEP:t marina, he ovat peloissaan EU romahtaa ja olisi lopussa rahanlähde heille ja heillä on mennä ulos todellisessa maailmassa ja löytää oikeaa työtä."

        4. "Nyt tiedät miksi LibLab parlamentin jäsenet äänestivät miten he tekivät ja valehtelivat EU-parlamentille äänestyksen ja ihmiset, jotka äänestivät lähteä.
        Vain UKIP Mepit äänestivät menettävät paikkoja rahanlähde. EI-eriaate, että löydät missään LibLab MEP."


      • szdfggsd

        Jos EU:ltä kysytään niin senhän agenda sanoo, että rajat auki:

        Selitys mokutukselle löytyy kuin löytyykin EU:n johtoportaasta, ja se selitys on kavala - enpä olisikaan uskonut ellen omin silmin pystyisi sitä lukemaan:

        "Euroopan Coudenhove-Kalergi-yhteisö palkitsee poliitikkoja Coudenhove-Kalergi-palkinnolla kahden vuoden välein. Palkinto annetaan poliittiselle henkilölle, kuka edistää kansanvaihtoa Euroopassa.

        Palkinnon saaneita henkilöitä lähiaikoina:

        Jean-Claude Juncker, Euroopan komission presidentti, 2014
        Herman Van Rompuy, Entinen Euroopanvaltuuston presidentti, 2012
        Angela Merkel, Saksan kansantasavallan kansliapäällikkö, 2010"

        "Tulevaisuuden ihminen on sekarotuinen. Tämän päivän rodut ja luokat vähitellen häviävät tilan, ajan ja ennakkoluulojen eliminoimisen vuoksi. Tulevaisuuden euraasia-negroidi-rotu, ulkonäöltään samankaltainen kuin muinaiset egyptiläiset, tulee korvaamaan kansan monipuolisuuden yksilöiden moninaisuudella. ”
        – Coudenhove-Kalergi, Richard Nikolaus. Praktischer Idealismus "

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Richard_Coudenhove-Kalergi

        EU on siis yhtä kuin pakkomokutus! Tuossa se on suoraan sanottu, mustaa valkoisella.


    • pelleface

      Tervetuloa, pakolaiset.

    • keps

      Eikö siellä Afrikassa, ainakin etelässä ole rikas luonto ja lämmintä? Miksi nuo ei pärjää kotimaassaan, kun siellä on asuttu tuhansia ja tuhansia vuosia, on ihmiset ennenkin siellä pärjänneet. Olisiko yksi syy liiallinen sikiäminen? Ei suomalaisetkaa sikiä kuin kanit ja muut sivistyneet kansat, eikä luonnon resurssit riittäisi muutenkaan, pakollinen kuolema on edessä kumminkin.

      Valkoiset, länsimaiset ihmiset on saavuttaneet elintasonsa fiksuudella ja ahkeralla työllä, ei ala huuli lörpöttäen odottamalla aina valmista ateriaa. Jos Suomeen tulisi nuo kaikki lörppöhuulet, miten 3 miljoonaa työtä tekevää voisi kaikki elättää, ei mitenkään vaikka tilaa olisikin, kaaos olis kohta myös täällä.

      • huolikasvaa

        Vähemmän kuin 3 miljoonaa työtä tekevää


    • J.P.Morgan

      Suomalaislehti sievistelee lukua. Siis tarkoituksella.

      Nuo kumivenekuljetukset ja oikein sosiaaliturvalle koko kumivenelasti, tuovat mieleen politiikot, joille homma on etu.

    • Sitä.sattuu.Suomess

      Eikö pikkuisen vituta ketään?

      • tuhoontuomitutko

        Ankarasti vituttaa


    • Talvikelillä.ainakin

      Seisomapaikkoja 62 miljoonalle.

    • homo-kalergi

      Kiina tai Japani ei ota elintasopakolaisia tai muitakaan haitallisia "siirtolaisia" ja hallitsee jo maailman kauppaa sekä valtaa afrikasta viljelysmaata itselleen.

      Luu jää rappajahomojen käteen jotka yrittävät tuhota euroopasta kansallisvaltiot.

    • de.Whittu

      Suomen Vastarintaliike on laskenut kahden seuraavan vuoden aikana Suomeen muuttavan 13 miljardia mamua.

