Hei,
aioin tehdä kirsikkahilloa/marmeladia. Kysyisin miksi joissakin ohjeissa kuuluu mukaan myös sitruunamehu? Käytän hillomarmeladisokeria, koska en halua kovin imelää hilloa. Noissa ohjeissa on paljon sokeria, joten sitruuna tasapainottanee ehkä imelyyttä. Kertokaa asiasta tietävät, vaikuttaako makuun. En haluaisi peittää kirsikoiden makua. Jossain ohjeessa neuvottiin keittämään kirsikin kiviä erillisessä pussissa, jotta hilloon tuli mantelinen maku. Hmm.. tuo kuulostaa hyvältä.
Kirsikkamarmeladi
Sitruunaa
1
304
Vastaukset
- kukin makunsamukaan
http://www.maku.fi/resepti/kirsikkahillo
sitruuna terästää todella makua.
Tuolla sokerimäärällä mielestäni aika äklöä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1462444
- 1751681
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6865- 68851
- 59815
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745