Kebabliha on kuin kerran syöty.........

Kotiruoka kunniaan

ja sitten kerran jo sulatettu ja poistettu...esteettisesti hyvin epäilyttävän näköinen könttä, josta lastuja viilletään. Onneksi en ole koskaan erehtynyt syömään, nyt kun vielä on virallisesti tutkittu tavarantoimittajan hygieenisyys. Tässä tuli taas todistettua kulttuurierot. Eläköön vielä tiukempi kontrolli.

14

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kotimaa666
    • HURRAA !!!!

      Varmasti oot säästynyt aikaselta kuolemalta kun et oo ikinä syönyt kebappia. Kylläpä on hatun noston arvoinen asia ja kaikki sulle hurraa.
      Muista mainita sitten testamentissäsi vielä että et IKINÄ syönyt kebappia vaan pelkkiä perunoita ja porkkanoita koko elämäsi. Et erehtynyt muuhun.

      • Kotiruoka kunniaan

        Onneksi ei ole vielä tarvinnut turvautua tuohon köyhäinruokaan, hallista kun saa ihan oikeata lihaa. Ai ai kun paistit ja muut herkut maistuu suussa niin hyvältä, puhumattakaan kalasta ja lisukkeena kotimaiset juurekset.Ups, tulipa nälkä, pitää mennä herkuttelemaan.


      • HURRAA!!!!
        Kotiruoka kunniaan kirjoitti:

        Onneksi ei ole vielä tarvinnut turvautua tuohon köyhäinruokaan, hallista kun saa ihan oikeata lihaa. Ai ai kun paistit ja muut herkut maistuu suussa niin hyvältä, puhumattakaan kalasta ja lisukkeena kotimaiset juurekset.Ups, tulipa nälkä, pitää mennä herkuttelemaan.

        Niin, alahan mässätä. Siitä hallin lihasta saakin itse tehtyä varsin hyvän kebapin. Jauha ihan tahnamaiseksi, nautaa ja hieman sikaa. Massaan suolaa ja mustapippuria. Sitten tosi tiiviiseen pötköön ja useita kerroksia foliota, uuniin vesihauteeseen kypsymään matalalle lämmölle.
        Mut soita toki Eviralle ensin että uskaltaako näin tehdä eläkä kerro kellekkään jos teit. Että nyt erehyin syömään kebappia.
        Muista käydä kirkossa synnintunnustuksella. Syntiä olen minä tehnyt...


      • Kotiruoka kunniaan
        HURRAA!!!! kirjoitti:

        Niin, alahan mässätä. Siitä hallin lihasta saakin itse tehtyä varsin hyvän kebapin. Jauha ihan tahnamaiseksi, nautaa ja hieman sikaa. Massaan suolaa ja mustapippuria. Sitten tosi tiiviiseen pötköön ja useita kerroksia foliota, uuniin vesihauteeseen kypsymään matalalle lämmölle.
        Mut soita toki Eviralle ensin että uskaltaako näin tehdä eläkä kerro kellekkään jos teit. Että nyt erehyin syömään kebappia.
        Muista käydä kirkossa synnintunnustuksella. Syntiä olen minä tehnyt...

        Syntiä tekisin, jos hyvät raaka-aineet pilaisin tuollaisella reseptilla. Johan vanhasta nahkaisesta kengänpohjastakin saa jonkun makuisen vastaavalla menetelmällä.


      • HURRAA!!!!
        Kotiruoka kunniaan kirjoitti:

        Syntiä tekisin, jos hyvät raaka-aineet pilaisin tuollaisella reseptilla. Johan vanhasta nahkaisesta kengänpohjastakin saa jonkun makuisen vastaavalla menetelmällä.

        vastaus yhdellä sanalla : RASISTI


      • Kotiruoka kunniaan
        HURRAA!!!! kirjoitti:

        vastaus yhdellä sanalla : RASISTI

        Hygienia ja rasismi eivät ole synonyymejä.Hurraa sun luetun ymmärrys.


