Olenko kleptomaani?

varastelija

Rakastan varastamista. Paras tunne minkä tiedän on kävellä kaupasta ulos laukku täynnä varastettua tavaraa. Ennen tyydyin suklaapatukoihin, mutta nykyään varastan kalliita vaatteita ja paljon meikkejä yms. Kokoajan mietin jos varastaisi jotain kalliimpaa ja kohta varmaan olenkin joku autovaras.
Meneekö tällainen ohi vai onko se joku sairaus? Olen varastellut säännöllisesti yli puoli vuotta, sitä ennen varastelin silloin tällöin. Pienenä olin kova näpistelijä ja varastin kouluista, kavereilta yms, mutta nykyään vain kaupoista. En siis kuitenkaan koe tarvetta varastaa tutuilta tai kavereilta.
En kuitenkaan osaa lopettaa. Olen jäänyt kiinni ja sain sakot, mutta jatkoin silti. Pelkään että jään taas kiinni, mutten osaa lopettaa, kun saan niin helposti varastettua kaikkea, ja ehkä olen vähän ahnekin kun en halua maksaa kaikesta.
Onko kellään muulla kokemuksia? Pitäisikö puhua jollekkin? Voi olla että tämä johtuu masennuksesta ja muista ongelmista, meneekö se siis itsessään ohi muiden asioiden parantuessa?

113

10493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuttu juttu :)

      Olet periaattessa koukussa.

      Kaikkein vaikeinta on olla ottamatta, itse vein enne viikossa 5askia ja 12pulloa/tölkkiä juomaa. Alaikänen ko oon :)
      Ja jos tuli nälkä nii otettiin jotai syötävää(säästypä rahat)...

      Pääsin varastelusta koska jalka leikattiin eikä voinu sitten vähään aikaan ja nyt leikataan kesään mennessä uudelleen, eli pikkuinen pakko.

      Ei mene ohi...sille pitää tehä jotain..'!
      Äläkä ainakaa puhu kellekkää et viet tavaraa(alko huhu kiertää et varastellaan ja alko pikkusen mietityttämään ko joka toine kysy et haeks) nii sil pääset vaa poliisien puheille. Se on kova homma pitää sisäl..., mut en osaa kummiskaa auttaa :D

      • -

        Näin sanovat epärehelliset. Epärehelliset kuvittelevat kaikkien toimivan epärehellisesti ja kun he vieläpä sanovat kaikkien toimivan näin, jatkavat epärehelliset epärehellisyyttään ja monet rehelliset kääntyvät epärehellisiksi. Ne jotka ovat rehellisiä, he kärsivät tästä kaikkein eniten koska tällöin hintoja pitää nostaa. Itse asiassa tässä juuri 6 tuntia sitten kaupassa käydessäni ihmettelin miten jäätelön hinta on noussut ihan järjettömästi 5 vuoden sisällä. Sitä tuskin hirveästi varastellaan, mutta jostain se raha on saatava kun varkaat vievät kauppiailta tulot. Niiden tuotteiden hintaa tuskin kannattaa nostaa mitä varastellaan koska tämä saa varkaat entistä harvemmin ostamaan niitä tuotteita.

        Mihin tämä johtaa?

        Joko rehelliset maksavat varkaiden varastelun tai sitten valvonta tulee tiukemmaksi. Haluaisin itse tiukempaa valvontaa, mutta monet rehelliset kokevat kenties olonsa epämukavaksi jos kaupan jokaisessa kulmassa on valvontakamera. Valvontakamerat, niiden järjestelmät ja järjestelmien ylläpito myös maksaa kauppiaille jonkin verran.

        Jos valvonnasta seuraisi hintojen alennus, kävisin itse mieluummin sellaisessa kaupassa kuin kaupassa missä hinnat sekä varkaudet pysyvät korkeina.

        Tai ehkä meidän kaikkien pitäisi vaan alkaa varastamaan, kiertämään veroja ym. Tästä seuraisi täydellinen korruptio missä kukaan ei luota kehenkään ja jokainen on lahjottavissa. Yhteiskunta ei toimisi enää yhteisönä ja poliittiset johtajat saisivat tehdä mitä haluaisivat. Poliittiset johtajat tuskin haluaisivat menettää asemaansa jos heillä on suuri palkka, mutta jos heidät lahjottaisiin riittävän suurella rahamäärällä, saisivat liikemiehet tehdä poliitikkojen kautta korruptoituneelle valtiolle mitä haluaisivat. Jos kansa ei toimi yhteisönä yhteisen hyvän puolesta, ei kansa lähde tuomitsemaan johtoa korruptiosta. Kansaa ei voi pitää yhteisönä jos yhteisön sisällä jäsenet huijaavat toisiaan.

        Jos kansa toimii moraalittomasti, ei heitä kiinnosta muiden ihmisten korruptio. Jos lehtimiehiä ei pidetä sankareina kun he paljastavat vaalirahasotkut ja muun korruption, ei kukaan osta lehtiä. Jos kukaan ei arvosta rehellisyyttä, voivat vallanpitäjät tehdä mitä haluavat. Elämme tällöin viidakonlakien mukaan missä kehenkään ei voi luottaa. Ne säästöt mitä olemme kerryttäneet, nekin voidaan mitätöidä vaikkapa sodilla. Jos liikemiehet haluavat muutosta jonkin maa-alueen, kuten valtion suhteen, he voivat lahjoa poliitikot eikä kukaan tule heitä tuomitsemaan. Sodissa on tahoja jotka sodista hyötyvät. Tällä tavoin saadaan myös köyhät ja osa keskiluokasta eliminoitua. Sodan jälkeen ihmiset saadaan pakotettua valtion jälleenrakennukseen koska jokainen on tämän jälkeen valmis tuomitsemaan kaikki epärehelliset ja sluibarit.

        Jos ihmiset eivät välitä rehellisyydestä tai toisistaan, jättäytyvät monet pois työelämästä ja antavat epärehellisten maksaa heidän elämisensä. Jos epärehellisyys on se millä työpaikan saa haastattelutilanteessa tai muokatessaan CV:tä, eikö työpaikatkin tällöin hae epärehellisiä ihmisiä? Kannattaako rehellisten olla rehellisiä yhteiskunnassa missä ei pärjää rehellisyydellä? Epärehelliset hakevat helpompaa elämää, mutta he eivät sitä saa koska rehelliset eivät saa rehellisyydellä työpaikkaa koska epärehellisillä on paremmat CV:t ja he jossain määrin liioittelevat haastattelutilanteessa osaamisestaan. Tätä kautta epärehellisten tulee tehdä enemmän töitä jotta rehellisten työttömyyskorvaukset saadaan maksettua. Tai sitten valtion pitää ottaa lainaa pankeilta ja nämä lainat pitää jossain vaiheessa maksaa takaisin korkojen kera. Toki aivan samoin rehellisten tulisi maksaa epärehellisten työttömyyskorvaukset jos rehelliset saisivat töitä. Jonkun pitäisi perustaa uusia yrityksiä jotta työttömät saataisiin työllistettyä. Jos nykypäivänä perustaa uuden yrityksen joka on kilpailukykyinen, ostavat suuret yritykset tämän kilpailevan yrityksen pois mikäli yrityksen omistajat suostuvat tarjottuun summaan. Huippuosaajille löytyy kysyntää, mutta kuka kouluttaa valtioon huippuosaajia? Valtio rahoittaa Suomessa koulutusta, mutta monikansalliset yhtiöt haaveilevat näistä Suomessa koulutetuista huippuosaajista. Tätä kautta monikansalliset yhtiöt voittavat Suomen kustannuksella.

