Vaikea valinta? Kysely miehille

vastauksia?

Lyhyesti ja helposti - minkä alla olevista valitsisit? Toki ovat hieman kärjistettyjä stereotypioita mutta.... Ja perustelut miksi valitsit ko. tyypin:

A)
malli ainesta
blondi
ulospäin suuntautunut ja ”aina menossa”
imago/materia on tärkeää
ei akateeminen
paljon ulkona käyvä

B)
perusnätti ja hoikka
ystävällinen ja empaattinen
ujo ja hiljainen
akateeminen koulutus
ei käy paljon ulkona
turvallisuudenhakuinen (arvostaa arkea ja rutiineja)

C)
perusnätti ja normaalipainoinen (ei siis kuitenkaan ”laiha”)
ulospäin suuntautunut
ystävällinen ja empaattinen mutta myös omia mielipiteitä löytyy
kunnianhimoinen
akateeminen koulutus
käy ulkona jonkin verran

D)
urheilullinen (niin kropaltaan kuin luonteeltaan tavallista ihmistä enemmän)
ulospäin suuntautunut
lyhyet hiukset (polkka jne.)
”alempi ”akateeminen koulutus
ei käy paljon ulkona
kunnianhimoinen

32

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valitsen neiti

      A:n. Perustelut: Lähinnä siksi että oon heikkona blondeihin. Pidän myös ulospäin suuntautuneista mimmeistä, hiljaiset kotihiiret eivät kiinnosta. Mallin ulkonäkö ei haittaa sekään :)

      Pahin vaihtoehto olisi neiti D. Urheilullinen (ts. lihaksikas) nainen on jotain niin kammottavaa.

    • hähähämies

      Neiti D. Pidän hieman urheilullisesta naisen kropasta. Urheilu elämäntapa pitää nuorekkaana pidempään. Ei juopottelevaa ja tupakoimatonta naista olisi myös ilo esitellä vanhemmille(ei tarttis hävetä). Sekin ois hyvä et yhteistä tekemistä voi sit hakea hauskan liikunta lajin parista, ekä aina ois jotain disco viikonloppuja niinku pareilla tuppaa monesti olemaan.

    • Akateeminen mies

      Taas tällainen kysely? Ihan vinkkinä seuraavaa kyselyäsi varten, että miehet eivät ole niin koulutuksen ja statuksen perään kuin naiset.

      Toisin sanoen vaikka naiset palvovat akateemista koulutusta, niin miehille se on aika yhdentekevää.

    • 9+2=?

      Jos olisin siinä asemassa että voisin valita, niin ottaisin joko neidin B tai C ja kaikkein mieluiten jonkin sellaisen jossa yhdistyisivät noiden molempien piirteet. Syynä on yksinkertaisesti se että olen itsekin tuollainen ja arvostan tuollaisia piirteitä naisissa.

      Ihan oikeassa tuossa ylempänä ollaan siitä että ei miehelle ole niinkään väliä sillä että onko nainen akateeminen vai ei. En minäkään pidä sitä mitenkään kovin tärkeänä piirteenä naisissa, vaikka itseltäni kahdetkin maisterin paperit löytyy. Mieluummin ottaisin sellaisen naisen joka lukee ja ymmärtää maailmaa, kuin sellaisen jolla on maisterin paperit ja katsoo vain jotain salkkareita.

    • ............

      Varmaankin B.

      Miksi "kunnianhimoinen" D ei ole hankkinut akateemista koulutusta? Miksi A:sta kerrotaan hiusten väri ja muista neideistä sen sijaan joku luonteenominaisuus? Onko blondiuden tarkoitus kuvata A:n luonnetta vai ulkonäköä?

      • mielikuvitusta pelii

        Kunnianhimo voi tarkoittaa toki muutakin kuin maisteriksi kortistoon tyyppistä intohimoa.


    • Vastauksia?

