Miten saada bikini-fitness vartalo?

miss-bikini

Eli kysymyshän tulikin jo tuossa otsikossa. sen verran tietoa vielä itsestäni: harrastan urheilua (jalkapallo, juoksu, kuntosali, uiminen) joka päivä min. tunnin jotakin näistä. ongelmana on etten saa lihaksia näkyviin sitten millään. elikkäs viisat, neuvokaa !

12

6216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lepo??

      Jos oikeasti harrastat joka päivä kovalla sykkeellä (et kertonut, onko esim. uinti enemmänkin palauttavaa ja rauhallista)
      vika saattaa piillä siinä:
      Pidä yksi liikkumisesta vapaa päivä, sillä lihakset tarvitsevat myös lepoa kasvaakseen.
      Ravintoasiat ovat kai myös kunnossa? Eli syöt tarpeeksi ja monipuolisesti?

    • miss-bikini

      Kiitos vastaukseen,)Lepopäiviä joskus 2 päivää peräkkäin, eli siinä ei tietojeni perusteella pitäisi piillä ongelmaan. Olen alkanut miettiä että syönkö liian vähän/paljon? aamulla syön yleensä kipon vähärasvaista maustamatonta rahkaa ja marjoja, iltapäivällä caesar-salaatin, välipalana omenaa ja jogurttia illlalla jotain lämimintä ruokaa ja iltapalana omena/banaani. pidän herkuttelupäivän jolloin lupaan itselleni jotakin kakkua muuta herkkua. kannattaisiko minun muuttaa ruokatottumuksiani vai treeniohjelmaani, esim enemmän punttia vai miten?

    • Dame___

      Suosittelen Personal Traineria; hän osaa katsoa mistä kenkä puristaa. Näkemättä treeniäsi on tosi vaikea sanoa onko se riittävää. Ammattilainen osaa varmasti auttaa!

      • sekavaaaaaa

        alotuksessa liikutaan joka päivä minimissään tunti, seuraavassa kirjoituksessa lepopäiviä joskus kaksi peräkkäin.
        Eli miten kovaa liikutaan, ja mikä on tuo joskus? Lepopäiviä tulisi olla viikottain.


    • treenivelho

      Tuolla syömisellä ei mitenkään pyty treenaanmaan tosissaan tai kasvamaan. Kunnollista ruokaa ja treeniin lisää intensiteettiä. Alkaa näkymään!!

    • miss-bikini

      Okei otan opikseni, kiitos vastauksista!

    • body

      Lihakset rupee näkymään vasta kun rasvaprosentti on tarpeeksi pieni eli suosittelen pitkäkestoista liikuntaa, sillä keho käyttää ensin hiilihydraattivarastoja, jonka jälkeen rupeaa vasta polttamaan rasvaa. Joten treenin tulisi olla enemmänkin kuin tunnin kestoista. Kuntosalilla paaaljon toistoja sellasilla painoilla että jaksaa (: Ruokavalio on myös merkittävässä osassa. Kovaa treeniä vaan ja haasta itseäsi!

    • oppimestar

      kooraudassa oli myytävänä

    • reenari

      Ensinnäkin Bikini Fitness vartaloon vaaditaan kovaa treenausta, joka päiväistä työtä josta ei ole taukoja. Reeniä esim 4kertaa viikossa salilla yhdistettynä oikeaan ruokavalioon joka on kaikkein tärkein asia.. jätä jugustit sun muut maitokahvit aamuisin..

    • Erica_M_

      Ilman valmentajaa ei kannata lähteä arpomaan mitä tekee. Treeni ja ruokaohjelmat muuttuu tavoitteen edetessä ja olisi hyvä kun joku ulkopuolinen seuraisi kuntoasi (eli ei kaveri, joka antaa vain kehuja) Matkan varrella voi tulla useita ylämäkiä.

      Lihas erottuvuudessa tärkeää on proteiinipitoinen ruoka, hiilihydraattien laskettu saantitarve, lepo, treeni, teho ja lisäravinteet (palautusjuomat , magnesium, aminohapot yms. on oleellisia lihaskuntoharjoittelussa. )

      Riippuen siitä mitä kohtaa haluat kehossasi korostaa, peittää, kasvattaa ja kehittää, niin muodostuu treeniohjelma mikä tässä tapauksessa aluksi ei ole aerobista vaan kunnon voimatreeniä matalemmilla sykkeillä.