        Jotain kyllä pitäisi tehdä jotta Suomi pysyisi pystyssä. Jos valitsemme epärehellisyyden tai hyväksymme muiden hyväksikäytön, ei homma toimi pitemmän päälle. Parasta pakata matkalaukku ja muuttaa muualle tai varautua sotaan. Tuskin pankitkaan niitä lainoja ikuisesti myöntelee. Jossain vaiheessa tulee takaisinmaksun aika.

        http://areena.yle.fi/video/1626614


      • hyvällä tunnolla

        Ei kaikki varasta, älä yleistä. Enemmistö suomalaisista on rehellistä kansaa.
        Miksi tuottaa tunnolleen rauhaton olo pienellä varkaudella?
        Eikö olisi sama, kun tekisi oikein suuren rötöksen ja saisi suuret tunnon vaivat?

        Älä varasta, on selvä vanha ohje. Se suojelee minua lankeemasta omaan nokkeluuteeni. Sitä tuomaria en pääse pakoon, meninpä mihin maailman kolkkaan tahansa. Lisäksi uskon, että Hän näkee. Jokaisella teollani on näkijä. Siksi toimin rehellisesti ja oikein.

        Uskon, että tässä maailmassa vielä löytyy ihmisiä, joita ei voi ostaa eikä myydä.


    • 5543543545465465

      Olet surkimus jonka sisässä on tyhjä aukko jota yrität täyttää materialla, hetkellisellä onnentunteella uudesta lelusta.

      Ei se onnistu pitemmän päälle.

      Olet kokeva totaalisen henkisen romahduksen ennen pitkää.

      Todennäköisesti löydät itsesi piankin helluntalaisten teltasta.

      • Äitee**

        "5543543545465465"...tai vankilasta...kumpi sitten on parempi??? Kyllä se vaan niin on että jos tuosta tavasta haluaa oikeesti eroon päästä niin jollekin sitä on puhuttava että se joku laittaa sille stopin! Muussa tapauksessa tavarat vaan suurenee ja kohta onkin hän jo paljon pahemmassa pulassaa.

        Lopeta hyvä tyttö ja heti tollanen toiminta!


      • minä vaan

        no jah ja hah


    • Pieni neuvo

      Jos oma järki ei sano mitään, ehkä se kirkastuu ,kun olet poliisilaitoksen sellissä ja varkauksiasi selvitetään. Seuraavassa vaiheessa kaikki omaisesi, tuttusi ja vähemmän tututkin saavat tietää rikollisista taipumuksistasi.
      Mitä arvelet poika/ tyttöystäviesi, nykyisten tai tulevien, ajattelevan sinusta, kun asiasta saavat tietää. Rikos on julkinen asia, tieto leviää.

    • Kultainen neuvo

      Kleptomaniaa psyykkinen sairaus. Suosittelisin ammattiapua. p.s.näillä on vaitiolo velvollisuus, joten et joudu tätä kautta vaikeuksiin

      • Varas vastuuseen

        Jos rehelliset kuluttajat joutuvat nostetuissa hinnoissa kustantamaan myös varkaan aiheuttaman hävikin, on aivan käsittämätöntä että tällaista p*askaa paapotaan näillä sivustoilla. Toisaalta admin antanee alustuksen kirjoittajan ip-osoitteen poliisille.


      • Tottako?

        Kleptot jopa kuulemma saa statuksen¨.. jos tulee virkavalta ja esittää sen, pääsee kävelemään pois suitsait.. ei seuraamusta. Sellainen olisi varmaan aika kivaa??


      • Elli -987
        Varas vastuuseen kirjoitti:

        Jos rehelliset kuluttajat joutuvat nostetuissa hinnoissa kustantamaan myös varkaan aiheuttaman hävikin, on aivan käsittämätöntä että tällaista p*askaa paapotaan näillä sivustoilla. Toisaalta admin antanee alustuksen kirjoittajan ip-osoitteen poliisille.

        Olen täysin samaa mieltä, ihminen joka ei kanna vastuutaan, ei käy töissä eikä missään, niin kaikki oikeudet tällaiselta pois, ja ei ku LINNAAN


      • heh.

        Jos jollain on pakottava tarve kasvottomasti aukoa päätänsä, niin se hänelle suotakoon, joillekkin se on ainoa sosiaalinen kontakti muihin. :)


      • tulisielu
        Elli -987 kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä, ihminen joka ei kanna vastuutaan, ei käy töissä eikä missään, niin kaikki oikeudet tällaiselta pois, ja ei ku LINNAAN

        varastelu on aina rikos mutta onko linna oikea ratkaisu,tiedettäkö paljonko yksi vuorokausi maksaa yhteiskunnalle joten hoitoon vaan.


      • 33335
        Elli -987 kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä, ihminen joka ei kanna vastuutaan, ei käy töissä eikä missään, niin kaikki oikeudet tällaiselta pois, ja ei ku LINNAAN

        Vai että linnaa.... Tiedätkö sinä , kuinka paljon se maksaa meille veronmaksajille rötöstelijän linnareissu???

        Siksi linnat ovat täynnä yhteiskunnan elättejä,, kun saavat ruuan ja ilmaisen ylläpidon ja jopa ilmaisen koulutuksen yhteiskunnalta...

        Heillä kun on paremmat eväät kuin meidän maamme vanhuksilla ja koululaisilla!!!

        Kesksikää nyt jo jotain parempaa, mistä ei veronmaksajia rokoteta.....


      • hiipuvahiillos
        Elli -987 kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä, ihminen joka ei kanna vastuutaan, ei käy töissä eikä missään, niin kaikki oikeudet tällaiselta pois, ja ei ku LINNAAN

        Jep jep..!

        Sinnehän se Niinistökin,
        6vee ehdotonta :)


      • Anonyymi
        Elli -987 kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä, ihminen joka ei kanna vastuutaan, ei käy töissä eikä missään, niin kaikki oikeudet tällaiselta pois, ja ei ku LINNAAN

        No mutta voi olla että kyseinen henkilö on tavallinen työssä käyvä aikuinen ja samalla kleptomaani. Koukussa varastamisen tuomaan jännitykseen. Vaikka itse olen rehellinen ihminen enkä varasta ikinä mitään, (ja mullakin olis tässä varaa jeesustella vaikka kuinka paljon) en silti näe miksi jokaista pitää heti syyttää työttömäksi, rikolliseksi ja muutenkin huonoksi ihmiseksi.


      • Anonyymi
        Varas vastuuseen kirjoitti:

        Jos rehelliset kuluttajat joutuvat nostetuissa hinnoissa kustantamaan myös varkaan aiheuttaman hävikin, on aivan käsittämätöntä että tällaista p*askaa paapotaan näillä sivustoilla. Toisaalta admin antanee alustuksen kirjoittajan ip-osoitteen poliisille.

        No sepä juuri,me muut maksamme kalliina hintoina ne mitä toiset vie maksamatta. Se on hirveää.


    • jhohjlhjl

      Itselläni rauhottavien käyttö toi tuon puolen minusta esiin. Myös kiinnijääminen vähensi sitä :)

    • hahahahahahahahaha

      se on hyvää hommaa ei tartte maksaa veroja, kaikki on ilmaista kuinka voikaan elämäsi olla hyvin,

    • Ilmaiseksi!

      Juuri näin. Hieno bisnes. Voiko sulle laittaa tilauksia, en tietenkään maksa tavaroista mitään, koska saat nautintosi ihan jo rosvoillessasi.. Jokuhan ne maksaa, mutta et sinä tai minä :D Olet sairas tai tämä on tosissaan huono vedätys.

    • hyväuninen

      Tilanne on vakava jos saat vaivatta nukutuksi.
      Jos vanhempasi on herätellyt Sinulle omantunnon ei uni illalla tule, eikä Sinulla ole muuta mahdollisuutta kuin käydä sopimassa tekosi. Hyvä omanarvontunto ei nyt auta.
      Elämä alkaa hymyilemään taas.

    • Mitä väliä? Kaikki on materiaa. Onko esimerkiksi väärin varastaa Guccin liikkeestä, jotka teettävät intialaisilla lapsiorjilla vaatteita, ja vaikkapa senjälkeen lahjoittaa ne köyhille joilla ei riitä rahat vaatteisiin? Kaikki on kiinni omasta moraalista. Saako köyhä varastaa ruokaa jos hänen peltonsa pakkolunastetaan suuren kauppakeskuksen tieltä, jotta kaikki vitun surkimukset pääsevät shoppailemaan turhanpäiväistä paskaa?
      Tässä teille mittasuhde. Intialainen viljelijä saa n. 1,5 euroa / 100 KG suolaa. Kuinka paljon se maksaa S-Marketissa? Missä vika? Markkinatalouden huorat.
      Miksi Intialaisista maanviljelijöistä 200 000 on tehnyt itsemurhan 10 vuoden aikana? He itkevät kun eivät voi taata perheelleen ruokaa ja asuntoa, kunnes sekoavat, pyytävät jumalalta anteeksi ja ampuvat itseään päähän. Nämä ovat kaukaa haettuja esimerkkejä jotka näkyvät meidän jokapäiväisessä ruokapöydässä.
      Varastan ja näpistän riistäjiltä, se tulee olemaan varmaa. Syyttäkää tai ette, aivan vitun sama.

      • Ganesh Pöllänen.

        No ne intiaanit on tehny edellisessä elämässä jotain tosi törkeetä. Jos ne on tän elämän hyvin nii ne syntyy wahlroosseiksi ja o miljonäärejä jo syntyessään. Semmone o karman laki ja intialiset saa tasan sitä mitä tilasivat.


      • irntqån

        vavadveuhkis: asennettasi kutsutaan anarkiaksi. Sulla olisi mahdollista vaikuttaa mainitsemiisi epäkohtiin demokraattisin ja eettisesti kestävin keinoin. Nyt haluat ottaa "oikeuden" omiin käsiin toimimalla yhteisesti säädettyjen lakien vastaisesti, ja rankaisemalla riistäjiä varastamalla - ja samalla hyötymällä itse aineellisesti moraalittomasta teostasi. Kunka paljon ne intialaiset mahtavat hyötyä tuollaisesta, joka ei ole edes Robin Hood -mentaliteettia?


      • iarnmvwpmv0+ew

        Osoittaa mielestäni moraalista rappiotilaa, että vavadveuksen kommentista tykkää noin moni. Etiikka on hakusessa, moraali on alkeellista kapinaan ja oman edun tavoitteluun perustuvaa.
        Kantin moraalinen imperatiivi on hyvä. Sen mukaan pitäisi toimia niin, että toimintaa ohjaava periaate voisi olla yleinen moraalisääntö. varastelijan, vavaveuhkiksen ja jälkimmäistä kannattavien mukaan varastaminen, varsinkin "riistäjiltä" tai sellaisiksi oletetuilta on aina ja kaikkialla. Sen mukaan kaikilla olisi oikeus aina ja kaikkialla varastaa niin paljon kuin mahdollista. Myös teiltä, ystävät ja omaiset varastaisivat aina kun mahdollista. Varastaminen olisi normi. Onko tämä tavoite.
        Kannattaa myös huomioida, että teot joita teemme ja käytännöt joita harjoitamme, muovaavat meitä: olemme yhtä tekojemme kanssa. Et ole vain joku, joka varastaa, vaan olet varas, jonka etiikka ja moraali on varkaan moraalia. Sen ytimessä voi olla sekä kostonhalu ja katkeruus että oman nautinnon maksimointi. Onko näiden päämäärien toteuttaminen tavoiteltavaa ja millaiselle ihmiselle se on tavoiteltavaa?

        On sanottu, että raamatun Kymmennen käskyä sisältävät myös sivistyskansojen moraalin ja lainsäädännön ytimen. Seitsemäs käsky on "Älä varasta!" Alkuperäinen heprealainen kieltomuoto on erittäin voimakas, tyyliin "älä vain missään tapauksessa erehdy varastamaan" (sama koskien muiden käskyjen kieltojen ehdottomuutta). Uskonnollisena ajatuksena on ollut, että käskyjen noudattaminen itsessään tuo siunauksen, luo elämälle sekä itsen että toisten kannalta hyvän polun kulkea.


    • ... ...

      Puoli vuotta ja kleptomaani, ilmeisesti teini-ikäinenkin vielä. Todellinen murheenkryyni tulee olemaan enemmin tai myöhemmin täydentyvä rikosrekisteri, sillä siitä aiheutuu elämän varella paljon harmia.

    • Tammi2

      Ei mee ohi,on sairaus se on jo himona.

    • opsikeljia

      Ihan tervettä hommaa. Itsekin harrastan tuota päivittäin.

      • diamond are girls be

        Toiset ovat tehneet siitä jopa taidetta, elokuvia esimerkiksi Mestarivaras, Robin Hood jne.


      • heh.

        Missä välissä 24/7


    • Avantoon!

      Niin ja jotkut eivät voi lopettaa suklaan syömistä ja ahmivat koko suklaalevyn kykenemättä lopettamaan - ihan sama asia. Mulla oli kerran tällainen kaveri, siis ihan kuin alkoholisti, jos näki suklaalevyn kaupassa, oli pakko ostaa ja ahmi sen alta aikayksikön ja sit sen naama punotti, ja ihmetteli, miksei mun tee mieli.
      Ihmisillä on paljon erilaisia riippuvuuksia, toiset harmittomampia toiset voivat tuoda linnatuomion - samasta pakkomielteestä on kuitenkin kyse, ja itsekurin ja mielen hallinnan puutteesta.
      Etkö voisi etsiä jännitystä vaikka hyppäämällä Hakaniemen sillalta muutaman kerran vuodessa jääkylmään veteen (auts, se taitaa nyt olla jäässä).

      Vinkki: aina kun tekee mieli varastaa, mene avantoon - pystyt siihen, jos pystyt varastamaan, takaan, ettei tee vähään aikaa mieli varastaa. Aina kun himo iskee, hakeudu avantoon - se saa endorfiinit ja dopamiinit liikkeelle, ja olo on vähintäänkin yhtä euforinen kuin jos kävisit varkaissa.

    • ie

      Ethän sinä vai puhu paskaa?

    • Näkymätönrosvo

      Periaatteessa varastamista on sekin jos rikas vie köyhältä rikastuakseen...ja muukin
      välistäveto ainaskin minun tulkintani mukaan "piilovarkaita" taitaa piillä muuallakin
      kuin vain myymälöissä.
      Mutta nälkään varastaminen ei minusta ole suurempi synti kun henkilökohtainen
      rahanahneus.
      Joten jos motiiivisi näpistykseen on mainitsemasi "sairaus" voisit hankkia lääkärintodistuksen vaikkapa joltakin kallon kutistus yksityiseltä valelääkäri
      asemalta jota näytät sitten myymäläetsiville sekä poliiseille kun ja jos jäät kiinni
      näpistyksestä ?
      Näkymätön varkaus on pahinta rikollisuutta.

    • poliisituleeovelle

      Sinun ip osoitteesi jäljitetään, ja sinut käydään hakemassa poliisi autolla.

