Ei ikinä enää!! Varoitus kaikille treffailijoille!

kjkjkjklklk

Tein sitten sen virheen, että otin miehen luokseni kylään nettitreffien kautta... Pari kuukautta oltiin viestitelty ja puhuttu videopuheluita jne. Mies tuli sitten viime viikonloppuna luokseni, ei siinä mitään olen melkein jo toipunut tapahtuneesta.. Meillä oli kivaa, paitsi jännitin koko ajan ja mies yritti saada minua rentoutumaan, tosin tuntui hieman kiusalliselta kun mies vähän väliä huomautteli jännittyneisyydestäni ja jopa matki käytöstäni.. Minua myös otti päähän, kun mies kertoi melko pian tultuaan luokseni, että joutuu lähtemään jo aamulla takaisin työn takia. Tuli sellainen tunne, että mies on tullut vaan pikakäynnille luokseni, enkä kehdannut huomauttaa asiasta.. No, välillämme oli myös romantiikkaa ja hellyyttä, mutta ei sen enempää, en halunnut fiilistä, että tulen hyväksikäytetyksi..

No, kun päästiin nukkumaan, niin pääsi piru irti.. Siinä hieman pussailtiin, mutta sitten mies muuttui oudoksi.. Hän alkoi vaatia, että joko otan suihin tai hän tyydyttää itse itsensä.. Hetken katselin miehen outoa käytöstä, hän oli kuin eri ihminen mitä aiemmin, aivan kuin olisi huumeissa tai humalassa vaikka mitään ei oltu juotu.. Yhden kerran mies rauhouttui, mutta sitten taas sama meno jatkui.. Sain jostain voimaa ja nousin ylös sängystä ja sanoin miehelle, että minua ei kiristetä, että mies voi lähteä samantien. Mies nousi ylös, sama urputus vaan jatkui, hän oli loukkaantunut, kun ajoi pitkän matkan luokseni, eikä mitään tapahdu..... No, ehkä olisi tapahtunut, jos mies olisi hoitanut asian jotenkin toisin, eikä alkanut vaatia palvelua vaan itselleen....

Jouduin menemään niin pitkälle, että otin avaimeni ja puhelimen ja avasin takaoven, josta olisin tarvittaessa päässyt pakenemaan. Sanoin miehelle, että soitan poliisin, jos hän ei rauhoitu. Mies yritti koko ajan haastaa riitaa, onneksi pysyin rauhallisena, enkä lähtenyt siihen mukaan. Kun mies oli häipynyt, niin valvoin hetken, kävin jopa ulkona tarkistamassa, että hän on lähtenyt.. Meinasin jopa varmuuden vuoksi soittaa hätäkeskukseen....

Kirjoitan tämän tänne siksi, että tässä on varoituksen sana ihan meille kaikille... Ei ikinä enää ketään suoraan kotiin, vaikka olisi miten ihastunut tms.

77

2751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiitosvaroituksesta

      Aika jäätävä tapahtuma. Onneksi pääsit tilanteesta vammoitta ja varmasti muistat vielä pitkään.
      Monet miehet kuvittelee olevansa taivaasta lahja naisille kun tulevat vaan "nukkumaan" naisen luoksi. Tyydyttävät itsensä jos saavat mahdollisuuden, naisen tunteista/maineesta viis. Mitään muuta aikaa niiltä ei sitten heru. Tulee hyväksikäytetty fiilis.
      Tänne vaan tuntomerkit...tietää muut väistää tyyppiä.
      Mä en treffaile enää ketään netistä. Paskaa vaan saanut. Nyt vaan flirttailen irl. Hauskaa on ja heti näkee miten toinen reagoi!Monta mukavaa kaveria saanut, eivät johtaneet mihinkään vakavaan, eikä seksiin, mutta mukava tehdä kaikkea kivaa yhdessä.
      Tsemppiä kesääsi.

    • Tahvo52

      No kyllä on aikamoista urpoilua molemmalta osapuolelta. Toivottavasti nyt opit että sinne kotiin ei noin aikaisessa vaiheessa tapailua hinata mitään sekopäätä.

    • kutosenmies

      Hähähähä, tuollaisia naiset on että ottavat tuntemattoman miehen luokseen koska mies oli komea. Komeat miehet on aina tuollaisia jännämiehiä. Minä en olisi jäänyt edes yöksi vaan olisin tullut tutustumis käynnille kahville, oltais voiti käydä syömässä ja sellasta pikku kivaa että näkee vähän millainen on koska olen herrasmies enkä vaadi ihmeitä. Mutta nainen ottaa heti kotiinsa asumaan, 90% nettimiehistä on tuollasia jännämiehiä ja sitten me kunnolliset emme saa edes mahdollisuutta koska emme ole niin hyvännäköisiä.

      • COPYMan

        Komean jännämiehen nainen on heti valmis ottamaan kotiinsa, vaikkei tiedä, että jännämies järestää naiselle ahdistavaa jännää.
        Tavallisen näköisen tai vähän tavallista näköä huonomman miehenhän nainen ei kotiin edes halua päästää, vaikka tavallinen ja huonomman näköinen mies kohtelee naista kunnioittavammin, kuin komea jännämies, jonka tavoita on vaan saada itsensä tyydytettyä.
        Minä en ole komea, vaan vähemmän komean näköinen, enkä kyllä lähtisi kenenkään naisen kanssa ensimmäiseksi hänen kotiinsa, vaikka nainen kutsuisi.
        Vähän ihmettelen naisia, jotka edes kutsuvat miehen kotiinsa, varsinkaan komean jännämiehen.
        Kotihan on naiselle turvapaikka ja jos tuollaisen jännämiehen kotiinsa nainen kutsuu, niin jännämies voi tehdä mitä tahansa, koska on fyysisesti naista vahvempi.
        Naisen ei koskaan pitäisi päästää edes tutuksi tullutta miestä kotiinsa, vasta sitten, kun papin aamen on sanottu ja on varmuus, ettei mies ole mikään seko, vaan kunnioittaa naista.
        Ei se mitään kerro miehestä, vaikka mies olisi kuinka ystävällinen naiselle ja kohtelisi naista hyvin.

