Sinkkuus - ainakin oma sinkkuuteni - on suurelta osin omaa syytä

Minuun ihastuvat

aina sellaiset tylsät naiset ja hyvin sovinnaiset naiset. Tämä johtuu ehkä siitä, että olen ulkoisesti aika sovinnaisen. Ei tatuointeja, ei irokeesia, ei rautaa naamassa... Sisäisesti olen kuitenkin kaikkea muuta kuin sovinnainen.

Ihastun itse aina räväköihin ja radikaaleihin naisiin, jotka uhmaavat sovinnaisuuden sääntöjä. He pitävät varmaan minua kauheana tylsimyksenä ulkoisen olemukseni vuoksi.

10

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aergnb

      Paha paikka. Muista toki, että myös sovinnaiset naiset oikeasti haluavat tatuoidun sätkäkonehippi-paskan.

    • Hieno homma. Sinuun sentään ihastutaan... itseeni taasen ei ole kukaan ollut ihastunut livessä pitkään aikaan. Ja syykin on aika selvä kun en käy juuri missään, niin missäpä sitten pystyy tutustuun muihin...

    • Onhan se loogista että teot ratkaisee, ei ne asiat mitä me mielessämme kuvitellaan... eli jos tiedät juoksevasi 100 m nopeammin kuin kaverisi, tulee sinun todistaa se käytännössä tai kukaan ei usko.

      Toisaalta taas ärsyttää, että mitä jos onkin vegaani-anarkisti-punkkari-feministi joka vastustaa markkinataloutta ja ja kuitenkin pukeutuu italialaisiin mittatilauspukuihin ja ajaa Porschella omaksi nautinnokseen ja haluaa työskennellä lakimiehenä voidakseen oikeasti vaikuttaa asioihin maailmassa, niin miksi on aina pakko ottaa ne lävistykset/tatuoinnit/rastat ja heittää polttopulloja protestimarsseissa kuuluakseen joukkoon? Se on lapsellista, oikeasti se mitä elämässään saa aikaiseksi ratkaisee mitä on - ei se uhoaminen ja katu-uskottava habitus.

      Ihminen on enemmän visuaalinen olento kuin syväpohdiskelija, joten käyttädy siis epäsovinnaisesti jos olet sitä niin kyllä sen tajuaa :)

      Niin, ja sinuun ap ihastutaan, kuten aiemmin mainittiin - mitä jos ne "tavanomaiset" naiset ei (sängyssä varsinkaan) paljastukaan ihan sovinnaisiksi vähän tutustuttuasi heihin? ;)

    • Hyvä se vaan

      on että nainen on sovinnainen. Radikaalinaiset lesboilevat ja panettavat itseään vierailla miehillä, koska "monogamia sortaa naista"

    • 4wyrsyhsywrs

      Entäpä jos ne sovinnaisina pitäväsi naiset ovatkin kaikkea muuta kuin sovinnaisia sisäisesti. Ihan kuten itsekin olet.

      Toisaalta taas, jokainen ihminen kuvittelee olevansa tosi erityinen ja erilainen kuin kaikki muut, mutta eihän se pidä paikkaansa jos se erityisyys ei koskaan ilmene ulospäin vaan pysyy pelkkänä oman pään sisällä tapahtuvana kuvitteluna.

    • Mies1985

      Minusta tuntuu että minusta kiinnostuvat myös vähän arat, silmälasiset naiset joissa on monesti vielä vähän fyysistäkin pehmeyttä. Tosin toivottavasti ei aina. Vasta tuntui että Anttilassa minua olisi katsonut ihailevasti joku hoikka ja siro lasinainen. Itsellänikin on siis lasit.

      Ja vanhat mummelit pitävät minusta. Pidän kyllä itsekin vanhuksista tai tunnen sympatiaa heitä kohtaan. Tänään kun herättyäni lähdin kauppaan niin en kerennyt kävellä monta metriä kun joku tuntematon 75-85v muori alkoi selostamaan kaikki sukulaisten sairaudet ja muut ja siinä meni yhden kauppareissun verran aikaa.

      Toivon että viaton ulkonäköni säilyy pitkään. Ihminen menettää viattomuutta vanhentuessaan ja samalla ihmisten arvo muiden silmissä laskee. Tosin miehen pitäisi olla myös sopivan karu ja arvottoman näköinen että kiinnostaisi seksuaalisesti useimpia naisia.

      • realisti.

        "Vasta tuntui että Anttilassa minua olisi katsonut ihailevasti joku hoikka ja siro lasinainen."


        Ainahan sitä kuvitella voi.


    • Kaikilla tuntemillani räväköillä naisilla on tavallisen näköiset ja usein muutoinnin ihan tavalliset miesystävät....vastakohdat tasapainottaa tai jotain.....

      Minä tunnen vetoa klassiseen brittiläiseen työväenluokansoturi tyyliin mutta tyyli harvemmin vaikuttaa kovinkaan paljon muuhun kuin ensivaikutelmaan. Tuskin kukaan oikeasti radikaali ihminen alkaa suhteeseen vaatekasan/tyylin kanssa.

      En tosin tiie onko minun inputillani mitään merkitystä. En kyllä itseäni laske noihin tuntemiini räväköihin naisiin, vaikka mielipiteeni jonkun mielestä voivat radikaaleja ollakin.

    • Noníhh

      Mikäs sinusta muka sitten epäsovinnaisen tms tekee? Olet joskus juonut kaljaa ja ajanut mopolla?

      • 5

        Mitäs vikaa mopoissa ja mopoilijoissa on ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      172
      3024
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1318
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      41
      1002
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      50
      956
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      94
      863
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      53
      834
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      797
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      64
      775
    9. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      75
      764
    10. Olet mulle koko maailma

      Voisin vaikka luopua ihan kaikesta, jos sinut saisin.
      Ikävä
      39
      760
    Aihe