      Bikini fitneksessä on tietyt lihas osa-alueet oltava vahvempia kuin muut (pakarat, vatsalihakset ja olkapäät) ja sitten taas jalat on oltava kiinteät tasaiset ja ei-niin-massiiviset. Näiden muokkaaminen maksimaalisella teholla omin neuvoin on todella hankalaa.

      Ota huomioon että bikinifitness lajissa katsotaan silti kehoa kokonaisvaltaisesti (myös selkää, pohkeita, rintaa yms pitää treenata timmiksi) Lava karisma, kehonhallinta ja oman kehon kannattelu on isossa asemassa. Näissä asioissa kannattaa tosiaan kääntyä ammattilaisen puoleen.

      On todella hankala itse rakentaa treeniä niin että kasvattaa jotain osa-aluetta ja kiinteyttää toista. Aerobinen liikunta sitten taas tietyssä määrin vähentää lihasmassaa ja pyrkii tekemään kropasta kevyen ja toimivan.

      Koko prosessiin liittyy myös dieettejä ja "massakausia" jotta saadaan maksimaalinen hyöty molemmista ja pyritään säilyttämään hankittu lihasmassa.

      Nykyinen liikuntaharrastuksesi kuulosta hyvältä peruskunnonkasvattamiselta ja terveysliikunnalta. Näissä muodostuu urheilullinen ja terve vartalo mistä on luultavasti hyvä lähteä rakentelemaan mitä vain. Ainakin kestävyyskunto ja sitkeys pitäisi tässä tapauksessa riittää hyvin..!!!

      • Erica_M_

        Lisäisin vielä Jutta G:tä lainaten, että lihakset eivät kasva vahingossa. Joten ei pelkoa että olisit yhtäkkiä body fitness ja body building kunnossa.

        Treeni ei kulje aina mukavuus-asteella eikä liikkeitä tehdä pelkästään laitteissa.

        Keskittyminen kannattaa laittaa isoihin lihasryhmiin ja jättää "synnytyslaitteet" (reiden loitontajat ja sisentäjät) muille tai vasta loppusuoralle.

        Salilla pitää tulla hiki ja irvistellä, jotta lihas saa todellisen ärsykkeen. Ohjelmia tulee myös muutella tietyin väli-ajoin, jottal ihakset ei totu.

        Kahvakuula harjoittelu on yksi todella hyvä kehon muokkaus treeni, missä joutuu monta lihasryhmää töihin samalla kertaa ja 6-packin saa kaupanpäälle.

        Valmentajaa valitessa kannattaa kyseenalaistaa kokemus, vahvuudet ja sijainti, mitä parempi mahdollisuus sinun on pitää yhteyttä ja tavata valmentajaasi, sitä helpompi tilannetta on hallita. (sähköpostissa lähetetyt kuvat ja mitat ei kerro koko totuutta.)

        Kertomasi ruokavalio ei sisällä juuri yhtään proteiinia. Huom. hedelmät on hyviä mutta niissä on paljon hiilareita. Luultavasti olet aika pienikokoinen joten harjoittelu saattaa lisätä painoa mutta se on tarkoituskin. Lihas ei kasva jos laihdutat samaan aikaan.


    • fitnessmama

      Syöt 2-4h välein jotta aineenvaihdunta pysyy yllä. Joka aterialla 20g protskua.3l vettä. Älä unohda vitamiineja ja lisäravinteita. Osta heraproteiini jauhetta (Tulee halvemmaksi kun et osta joka päivä maitorahkaa tms.) Itse syön aamulla 100g puuroa johon lisään marjoja ja juon proteiinijuoman jossa jauhetta ja vettä. Lounaaksi 100g kanaa,40g riisiä ja kasviksia 200g. Välipalaksi 250g maitorahka purkki johon lisään mehukeittoa. Päivälliseksi 100g kanaa/jauhelihaa/lohta, 200g raejuustoa ja kasviksia. Iltapalaksi taas 250g maitorahkaa mehukeiton kera missä pellavansiemeniä 1rkl. Käyn salilla 5krt viikossa 1,5h johon sisältyy alkulämmittely,lihaskunto treeni,venyttely ja palautusjuoma lopuksi. Lepopäivät pidän vklpuisin ja annan kehon levätä kunnolla ja palautua viikon kovasta treenistä. Pyöräilen kyllä 15km vklpuisin ja nukun tarpeeksi. Lepo on treenissä tärkeää. Kuuntele kehoasi äläkä rääkkää itseäsi loppuun. Kohta puol vuotta mennyt näitten mukaan ja kyllä Se 6-pack kivasti näkyy. Olen siis nainen 155cm ja 49kg.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe