Yksi parhaista perinneruuista on poronverestä,ruisjauhoista ,sipulista ja suolasta keittämällä tehdyt kampsut ja kunnon läskikasike,piimän ja aidon rieskan kanssa.
Lisää poronvereen puoleksi vettä,sitten murskattua sipulia ja sopivasti suolaa ja tee se taikinaksi riittävällä määrällä ruisjauhoja,kaulitse levyksi ja leikkaa ruuduiksi tai paina juomalasilla pyöreitä kampsuja,keitä riittävästi.
Tee kunnon läskikastike sianlihasta ,niin saat kunnon perinneruokaa.
Kapsuja, läskikastikkeella.
Varsikokki.
0
149
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663422Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463242Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1423068- 502663
- 311983
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271880- 481646
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä871555Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k401445- 391350