      • pois.totuus

        Siksipä sitä liikettä yritetään hävittää. Ei saa sanoa totuuksia.


    • synkältä_näyttää

      Milloin Euroopassa tajutaan: Mitä enemmän otetaan, sen enemmän on tulijoita!
      Jossain vaiheessa on luultavimmin pakko ruveta ampumaan tänne kehitysmaista rynniviä. Jos me annamme vapaaehtoisesti muuttaa Euroopan valtiot kehitysmaiksi, niin mikä järki siinä sitten on ja miten se maailmaa parantaisi?

      • Ygyftd

        Ei se hyvät ihmiset ole kiinni tajuamisesta. Goldman & Sachsin perustama valtiokoaliittio, kauppaliitto. Se alkoi tehdä polittista velkaa ja sosiaaliturvaa kylvettiin tyhjästä, nyt meitä ei irti päästetä. Tätä pankkiiri sanoo kilpailukyvyn nostoksi. Tänä vuonna on siis sanottu, että uudet eu-johtajat tulevat pakottamaan eurooppalaisia. 20 miljoonaa "pöpiä" on jo pakottamista. Suomen virallinen porukka ei sattuneesta syytä ole lainkaan hajulla mitä tapahtuu. Onko mm. työministerille tullut tieto liittovaltiosta, kun jäi lomalle, uprollakin kuulemma jumittaa, ei haluta tällaista?

        Britit sanovat, että kun nuo eurokraatit saavat armeija, sen jälkeen tulee olemaan hirveää. Unkarit ja muut pakotetaan.

        http://www.zerohedge.com/news/2017-03-01/ihre-papiere-bitte-are-we-being-set-national-id-system

        Saksa kovistelee nyt henkilöpareilla, natsivaltio oloissa saa pelätä siis ihan mitä vaan, vaikka olisi ollut täysin nuhteeton. Mielipide on väärä ja tulet vangituksi. Jokainen voisi vähän varotella, missä seurassa kertoo.


      • Saa.nähdä

        Tulee olemaan sietämätöntä, kun työttömät pakotetaan SPR:lle rengeiksi. Muistakaa miten tungetteleivia ne olivat jo syksyllä 2015. Kaikki pannaan vängällä niitä passamaan. Sotatoimia voisi tulla Europpaan kun ilmat lämpenee, koska nuo leviää äkkiä busseilla.


      • Rfyfgyfgayg

        Kunpa olisi itse tajunnut heti 2008 jälkeen lähteä Suomesta. Sen jälkeen tätä velkaa on vatkuttu ja hulluus näyttää kukoistavan. Erikoista, että eu-mepit eivät tunnista vikatilaa. Palkka siis lojaalisuudesta väärä poliittinen tuki. Tämä on ollut valtavaa häiriötilaa EU:sta, "häiriintyneet" poliikot vielä. Valeuutiset, ei kerrota, ja eräät luulevat, että ollaan hyvien voimien kanssa tekemisissä. Nämä "hyvät voimat" yllättävät joka 3. kk katastrofeilla ja nyt 20 miljoonaa matkaajaa olisi tulossa ja työnnettäisiin asutuksen sekaan meiltä kysellemättä. Hirviöjärjestelmä, siis pankki tämä on suunnitellut, pellet saatiin pelaamaan. Pro-eu-kaverit siis veivät suomen lopulta uuteen "sotatilaan".

        Googlen kääntäjä kehtaisi pyytää kesken kaiken palautetta enkä tajunnut, että sillä kerätään klikkaus, IP-numero.


      • VFdyagsygf

        Suomen pitäisi myös peruuttaa eu-jäsenyys päätös. Joku ehdottaa sitä Britanniassa, kun se yksi hedge-nainen rähjää edelleen eikä itse muuta pois Englannista. Juncker puhui kaksitahoisen puheen, varman suomalainen opetti, miten ninistö käyttelee kansan kuvitelmia hyväkseen, on olevaan ihmisten puolella, mutta heti kun selkänsä kääntää kaikki muuttuu. Joku varoittikin, että Junckeriin turha on luottaa, hän on vai murto-osa diktatuurin menetyksessä paikan menettäjistä. Juncker jää sitä paitsi kohta eläkkeelle, se voi noin kaksipiippuisesti olla vaativa ja sitten muka kiva. Ei ole vaaraa, että diktatuuri muuttuisi, kun velat on massiiviset eikä suomi-poliiikka ole reagoinut vuosikausien varoituksiin.

        http://www.express.co.uk/news/uk/773915/eu-warning-britain-dividing-europe-brexit-talks-theresa-may-article-50-bill

        "Kaksi vuotta kestäneiden neuvottelujen on erittäin vahingollista vielä epämääräinen.