      Kunnianhimoinen D ei ole hankkinut kuin alemman korkeakoulututkinnon (ammattikorkeakoulu tai kandi miten asian haluaa mieltää) koska sillä koulutuksella saa töitä jostain muualta kuin toimistosta (jossa harvoin ko. tyyppi haluaa istua). Voi olla myös että urheilu on vienyt enemmän aikaa jos on ammattilaisurheilija tai osittain ammattilainen. Kuten mainittu, vain karkeita yleistyksiä :-)

      Mietin pitkään laitanko A:han sanaa blondi vai ei. Se kuitenkin herättää mielipiteitä/keskustelua joten heitin sen siihen (ja oikeassa tässä nähtävästi olin). Hiustenvärillä ei muuten ole väliä. Ja onhan siellä mainittu luonteenpiirteitä/luonteesta kertovia tekijöitä aivan yhtä paljon kuin muista. Herääkin kysymys miksi tarrautua sanaan blondi :-)

      Miehet eivät katso akateemisuutta mutta kummasti kuitenkin akateemisesti koulutetut ja siitä jatkumona uraa tekevät/hyvin pärjäävät naiset "pelottavat". Oli toisaalta vertauskuva tässä kohtaa keskustelutasolle. Onko joutunut opiskelemaan ja tämän myötä työntakia seuraamaan/oppimaan asioita (eikä vain lukea sitä 7 lehteä ;) ).

      • fhmnvb

        niin paljon on puhuttu naisten suurista vaatimustasoista niin tottakai akateeminen pelottaa. ei sen takia et se ois ittee sivistyneempi, mut sen takia et ku rusinoitunut yh-mammakin vaati jo kaiken maan ja taivaan väliltä ni loogisesti sit ajattelee et akateeminen haluaa siitäkin enemmän. vai oisko se akateeminen niin fiksu ettei sit ihan niin paljo viittis vaatia?


      • ............

        Kyllähän monesti kunnianhimoiset urheilijat ovat akateemisia. Esim. Kiira Korpi, Laura Lepistö, Samppa Lajunen, Matti Heikkinen, Minna Kauppi. En ymmärrä, miksi kunnianhimoinen henkilö ei tähtäisi huipulle myös opinnoissaan. AMK tai kandi tarjoaa huonot mahdollisuudet uralla etenemiseen.

        Tartuin sanaan blondi, koska muiden naisten hiustenväriä ei mainittu. Eli jostain syystä pidit A:n hiustenväriä olennaisena asiana, kun mainitsit siitä.


    • ccccc

      urheilullinen c, tuohan on ihan selvä, ei mitään vaikeuksia

      • ccccc

        jäänyt näköjään perustelu pois: pitää kuluttaa luontaisesti sen minkä syökin, eli 'luomuterve' ettei tartte kaikkee teennäisiä virityksiä, kuten karppaus ym..., koska itsekin olen sellainen.
        Pitkälti oman tiensä kulkija, tarvittaessa pystyy myös vänkäämään, so. ei ole kohteliaisuudesta samaa mieltä


    • eriävä

      Kotihiiri voi olla myös ulospäin suuntautunut, kuten hiljainen ja ujo voi olla aina menossa.

      Suppeita esimerkkejä. :P Ymmärrettävää kyllä ettei kaikkia voi luetella.

    • mieluiten b, sit c

      "imago/materia on tärkeää
      ei akateeminen"

      miten tuo on mahdollista imagon osalta

    • ATMaster

      B ja C olivat minusta parhaimmat, mutta jos näistäkin vielä pitäisi valita, niin B:hän se olisi.
      Perustelut vaihtoehdolle ovat hänen luonteenpiirteensä (ei käy paljoa ulkona. On ystävällinen ja empaattinen. On turvallisuudenhakuinen) ja tähän vieläpä, että on perusnätti ja hoikka. Siis ainakin minusta WAU mikä paketti!
      Ujous on minun mielestä varsin söpöä ja hiljainen ei minua haittaa, joskin kyllä toivon, että hän kykenee arkipäivän keskusteluihin ilman ongelmia.
      Akateeminen koulutus olisi minulle vain plussaa tuova asia, mutten näe sitä mitenkään lähellekkään yhtä tärkeänä kuin noita muita ominaisuuksia, mutta tämähän onkin vain duunarin mielipide.

    • B) - kaikkiin voisi ihastua, mutta muut ovat ulospäinsuuntautuneita ja ujo tuntuisi todennäköisimmältä vaihtoehdolta. Lisäksi ujoilla on usein hyvä huumorintaju kun heihin tutustuu ;) Hoikkuus vetoaa myös koska olen itse sitä.

      • tietää sen...

        ujous on usein merkki et on vähä fiksumpi. älytön avoimuus ja päällekäyminen viittaa päinvastaiseen


      • tietää sen... kirjoitti:

        ujous on usein merkki et on vähä fiksumpi. älytön avoimuus ja päällekäyminen viittaa päinvastaiseen

        Itse pidän juuri huumorintajua fiksuuden tunnusmerkkinä, ujoilla saattaa vaan olla niin monimutkaiset vitsit kehitteillä aivoissaan että normikeskustelussa ollaan jo siirrytty pari seuraavaa aihetta eteenpäin kun síllä ujolla olisi tarina valmiina lopun rumpusooloa myöten ;)

        Tunnen kyllä yhden ulospäinsuuntautuneen, hyvästä perheestä olevan Paris Hiltonia olemukseltaan hieman muistuttavan lähinnä kävelevältä ja hihittelevältä bilehileltä vaikuttavan tapauksen, jotka sitten lähemmällä tarkastellulla paljastuu todella fiksuiksi ja pohdiskelevaksi, ja epäilen että hänen käytöksensä on lähinnä "rooli" jota vetää kuuluakseen kaverijoukkoonsa - joka oikeasti vaikuttaa aika älyvapaalta pilalle hemmoteltujen kersojen kerholta.

        Kahden keskenhän ne kuuluisat "kemiat" sitten paljastuvat jos paljastuvat ulospäinsuuntautuneiden kanssa, joukossa heihin on ujona tyyppinä vaikea saada otetta. Siksi B)-tyyppi siis kuitenkin kolahtaa useimmiten omaan makuun....


    • bATMan forever

      Luulen, että tulisin parhaiten toimeen neiti-B:n kanssa.

    • Jaa a suurin piirtein kukaan noista vaihtoehdoista ei natsaa. Mutta siis jos on pakko valita niin B:n ja C:n sekoitus passaa hyvin. Ja jos vain yhden voi valita niin C.

      Mut joo siis tuo C:n kuvaus on lähimpänä joskin aika kaukana siitä mitä mä haeskelen.

    • B ja C vaikuttavat oikein hyviltä. D kävisi varmaan myös.
      Toivottavasti en törmää A:han ikinä missään..

      Jos vain yksi pitää valita niin sitten B arjen ja rutiinien arvostuksen vuoksi. Ja myös pieni ujous on todella puoleensavetävää, mutta uskoisin hiljaisuuden karisevan, kun pääsee tutustumaan.

      Tärkeimmät kriteerit noista antamistasi:

      - Kaunis/nätti ulkomuoto

      - Ei juokse paljon ulkona (lenkillä käyntiä saa harrastaa niin paljon, kuin lystää.)

      - Koulutus. --> löytyy älyä ja pitkäjänteisyyttä valmistua jostakin.

      - Luonne. Ystävällisyys ja empaattisuus tärkeimmät. Myös kunnianhimo suotavaa.

    • ytm-28vee

      Valitsisin neiti A:n.

      Siksi että haluan naiseni olevan todella hyvännäköinen, olen itsekin komea.
      Pidän ulospäin suuntaununeista naisista koska heidän seurassaan ei tule tylsää.

      Jos neiti C olisi ulkoisesti mieleeni, valitsisin ehkä mieluummin hänet.

    • Helpp valinta:
      - D

      Itse kun työkseen urheilee ja liikunta on aina ollut (ja tulee aina olemaan) elämäntapa, ni ei oikein voi edes kuvitella vakavaa parisuhdetta muunlaisen ihmisen kanssa.

    • 3456765434567

      B suhteeseen ja A sekä D käyvät meillä harrastamassa kimppaa.

    • m 28w myös..

      B tai C tai niiden yhdistelmä. C jos yks ois "pakko" valita kai lähempänä.

      Perustelut:

      A:n karsisin pois, koska ravaa liikaa ulkona. Tässä iässä alkanu jo ite rauhottumaan, vaikka toisinaan ihan kiva tuulettaakkin. Ja ei jaksas naista jolla tarttes koko ajan olla jotain uutta ja hienoa. No toki varmaan kaikki naiset shoppaa, mutta jos muusta ei pysty puhumaan ku uusista kengistä, niin ei kiitos.

      Ja kun AP stereotypisoi, niin mitään tyhmää blondia en kelpuuttas. Blondi jolla on korvien välissä muutakin kuin ilmaa olis sit ihan eri asia :)


      B varmaan menis, jos ujoudosta huolimatta kuitenkin juttelis mun kanssa. Jotkut on hiljasia vaan isommassa porukassa jne.

      C olettaen että normaalipainoinen ei tarkoita lihavaa. Mutta mitään mallinmittoja en naiselta edellytä ja anorektisen laihat "vain nahkaa luiden päällä" naiset ei ole edes kauniita.

      Yleisesti ottaen C:ssä kai vähiten huonoja puolia.

      D jos ei ole joku elämäntapaurheilija tai kehonrakentaja. Liian lihaksikas nainen ei ole enää kaunis. Harvalle naiselle sopii lyhyet hiukset mun mielestä, mutta toki jos olis muuten mukava tapaus, niin tuskin se nyt jostain kampauksesta jäis kiinni.

      Ja niinku joku tossa aiemmin mainitsi, niin ei mulla kyllä naisen koulutuksella tai kunnianhimolla oikeestaan mitään merkitystä ole, kunhan tulee omillaan toimeen ja on ihan perusfiksu. Ei se koulutustaso aina korreloi älykkyyden kanssa kuitenkaan.

    • ujomies.

      A:lle en kelpaisi, koska en ole menevä, b:lla ja c:lle en kelpaisi, koska en ole akateeminen ja d:lle en kelpaisi, koska en ole urheilullinen eli en voi valita ketään noista mutta, jos oletetaan että kelpuuttaisivat niin ottaisin b:n.

    • Jormuan Tarmo

      C tai D. Tai oikeastaan liikunnasta tykkäävä C.

      A:sta voisi kuvitella lyhytaikaisempaa tuttavuutta, jos jotain vastakaikua löytyisi...

      Tässä kyselyssä kunnianhimolla ei ilmeisesti tarkoiteta "pakko olla 20 h päivässä töissä, että olen päällikkö kahden vuoden päästä" -tyyppiä?

    • B.

      Arvostaa arkea lienee se tärkein. Kenties naisella on päässään ymmärrys parisuhteen tärkeimmistä arvoista. Ystävällinen ja empaattinen on kanssa jotain jotka kertoo joistain osista luonnetta. Rutiineista en pidä, kuin joiltain osin. Silloin kun ne on perusteltuja. Jos tuo rutiini osio olisi liian hallitseva, niin ei tulisi hittojakaan koko touhusta. Siis rutiinit voi olla, mutta jos kaiken pitää olla viikkoja kalenterissa etukäteen, niin homma ei pelitä.

      Verrattuina ceehen ja deehen lukee tuo kunnianhimoinen. Siis ajatuksena päästä kaiken aikaa parempaan, enkä usko että koskaan osaa olla tyytyväinen mihinkään. Omista mielipiteistä kyllä pitäisin ja miksei saisi olla ulospäin suuntautunutkin, mutta mutta... Jotenkin uskon että akateemisella ujollakin jotain ajatuksia päässään löytyy, jos saa sen ujouden kahden kesken karisemaan. Usein ujous on vain sosiaalisissa tilanteissa, eikä siis vaikuta tuttujen keskinäisessä kanssakäymisessä.

      Tuota aata vois käydä bylsimässä. En koskaan käytä tuota sanaa, mutta tuohon se sopii.


      Yhteenveto... Yhtään naista ei voi kelpuuttaa ilman kunnon keskustelua. Ihan sama millainen listaus kelläkin on, lopulta ne luettelot joutaa romukoppaan. Jokainen aata lukuunottamatta saattaisi olla mahdollinen, riippuen siitä millainen ajatusmaailma joiltain osin on. Jos esimerkiksi tuo kunnianhimo on vain itseensä liittyvää tai jollekin sektorille, niin eipä se silloin ole mitenkään välttämättä estävä tekijä. Toisaalta aivan ehdottomaa kyllä vastaustakaan ei mikään yksittäinen tai oikeastaan minkäänläinen lista ei kykene antamaan.

    • Ms. B)

      B olisi kiva! Toivottavasti hän vielä hyväksyisi miehessäkin ujouden ja hiljaisuuden eikä olisi etsimässä pelkästään viihdyttäjää.

      Tulee mieleen eräs tällä palstalla kauan sitten kirjoitellut nimimerkki, joka häipyi (tai ajettiin pois) samoihin aikoihin kuin melkein kaikki muutkin vakio-naisnicit.

    • mghvgf

      A:n ja B:n välimuoto olisi paras. Ehkä B, koska en tykkää naisista jotka ovat KOKO AJAN menossa.

      Ihanne olisi:

      E)
      malliainesta (Ei kuitenkaan mallimaisen pitkä)
      ystävällinen ja empaattinen
      ujo (muttei liian)
      koulutuksella ei väliä
      käy jonkin verran ulkona

      En todellakaan halua bilettäjä naista, mutta en myöskään tylsimystä. Siinä asiassa kemioiden on kohdattava. Haluan naisen joka osaa pitää hauskaa, mutta yökerhoissa bilettäminen ei ole hauskaa.

    • YTM-EVP

      Näistä C koska arvostan koulutusta enkä halua hissukkaa. B:n kanssa tylsistyisin kuoliaaksi, A on liian bimbo, D vois tulla kysymykseen myös, sillä tykkään urheilulisista naisista..

    • yksin kotona

      valitsen B:n

    • mies..

      Ammattikoulun käynyt B tai C olisi valintani.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi miehet kohtelevat mua huonosti

      Oon nyt tapaillut kolmea ihmistä. Ensimmäisen kanssa nähtiin kolme kertaa, ja meidän oli tarkoitus mennä leffaan tiettyn
      Sinkut
      173
      3239
    2. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      60
      1348
    3. Ajattelen sinua

      aamuin, päivin, illoin. Toisinaan en yölläkään saa nukutuksi, kun pyörit mielessäni. Olemme molemmat aikuisia, etkä tiet
      Ikävä
      41
      1052
    4. Voisiko kaivattusi tehdä jotain mitä

      Et voisi antaa anteeksi
      Ikävä
      51
      985
    5. Pariisin olympialaisissa miesnyrkkeilijä löi naisnyrkkeilijän 46 sekunnissa keskeytyskuntoon

      Algerian kohunyrkkeilijä nousi kehään – vastustaja luovutti hetkessä ja murtui itkuun https://www.is.fi/urheilu/art-2000
      Maailman menoa
      95
      902
    6. Onko sulla mitään todisteita

      Että olisin ihastunut sinuun?
      Ikävä
      55
      865
    7. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      69
      807
    8. Pim pom, Ovikello soi. :D

      Mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse?
      Ikävä
      64
      795
    9. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      56
      790
    10. Tänään (1.8) on maailman ylikulutuspäivä

      Vuonna 1970 maailman ylikulutuspäivä oli joulukuun 23. päivä. Vuosituhannen alussa vuonna 2000 se osui lokakuun 4. päivä
      Maailman menoa
      75
      774
    Aihe