Aloittelevana kokkina pyytäisin apua rasvassa paistamiseen.
Esim. siis munkkeja olisi tarkoitus tehdä, mutta ei ole mitään tietoa
miten homma toimii. Apua?
Rasvassa paistaminen
1
213
Vastaukset
- äiti leipoo
Munkkirasva kattilaan, kuumenna rasva niin, että poreilee. Laita pieni pala vaaleaa
leipää tai pullaa rasvaan, jos se nousee pintaan ja ruskistuu kevyesti on rasva
sopivan kuumaa. Älä laita rasvaan liikaa munkkeja tai muuta paistettavaa, rasva
jäähtyy ja imeytyy paistettavaan tuotteeseen. Paista pieniä eriä kerraallaan. Ota munkit reikäkauhalla tai pitkävartisella haarukalla lautaselle, jossa on pala talouspaperia.
Liika rasva imeytyy paperiin ja tämän jälkeen kierittele munkit sokerissa. Jos pakastat
munkkeja jätä sokeri pois ja sokeroi vasta lämmitämisen jälkeen, ovat kuin juuri paistettuja.
MUISTA: Ole varovainen kuuman rasvan kanssa ja varaa esim.iso kattilan kansi
lähelle, jos rasva kuumenee liikaa ja syttyy palamaan. Muista myös,että vesi ei auta tässä tapauksessa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422822Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423572603Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta562345- 352204
- 251743
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251639- 481526
- 1001449
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391405Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa661329