        Olen mies enkä pidä kotini ovea lukossa, jos ovesta tulee joku asiaton sisään, niin se tekee sen viimeisen kerran, koska kun minä käsken poistumaan, niin silloin henkilö lähtee vaikka ovenkarmit kaulassa pihalle.
        Muutaman olen jo pihalle laittanut, kun tulivat asiattomasti käymään, eivät tule toista kertaa, sellaisen opetuksen heille annoin.
        Keinoja en kaihda, kun poistan henkilön asunnostani.
        Naisten tulee pitää kotinsa ovi lukossa, koska jos naisen kotiin tunkeutuu vieras, varsikin vieras mies, niin nainen on pulassa, koska ei pysty puolustautumaan.


    • Opittavaa

      Vaikutti kovin sekavalta tarinalta, mutta miten tulit siihen johtopäätökseen että hän olisi ollut se mitä etsit. Voitko kelata vähän taaksepäin juttua ja miettiä mistä päättelit että mies on se mitä etsit?
      Miksi näin ei tapahdu kaikille? Nyt ajattelit että teit virheen ja et koskaan enää tee niin. Eikö se ole ihan yhtä tyhmä juttu kuin se että ajattelit toimia niinkuin toimit.
      Anteeksi vaan mutta minusta sinun olisi pitänyt nähdä merkit jo ennen kaikkea tapahtunutta, tai ainakin tuntuisi siltä.
      Etkö muka huomannut miehessä mitään tähän käytökseen viittaavaa?
      Tuo jo ensimmäinen kertomasi käytös ei minusta kuulostanut hyvältä.
      Ei viestittely netissä tapaamatta kerro läheskään kaikkea toisesta.
      Jopa monien kuukausien seurustelukin saattaa tulla käsille.
      Ei ne avierotkaan tyhjästä synny. Ei niiden silti saa antaa ottaa valtaa omasta käytöksestä.
      Niistä voi oppia silti, yrittää olla toistamatta samaa virhettä. Et voi myöskään koskaan olla täysin varma mitä toisen päässä liikkuu.
      Olet rohkea kun lähdit tuohon, katsot vaan ensi kerralla vähän tarkemmin miten toimit kun lähestyt toista.

    • Samankokenut

      Onneksi sentään selvisit ehjin nahoin. Kyllä naisihmisen on oikeasti oltava todella varovainen nettitreffien kanssa. En ole ikinä harrastanut yhden yön suhteita, saati päästänyt nettituttavuutta ensi tapaamisella kotiini. Myös kuvani ja yhteystietojeni kanssa olen todella tarkka. Vasta kun on tavattu kerran, ja mies toisilla treffeillä vaikuttaa luotettavalta, voin harkita puhelinnumeroni antamista. Kotiini päästän vasta, kun on tavattu jo useammin.

      Minullakin on yksi epämiellyttävä tapahtuma, joka sai näin varovaiseksi. Mies laittoi viestiä ja sovittiin treffit. Erehdyin antamaan puhelinnumeroni ennen tapaamista. Mies osoittautui täydelliseksi urpoksi. Olisi vaatinut minua siltä seisomalta luokseen panemaan tai hän olisi tullut luokseni. Kun kieltäydyin, yritti kouria julkisella paikalla.

      Pääsin onneksi pakenemaan, mutta mies soitteli ja laitteli viestiä useamman kuukauden ennen kuin lopulta uskoi ja jätti minut rauhaan. Yhtään ainoaa kertaa en vastannut, ja saatoin vain kiittää onneani ettei miehellä ollut yhteystietojani.

      • Oudohkoa

        ,,," erehdyin antamaan puhelinnumeroni" ,,,"ja saatoin kiittää vain onneani ettei miehellä ollut yhteystietojani". Että silleen pääs käymään:)


      • Revi.siitä
        Oudohkoa kirjoitti:

        ,,," erehdyin antamaan puhelinnumeroni" ,,,"ja saatoin kiittää vain onneani ettei miehellä ollut yhteystietojani". Että silleen pääs käymään:)

        Salaisesta numerosta ei saa osoitetietoja. Kun aloittelin nettideittailua, muutin numeroni salaiseksi juurikin siitä syystä, ettei oven taakse ilmesty joku urpo vonkaamaan.


      • Samankokenut
        Oudohkoa kirjoitti:

        ,,," erehdyin antamaan puhelinnumeroni" ,,,"ja saatoin kiittää vain onneani ettei miehellä ollut yhteystietojani". Että silleen pääs käymään:)

        Sopii siitä nyt repiä. Kertoo vain sinunkin tasostasi, eikä todellakaan mitään hyvää.

        Urpolla oli siis puhelinnumeroni, mutta ei osoitetta eikä koko nimeäni. Ja nykyisin ei ole sitäkään vähää. Numeroni on ollut salainen niin kauan kun olen puhelimen ylipäänsä omistanut.


    • voihuorat

      "Meinasin soittaa hätäkeskukseen"? Halöö mä en sänyt mynaa

      • En.ymmärrä

        Ja suomeksi, kiitos?


      • komekondomi

        vauvan teko ei onnistunut


    • nelikymppinenmies

      Varmaan miehellä on kontolla rikoksia ja rikosrekisteri pitkä kun nälkävuosi.

    • hklhkflhkf

      Kyllä siinä jutellessa selvisi, että miehen elämä ei ole mennyt ihan niin kuin pitää.. Hän on todella älykäs, on korkeakoulututkinto ja ollut aiemmin todella menestyvän yrityksen johtaja ja mies on sitten omalla toiminnallaan sössinyt kaiken ja koko elämänsä siinä samalla... Uskomaton ja surullinen elämänkohtalo, vaikka kaverilla on ollut ainekset ihan mihin vaan.. Jotenkin tuntui, ettei mies edes ymmärtänyt omaa tilannettaan, vaikka kuulemma virkavalta seuraa kaverin jokaista liikettä.. Missä lie aineissa tai psykoosissa kaveri oli.. Välillä toki mietin, että entä jos minä ylireagoin, mutta ei ole korrektia ekoilla treffeillä kyllä hoidella miehen itseään ja mies jotenkin pimahti tilanteesta ja halusi kiusata minua... Onneksi ymmärsin viheltää pelin poikki....