      • HURRAA!!!!
        Kotiruoka kunniaan kirjoitti:

        Hygienia ja rasismi eivät ole synonyymejä.Hurraa sun luetun ymmärrys.

        Kuule mene nyt jo ihtees kun kaikki tajuaa sen että oot vaan kertakaikkisen tyhmä eikä kukaan välitä mitä siellä naamaasi mätät.


      • Kotiruoka kunniaan
        HURRAA!!!! kirjoitti:

        Kuule mene nyt jo ihtees kun kaikki tajuaa sen että oot vaan kertakaikkisen tyhmä eikä kukaan välitä mitä siellä naamaasi mätät.

        Kovastihan se kolahti sinuun, seuraa omaa neuvoasi.


    • Ähläm Ähläm

      Aittoniemen mukaan ravintola-alalla on jo pitkään tiedetty epäkohdista.
      - Tämä ei yllättänyt ketään. Olemme käyneet paljon keskusteluja siitä, mistä raaka-aineet tulevat, Aittoniemi kertoo.
      Aittoniemen mukaan räikeimmissä tapauksissa pakettiautot tuovat lihaa rajan takaa Ruotsista, ja raaka-aineet vaihtavat omistajaa rajan tuntumassa. Myös viimeisiä käyttöpäiviä saatetaan venyttää…
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/kebab-skandaali-tama-ei-yllattanyt-ketaan/art-1288442305361.html

    • döneriä massuun

      Kebabin valmistusmenetelmä on yksinkertainen: iso vati jonne heitetään kaikki mikä syötäväksi kelpaa kumisaappaista naudan ruhoihin. Saattaa sinne joukkoon eksyä muutama kunniamurhattu tytärkin. Mausteet sekaan kattilaan ja kone pyörimään ja pian massa on valmista toimitettavaksi etnisiin ravintoloihin.

      • PUHUT PASKAA

        No ei se noin mee. Kebablihassa käytetään vain valikoitua ja parasta eurooppalaista naudanlihaa, jota prosessoidaan tiukkojen standardien ja säännösten alaisissa tuotantolaitoksissa, jota valvovat useat alaan omistautuneet viranomaiset. Jokainen kebablihaerä käy läpi lukuisia laatutarkastuksia ja kuljetuksessa noudatetaan moderneja lihan säilyvyyttä parantavia prosesseja. Tiukka valvonta ja jäljitettävyys takaa sen, että jokainen lautaselle päätyvä kebablastu voidaan jäljittää aina karjatilalle asti. Eikä pidä unohtaa sitä, että Turkkilaisille kebab on pyhä asia, jota ei koskaan pidä häpäisevän.


    • vuonna1100

      Kannattaa tehdä se kebabliha itse. Meillä ei enää syödä laadutonta kebabia , jossa salaattiinkin on kaadettu desi öljyä. Itse tehty on sata kertaa parempaa.

      Lukekaa ketju tee-se-itse-kebabista, niin ei tarvitse syödä 'jätettä'.

    • niinLLL

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!

      Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit
      Pitkäveto
      3
      2718
    2. Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille

      Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?
      Ikävä
      158
      1341
    3. Heikki Silvennoinen ( Kummeli)

      Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on
      Kotimaiset julkkisjuorut
      49
      1165
    4. Mitä toivot

      ensi vuodelta? :)
      Ikävä
      127
      1028
    5. Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos

      Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä
      Maailman menoa
      18
      1006
    6. Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?

      Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?
      Sinkut
      207
      1000
    7. Hyvää huomenta 18. luukku

      Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️
      Ikävä
      223
      974
    8. Haluaisin vain varmistua

      Sinusta tarpeeksi.
      Ikävä
      42
      899
    9. Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?

      Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk
      Pyhäjärvi
      298
      893
    10. Olet sä silti

      Ihana ❤️ tykkään
      Ikävä
      72
      875
    Aihe