Kebabliha on kuin kerran syöty.........

Kotiruoka kunniaan

ja sitten kerran jo sulatettu ja poistettu...esteettisesti hyvin epäilyttävän näköinen könttä, josta lastuja viilletään. Onneksi en ole koskaan erehtynyt syömään, nyt kun vielä on virallisesti tutkittu tavarantoimittajan hygieenisyys. Tässä tuli taas todistettua kulttuurierot. Eläköön vielä tiukempi kontrolli.

14

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kotimaa666
    • HURRAA !!!!

      Varmasti oot säästynyt aikaselta kuolemalta kun et oo ikinä syönyt kebappia. Kylläpä on hatun noston arvoinen asia ja kaikki sulle hurraa.
      Muista mainita sitten testamentissäsi vielä että et IKINÄ syönyt kebappia vaan pelkkiä perunoita ja porkkanoita koko elämäsi. Et erehtynyt muuhun.

      • Kotiruoka kunniaan

        Onneksi ei ole vielä tarvinnut turvautua tuohon köyhäinruokaan, hallista kun saa ihan oikeata lihaa. Ai ai kun paistit ja muut herkut maistuu suussa niin hyvältä, puhumattakaan kalasta ja lisukkeena kotimaiset juurekset.Ups, tulipa nälkä, pitää mennä herkuttelemaan.


      • HURRAA!!!!
        Kotiruoka kunniaan kirjoitti:

        Onneksi ei ole vielä tarvinnut turvautua tuohon köyhäinruokaan, hallista kun saa ihan oikeata lihaa. Ai ai kun paistit ja muut herkut maistuu suussa niin hyvältä, puhumattakaan kalasta ja lisukkeena kotimaiset juurekset.Ups, tulipa nälkä, pitää mennä herkuttelemaan.

        Niin, alahan mässätä. Siitä hallin lihasta saakin itse tehtyä varsin hyvän kebapin. Jauha ihan tahnamaiseksi, nautaa ja hieman sikaa. Massaan suolaa ja mustapippuria. Sitten tosi tiiviiseen pötköön ja useita kerroksia foliota, uuniin vesihauteeseen kypsymään matalalle lämmölle.
        Mut soita toki Eviralle ensin että uskaltaako näin tehdä eläkä kerro kellekkään jos teit. Että nyt erehyin syömään kebappia.
        Muista käydä kirkossa synnintunnustuksella. Syntiä olen minä tehnyt...


      • Kotiruoka kunniaan
        HURRAA!!!! kirjoitti:

        Niin, alahan mässätä. Siitä hallin lihasta saakin itse tehtyä varsin hyvän kebapin. Jauha ihan tahnamaiseksi, nautaa ja hieman sikaa. Massaan suolaa ja mustapippuria. Sitten tosi tiiviiseen pötköön ja useita kerroksia foliota, uuniin vesihauteeseen kypsymään matalalle lämmölle.
        Mut soita toki Eviralle ensin että uskaltaako näin tehdä eläkä kerro kellekkään jos teit. Että nyt erehyin syömään kebappia.
        Muista käydä kirkossa synnintunnustuksella. Syntiä olen minä tehnyt...

        Syntiä tekisin, jos hyvät raaka-aineet pilaisin tuollaisella reseptilla. Johan vanhasta nahkaisesta kengänpohjastakin saa jonkun makuisen vastaavalla menetelmällä.


      • HURRAA!!!!
        Kotiruoka kunniaan kirjoitti:

        Syntiä tekisin, jos hyvät raaka-aineet pilaisin tuollaisella reseptilla. Johan vanhasta nahkaisesta kengänpohjastakin saa jonkun makuisen vastaavalla menetelmällä.

        vastaus yhdellä sanalla : RASISTI


      • Kotiruoka kunniaan
        HURRAA!!!! kirjoitti:

        vastaus yhdellä sanalla : RASISTI

        Hygienia ja rasismi eivät ole synonyymejä.Hurraa sun luetun ymmärrys.


      • HURRAA!!!!
        Kotiruoka kunniaan kirjoitti:

        Hygienia ja rasismi eivät ole synonyymejä.Hurraa sun luetun ymmärrys.

        Kuule mene nyt jo ihtees kun kaikki tajuaa sen että oot vaan kertakaikkisen tyhmä eikä kukaan välitä mitä siellä naamaasi mätät.


      • Kotiruoka kunniaan
        HURRAA!!!! kirjoitti:

        Kuule mene nyt jo ihtees kun kaikki tajuaa sen että oot vaan kertakaikkisen tyhmä eikä kukaan välitä mitä siellä naamaasi mätät.

        Kovastihan se kolahti sinuun, seuraa omaa neuvoasi.


    • Ähläm Ähläm

      Aittoniemen mukaan ravintola-alalla on jo pitkään tiedetty epäkohdista.
      - Tämä ei yllättänyt ketään. Olemme käyneet paljon keskusteluja siitä, mistä raaka-aineet tulevat, Aittoniemi kertoo.
      Aittoniemen mukaan räikeimmissä tapauksissa pakettiautot tuovat lihaa rajan takaa Ruotsista, ja raaka-aineet vaihtavat omistajaa rajan tuntumassa. Myös viimeisiä käyttöpäiviä saatetaan venyttää…
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/kebab-skandaali-tama-ei-yllattanyt-ketaan/art-1288442305361.html

    • döneriä massuun

      Kebabin valmistusmenetelmä on yksinkertainen: iso vati jonne heitetään kaikki mikä syötäväksi kelpaa kumisaappaista naudan ruhoihin. Saattaa sinne joukkoon eksyä muutama kunniamurhattu tytärkin. Mausteet sekaan kattilaan ja kone pyörimään ja pian massa on valmista toimitettavaksi etnisiin ravintoloihin.

      • PUHUT PASKAA

        No ei se noin mee. Kebablihassa käytetään vain valikoitua ja parasta eurooppalaista naudanlihaa, jota prosessoidaan tiukkojen standardien ja säännösten alaisissa tuotantolaitoksissa, jota valvovat useat alaan omistautuneet viranomaiset. Jokainen kebablihaerä käy läpi lukuisia laatutarkastuksia ja kuljetuksessa noudatetaan moderneja lihan säilyvyyttä parantavia prosesseja. Tiukka valvonta ja jäljitettävyys takaa sen, että jokainen lautaselle päätyvä kebablastu voidaan jäljittää aina karjatilalle asti. Eikä pidä unohtaa sitä, että Turkkilaisille kebab on pyhä asia, jota ei koskaan pidä häpäisevän.


    • vuonna1100

      Kannattaa tehdä se kebabliha itse. Meillä ei enää syödä laadutonta kebabia , jossa salaattiinkin on kaadettu desi öljyä. Itse tehty on sata kertaa parempaa.

      Lukekaa ketju tee-se-itse-kebabista, niin ei tarvitse syödä 'jätettä'.

    • niinLLL

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3537
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1389
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1219
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1124
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      52
      904
    Aihe