      • Ei tuu poliisiautoo

        Taidat olla joku höyrähtänyt ei kukaan jäljitä kenenkään ip
        osoitetta,ei tuu polliisi sun ovelle niillä on parempaakin tekemistä
        ,tämän ovelle voi tulla toinen varas hausenkempaa tehdä sitä
        kahestaan.jos jää kiinni saat sakot mut ei tarvi maksaa eikä
        nykyään muunneta istumiseen,tunnen erään kaverin joka on
        jäännyt kiinni 26 kertaa ja saannut sakot eikä ole yhtään mak-
        sanut,on varastanut ruokaa kun ei saa enää jätekontista on
        lukossa ja muuten sotkettu ennen konttiin heittoo.


    • Iso.paha.vartija

      Tarpeeks usein käyt näpistelee niin jää naama hyvin mieleen! ja sitten otetaan sut joka kerta kiinni ja saat joka kerta sakon ja loppujen lopuks sulla ei oo varaa maksaa niitä sakkoja ja sitten menetät luottotietos ja sitten susta tulee samanlainen näppäri nisti kun kaikista muistakin vakkari näppäreistä! :D mää rakastan pilata tollasten varastelevien paskiaisten elämän!

    • Oma Päätös

      Juu. ja seuraavaksi rupeet sitte homoilemaan ja tuut uusiks tänne kertoilee siitä, että ihmiset oppii kato.

    • koppihoitaja

      Vaikuttaa, että kärsit kleptomaniasta. Vaivaan on olemassa hoitomuotoja, onneksi.

      http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_osio=100&p_artikkeli=dlk00400&p_teos=dlk&p_selaus=7779

      "Itsehoito ja hoito

      Kleptomaaninen käytös saattaa loppua itsestään. Kleptomaniasta kärsivän kannattaa etsiä psykoterapeuttista apua. Kleptomanian psykoterapiassa on käytetty sekä psykodynaamisia tai -analyyttisia tai käyttäytymisterapeuttisia lähestymistapoja. Kleptomanian hoidossa on kokeiltu myös serotoninergisiä masennuslääkkeitä ja mielialan tasaajia etenkin silloin, kun kleptomaniasta kärsivän on kärsinyt samanaikaisesta masentuneisuudesta tai mielialan aaltoilusta."

      Vaihtoehtoisena "hoitona" on valtion tarjoama ylöspito, tosin ei ihan viiden tähden hotellin tasoisessa paikassam mutta eipähän tarvitse itse murehtia siitä, että tuliko ovi yöksi lukkoon.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kleptomania

    • aisivi

      Tuota meno löydät itsesi vankilasta jonain päivänä. Sitä et varmaan halua. Siis tee parannus.

    • sairasta

      ei muuta ku hankit itses hoitoon ja niin kauas kuin voin.. siperia olis ihan hyvä paikka tuollaiselle... kärsin itsekkin masennuksesta.. ja ei ole edes tullut mieleen joku vitun varastelu.. jos mulla olis kauppa ja jäisit kiinni siellä saisit niin paljon selkääs ku olla voi.. oikein kunnolla satinkutia..

    • ts

      ihanaa

    • weeti

      varastaa saa mutta ei jäädä kii siitä ei virkavata sano mitään,

      • kiva juttu

        Oikee periaate mitä rikkaat edellä sitä köyhät perässä vai oliko
        se näin???


    • Stigge

      Elämässäsi on se ongelma. Oletko yksinäinen, parisuhde ei toimi, lapsuudessa asioita, joista et halua puhua/pelkäät puhua, et saa tarpeeksi huomiota...?
      Hae hyvä ihminen apua oikeilta auttajaihmisiltä.
      Sini

    • MISTÄ KAUPASTA

      Tarvisin muuten uuden pesukoneen...???

    • mä van joo

      en käsitä sairasta ja kyllä jokainen osa ajatlla ilman että täältä kyselee, ja ihan pentu oot! kasva aikuiseksi jos osaat ja iole hiljaa

      • Rob.bertti

        Kasva sinäkin aikuiseksi ja opettele kirjoittamaan.


    • silmiinipistää

      Tämä kysymys ei ole oikean. Keksitty kysymys, eniro harrastaa näitä mitä oudoimpia kysymyksiä palstoilla kuten tämä "varastaminen"

    • ei mene ohi

      Saat luultavasti jotain (seksuaalista?) tyydytystä varastamisesta. Pyromaanit nauttivat tulipalojen sytyttämisestä, pedofiilit lasten raiskaamisesta...
      Hakeudu hoitoon, kun vielä itse tiedostat sairautesi. Mielenterveystoimisto, terveysasema, yksityinen psykiatri ovat oikeita osoitteita. Puhu asiasta jollekin ammatti-ihmiselle, älä nettipalstoilla.
      Kaikkea hyvää sinulle.

    • Ei mene ohi itsestään. Sairastat kleptomaniaa eli pakonomaista varastelua. Se, että voit olla varastamatta tietyiltä henkilöiltä tai tietyissä tilanteissa, on varsin tavallinen taudin kuvassa. Tuo ei johdu masennuksesta tms. Kleptomania on pakkotila, johon tarvitset hoitoa. Joko huomaat sen itse ajoissa, tai toteat sen käräjillä, kun tuomari perää sinulta syytä varasteluusi jäätyäsi kiinni.

      Kleptomaniasta voi parantua, mutta tila voi myös pahentua, jos et hae siihen hoitoa.

    • Metsäkämpän voro

      Nuorena kävin metsätöissä savotoilla. Jäin kiinni tupakoiden varastelusta. Kämpissä oli kova laki, varkaita ei suvaittu. Sanoivat . Kerran vielä kun varastat käy huonosti. Meni jokunen viikko kun narahdin tupakkavarkaudesta. Silloin ottivat kämppäukot niskasta kiinni ja veivät ulos. Riisuivat alasti ja sitoivat käsistä ja jaloista yöksi puuhun kiinni. Aamulla tulivat katsomaan, ennen kuin laskivat vapaaksi niin kysyivät ? Mites on mennyt. Vastasin että kyllä mä noi mäkärät kestin mutta kun tuolta metsästä tuli yöllä poronvasa joka imi koko yön. En ole sen jälkeen varastanut.

    • kriro

      Olet sairas,tarvitset ammattiapua. Sinun olisi parasta etsiä pikaisesti hoitoa.

      • Tahtoo tietää...

        Hyvä provo :D
        Paljon on lääkäreitä tähänkin keskusteluun osallistunut neuvoineen.........
        Mutta sitten oikeeta asiaa...........
        Varkauksista nytten kun puhutaan niin mitä mieltä ootte siitä kun mustalaiset ryöstävät valtaväestön vanhuksia millon milläkin verukkeella?


      • ghghghj
        Tahtoo tietää... kirjoitti:

        Hyvä provo :D
        Paljon on lääkäreitä tähänkin keskusteluun osallistunut neuvoineen.........
        Mutta sitten oikeeta asiaa...........
        Varkauksista nytten kun puhutaan niin mitä mieltä ootte siitä kun mustalaiset ryöstävät valtaväestön vanhuksia millon milläkin verukkeella?

        Jaa'a, sitä mieltä että Suomalaiset on täys paskahousuja kun sallii tommosen.
        Muuten kyllä elvistellään turpa vaahdossa mutta mihinkään oikeisiin tekoihin ei näytä kenestäkään olevan.


    • jjjjjjå

      jatka samaan malliin hyvin menee

    • iaurttq¨+

      Joo. Kleptomanialta kuulostaa. Näyttää, että nautit vallantunteesta, siitä, että olet niin taitava, kun pystyt varastamaan jotain kallista. Niin ja ahne, niin kuin sanot. Ankeeta, että joudut rakentamaan identiteettisi tuollaisen varaan: varastamistaidon ja varastamalla ahnehditun tavaran. Kallonkutistajalle ja äkkiä. On paljon selvitettävää! Good luck!

    • Tujutaru

      Hae Kokoomukseen puoluesihteeriksi!

    • Antti_Polvijärvi

      Hyvä, että kirjotit, sillä IP-osoitteesi on nyt Poliisin tiedossa.

    • NESTORI76

      Ei kai toi ny niin vaarallista ole, muistat vaan että et jää kiini.. SEN MINKÄ NUORENA VARASTAA SEN VANHANA OMISTAA...

      • Ex-Varas!

        Asumme siis varkaiden planeetalla!?


    • kerppow

      Kalliita vaatteita? Jaa jaa..nykyään melkein joka ikisessä kankaanpalassa on hälyttimet.

    • mä vaan

      niinpä..koukussa olet, sillä nykyaikana on niin helppo "uudelleeinvestoida. niin kuin monille käy. se antaa varmuutta ja itseluottamusta.Olla joku muu kuin se tylsä oma itsensä. Varastaminen on tänäpäivänä niin helppoa kun sen osaaa:). ja kaupat nostaa pienestäkin "varastamista" ison korvauksen vakuutuksesta vai mitä

      • mä vaan

        mite se on ku niinistöaikoo panna kirjastot maksulliseksi..saako sitte " uudellen investoida"


    • jk

      olet kleptomani

    • sairas10

      Olet

    • jokuvaan123

      tapa ittes

    • fdgxcxz

      Sullahan on asiat mallillaan, koska pystyt varastamaan ilman omantunnon tuskia. Moni nuori ei tähän pysty omantunnon kolkutuksen takia. Käytä lahjakkuuttasi hyväksi, koska selviämäänhän ihminen on tälle pallolle luotu. Niin kauan kun et ketään tapa niin varastaminen on minusta OK (vaikken itse koskaan olekaan varastanut kuin bittejä, mutta en näe hommassa mitään pahaa).

    • Neuvoja

      Olet kleptomaani.
      Hakeudu hoitoon mahdollisimman pian, ennekuin varastelusi aiheuttaa sinulle suuria vaikeuksia.

    • kummallista

      Tämä nykyaika, kun rikollinen saa diagnoosin. Varastelija on kleptomaani, massamurhaaja on psykoottinen ja sitä rataa.
      Voisihan sitä tässä itsekin ruveta käyttäytymään kanssaihmisiään kohtaan miten vaan sattuu. Vedota sitten ahdistuneisuuteen, masennukseen tai vaikkapa kurkkukipuun. Ei vaan kantti kestä.
      Kleptomania on kyllä sairaus, mutta vuodatuksesi perusteella sinä olet vaan ahne, tavaran päässä juoksija. Toivottavasti jäät kiinni.

    • ei kande

      Tee niin, että mitä viimeksi varastit. Viet ne rohkeesti takaisin kauppaan. Kerrot että näin pääsi tapahtumaan.Ja kadut sitä.
      Tää asia vaivaa sua. Luulen, että tää saattaisi auttaa pääsemään kokonaan eroon tavastasi. Muista se, että joku on maksanut niistä tavaroista, kun ne on tullut kauppaan. Olisiko kiva,jos sun omilla rahoilla ostamia tavaroita, joku varastaisi.
      Unohda näitten nössöjen kommentit "kaikkihan niin tekee".

    • näkemystä

      Jos olet leptomaani, niin ei hätää. Suomen laissa tulevaisuudessa varmaan se hyväksytään viehtymykseksi niin kuin homous ja lespous.

    • jepjep

      Ei siitä välttämättä mitään isompaa seuraa, luottotiedot on useimmilta menny jo ennen kuin noihin keinoihin turvaudutaan, ja linnaahan ei nykyään enää sakkojen takia voi saada, nikä olisikin älytöntä ja aiheuttaisi vaan lisämenoja yhteiskunnalle koska vankipäivä on niin kallis. Kiinnijäämistäkään ei ilmoiteta ulkopuolisille joten aikas sama.

      Rahapulan takia jos pöllii ruokaa niin asia pysyy varmaan hallinnassa. Siitä jos laajentaa isompaan niin sitten voi mennä hankalammaksi.

      • :DDD

        Jos jollain on pakottava tarve kasvottomasti aukoa päätänsä, niin se hänelle suotakoon, joillekkin se on ainoa sosiaalinen kontakti muihin. :)


      • ohje
        :DDD kirjoitti:

        Jos jollain on pakottava tarve kasvottomasti aukoa päätänsä, niin se hänelle suotakoon, joillekkin se on ainoa sosiaalinen kontakti muihin. :)

        itsesi kuvailuun tarkoitettu ketju on varmaan jossain muualla


      • njrtwae+0w

        Merkintä rikosrekisteriin pamahtaa kuitenkin, eikä se ole suositus missään.


      • höpööö
        njrtwae+0w kirjoitti:

        Merkintä rikosrekisteriin pamahtaa kuitenkin, eikä se ole suositus missään.

        sakoista ei tule merkintää, eikä tietoja muutenkaan saa luovuttaa asiaankuulumattomille


    • kyllä paranet17

      On jo hyvä , että tiedostat että teet jotain väärin , jopa kun kirjoitat tänne asiasta niin olet jo huomannut että käytöksesi ei ole normaalia. Älä kuuntele alla olevien kirjoit-teluja , että asia on ok yms paskaa. Olet ilmesesti nuori nainen, ja älykäskin, joten sinun kannattaisi ottaa yhteyttä Mielenterveystoimistoon tai A-klinikkaan puhelimitse, siellä on paljon neuvontaa erilaisista riippuvuuiksista kärsiville, kaikki hoito ei ole alkoholiin liittyvää. Kannattaa soittaa, tai sitten ota yhtyettä johonkin nuorten puhelin palveluuun.
      Tsemppiä sinulle , että olet huomannut ongelman ja halusi päästä siitä eroon.

    • lilac pompom

      se tosiaan on ihana tunne:) joissain vaatekaupoissa arvioidaan varastetun tavaran määrää sovituskoppeihin jätetyistä hintalapuista, mulle niiden hintojen laskemisesta tuli kuningasolo, ilman mitään päihteitä leijuin vähän muiden yläpuolella ja sain kaupanpäälle kasan vaatteita ja pikkusälää ja säästin niiden verran rahaa. ne ääliöinä pullistelevat vartijat (no ei ne kaikki) ja myyjät mitkä moikkaavat mun varakkaannäköisesti pukeutunutta kaveria ja siskoa ja sivuuttaa mut täysin tai kyttäävät sun jokaista liikettä tai vaihtoehtoisesti oksettavat mua kun yrittävät iskeä mun poikakaveria siirappisella naamallaan, ne kaikki elää liukuovien ja näyteikkunoiden takana omassa vääristyneessä maailmassaan, jossa ovat jotain ylimystöä, ja jonossa hikoilevat asiakkaat orjia ketkä kantavat niille kultaa, ja varkaat nistejä tai muuten vaan yhteiskunnan hylkiöitä. kamerat ja hälytysjärjestelmät on aika turhia, ellei hälytintä piiloteta tuotteeseen niin, ettei sitä huomaa. en vienyt mitään hurjan kallista ja harvoin mitään turhaa, vieläkin käytän vuosia sitten pöllittyjä vaatteita, mutta se tavara oli ja on vain sivutuote sen olon rinnalla. jännitys ja voittaminen.