      • ept44

        Mies on älykäs mutta omalla toiminnallaan sössinyt kaiken?
        Siis oli vain sun mielestä älykäs mutta kuitenkin sinua älykkäämpi nähtävästi.


      • IhmissuhdetaidotHukassa
        ept44 kirjoitti:

        Mies on älykäs mutta omalla toiminnallaan sössinyt kaiken?
        Siis oli vain sun mielestä älykäs mutta kuitenkin sinua älykkäämpi nähtävästi.

        Koulutus ei kerro ihmisestä kaikkea.


    • Vilijonkkaneiti

      Hei ei ketään kotiin eikä kenenkään kotiin ennenkuin tuntee paremmin. Kokemuksen kautta panomiehet tunnistaa siitä, että on änkeemässä heti kotiin "kahville" tai tuutko mun luokse "kahville" ( panolle, Jope ruonansuun äänellä...)
      No hyvä että sait urpon pihalle, ilman mitään isompia kiemuroita. Älä menetä uskoasi kuitenkaan.

    • Epänormaaliajoseiseksiä

      Jos olet aikuinen nainen ja pyydät miehen samaan sänkyyn yöksi, niin on ihan normaalia, että mies on latautunut. Siis harrastamaan aikuisten oikeasti. Mutta ei silti oikeuta mitään kiukuttelua ja pakottamista.

    • onkoniintarve

      Selvisit vähällä on melko riskialtista ottaa outo mies kotia, ja mitä tauteja voi saada.
      Tuuntuu uskomattomalta että otat oudon miehen samaan sänkyyn.

    • ApuvaNaisille

      No vihjaa nyt vähän, mistäpäin mies oli ja minkä ikäinen, niin tiedämme olla varuillamme.

    • kutinaAlkaaPerjantaina

      Turhaa miesten musta maalaamista. Näitä sattuu päivittäin siellä täällä. Ujo tavismies otti itsensä rohkaisuun kokkelia salaa naisen asunnon vessassa. Kidutti sidottua naista vainoharhaisena tunteja kunnes nainen pääsi karkuun. Naiset ovat voimattomia välttelemään suvun eloonjäämisvietin vuoksi vääriä henkilöitä. Lisääntymisvietti vetää magneetin tavoin uusiin vaikeuksiin. Riskit on olemassa ja niitä otetaan huomenna perjantaina kuin eilenkin

    • Jjnm

      Ehkä ikävintä tässä on se, että todella välitin tästä miehestä.. Jälkeenpäin olen toki miettinyt, jos se olinkin minä, joka ylireagoi tilanteessa.. Ja ehkä miehen huumori oli vähän outoa.. Mutta kyllä mies jotenki pimahti, kun alkoi pyytää palvelusta itselleen.. En sitten tiedä miten homma olisi siitä edennyt, minulle tuli tunne, että joudun olemaan yksipuolisesti tyydyttämässä toisen tarpeita.. Ja olisihan mies voinut rauhoittua, eikä haastaa riitaa.. Tervejärkinen mies olisi pyytänyt anteeksi, kun säikäytti minut ja lopettanut välittömästi kiristämisellä pelleilyn.. Surullista, että voi kaivata näin erikoista kaveria, hänessä oli myös hyvä puoli ja hän toi kukkiakin tullessaan ja ajoi monta sataa kilometriä luokseni, nyyh....

      • megaämis

        Et sinäkään ihan täysjärkiseltä vaikuta jos voivottelet sekopään perään. Jännämiehet...


      • hjkli

        Hei ihan selvä narsu. Älä vaan ota yhteyttä ja ala pyytelemään anteeksi omaa käytöstäsi. Terveeseen parisuhteeseen ei kuulu tuollainen käytös. Et ylireagoinut. Toimit ihan oikein. Vedit rajat, mikä sinulle tässä vaiheessa tuntuu hyvältä ja sopii. Terve ihminen, joka on oikeasti kiinnostunut, antaa aikaa seksin aloittamiselle eikä pyytele palveluksia itselleen. Maksulliset naiset on sitä varten, että sinne kävellään ja tyydytetään omat tarpeet.


      • seksse

        "Parisuhteeseen" ? Ha.... ? Terveeseen panosuhteeseen!!
        Mies ei tykännyt sinusta, kuvassa olit nätimpi.


      • virheestäviisaampana
        megaämis kirjoitti:

        Et sinäkään ihan täysjärkiseltä vaikuta jos voivottelet sekopään perään. Jännämiehet...

        Eikä myöskään siltä osin että tapaa ekaa kertaa (?) jonkun tuntemattoman kotonaan!! EI IKINÄ!
        Lisäks näiden pitkän matkan takaa tulevien kanssa on vaikeempaa alussa sekin kun moni tuntuu odottavan sitä majotuspaikkaa, ja sitähän ei kannata luvata etukäteen, varsinkaan jos ei oo koskaan nähtykään. Sitten jotkut suuttuu kun lähettää takasin kotiin illan päätteeks..
        Ekan kerran ois parasta sopia vaan lyhyt tapaaminen, esim. jossain kahvilla tai tuopilla, ja sitten voi miettiä halutaanko nähdä toiste vielä pidepienkin treffien merkeissä. Tai jos oikein kiinnostutaan niin voihan niitä ekojakin pidempään jatkaa. Joka tapauksessa yleisellä paikalla ja niin etä kumpi vaan pääsee nopeesti poistuun tilanteesta jos ei kiinnosta.


      • vinotvanhemmatko

        Jotenkin kuulostaa niin tutulta. Tapaa miehen joka kiinnostaa, mutta pian huomaakin, että äijä onkin totaalinen sekopää. Ja kaikkein hassuinta on, että itse kokee syyllisyyttä ja saa vielä haukut päälle, jos asiasta muille kertoo.

        Kertonee kuitenkin kiltteydestäsi, että pohdit itseäsi, josko olisi voinut toimia toisin. Mutta todellisuus on kuitenkin niin, että kyllä niiltä kaheleimmiltakin käytöstavat vaaditaan. Ihan sama miten päin olisit ollut, tuokaan tyyppi tuskin miksikään muuttuisi ja lopputulos olisi jossain kohtaa ihan sama. Et tehnyt mitään väärää, heittäessäsi miestä pihalle.

        Monella miehellä on nettideittailusta melko vääristynyt kuva. Kuvitellaan, että naiset ovat vain ja ainoastaan hakemassa seksiä. Toki heitäkin varmaan on, mutta melkoisen moni hakee tuttavuutta, jonka kanssa saattaisi kasvaa jotain suurempaakin. Pitäisi hieman nähnä omaa nenää pidemmälle ja ottaa selvää, että mitä se toinen sitten hakee. Jos tavoitteet ei kohtaa niin matka jatkuu. Toi oletus "varmasta oanosta" on niin nähty ja koettu. Olen itse ihmetellyt ääneen, että, jos olettaa että olen huoran tasoa niin miten ihmeessä hän itse olettaa saavan edes ilmaiseksi, koska vaikuttaa niin tyhmältä, ettei todennäköisesti osaa punkassakaan mitään.

        Lisäksi toi on ihan älyttömän peloittavaa, että näitä tyyppejä kulkee tuolla ihan vapaana vaikka tarvitsisivat enemmän psykiatrista huolenpitoo kuin naista. Ei me olla hoitajia automaatio-asetuksella!

        Aloittajalle tsempit! Kestää aikansa pohtia kokemusta ja varmasti nakertaa luottoa ihmisiin. Kiinnostaa kuitenkin, että missä päin Suomea tämä tapahtui. Omat kummajaiskokemukset ovat pääkaupunkiseudulla ja jep, tänne mahtuu aivan hävyttömän paljon piupau-populaa.


    • pullaulla

      Voitko kertoa millä treffipalstalla hämeen tutustuit ? Vaikuttaa muuten myös siltä, että oli varattu, koska kova kiire aamulla kotiin.
      Ainakin noilla ilmaisilla saiteilla pyörii paljon puutteessa olevia ukkomiehiä ja ( naisia myös)tai muuten vaan varattuja. Etsivät yhden yön panoseuraa kukkapuskineen ja pullapitkoineen.

    • kokemustajuu

      Olen treffaillut muutamaa tämän Suomi24treffit ym. kautta. Kaikki miehet kertovat että ovat fiksuja ym. mutta he haluavat nopean tapaamisen ja taustalla on että ainiastaan haluavat seksiä!
      Yleistä siis.
      Jostakin pornosivustoilta jossa on kaupan seksiä niin nämä typerykset kuvittelee että kaikki netissä seuraa etsivät naiset tarjoavat seksiä rahasta tai ilman. Kun tapaaminen on tehty, mies jatkaa seuran etsintää.. " Olen luotettava...". maininta jo kertoo ettei ole luotettava. Huijareita ovat.
      Älkää hyvät naiset suostuko tapaamaan miestä jos esim. viestittelyissä se on kärkäs kehumaan sinua, on hirveän kiinnostunut, jne... Äläkä suostu eka treffeillä seksiin!
      Eka treffit kannattaa järjestää vaikkapa kahvilaan jossa muitakin ihmisiä.

    • Keinot

      Netissä seuranhaku palstoilla on suurin osa miehistä varattuja ja päihdeongelmaisia. Nämä päihdeongelmaiset ym. elämän korkeakoululaiset ( vailla työtä ja koulutusta) etsii kaunista, seksikästä naista ja unohtaa samalla vilkaista itseään peilistä, pitävät itseään komeana ym. Voin vannoa että useammat itse epäsiistejä kaikipuolin. Pysy heistä erossa :)
      Häiriköinnin saa loppumaan vaikka olisi soittajalla prepaid, netti-ilmoitus vaan poliisille ja säilytä kaikki viestit ja puhelutiedot ( saapuneet puhelut).
      Jos treffeillä tapaa miehen ja se vonkaa seksiä tai suorastaan pakottaa siihen niin tarkat tuntomerkit paina mieleen ( jos esiintyy toisella nimellä) niin sekin auttaa poliisia. Ota huomioon että joku muukin on jo voinut tehdä samasta tyypistä ilmoituksen. Kyseessähän on seksuaalirikos ( pakottaminen ). Älä koskaan anna tälläisten miesten jatkaa toimintaansa!
      Facebookissa on myöskin näitä hurmureita, heistä voi tehdä suoraan ilmoituksen facebookin nettipoliisille, tämä varsin yleinen toiminta siellä. Seksuaalinen häirintä on rikos, eli jos edes mies ehdottelee seksiä tai alkaa viestitellä seksuaalisella sävytteellä ja viestit ovat sinulle epämiellyttäviä. Näitä ihme hyypiöitä on joka saitilla joten älä missään nimessä usko että olisit ainoa joka miestä kiinnostaa, he pyörittävät monia naisia yhtäaikaa jospa joltain sattuis jotain saamaan.

    • uuuuuuuuuaaaaaaa

      Kamala on stoori tuosta kuristaja-hemmostakin, mikä on juuri nyt tapetilla iltapäivälehdissä. Mistä sitä nyt oikeasti tietää enää että kuka on luotettava ja kuka ei. Taidan lopettaa kaikenlaiset treffailut. No man, no cry !

    • paskatuurijoillain

      Nettideittailu on mukavaa. Juttelin yhden naisen kanssa n. 2 tuntia. Sitten hän pyysi mun puhnron ja soitti heti. Sitten sovittiin tapaaminen. Kumpikaan ei tiennyt miltä toinen näyttää. Se oli salamarakkautta. Nyt ollaan oltu onnellisesti yhdessä 11 vuotta enkä ole vieläkään keksinyt hänestä mitään pahaa moitittavaa.

    • heräänainen

      Alkuperäiselle kirjoittajalle. Mieti vähän ajatuksen kulkuasi kun tuollaisen käytöksen jälkeen olet valmis vielä kehumaan kun toi kukkia ja pullaa tullessaan. Ja tuli satojen km takaa. Sinulla ei ole mitään velvollisuutta pedittää tyyppiä joka tulee kukkapuskan kanssa tai ilman jos ei synkkaa. Mistä tiedät että sinua ei viilattu linssiin kertomuksilla korkeakoulututkinnoista ja yrityksistä.. Ihan tulee sellainen aikuisten joulupukki nyt mieleen,

      • jkrt

        Tälläisistä tapauksista ei kehity mitään suhdetta , ei tämä tyyppi ole rakastunut tähän naiseen kyllä nämä luikurit osaa valehdella. Koska tämä kaveri on tuntematon pitäisi oppia tuntemaan hänet eikä heti sänkyyn, ei netin välityksellä pysty ketään niin hyvin tuntemaan. Ihmettelen monia naisia kun uskovat näitten miesten valheisiin.


