Hei,
tulikohan oikeaa gheetä eli kirkastettua voita. Tein ohjeen mukaan,siitä tuli ruskeaa. Sulatin ensin sen kattilassa, sitten lisäsin lämpöä, että se kiehui hetken, sen jälkeen alensin lämpöä niin, että se kuitenkin kupli n. 30min. Siivilöin lasipurkkiin.Tuli todella ruskeaa. Käytin tanskalaista luomuvoita.
Kirkastettu voi
5
611
Vastaukset
- semiammattilainen
Nyt sä oot tehny ruskistettua voita, haju ja maku on vienon pähkinäinen. Kirkastettua voita tehdään oppikirjan mukaan näin: sulata suolatonta voita esim. vesihauteessa. kuori vaahto voisulan pinnalta ja ota kirkas osa talteen kauhalla. jäljelle jäävän heran voi käyttää esim.leivontaan.
- OiVoi.
Joo ei sen missään nimessä pidä antaa kiehua vaan kuumeta sen verran että hera irtoaa. Voin alkuperämaalla ei ole merkitystä kunhan se on suolatonta.
- ruskistettu voi
Tuollaista ruskistettua voita käytetään esim. Wallenbergin pihvin päällä.
- voi on parasta
Voita pannaaan (väliajalla) leivälle. Minä mm paahdan voita.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kumpi vetoaa enemmän sinuun
Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?961886- 881340
- 1101143
- 761037
- 1191010
Okei nyt mä ymmärrän
Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘57873- 47791
- 36782
Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis48741- 33693