Hei,
tulikohan oikeaa gheetä eli kirkastettua voita. Tein ohjeen mukaan,siitä tuli ruskeaa. Sulatin ensin sen kattilassa, sitten lisäsin lämpöä, että se kiehui hetken, sen jälkeen alensin lämpöä niin, että se kuitenkin kupli n. 30min. Siivilöin lasipurkkiin.Tuli todella ruskeaa. Käytin tanskalaista luomuvoita.
Kirkastettu voi
5
626
Vastaukset
- semiammattilainen
Nyt sä oot tehny ruskistettua voita, haju ja maku on vienon pähkinäinen. Kirkastettua voita tehdään oppikirjan mukaan näin: sulata suolatonta voita esim. vesihauteessa. kuori vaahto voisulan pinnalta ja ota kirkas osa talteen kauhalla. jäljelle jäävän heran voi käyttää esim.leivontaan.
- OiVoi.
Joo ei sen missään nimessä pidä antaa kiehua vaan kuumeta sen verran että hera irtoaa. Voin alkuperämaalla ei ole merkitystä kunhan se on suolatonta.
- ruskistettu voi
Tuollaista ruskistettua voita käytetään esim. Wallenbergin pihvin päällä.
- voi on parasta
Voita pannaaan (väliajalla) leivälle. Minä mm paahdan voita.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 763418
Kerro jotakin hauskaa. :)
Kirjoita jotakin mukavaa vaikka kaivatustasi. :) Ei törkytekstejä kiitos. :)753137Mä sanon tän suoraan.
Se on sun käytös mikä ajaa pois. Et välitä muitten tunteista kun omistasi.683012On olemassa tiettyjä sääntöjä!
Ja jos aiot pärjätä mun kanssa niin teet vain niinkuin mä sanon. Mieheltä Naiselle662671Oliko pakko olla taas tyly?
Miksi oot niin tyly mua kohtaan nykyään? Ei edes tunneta kunnolla. Katseita vaihdettu ja varmasti tunteet molemmin puoli442182- 611739
Huomenna heitän järjen
romukoppaan ja annan tunteen viedä. Kerran tässä kuitenkin vain eletään. Muistan myös jonkun minua viisaamman sanoneen,251707- 351705
Hyvää huomenta
Hyvää huomenta ja alkavaa viikonloppua ihanalle naiselle! Mitä ikinä teetkään, niin täälä sua yksi miekkonen ajattelee.181689- 601628