        Meidän täytyy valmistautua kumota vuoden 1972 ja poistu heti neuvottelujen pysähtyä. Tämä on paras ratkaisu kaikille osapuolille."


    • pouhoiuy

      Tuo määrä ei ole riittävä, siihen täytyy laskea muut lähi-idän lähtijät ja aasialaiset joita tulee olemaan myös miljoonia.

      • vitutusnousee

        Niin kohta ei sekaan edes mahduta ja jengi maksaa kohta pelkkiä hulevesimaksuja vesilaskujensa seassa 500% lisää ja kiinteistöverot nousee ja kaikki muut maksut.Ompa ihanaa.

        Kokoajan tulee omituisia uusia kusettamislaskuja, jotta nuo saatais elätettyä.


      • Suunnitelma.sisässä

        Noita ei voi "tuhotakaan" ja akat alkaa niitä pelastaa, majoittaa, yms. Seuraus on totaalikatastrofi, jos naiset ovat ministereinä.

        Ulkomaisissa lehdissä on koko ajan kuvia ja juttuja ebolasta selviytyjistä tms. Kun niillä alkaa olla sukulaisia Euroopassa. Jos joku sota syttyisi, niin noita kai varjeltaisiin. Goldman & SachsIn Draghi on tänään päästänyt puhetta tyytyväisenä hymyssä suin.

        Latvian Domborskis (?), Jucker, Martin Seymor, kätsy, mougherini, timmermans kaappavat vallan ja merkeli on mukana. Näin se liittovaltio tehdään, viikko ennen kuin on tieto 20 miljoonan invaasiota annetaan mukamas demokraattisesti tieto valkoisesta kirjasta ja mukamas vaihtoehdoista. Brittimepit sanoo, ettei koko (1975-2016) aikana ole voineet päättää laieista, jos joku panee vastaan, Junckerin kääpiöt vain vaihtavat sanajärjestystä, kaikki on pakotettu läpi. Suomalaiset eivät edes tajua tuota, nytkin joku tässä hakee EU:ta apua ja turvaa.

        Ennen kuin kumiveneet ovat rannassa, pitäisi eu-suunnitelma saada hylätyksi. Ja kun pankkiiri teki hurjat velta, sen ei anneta väistyä, Timmermans lietsoo sitä sotaa, josta merkeli mainosti. Sodasta haasteli yksi kotimainen tyyppi v. 2010, jos Kreikka menee konkkaan.

        Putin valmistelee (salaliittoteoriaa) sotaa ja niin kai Natokin.


    • Hoplaax

      Ainoa tapa pelastaa Eurooppa katastrofilta turvapaikanhakijatulvan muodossa on sulkea toistaiseksi EU:n ulkorajat turvapaikanhakijoilta ja tehdä se tiettäväksi koko maailmalle.

      Pelkästään Afrikassa on toista miljardia EU:n lihapadoille haluavaa, muista maanosista puhumattakaan. Avoimien ovien politiikalla tulva paisuu hyökyaalloksi.

      Pakolais- ja ihmisoikeussopimuksia laadittaessa ei osattu varautua nykyiseen kansainvaellukseen, joten ne ovat nykytilanteeseen sopimattomia ja näin ollen niitä ei tule sokeasti noudattaa, kuten moni EU-maa onkin jo toiminut.

      Koska EU on näköjään kädetön ratkaisemaan ongelmaa, Suomen tulee olla edelläkävijöiden joukossa järjellisen turvapaikkapolitiikan käyttöönotossa.

      • eielämisenmahdoll

        ja laittavat ranttaliksi nelinkertaistavat itsensä vuoteen 2050 mennessä jo pelkästään afrikassa.Opetetaanko täällä meil suomessakin naisten ja miesten tasa-arvoa silloin vai opettavatko meitä jos meidän annetaan edes elää.