    • eikoskaanenää

      Ilmaisilla deittisaiteilla tuntuu olevan seksinnälkäisiä varattuja ja vapaitakin miehiä. Pahin oli mies, joka oli mitä ihanin ja fiksuin, mutta paljastui valehtelevaksi alkkikseksi. Vei myös rahaa. Näkyy edelleen olevan deiteissä. Tästä miehestä tein rikosilmoituksen ja en ole ainoa niin tehnyt nainen. Varokaa.

      • savonmuan

        Niitä ihania ja fiksuja kannattaakin epäillä, nettihuijarit osaavat olla just tuota siihen saakka kun saavat mitä haluavat. Oliko tuo sun deitti olevinaan uskovainen joka etsi vakiseuraa? Pyytää rahaa jopa tapaamisen järjestämiseen ja tavattava on aika nopeesti? Mulla tuollainen tapaus ja samaa jatkaa myös facebookissa?


    • khchuhchjjhv

      Ihme pelottelua ja varoittelua täällä taas. Ensinnäkään joistain ei todellakaan voi nähdä päältä, tai joillain kahvitreffeillä, millainen on. Ja hölmöä, tosin ei naisilta yllättävää, varoitella toisen siisteydestä tyylistä, todellisuudessa kuitenkin pahimmat psykopaatit ovat usein tyylikkäitä ja miellyttäviä ulospäin.
      Aloittajan toiminta oli ihan perusteltua ja tilanteeseen sopivaa, niin miksi tehdä kärpäsestä härkästä.

    • 41v-sinkkumies

      Naisten yleisin virhe on luottaa että komea mies on aina hyvä kumppani. Jos me vähemmän komeat saatais mahdollisuus joskus tutustua naisiin niin näkisitte että oikeasti on hyviä miehiä jotka ei vonkaa pillua heti ekoilla treffeillä.

      • ihmetystä

        Vähemmän komeat miehet yrittää iskee kaunista naista vaikka ei mahiksia, tavallinen nainen ei kelpaa.


      • Vierestä.viety
        ihmetystä kirjoitti:

        Vähemmän komeat miehet yrittää iskee kaunista naista vaikka ei mahiksia, tavallinen nainen ei kelpaa.

        Vähemmän komeana kommentoin, että kyllä minä kelpuuttaisin sen seinäkukkasen, kunhan ajatusmaailmamme sopisivat kohtuullisesti yhteen. Nyt kuitenkaan nämä eivät noteeraa minua mitenkään. Niinpä sitten jatkanemme kumpikin tahoillamme yksinään loppuun asti.


      • 41v-sinkkumies
        ihmetystä kirjoitti:

        Vähemmän komeat miehet yrittää iskee kaunista naista vaikka ei mahiksia, tavallinen nainen ei kelpaa.

        Sulle ei kelpaa tavis mies. Mulle kelpaa tavis nainen kyllä.


      • nirsotukot
        41v-sinkkumies kirjoitti:

        Sulle ei kelpaa tavis mies. Mulle kelpaa tavis nainen kyllä.

        Niin sullehan on missit sitä "tavis"-tasoo..


    • Ghkk

      Tiedän, että mies toimi kaikilla tavoin väärin, enkä ole enää kaivannut hänen peräänsä. Mutta välillä käy mielessä miten kaveri pärjää, tämä herra tarvitsisi kipeästi apua. Tuntui aika kurjalta laittaa mies yli 400 km päähän ajamaan keskellä yötä kotiinsa vailla yöunta ja siinä mielentilassa. Kävi mielessä, että jos kaveri ajaa metsään tai vetää itsensä hirteen, ei olisi mikään ihme. Toisaalta tekisi mieli kirjoittaa miehelle ja kehoittaa hakemaan itselleen apua ennen kuin on liian myöhäistä.. Välillä käy mielessä, entä jos kaveri kantaa kaunaa minua kohtaan ja käy etsimässä käsiinsä.. Eipä ole koskaan aiemmin kukaan ihminen aiheuttanut näin pelottavia tuntemuksia..

      • Äläpelkääunohda

        Jos välimatkaa on 400km, niin miehellä on useita hoitoja jo siinä välillä.


      • Ffghjjk

        Ymmärrän. Varmasti pistää ajattelemaan. Mutta syy ei ollut sinun. Ehkä olisi pitänyt puhua asia auki, ennen tapaamista. No hyvä olla jälkiviisas. Kyllä kaveri on jo toipunut pikku ajelustaan. Ihan vaan lohdutukseksi kerron, että lensin minäkin Italiaan treffeille. Eikä mies sitten ollutkaan mieleinen. Ei menty sänkyyn, eikä Italiano oikein tykännyt hyvää. Jälkeenpäin vähän naurattaa että kaikkia sitä tulee tehtyä. Rooma on kuitenkin hieno kaupunki, joten ihan hyvä reissu siinä mielessä :)


      • gtyu
        Ffghjjk kirjoitti:

        Ymmärrän. Varmasti pistää ajattelemaan. Mutta syy ei ollut sinun. Ehkä olisi pitänyt puhua asia auki, ennen tapaamista. No hyvä olla jälkiviisas. Kyllä kaveri on jo toipunut pikku ajelustaan. Ihan vaan lohdutukseksi kerron, että lensin minäkin Italiaan treffeille. Eikä mies sitten ollutkaan mieleinen. Ei menty sänkyyn, eikä Italiano oikein tykännyt hyvää. Jälkeenpäin vähän naurattaa että kaikkia sitä tulee tehtyä. Rooma on kuitenkin hieno kaupunki, joten ihan hyvä reissu siinä mielessä :)

        Oletko Mia sattumalta, Härmästä?


    • Mi.es

      Näitä juttuja kun lukee niin on parasta että en laita nettiin mitään treffihakua. Näyttää että siellä ne kaikki hullut luuraa jos eivät antavana osapuolena niin saavana.

    • treffitpytyllä

      Mä tapailen miehoa vaan luonnossa.... netti on täynnä sekopäitä. Jos siel on 1 kunnollinen sataa sekopäätä kohden niin aika epätoivoinen tehtävä löytää kunnollinen ja normaali tyyppi... en haluu et mulle käy niinku pokemonille...että mä istun veskipytyllä kun tapaan mun tulevan miehen!,
      http://pokamun.blogspot.fi/2017/06/thrift-shop.html

    • voiVmitäjuttua

      Netissä normaalimiehen pitää todistaa olevansa normaali koska suurin osa siellä olijoista on epänormaaleja ja sekopäitä. Ymmärrettävästi naisilla on alkuajatuksena että tuon täytyy olla joku hullu sekopää ennen kuin mies on näyttänyt terveen paperit... ja silti naiset mieluummin ottavat sen sekopää-sairaan säälistä.

    • Hahaha..Olipas siinä hauska tarina:D
      Kröhöm. En lähtisi täysin tuota miestä syyttämään. Ensinnäkin siinä oli tutustuttu jo pidemmän aikaa ja sitten tämä nainen pyysi miehen kotiinsa yöksi. Mies oli tottakait virittynyt ja hänelle oli itestään selvää, että seksiä tulee olemaan. Nainen härnäsi ja kiihotti miesti sängyssä vielä lisää suutelemalla ym. Eikö naiset ymmärrä, että kun mies kiihottuu, niin se on yleensä menoa sitten. Tuossa sitten laitettiin yhen äkkiä jalat ristiin, niin epäilemättä turhautuminen oli jotain järjetöntä.
      Minusta aikuisen ihmisen pitäisi tietää paremmin mitä on tekemässä. Okei. Todennäkösesti tuo mies ei osannut lämmittää naista oikealla tavalla, vaan alkoi vaan vaatimaan itelleen jotain, sen sijaan, että olisi ottanut nänniä suuhun ja hyväillyt naisen vartaloa ja häpykumpua, jolloin naisen kiihottumisen kautta koko tilanne olisi edennyt toiseen sävyyn..Ehkäpä siinä oli molemmilla oppimisen paikka ja jotain tarttui korvankin taakse , mitä olisi voinut tehä toisin. Tai sitten ei ja sama urpoilu jatkuu vielä seuraavassakin elämässä.

    • ööflöfhö

      Olen päässyt jo yli siitä pähkäilystä, että olinko se minä joka ylireagoi... Kyllä minä kiihottunutta miestä ymmärrän, mutta tämän kaverin käytös oli outoa, silmät oli kuin reilusti humaltuneella vaikka mitään ei oltu juotu, kaverin puhe myös sammalsi.. Säikähdin tosi paljon miehen käytöstä.. Eikä kukaan ole koskaan aiemmin alkanut vinkumaan, jos ei ole seksiä tippunut... Olin minäkin kiihottunut, halusin miestä valtavasti, mutta en halunnut olla nainen, joka tyydyttää vaan miehen tarpeet.. Tosin kävi mielessä, että jos olisin tarttunut miehen heppiin kiinni, niin miten homma olisi jatkunut, olisinko saanut myös itse jotain.. Herrasmiehet hoitelee naisen ensin ja oikein mielelläni hoitelen sitten myös miehen, kun huomaan, että miehellä on sänkyetiketti hallussa!! Olisi tullut todella hyväksikäytetty olo, jos olisi hoideltu vaan mies, enkä olisi saanut itse mitään.... Turha tätä on jossitella kaikki vaaran merkit oli ilmassa ja katsoin parhaakseni viheltää pelin poikki, onneksi tein sen hyvissä ajoin!!! Mies vielä jatkoi urputustaan pois lähtiessään, haastoi riitaa ihan selvästi: sanoi miksi näytän hapanta naamaa ja valitti, kun oli ajanut pitkän matkan.. Jos olisi oikeasti välittänyt minusta olisi heti lopettanut uhkaavan käytöksen ja pyytänyt anteeksi!!!

      • kakille

        hihi yhden yön juttu jakorasia


      • fgyhjjuik

        Kyllä syy oli sun, aika ihme tapaus oot, peräkammarin nainen.


      • yrittänytkyllä

        Tämähän nyt huvittava tapaus olikin, kun noin pitkän pelin vihellät poikki kesken pitkien treffien. Kannattaisi varmasti paljon etukäteen päättää, mitä on sopimassa, hakemassa ja lähtemässä hakemaan. Pahimmillaan ja tällaisessa tapauksessa tulee vastapuolella runteleva pettymys koko nettideittailusta ja sivujen ehdokkaista.


    • netistäsekin

      Näitä riittää, minullakin oli sellainen tyyppi, et käski minun mennä lääkäriin kun en kiinnostunut seksistä?

    • netistäsekin

      Ei enää ikinä netin kautta, oli todella surkeaa, tunsin itseni esineeksi.

      • Joonetissähyvinkin

        Siis mitä sä oikein luulet, että mies haluaa sua kuin hunajaa ja toimii oikkujesi mukaan ja sitten sinä voisit vasta tuntea olevasi arvokas. Lopulta kuitenkin mies saisi mennä.
        Voi surkeutta, oletpa esine. Hei otetaas vähän kelaten uudestaan ja uudestaan.


    • Frog47

      Uskomaton tarina! Meitä on moneksi...
      Olen käynyt joitakin naisia tapaamassa, heidän kotonaan, kutsusta. Jopa niin että ensimmäinen tapaaminen on sovittu kotiin, jolloin olen asiaa ihmetellyt ja kauhistellut.
      Minä kyllä aina kunnioitan kutsujaa ja hänen kotiaan! Niinkuin on todettu, jos ei kummallakin ole rento ja turvallinen olo, on koko tapaaminen täysi fiasko!
      Pieni lahja kuuluu myös herrasmiehen tuomisiin, esim. kukkapuska, kuoharipullo tai joku intiimimpi juttu, aina kun naista tavataan.

      Älkää nyt kokonaan nettitreffailuita lopettako, kyllä sieltä asiallisiakin tyyppejä löytyy, jokaiseen tarpeeseen. Varovainen pitää ja kannattaa kuitenkin olla!!!

    • aiempikommentoija

      Jotenkin säälittää nyt he jotka oikein kuvan kanssa on hakemassa netistä suhdetta, itse sain niin huonon käsityksen miehistä.

    • dddk

      Kai tuossa miehessä jotain hyvääkin oli, harmittaa niin hänen puolestaan, kun on sotkenut yritystoimintansa ja samalla koko elämänsä pahan päiväisesti. Välillä käy mielessä, että pitäisikö kaverilta kysyä, onko tällä kaikki hyvin.. Voi kuulostaa hullulta, mutta välitin tästä miehestä.. Ihastuin miehen hyvään puoleen, meillä oli myös henkinen yhteys ennen kaverin pimahtamista ja tutustumisvaiheessa.. Todennäköisesti hän vaan loukkaantui minuun totaalisesti, kun ei saanut odottamaansa vastakaikua ihan vaan siksi kun jännitin, mutta ei se kyllä oikeuta miestä käyttäytymään noin....

      • dkddk

        ...Tarkemmin kun tässä muistelen ja ajattelen asiaa niin harmittaa kun ajoin se yön selkään. Olisi sittenkin pitänyt maistaa sitä kuumaa jortikkaa aaah.


      • Mietitätä

        Ei kannata miettiä sitä olisiko sittenkin vai ei. Et oikeasti tunne koko miestä. Oikeita reaktioita ei ole olemassa. On olemassa vain reaktioita jotka sopivat meille tai sitten ei sovi.
        Jos lähtee miehen tai naisen matkaan jonka reaktiot ei sovi itselle, mutta ei piittaa niistä. Niin ennemmin tai myöhemmin niistä joutuu sitten kärsimään.
        Siksihän useampi tapaaminen ennekuin tekee tunnepitoisia sitoutumisia.
        Vähintään viisi nyt alkuun. Siinä ehtii nähdä jo käyttäytymistä alkuun. No sinulla oli aika selkeä merkki ettei kaikki menisi ihan toivotulla tavalla joten hylkyyn meni.
        Ehkä mies oli sitä tai tätä, hyvä tai huono, mutta käyttäytymismallit ei oikeasti petä, ne vaan uusiutuu.


    • ikuinen-sinkku

      Tuo johtuu pelkästään siitä että koit miehen olevan komea ja myös sitten kunnollinen mies. Et olisi rumaa miestä ottanut kotiisi koska ne ovat automaattisesti paskoja. Komea mies on aina hyvä ja siksi naiset niihin luottaa. Nyt tiedät että ulkonäköön ei voi luottaa.

      • aito_sinkku

        Ei tuo auta mitään. Nainen valitsee komean aina huolimatta siitä millainen luonne sillä on.
        Koulutustausta merkitsee myös sekä varallisuus. Jos ei ole suurempia mielenlaadun ongelmia niin silloin nainen valitsee aina poikkeuksetta näin. Tai no jos olet muusikko niin hairahtumisia sattuu.
        Jos olet ruma niin saadaksesi naisen sinun täytyy kompensoida joillain muilla keinoin tilannetta. jos olet tosi ruma sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia.
        Jos komea mies pettää naisen ei hän valitse seuraavaksi rumaa miestä. Jos ruma mies olisi muodissa niin silloin ehkä. Naiset sanoo ettei ulkonäöllä ole merkitystä rumalle. Se on empatiaa ettei toinen vaivu itsemurhan asteelle. He ei halua olla vastuussa toisen mielipahasta.
        Miehet puhuu valehtelusta, naiset empatiasta. Se nyt on vaan niin. Naiset haluaa lapselleen paremmat geenit, siis komeammat geenit. Luonnollista. Luonne ei ole pitkään aikaan, tai varmaan koskaan taannut mitään fyysisen kehityksen kannalta parannusta, mutta sitähän ihmisen elämä on, parantaa itseään että pysyisi lajina elossa.

        Ei ole merkitystä sillä onku joku paska tai ei, se on avin teatteria. Naisen pariutumista säätelee luonto. Ei edes nainen itse tiedä miksi hän toimii niinkuin toimii. Vaikka paljonhan nainen selittää kuinka kaikki kontrolli on hänellä.
        Nainen on kuin hissi. Kun astut hissiin sinun pitää painaa oikeita nappuloita päästäksesi oikeaan kerrokseen. Jos painat väärää nappia et pääse oikeaan paikkaan. Sama jos et paina mitään nappia ei myöskään mitään tapahdu.
        Naisessa on myös turvamekanismi. Yleensä sitä tiukempi mitä kauniimmaksi nainen itsensä luokittelee. Napin painajan kasvotunnisteesta päätetään annetaanko napin painannukselle lupa vai ei. Naisella voi olla tarkka määritelmä kuka on saanut luvan kuka ei.
        Jos olet ruma mutta osaat ohittaa naisen turvamekanismin( hakkeri) niin kas kummaa pääset silloinkin oikeaan kerrokseen.
        No onhan sekin luonnon määrittämä keino. Jos olet tarpeeksi neuvokas vaikka sinulta puuttuu se muuten tarvittaisiin siihen, olet kykenevä jatkamaan lajia.

        Rakkaus on tehty siksi ettei siitä naisen loputomasta ajatusten sekamelskasta tulisi este lasten loppuun kasvattamiselle.
        Sitä on siis hyvä olla jotta jonkinlainen kontrolli saavutettaisiin, Muuten se on vain sitä naisten kuuluisaa kemiaa.


    • ikuinen-sinkku

      Sarjakuristaja mikael penttilä on vapaana. Varmaan joku nainen kelpuuttaa sen kotiinsa ja menettää henkensä.

      • eitoivotatuota

        Aina sen luokse joku eksyy , ei kai se muuten olisi sarjakuristaja. Ei kannata olla mustasukkainen siitä, tuskimpa kukaan kuristetuksi haluaa tulla


    • unnukka70

      Niin nämä nettimiehet olettavat eli naisen luo tullaan saamaan seksiä. Ikävä pettymys piti tuottaa miehelle 51v Lappeenrannasta. Yritti reppana vedota tunteisiin, kun ei ole saanut niin pitkään aikaan ja tuli varta vasten käymään. En kutsunut häntä luokseni toiveissani saada seksiä, vaan juomaan kahvia ja juttelemaan ja tutustumaan sitä kautta. Siis ihan oikeasti, miehet. Jotain tasoa voisi teitäkin odottaa. Jos naisena etsin seuraa netistä (tai etsin), ei kyse ollut mistään yhdyntätoiveesta, vaan oikeasta suhteesta. Pornoko on sekoittanut miesten aivot? Hain seuraa 40-50v-ikäisistä miehistä, hyvät asuivat kaukana. Yksi tästä läheltä kirjoitteli kanssani ja laittoi viestiin, että hyvin seisoo ja kovaa olisi tarjolla. Aivan sairasta. Ei todellakaan ole nettideitit minua varten.
      Yhdelle miehelle laitoin palautetta, etten keskustele tuntemattoman kanssa seksistä. Vänisi siihen, että pitää tietää, osuuko seksihalut yksiin. Siis onko joittenkin miesten ajatusmaailma niin, että seksiä voi olla kenen kanssa tahansa?

      • 43rffvdsrwefds

        Mitenkäs seksi poislukee oikean suhteen, etenkin jollei mies edes naisissa juokse? Taitaisi kyllä olla aikas päinvastoin
        Mutta tietenkään jollei seksuaalisuus ole sinun juttusi niin eihän siihen tarvitse lähteä.


    • mummelin_seksiyö

      Aloittajahan on Kuopion mummeli ja kylään tullut mies ent. luotsi Tapsa.

    • omapetiparaspeti

      Kyllä se on toisinpäin. Ensimmäinen (ja samalla viimeinen) yö naisen luona, ja jatkuvasti heräsi siihen kun se pussaili ja hali, yritti päällekin tunkea itseänsä. Jäi unet vajaiksi. Toiset tai kolmannet treffit taisivat olla. Mutta totta aloittaja, ei ikinä kotiin ketään.

    • känkkäränkkä1

      Samaa mieltä. Yöt ovat nukkumista varten . En voi sietää, jos mies painautuu yöllä minua vasten tai yleensäkään saman peiton alle. Kun nukun, haluan nukkua. Seksistä kyllä pidän parisuhteessa, mutta sen aika on ihan muina hetkinä kuin kesken unien.
      Myöskään aamulla herättyäni en välitä seksistä, silloin miehillä on fysiologinen erektio kyseessä ja en ala olla mikään tyydytyskohde. Halu on parhaimmillaan silloin, kun kehittyy vähitellen päivän mittaan.

      • rotoyyuuu

        Taidat olla mun viimeisin naisystävä, hän oli juuri tuollainen, ei tuottanut ero tuskaa.
        Kaikki muut naiset on tykänneet aamuseksistä, siitä kun saa nukkua aivan kiinni ja saman peiton alla.
        Ex-vaimo sanoi että jos yöllä naitattaa niin tottakai pikaiset kesken unien, samoin sanoi viimeisin seksikumppani ja niin myös tehtiinkin ja varmasti tehdään uudelleen ;)


    • samanthah

      Hyi. Tuskin olen naisystäväsi ollut. Kuvottaa tuollaiset, jotka puhuvat kokemuksista eksiensä kanssa ja etenkin kun niitä on ollut useita.

    • Alfa--uros

      Aivan sairas tapahtuma. Aloittaja nainen siis päästi miehen sänkyyn asti ja odotti....mitä? Että ukko tajuaa nukkua kiltisti? Tuossa tapauksessa oli varmasti saanut muunlaisia singnaaleja koko tapaamisen suhteen.
      Kyllä minäkin olen tälläisillä "treffeillä" ollut ja ne ovat päättyneet mukaviin yhteisiin seksihetkiin. On otettu suihin ja nuoltu pillut. Tulee tunne että ketjun aloittaja nauttii siitä että härnää miehiä aivan viimeiseen asti ja sitten pistää pelin poikki. En ihmettelisi vaikka joutuisi raiskatuksi tälläisessä tilanteessa (aivan samantekevää mitä laki tai femakot sanovat tästä näkökulmasta). Jollakin tapaa se olisi oikein tuollaiselle häiriintyneelle psykopaatille.
      Toki myös aviovaimot harrastavat tätä kiristystä ja kiusaamista. Itse olen pitänyt pään kylmänä enkä ole sortunut väkivaltaan tai väkisinmakuuseen. Olen poistunut paikalta pettämään puolisoani, kyllä Maailmassa naisia riittää!

      • treffitsängyssä

        Ainoa järkevä kommentti ja vielä jos nainen oletti treffienkin kestävän kauemmin. Oliko sitten tarkoitus tasan vuorokauden vai viikon treffeistä, jota ei kuitenkaan kertonut.


    • VastavoimaVastaan

      Mä en menis kyllä seksiä naiselle ehdottaan, vaan se on naisen tehtävä.
      Jos mies ensimmäiseksi menee seksiä ehdottamaan, niin mieshän on silloin seksuaalinen ahdistelija.
      Jos nainen ehdottaa seksiä, niin miehen tulee pidättäytyä ja vastata kielteisesti.
      Silloin nainen miettii, että mikä vika miehessä on, kun ei seksi kelpaa.
      Ei voida ainakaan syyttää miestä seksuaalisesta ahdistelusta ja jos nainen hylkää miehen sen takia, ettei mies suostu seksiin, vaikka nainen seksiä tyrkyttää, niin mies voi sanoa, että seksinkö takia minun kanssani haluat yksinomaan olla.
      Miehen tulisi antaa naisen olla puutteessa, eikä heti suostua seksiin, jos nainen sitä ehdottaa.

    • rvvvwrwvv

      Täh, on romantiikkaa, hellyyttä ja imuttelua muttei tahdo tuntea itseään hyväksikäytetyksi niin ei tahdo tehdä enemmän, aika naisen logiikkaa. Itse en allekirjoita ukon reaktiota, mutta jollei halua niin mitä sitten tekemään yhtään mitään.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2419
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2164
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      188
      2098
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1712
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      7
      1232
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      17
      1204
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1108
    Aihe