PIHLAKOSKEN/MÄKELÄN SELITYKSET KISOJEN JÄLKEEN...

Bryggare&co tilalle

1. Kansainvälinen taso on erittäin kova ja näin pienen yleisurheilumaan on vaikea taistella alan mahtimaita vastaan.
2. Näillä yleisurheiluun suunnatuilla määrärahoilla ei millään pysty parempaan.
3.Muutama yllättävä loukkaantuminen/sairastelu vei meiltä mitalli/pistemahdollisuudet, aneemisuus tuntui tarttuivan koko joukkueeseen.
4. Koululiikunta on nykyään niin vähäistä, että sieltäkin on syytä hakea syytä menestymättömyyteen.
5. EI muillakaan pohjoismailla ole mennyt kisat "putkeen".

Missään vaiheessa Mäkelä/Pihlakoski eivät kyseenalaista omaa johtajuuttaan ja tietotaitoaan sekä työmoraaliaan.....tunnustaisivat nyt edes, että heidän johtajuusaikanaan suunta on ollut jyrkästi alaspäin suuntautuva....jotkut Euroopan Mestaruuskilpailut eivät todellakaan ole mikään mittari..?!

Jokainen voi miettiä itse, mitä johdon pitäisi tehdä.!?!?
Kyvykkäämpiä olisi varmasti tarjolla !!!!!

3

59

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • just joo

   Kait se nyt on selvää, että jos Ruuskanen ei saa mitään opetusministeriön valmennustukea tai olympiakomitean urheilutukea ja kuitenkin paras suomalainen keihäänheittäjä, niin onhan siinä systemissä jotakin vikaa. Ei hän nyt mistään pystymetsästä tullut. Ota itse keppi käteen ja katso miten lentää. Kyllästyttää kun vielä viitsit noita teemoja esim. koululiikunta vielä jauhaa.

   Jos viitsisit perehtyä aiheeseen niin huomaisit, että järjestelmä toimii niin että ponsorisopimusten kautta saa myös paikan edeustusjoukkueessta. Tulisi liitolle liian kalliiksi olla lähettämättä Teroa kisoihin vaikka esim. Seppo Räty on ollut sitä mieltä, että nykykunto ja sijoitus ratkaisee. Jos tehdään sopimuksia niin tuskin tulokset kisoissa sillä paranevat. Urheilussa kun ei politiikka auta.

   Ja mistäs Sinä tuon Bryggaren esiin temapisit. Oks se silleen, että kuka tansa kelpaa mitä joku taystoope toimittaja lenteen kirjoittaa. Minisit tapaamaan ko. herraa ja keskustelisit aiheesta, niin sitten tietäisit jotakin.

   Ei niitä kyvykkäitä urheiluherroja puussa kasva. He on samalla tavoin systeemin vankeja kuin urheilijatkin. Raha se turmeli suomalaisen huippu-urheilun ja viimeiseksi tuhosi keihäänheiton. Selesniltä kopioitiin tuo rähmälleen tyyli ja nyt ei löydy yhtään joka osaa heittää ilman että heittäytyy turvalleen.

   Isoja rahapalkintoja vaan kyläkisoihin, niin kyllä tulokset paranevat. Pitää vain uusia tuo suomainen verojärjestelmä niin että voitot ilman säätiöitä voi jaksottaa jokainen viidentoista vuoden ajalle.

   Urheilu ei tarvitse ensimmäistä ropoa lisää rahoitusta eli siinäkin olet ihan hakoteillä.

  • sopp epp

   Tuli mieleeni sellainen seikka, että olisiko tällä kaupunkilaistumisella jotain merkitystä siihen, että yksilölajien taso laskenut. Monet lahjakkaat nuoret lähtevät jo varhain kaupunkeihin, joissa joukkuepelit ovat suositumpia, kuin raskasta yksin puurtamista vaativat lajit.
   Virenin, Nevalan ja Rädyn tapaiset pitkänlinjan puurtajat ovat maaseudulta vähentyneet ja tulos on nähtävissä. Ruuskasen Antti on sisupussi, jolta voisi odottaa siinä suhteessa eniten.
   Tämä ei ole moite ketään yksilöä kohtaan, vaan pikemminkin kaikki voisi olla yhteiskuntamuutoksen seurausta.??????

  • DDR:n meininkiä...

   Just Joo nimikerkille tiedoksi, että on todella hyvä asia, ettei sinunlaiset "kiihkot" sinne liittoon ainakaan johtohommiin pääse....vaikka matalat kriteerit sinne pääsyyn tuntuukin olevan.
   Eiks Bryggarella ole jo näyttöjäkin urheilu/poliittiselta puolelta....vois olla niillä "tiedoilla" käyttöä tuloksien parantamiseksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   25
   3484
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   3151
  3. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   24
   2791
  4. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   2258
  5. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1897
  6. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   298
   1842
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   127
   1368
  8. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   67
   1054
  9. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   64
   1000
  10. Ihan sekaisin susta taas

   Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
   Ikävä
   85
   887
  Aihe