      • chbchfbfhf

        Luuletko tosiaan, että joku vaivautuisi panemaan EU:n ulkorajat kiinni. Merkeliä ainakin kiristi G & S. Kai olette täältä löytäneet huonon käännöksen, jonka kerran laitoin? Davosin talouskomissiossa kaksi suurpankkiiria puhui, että tulevat EU johtajat pakottavat eurooppalaisia. Eurooppalaiset eivät ole tottuneet tällaiseen ja valitteli. Draghin on Suomikin antanut printata 3500 mrd velat jos luvut nyt oli oikeat..

        Jos EU-armeija ehditään suomalaien käskystä alkaa perustaa, ne ajaa aseilla nuo tyypit maahan. Sitä ennen pitäisi pystyä estämään jotain tapahtumia, joita valtiossa ei pystytä. Ihan kamalaa seurata miten suomen sumennettu tiedonvälitys on saanut ihmiset elämään täysin turvallisuuden tunteessa. Tiedotusvälineet tekevät tahallaan kansanmurhan omalla politikoinnillaan mahdolliseksi. Ihmiset eivät osaa varautua.


    • lepäärauhassaSuomi

      Ja voi sitä syntyvyyden määrää mitä tulijoilla on

      kaikilla 5-12 lasta

      perhesidehakemukset päälle tuollekkin määrälle..parisataa miljoonaa...heipparallaa kun polkevat meidän lakeja jo nyt.

    • anarnisti

      kohta on huono puolustaa kun seläntakana on vaikka minkämaalaista läpsyttelijää

      • G7g7f5f5

        Kuka se sinulle maksaa siitä anarkistmista? EU:ko? Joku teitä tukee, mutta voisit nyt kertoa kuka.


    • Rahaa-laivoilla-Suomeen

      " verkkouutiset kertoi aiemmin 15 miljoonaa
      afrikkalaista hakeutumassa eu:hun"

      Tuollaisen uutisen ei pitäisi millään lailla huolestuttaa tai järkyttää Kokoomuksen pää-äänenkannattajaa Nykypäivä/Verkkouutisia.
      Näkyvä kokoomusvaikuttaja Alex Stubb sanoi asian näin ytimekkäästi:

      "Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta."
      https://twitter.com/alexstubb/status/625020379023675393?lang=fi

      Kun sitä rikkautta alkaa tullaa tuhansia laivalasteja Eurooppaan, ja Suomeenkin tulee joka vuosi 20 täyttä ruotsinlaivallista, niin sehän on silkkaa kultaa kun sieltä tulee. Rikkautta. Sadunomaista, monikulttuurista rikkautta 15.000.000 mustan pään verran.

    • Toimittaja.ulos
    • Fdasdst

      Eipä ole Teija Tiilikainen antanut lehdistötiedotteita.
      Melko sodatonta nyt. Tyytyväisyyttään kai myhertävät?

      Ehkä huomenna tulee uhkaa, ettei EU-touhua vastusteta.

    • MilloinViisumiVapausTuli

      Miksei niitä sengen rajoja valvota.Viisumunhan tulija tarvitsee tai työluvan.Ei mitään ongelmaa jos virkamiehet hoitaisivat virkavastuulla tehtävänsä.

    • frtdgyjhk

      Mitään ongelmaa ei ollut silloin kun Suomi vielä oli itsenäinen maa ja kansanvalta sekä rajavalvontakin oli kunnossa. Nykyäänhän kumpaakaan ei enää ole vaikka valtamedia yrittää muuta tarinoida. Journalismista ei ole 10-15 vuoteen ollut enää tietoakaan.

    • Risikko-herää-jo

      >> Miksei niitä sengen rajoja valvota.

      Schengen-sopimus sanoo että kahden EU-maan välillä ei pitäisi olla mitään rajakontrollia, kaikki voivat vapaasti liikkua maasta toiseen.

      Mutta Suomen pakolaistilanne, ja etenkin maassa oleskeleva laittomien maassaolijoiden lauma kasvaa valtavaksi. On arveltu että loppukesään mennessä meillä voi olla jo 12.000 laittomasti maassa olevaa.

      Tilanteemme on niin vakava, että jopa Ruotsi aikoo Schengen -sääntöjen vastaisesti alkaa rajakontrollin Torniossa, Suomen rajalla.
      http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6642616

      Suomen laittomat maassaolijat siirtyvät hetkeksi Ruotsiin, mutta Ruotsi palauttaa heidät bumerangina tänne. Taaskin Ruotsi vetoaa Schengen -sääntöön, tällä kertaa oman etunsa muukaisesti näin tulkittuna.

    • londoncalling

      Missäs monikultturilähiössä se Stubbins nyt asuikaan. Hmmm

    • YammaYamma

      Wellcome Jambo man! There is a lot of space here and also finnish mosquito airforce

    • Virhe.arviointiako

      Tänään ja eilen pelkkiä huonoja uutisia tiedossa.

      Islam on ylittänyt kristittyjen uskon vuoteen 2070 mennessä.

      Islam ohittaa kristinuskoa aluksi suurin uskonto maailmassa vuoteen 2070 mennessä
      ISLAM valtaavat kristinuskon suurin uskonto maailmassa vuoteen 2070, uusin tutkimus on todennut.

      Rebecca Perring

      JULKAISTU: 14:45, to, 02 maaliskuu 2017 | PÄIVITETTY: 10:36, pe, 03 maaliskuu 2017
      http://www.express.co.uk/news/world/774202/Islam-largest-religion-world-2070-pew-research-centre-report-Christianity

      Olen usein kysynyt, miksi Suomessa ei ollut väestön suunnittelua, jos islamin uskoiset voivat näin vaan yksinkertaisesti tulla valloittamaan alueita, jotka olemme luoneet tyhjästä. Samaa kysyttiin eilen brittilehden keskustelussa, joka käsitteli EU:n Junckerin paljastamaa valkoista kirjaa ja siitä oli debattia. Miksi on laiminlyöty tällainen olennainen tekijä?

    • yy.kaa.yy.kaa.koo
    • Eu-superstate

      Eiköhän unionin toimivaltaa juuri pitäisi kaventaa, niin kulutuskin supistuisi. Siellä on liikaa johtajia ja vartijoita. Mutta jos muuta ei voi tehdä niin itsehän voi ottaa hatkat virastosta, jonka päätoimiala on väestön tietoinen tuho ja vaihto ja sen rahoitus. Muuta sieltä ei taida oikein tulla.

      Sipilä HS:ssä: EU voi olla vahva vain yhtenäisenä - ei varaa perussopimusten avaamiseen
      Perjantai 3.3.2017 klo 08.45
      Suomi esittää EU:lle realistista keskitien linjaa, ei perussopimusten avaamista, ei uusia hyppyjä integraatiossa eikä unionin toimivallan purkamista.

      http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703032200079840_pi.shtml
      --
      https://www.youtube.com/watch?v=jWIbskklNIk

      https://www.youtube.com/watch?v=q9F3E8X-ooU

      https://www.youtube.com/watch?v=yV-6pHdUpfk

      https://www.youtube.com/watch?v=atrhoW0yIws

    • Afrikka-syö-Euroopan

      >> Dailymail Muutaman vuoden sisällä 20 milj Afrikasta

      Valtamedia surkuttelee kun Britannia saattaa joutua maksamaan vanhojen EU-sopimustensa peruja jopa 50 miljardia euroa seuraavan 10 vuoden aikana. Voi kuulostaa suurelta tuo rahasumma, mutta oikeasti Britannia on pelastamassa oman kotimaansa satumaisen halvalla.

      Silloin kun koko Manner-Eurooppa on muuttunut nykyistä Pohjois-Afrikkaa muistuttavaksi Sharia-lakien alueeksi ja sisällissotien slummiksi, niin Britannia ja britit elelevät omalla saarellansa turvassa ja yltäkylläisyydessä.

      Britit jatkavat vanhan eurooppalaisen sivistyksen ja kulttuurin kultaista elämää, omassa sivistyneessä maassansa.

      • NotAProblem

        No Hätä. Kaikkihamme osaamme sujuvan brittiaksentin ja kuivan huumorin. Hätäkös meillä sitten on olla turviksina juukeissä, sinne tiivistetään kaikkinainen sivistys sitten.


    • 67687090uy

      EU on ollut täydellinen katastrofi Suomelle!

      Suomella ei ole enää mitään päätäntävaltaa vaan esimerkiksi rapajuoppo talousrikollinen Juncer päättää Suomen tulevaisuudesta.

      Mitä ilmeisimmin Junceria kirstää vielä tietty mafiajoukko mm. G. Soros eli todellinen valta on täällä rikollisjoukolla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1653
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1310
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1110
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1097
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      878
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      840
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      763
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe