Herkullinen lohiresepti!

organic

26

1081

Vastaukset

 • etkö vielä ole oppinut että linkittäjät on säälittäviä luuseireita ja
  kukaaan ei vaivaudu avamaan mitään noita sivuja. Tee blogi- mutta sitäkään harva avaa.

 • [x] kiinnosti.

  Ensinnäkin, mikä sä oot mua arvostelemaan säälittäväksi luuseriksi? Tämähän on keskusteluosasto kala- ja äyriäisruuille, joten miksen saisi linkittää blogissani olevaa herkullista lohiohjetta tänne? Sitäpaitsi, bloggerista näkee lähteet joista kävijät ovat tulleet blogin sivuille, ja tältä sivulta on tullut hyvinkin monta klikkausta. Taitaa sua itteä vaa V*ituttaa joku kun jaksat tollasta tänne kommentoida, eihän se sun asia oo että käykö mun blogissa ketään vai ei? Seuraavalla kerralla jätä vaikka kommentoimatta jos ei ole parempaa sanottavaa :)

 • joku teinityttöjen foorumihan tuo näyttää olevan. miksi sanoit sen olevan paras lohiresepti? ei mitään perusteita noin naurettavalle väitteelle! vanha kokki nauraa kundifjönttaansa repien naurettavalle väittelleesi! mieluummin pistän hernekeiton tulille kuin moista skeidaan syön. tiedän minkä teiniviruksen siitä saa. buahahahahahhahah! buahahhaahahha!

  t: konha vajakki (salanimen turvin entinen vanha kokki)

 • Minusta bloggarit ovat säälittäviä luusereita. Kun he ovat aina blogiaan tyrkyllä, mikä on onni ja autuus että muut kävisivät katsomassa noita säälittäviä sepustuksia.

  Miksi yleensä onnettomat pitävät noita ruokablogeja, ihmiset jotka kuvittelevat osaavansa jotain, mutta totuus on sama kuin Idols-laulujen alkukarsinnassa, aivan onnettomia räpeltäjiä.

  • samaa mieltä, ja tämä ap liittyy siihen joukkoon. oliko tuossa nyt tarkoitus näyttää sitä ruoanlaittotaitamattomuutta, lamppukorua vai mitä ? fontistakin jo näkee että on laitettu lapsi asialle. Ihan hyvä sinällään että on harrastuksia kuten shoppailu (yäk) mutta ei noilla eväillä juuri kannata itseään mainostaa ja samaan syssyyn haukkua muiden kommentteja. Otappa pikku tyttönen huomioon että ruudun tällä puolen on aikuisia, jotka oikeasti osaa laittaa ruokaa. Palaute minkä saat, on sinulle eduksi, siitä ota opiksi. Ei se kklikkausten määrä vielä kerro että osaisit asian. Ja se että heti tulee haista vee kommenttia sinulta ei todellakaan osoita aikuismaista saatikka ammattimaista käytöstä.


 • Minä en onnistunut löytämään mitään perustavanlaatuista virhettä tuosta reseptistä, ylläpitäjän iällä tuskin on mitään merkitystä reseptien laatuun...

  Hyvä resepti on helppo ja hyvänmakuinen :)

  • Minä olen ihan samaa mieltä, uuniperunoita pitikin tässä laittaa ensi tilassa. Ihan lupaava alku, lisää hyviä reseptejä aloittajalta kiitos, niitä ei tällä palstalla ole liiemmin viime aikoina nähty. • Parhaat kehut tulevat aina oman nenän alta. Varmaan olisi ap:n syytä vaihtaa harrastusta.

 • Haista sinä vanha pieru hevosen vitttua!!!!! Ketään ei kiinnosta sun kepappis. ***** että vihaan tollasia vanhoja jääriä.
  ^^ TROLLI, ei ole alkuperäinen organic . Olin tallilla klo 11-17 joten kehut on tullu iha randomeilta :)

 • Lähe sinne blogiis vinkumaan, äläkä mainosta mokomaa törkyä täällä. Onhan lapselölista touhua tuollanen. Ei ole tullut randomina vaan talleilta muiden pikkutyttöjen kanssa lähetetty kehuja itselle.

 • Hyi vittu mitä ruoq muija kuoli tähä vitun myrkyttäjä omg omg!!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((((

 • Onpas täällä hyvä vastaanotto nuorille yrittäjille, vanhasta kokista lähtien, ne siltähän nyt ei muuta osaa edes odottaa, jos olisi ollut takapuolesta puhe niin olisi ääni muuttunut kellossa, mutta kun tämä on kai edelleen ruokapalsta niin silloin täytynee pitäytyä asiassa.
  Aolittajalle kuitenkin menestystä uusissakin kokkailuissa.

  • Siis tämähän on pissis. Pitkä matka vielä mihinkään ammattikokkaukseen. Liekkö ite tehnyt edes sapuskan vai äiti.


  • kouluun siitä kirjoitti:

   Siis tämähän on pissis. Pitkä matka vielä mihinkään ammattikokkaukseen. Liekkö ite tehnyt edes sapuskan vai äiti.

   Oletkos sinä tämän palstan kuningas vai miksi täällä päätäsi auot. Mene itse sinne muksujen palstalle, siellä on sinun paikkasi. Ei tällä palstalla ole yhtään ammattikokkia, täällä on asiaan vihkiytyneitä ruuanlaiton harrastajia kokemuksistaan kertomassa, päinvastoin kuin sinä. Ei kukaan ole seppä syntyissään, et edes sinä, eikä sinusta sellaista tulisikaan. Suunaukomisen kyllä taidat.


 • kiitos teille jotka ovat pysyneet asiassa eivätkä lähettäneet asiatonta kommenttia :) Jos joku ei usko että joku random on kehunut reseptiä, eipä vois vähempää kiinnostaa sillä se ei ole uskomisen asia. ja onse kyllä kumma kun vanhat ja muka niin sivistyneet kokit jaksavat tänne haukkua reseptiä, jostainhan jokaisen pitää aloittaa. Ei heti voi olla ammattilaisen tasolla eikä se ole tarkoituskaan. Ja vielä jostain syystä moni on olettanut että tuon yhden reseptipostauksen takia haluaisin ammattikokiksi ja sitten haukutaan että ei musta edes olis siihen..
  Ja just niin, mä meen tallille 16km päähän ja sieltä pikkutyttöjen kans kehun mun reseptiä suomi24ssa et kaikki aattelis et se on hyvä resepti. voi hyvää päivää

  • No kuulehhan kun jostain se homma pitää aloittaa niin se on kyllä kokeilu eikä ittensä kehuminen. Sen kun vaan painelet tallille, saattasi olla enempi siun juttu, Se horse
   nyt ei varmaan paljonkaan piittaa vaikka kehua retostat sille itteesi oikein olan takaa.
   Yhellä resptillä et vissiin maailmoita valloita, ikävä kyllä, ja eikä se nyt oo edes mitenkään erikoinen.
   Kehity.
   Likkakavereiden klikkaukset ei paljoa hetkauta.


 • muista siellä tallilla sitten että alle 16-vuotiasta ei saa bylsiä. ne hevostytöt kyllä tyrkyttää toosaansa, mutta pysy hyvä mies vahvana.

  t. hevosmies

 • No kerran olet mainostanut omaa blogiasi postaamalla tänne osoitetietosi ja vielä kehut mokoman parhaaksi mitä onkaan, niin mitä muuta sekään on, muuta kun omakehua? Siitä on hyvin lyhyt matka vähän avittaa asiaa mukamas ulkopuolisilla kehuilla.
  Älä viitsi tulla meille selittelemään, kerta sinulla näyttää olevan tarve olla esillä.

  • Mä luulin ihan oikeesti että täällä keskusteltaisiin ruuanlaitosta.


 • Nyt on totuus sinullekin valjennut, joten otappa opiksesi.

 • joitain ihmisiä tuntuu vaa harmittavan ku toinen ihminen linkittää lohireseptin. Pitää aika surkia elämä ittellä ollla ku sellasesta jaksaa vittuuntua ja tänne tulla aukoon..

 • aika surkeeta on elämä sellasellakin, joka linkittää tuollasia reseptejä, jotta joku tulisi hänen blogiaan lueskelemaan.

  • minun silmäni eivät nähneet mitään surkeaa tässä.. saahan sitä yrittää nuoremmat ja kokemattomatkin luoda uusia juttuja. blogia tosin en löytänyt.. melko ihmeellsiä vastauksia on aloittaja saanut täällä.. miksi?


 • blogin osotetta vaihettiin ku alko päänaukojat siirtyyn sinne puolelle. Mutta siis edelleen toiminnassa ;)

 • No silti piti sitäkin tulla tänne informoimaan, että halutaan sitä päänaukomista lisää uuteen osotteeseen.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.