      eikö sulla tule edes vähän paniikinomaista oloa kun menet kaupoille? jossain vaiheessa myyjät alkaa tunnistaa sut, jos käyt usein ja vain sovittelet tai mitä ikinä teetkään, ne ei vaan voi tehdä mitään ellei laukustas roiku niiden kaupan tavaraa tai en tiedä inhoavatko ne työtään niin paljon, että antavat ihmisten varastella. osa kuitenkin tajuaa mitä teet, ja kohta vartijat jotenkin sattuu kiertelemään kauppaa samaan aikaan sun kanssa. en tiedä onko toi oikeesti totta vai menikö mulla vainoharhat vähän yli. varastelu oli mun harrastus ja kehityin siinä, omatunto ei pistänyt kun ei se taiwanilainen hyödy juuri mitään eikä kauppaketju varastelun takia kaadu, enkä edes ajatellut kiinnijäämistä. ja kun jäin kiinni, toinen vartija oli joku mun baarisekoilu ja poliisit lässytti kuin pikkulapselle. tavarasta ja ruuhkasta riippuen se on nöyryyttävää ja raivostuttavaa odotella poliiseja jossain hikisessä kopissa kun olisi parempaakin tekemistä, ja on tullut olo, että tätäkö oon elämästäni tehnyt.

      mulla se meni pikkuhiljaa ohi, en saanut enää sitä superihanaa oloa, vaan vitutti kantaa kotiin tavaraa, jota ilmankin voisin hengittää. tarvitsetko säkään sitä kaikkea? sanot masennuksen ja muut ongelmat, varastelu on luultavasti vaan oire tai sun keino parantaa oloa, mutta älä jää odottelemaan, että masennus väistyy. varmaan vaikea löytää mitään, mistä saat samanlaisen adrenaliinipiikin, mutta voisit olla ylpeä, ettei tarvinnut varastaa mitään. et ole tavaran etkä tavan orja, vaan pärjäät ilmankin.

    • haista iso v....u

      MENE HOITOON ! Tiedätkö, sen että kun sinä varastelet meille muille nousee hinnat, siis meille jotka ostetaan ei varasteta. Jos minä näen tuollaista, ilmoitan välittömästi henkilökunnalle, sitten jäät kiinni, vai oletko niin tyhmä ettet tajua, siellä on kameroita.

    • tyttö-joka-katuu

      MOi mä ymmärrän ton tunteen mä ja mun kaverikin ku ollaan lomal Vuotsos (Inarin lähel 100km) niin mennään Porokylään nyysiin koska siel kaikki on superkallista sellanen mallaco pussi 10e

    • Eräs mielipide..

      Aivan yhtä paha asia mielestäni kuin ihminen jolla on jokin pakkomielle osteluun.

      Jos tuosta hyvää haluaa hakea, ainoa hyöty on taloudellinen ja se että et ilmeisesti ole veloissa. Jos varastelet sen vuoksi että taloudellinen tilanteesi on huono velkaa, niin silloin tuosta ei osaa mitään hyvää enää hakea.

      Käsitän kyllä ihmiset, jotka nappaa mukaansa lehden tai pari, joitain kyniä tms. kouluista, tai vessapaperirullan. Eiköhän vähintään joka toinen meistä ole myös musiikkia varastanut netin kautta.

      Mutta jos oikein varastamalla pitää alkaa varastamaan kaupoista kosmetiikkaa, ruokaa, vaatteita yms. ja hälyttimien kanssa leikkimään jatkuvasti, niin en ymmärrä minkä vuoksi elää jatkuvasti siinä suunnittelun ja kikkailun sekä kiinnijäämisen pelon maailmassa. Kun kerran saat sakot, niin se on sittempä melkeen plus miinus nolla sen kanssa mitä olet varastamisella "säästänyt" ja oikeista kaupoista näpistelijät useimmin jää kiinni, kyllä vartija osaa ammattitaitoaan käyttää. Eri asia tietysti jos varastamasi tavarat ovat esim. kirppispöydiltä, valvonta ei läheskään niin tehokas.

    • taudinluokitus

      kleptomaani varastelee esim. pyykkipoikia, verhoniripustimia ym. jotain jota ei juuri sillä hetkellä tarvitse. Seuraavan kerran kun menet johonkin markettiin "hoitamaan sairauttasi" niin, katsele perheenäitejä ostamassa maitoja, limppua, piimää, vauvan vaippoja. Elintarvikkeet ovat toisille todella kalliita.
      Oletko kuullut leipäjonoista?
      Yhttenveto: tämä yhteiskunta ei tarvitse sinua.

      • disappear!

        Joo, varasta vielä pelastusarmeijan kirpparilta. Tai yritä kirjastosta, ikävää , että siellä on hälyttimet.


    • JaKuittiOlkaaHyvä

      samoin...niin minäkin rakastan varastamista. Olen pennusta asti tykännyt varastaa, vaikka mitään taloudellista tarvetta siihen ei ole ollut, eikä ole.
      Mutta se jännitys...se tunne, kun olet kassalla ja tiedät jotain, mitä toinen ei tiedä...nami.
      Onhan se tavallaan hullua, mutta niin hauskaa ja pitää paineet korkealla...ei pääse lässähtämään.
      Ja lisää luovuutta. Joka kerta joudun miettimään tarkkaan taktiikan, eikä useinkaan sama taktiikka toimi. Jatkuvaa hiomista, uusien taktiikoiden löytämistä ja hienoa onnistumisen riemua. En luovu tästä vaikka linnaa tulisi.
      En omasta mielestäni vahingoita ketään ja maksan niin paljon veroja, että uskoisin antavani muille enemmän kuin ottavani. Tai en usko, tiedän.

      • oijrntqem

        Haloo! Vahingoitat toisten elinkeinoa! Ja: verorahoilla maksetaan Suomessa asuvien mukaan lukien sinun koulutus-, terveydenhoito-, kulttuuri-, liikunta-, turvallisuus- (armeija), hautauspalveluita, ympäristönhoitoa, rakennetaan teitä, siltoja, asuinrakennuksia. Olet vallantunteeseen ja jännitykseen jumiutunut pervertikko. Olet varas. Olet ylimielinen. Eniten vahingoitat itseäsi: sinulla on varkaan ja hedonistin moraali, joka syvenemistään syvenee ja eristää siitä osaa yhteiskuntaa, joka ei pidä varastamista eettisesti hyväksyttävänä=suurimmasta osasta. Ja jos et pysty kertomaan varastamisharrastuksestasi kenellekään läheisellesi, se eristää sinua myös kaikista muista ja raivaa sinussa yksinäisyyden aluetta. Olet valinnut radikaalin pahan, eli valinnut sen, jota yleisesti pidetään vääränä. Ahneella on paskanen loppu, sanotaan.


      • kaikilla on p loppu
        oijrntqem kirjoitti:

        Haloo! Vahingoitat toisten elinkeinoa! Ja: verorahoilla maksetaan Suomessa asuvien mukaan lukien sinun koulutus-, terveydenhoito-, kulttuuri-, liikunta-, turvallisuus- (armeija), hautauspalveluita, ympäristönhoitoa, rakennetaan teitä, siltoja, asuinrakennuksia. Olet vallantunteeseen ja jännitykseen jumiutunut pervertikko. Olet varas. Olet ylimielinen. Eniten vahingoitat itseäsi: sinulla on varkaan ja hedonistin moraali, joka syvenemistään syvenee ja eristää siitä osaa yhteiskuntaa, joka ei pidä varastamista eettisesti hyväksyttävänä=suurimmasta osasta. Ja jos et pysty kertomaan varastamisharrastuksestasi kenellekään läheisellesi, se eristää sinua myös kaikista muista ja raivaa sinussa yksinäisyyden aluetta. Olet valinnut radikaalin pahan, eli valinnut sen, jota yleisesti pidetään vääränä. Ahneella on paskanen loppu, sanotaan.

        joo onpas radikaalia tehä muutaman euron vedätyksiä. Eikä sitä valinnaksi ole missään todistettu.


    • Ei mene itsestään ohi. Itselläni oli sama ja alaikäisenä tyydyin vaihtamaan paikkakuntaa, kun jäin ensimmäisen kerran kiinni. Pienempänä olin näpistellyt meikkejä ja herkkuja, mutta se jäi siihen ja moneen vuoteen en sitten varastanut. Muutettuani sorruin taas varastamiseen, ja totesin itselleni että riippuvuutta se oli. Itse se vaan piti sitten aina kulkea ilman laukkua ja aluksi taskuttomissa vaatteissa ettei mitään lähde mukaan. Kyllä lopuksi auttoi ja pääsin irti. Mutta vuosi on nyt kulunut ja välillä tuntuu että sortuu muttei kumminkaan kun tietää mitä tapahtuu jos jää kiinni.

    • 4+18=22

      RIKOLLISET PAKKOTYÖHÖN!!!

      Pitäs koventaa rangaistuksia yhteiskunta hyödyllisesti.
      Esim.nyt kun julkisuudessa puhutaan "työvoima pulasta" Niin ei muuta kun vanhaan kunnon tyyliin. Varkaat pallo jalassa paska duuneihin ja yksi vartia haulikon kanssa viereen kyttään. Näin saadaan linnasta varkaat tienaamaan oma ylläpito ja ehkä vähä enemmänkin. Ja samalla saadaan täytettyä näitä paskaduunia mihin nämä meidän "VIISAAT" päättäjät haluaisi kovasti ottaa 150000 mamu lakupekkaa.
      Joten tällä YHTEISKUNTA HYÖDYLLISEN RANGAISTUKSEN KOVENTAMINEN olis helkkarin hyvä idea!

      Tästähän hyötyisi kaikki muut paitsi suomeen halajavat lakupekat!
      Ja varmaankin pikkurikolliset alkaisi vähän miettimään,että uskallanko mä nyt esim.varastaa ton momman laukun?

      • Jorma Olllila

        "vartia haulikon kanssa viereen kyttään. Näin saadaan linnasta varkaat tienaamaan oma ylläpito"

        Milläs aattelit saada puolikuntoset vangit tuottamaan niin paljo että sillä palkkaa haulikkovartijan ja maksaa ylläpidon? Nokian pääjohtajan paikkaako kenties ehdotat?


    • Paheista tulee hyveitä. Jospa kohdallasi ei pitäisis puhua varastamisesta vaan tavaran luvattomasta haltuunotosta. Ethän sinä sitä tavaraa halua, vaan sinä haluat sitä mielihyvää siitä kun otat tavaran myyjien huomaamatta ja kuljetat sitä maksamatta ulos liikkeestä.
      Tarpeeksi isot varkaat eivät jää kiinni vaikka rikos voitaisinkiin näyttää toteen. Meillä EU:n kansalaisina on eturivin katsojapaikat seurata kuinka rahaa upotetaan tukiaisina Välimeren rantarosvoille miljardikaupalla. Ja kaiken huipuksi nyt jeesustellaan ettei tätä voinut ennakoida! Niinpä? Jos Espanjaan pankkiiriyhtiökin rakennuttaa aavalla aavikolle uuden kaupungin ikään kuin tyhjästä vain samaisen pankin henkilöstön omaan käyttöön, pitäisi varoituskellojen alkaa soida! Joo -ollaan niin ja niin taitavia että! Nyt pankki saa säästöä siitä ettei tarvitse erikseen hakea palveluita muualta kun kaikki on omasta takaa! Hah, Hah, Hah Haa!
      Kreikassa yhdelläkin pienellä saarella ei muita asunutkaan kuin näkövammaisia. Saa meinaan hyvää korvausta siitä. Täyssokeitakin löytyi yli 600! Enää en ihmettele antiikin taruja Kreikasta. Tämä nykyaika kun on taruakin ihmeellisempää! Sinä siis olet kleptomaani, ettei vain sinulla olisi sukulaisia Välimeren suunnalla? Tätä kirjoittaessani en osaa ottaa enää kantaa siihen, mikä on tuomittavaa ja mikä ei. Tämä kun on mainostelevision parasta katseluaikaa koko tämä elämä. Mikään ei enää tunnu missään!

    • Ei varkauksille

      Kyllä ne isot herratkin varastaa mutta laillisesti. Ovat itse säätäneet sellaiset lailliset mahdollisuudet varastaa.

    • You Fail

      oneksi olkoon.
      Erittäin alykästä tulla julitamaan interneiitiin asiaa josta ei haluasisi kiinni jäädä. :P
      tai joutua kuseen. poliisiviranomainen voi tälläkin hetkellä kysäistä ip osoitttatsi ja tulla seuraavaksi kotiovellesi käymään että moi meillä on toditeet varkaudetasi.
      jos tekee rikoksia niitä pitää vaijeta tai kantaa rehellisetsi vastuu.
      ja tässä taupauksessa se aivun hakeminen tai reilu tunustaminen olisi moraaliseti oikein koska Ip osoittesi on jo julkiseti esillä.

      • hahaha

        "että moi meillä on toditeet varkaudetasi"

        Mitkä todisteet? Ai netissä oli joku kirjotus? No sehän se varmaan riittää todisteeksi yhtään mihinkään. itun tymä.


    • 4+18=22

      Ja nyt kun lähdin avautumaan niin jatketaan/jalostetaan vähän lisää tätä YHTEISKUNTA HYÖDYLLISEN RANGAISTUKSEN KOVENTAMINEN ideaa.

      Elikkä mitä pahempi kriminaali niin sitä paskempi duuni ja tämähän johtaa siihen,että tällä toimintaperiaatteella "lykätään" kriminaalia parempaan suuntaan.
      Eli palkitseva esimerkki toisin sanoen vangin käytöksen parantamisella palkitaan vähän paremmilla ja helpommilla töillä.
      Ja kun nämä vangit tekevät näitä ns.Paskaduunia mihin ei tahdo löytyä työntekijöitä niin Yritykset tai kaupungit jotka käyttävät näitä palveluja niin maksavat vaikka minimi palkkaa. Jolla rahotetaan vankien ylläpito ja vartijoiden palkat.
      Näin ollen suomeen avautuu paljon lisää työpaikkoja vartijoillekkin.

      Tästä rangaistuksen (pakkotyö) koventamismenetelmästä voisi hyvin venyttää paljon enemmänkin yhteiskunnan hyväksi.

      Miksi rehellisten veronmaksajien pitäisi maksaa tälläisten luteiden ylläpitö?
      Kriminaalithan nykyään elelevät linnassa kuin jossain kolmen tähden hotellissa.
      Ainut rangaistus nyky käytännössä on se,että vähän rajoitetaan vapaata liikkumista.

      Eli PAKKOTYÖ VANGEILLE miettiipä seuraavalla kerralla,että oliko se pakkotyö niin mukavaa :D

    • Minä

      Ehdottomasti sinut on pantava telkien taa, ei tommoiset rikolliset saa kulkea vapaana. Mene heti hakemaan apua lähimmältä ps :lta. Olet kovasti masentunut ja pettynyt ainakin itseesi.

    • tässä varkaita

      Työttömyyskorvauksen tarkoitus on alun perin ollut ainoastaan hetkellinen apu työnhaun ajaksi. Nyt tavaksi on tullut, että ollaan työttömänä ja eletään työttömyyskorvauksen ja muiden avustuksien varassa pysyvästi. Useimmilla työttömillä ei ole aikomustakaan mennä koskaan työhön. Elämää suunnitellaan avustuksien varaan ja joku voi vielä lisätä tulojaan tekemällä pimeästi työtä tai pienimuotoista tavarakauppaa. Se tietenkin on veropetos jne. eli rikos, mutta harva on siitä kiinnostunut.
      Korvauksien maksusta on tullut toisia kansalaisia sortavaa ja tasa-arvolain vastaista toimintaa ja pahimmillaan rikkoo ihmisoikeuksia. Ei voi olla mitenkään oikein, että työssäkäyvä, joka maksaa tuloillaan myös työttömän elämisen, on niin eriarvoinen ihminen, ettei ole oikeutettu samanlaiseen ”kansalaispalkkaan” kuin naapurissa loikoileva työtä tekemätön tukiaisilla elävä henkilö tai perhe. Aiheettomasti maksettu etu saa erilaiset mittasuhteet, kun katsotaan esim. 10 vuoden aika. Siinä ajassa tukiaisilla elävä työtä tekemätön eliitti saa valtiolta (eli työssäkäyvien verorahoista) helposti yhden asunnon hinnan. He saavat sen lahjaksi työssäkäyviltä.
      Työssäkäyvää kansaa sorretaan surutta ja ajetaan koko ajan heikompaan asemaan. Tämä ihmisoikeuksia rikkova korvauksien maksu on lopetettava kokonaan.

      • ette uskalla

        ei kokoomuslaiset viiti ite ruveta siivoomaan köyhien ruumiita katuojista kun tuet on lopetettu. tulee halvemmaksi maksaa muutama ropo/kk, eihän sitä muuten maksettaisi jos olisi joku halvempi vaihtoehto. Ja köyhiin kohdistuva murhayhteiskunta olisi vaarallinen kokkareille itselleenkin, joten ette te uskalla.


    • Nimi?

      Pyydä joku lyödä sinut tajuttomiin paistinpannulla. Ehkä tämä kaikki johtuu sun nimestä?! Suosittelen katsoa netistä nimesi tarkoitukset. ; ). Mäki löysin paljon tietoa omasta nimestäni :DDD

    • ruutulippu

      vittu mikä persereikä!! hesalaiset ainakin on ihan saatanan mulkkuja, vievät käsilaukun ja kukkaron meikkeineen seläntakaa!

    • nopeasti

      OLET VARAS!MENE HOITOON,KOSKA MUUTEN ET PÄÄSE KIERTEESTÄ IRTI!!!!!

      • ei enää tilauksia

        Varkaan saalis ei ole vain myyntikelpoista tavaraa tai tavaraa omaan välittömään käyttöön. PKS:lla liikkuu varas, joka vie asiakirjoja, koulutodistukset viedään asiakirjasalkuista.


    • itse jäin kiinni

      itse olin myös samanlainen. Sitten meni yks yritys pieleen ja se oli sit poliisit paikalle ja poliisit tuli ja heitti himaan... Tulihan siitä sitte rikosilmotus ja ilmotus lastensuojeluun ku mä olin vielä 13... Jos oisin ollu jo 15 ni en ois niin helpolla enää selvinnyt... Se oli hauskaa niin kauan kun sitä kesti. Nyt yritän lopettaa... Ihan omin avuin. Toivottavasti pääsen eroon siitä sillä en haluais rikosrekisteriin enempää merkintöjä...

    • varoitus

      Viinijärveläisellä naisella on kleptomania ja ikä n.50v.

    • ainavaras

      Olen aivan samanlainen paitsi että nykyisellään varastan vain ruokaa kun tupakkaa nykyisin niin hankaloitettu.
      Lapsena laitoin toisen omaisutta toisen asunnossa taksuuni enkä edes ymmätänyt tekoani. Vasta monen monen vuoden päästä ymmärtänyt että ei hemmetti kuimka noloa! Koulussa varastin luokkatoverin repusta rahat ja latoin jonkun pelin muovikolikot tilalle ja jäin kiinni. Pahin ehkä oli samassa luokassa apu opettajalta varastin rahaa ja hän otti siksi loparit.

      Mielestäni isoilta ketjulta esimerkiksi S tai K-Marketilta saa varastaa sillä verotus on tällöin puolin toisin ja kaikki ovat tyytyväisiä :) Ei ne kaupat häviä mitään jos varastat suklaalevyn, limun ja roiskeläppiä.

    • Anonyymi

      Jos varastaa epäeettistä pikamuotia käyttävistä vaatekaupoista, niin onko se edes paha?

      • Anonyymi

        Keneltä kysyt?

        Myyntikelpoisen fyysisen tuotteen varastaminen on aina nollasummapeliä eli sinun saamasi hyöty on joltakin poissa. Kun kaupan tulee tuottaa voittoa niin hävikki nostaa hintoja eli muut kaupan asiakkaat maksavat harrastuksesi.

        Jos varastat K-kaupasta tai Citymarketista niin varastat suoraan kyseisen kaupan kauppiaan taskusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keneltä kysyt?

        Myyntikelpoisen fyysisen tuotteen varastaminen on aina nollasummapeliä eli sinun saamasi hyöty on joltakin poissa. Kun kaupan tulee tuottaa voittoa niin hävikki nostaa hintoja eli muut kaupan asiakkaat maksavat harrastuksesi.

        Jos varastat K-kaupasta tai Citymarketista niin varastat suoraan kyseisen kaupan kauppiaan taskusta.

        En tarkoittanutkaan K-kauppaa!! Vaan isoja vaateliikeketjuja jotka tekee miljardibisnestä joidenkin intialaisten kustannuksella.


    • Anonyymi

      Kyllä on ikävää kun oma sukulainen varasti. Minulta, .Jos olisin ollut järkevä olisin ottanut 2 tavaraa pois ja ilmoittanut että on minun. Mutta halusin sen suoraa puhua ja korjauttaa asian. EI tapahtunut, nyt ei pidä mitään yhteyttä., Ja on ammatiltaan mielisairaanhoitaja. Luulisi ammatikin jotain velvoittanut. Mutta ajattelen nyt aina varas nyt ja lopullisesti. On jopa entinen riippuvainen. Että hyvää jatkoa vaan . Olen joskus sanonut, ei minun tarvi ,toivoa kellekään pahaa, se tulee kohtalona. Aivan itsestään.

    • Anonyymi

      Mua alkanut häiritä tämä.

    • Anonyymi

      Itse varastan hetken mielijohteesta , jos menen kauppaan niin asia käy mielesssä mutta en lähde kauppaan varastelee vaan mielijohteesta teen sen ja usein otan sellasta mitä en edes tarvitsekuten lisäravinteita !

      Minulla olisi varaa kyllä maksaa ne mutta jännitys kai sen tekee ! Voin ottaa juustopaketin tai deostickin ! Mitään isoja en rosvoa kuten kahvikeittimiä !

      Ehkä syynä on myös kun hinnat nousevat ja tiedän ihmisten ahneuden yms kauppiaiden jne niin rikotaan heitä sitten omalla pikku tavalla ! Syyllisyyttä en koe ikinä !

      Ja kokemuksella näen kaupoissa ihmisiä joilla on samat aikeet , sen vain voi vaistota 😁 rosvo tuntee rosvon!

    • Anonyymi

      Olet kommunisti muuta Venäjälle.

    • Anonyymi

      Olet kleptomaani. Tarvitset juurevan terapian. Mielesi on sairas, mutta rangaistus tulee taloudellisten asioiden perusteella.

    • Anonyymi

      Kyllähän se jotain sisäistä tyhjyyden tunnetta täyttää, kun saa tuotua kotiin kassillisen ''ilmaista'' tavaraa. Ainakin pari päivää on piristyneempi mieliala, kun jotain uutta ja kivaa hiplailtavaksi. Sitten alkaa pikkuhiljaa tekemään mieli taas kaupoille...

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe