Kouluttautuneiden ehdokkaat

ihmettelen.

Kyllä minä niin ihmettelin, kun luin professorin mainitsevan Haaviston olevan kouluttautuneiden ehdokas. Eihän Haavistolla ole ensimmäistäkään ammatillista koulutusta, jonkun kurssin saanu yliopistosta läpi, olisko ollut yhteensä 28 ov. Ja sitäkin minä niin ihmettelen, että miten Suomen kansa ei äänestänyt oikeasti kouluttautuneita. Niinistöllä on kyllä todistukset ja tutkinto, mutta suurimmasta osasta vetäissyt rimaa hipoen läpi.

Jos se on joidenkin käsitys kouluttatumisesta, niin sitten on. Ja se näyttää olevan suurimman osan suomalaisista. Ei täällä nyky Suomessa enää arvosteta koulutusta, valitettavasti. Niin joo... jos joku haluaa joskus presidentiksi, niin muistakaa se, ettette kouluttaudu! Kansa ei sellaista arvosta, johan on nähty! Ei muuta kuin suhteilla menette sinne, siitä se lähtee.

18

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nosto.

      tärkeä aihe

    • m...o...t

      Siinä taas yksi Väyrysen kannattaja. Jos nyt unohtaisit tuon katkeruutesi. Väyrysestä ei tullut pressaa ja hän sanoikin, että hänestä tulee businesmies.
      Hän otti häviönsä kuin mies konsanaan, mutta sinä et osaa hävitä.

      • että niin

        Sinun mielestäkö tästä asiasta ei saa keskustella? Kyllä tämä on varsin ajankohtainen aihe. Oikea kuuma peruna. Otetaan nyt kissa pöydälle. Jos täällä koulutuksen merkitystä korostetaan, niin kyllä me saamme presidentiltäkin sitä vaatia.


      • Väyrysestä tai Soinista olisi pitänyt valita Suomen Tasavallan Presidentti 2012, oli mahdotonta keskittää ääniä jommallekummalle, miesten olisi pitänyt sopia, että kumpi jää pois. Nuorempana henkilönä Soini olisi voinut jäädä pois ja antaa julkisesti tukensa Väyryselle ja Väyrysen voitto ei olisi ollut silloin pelkkä Keskustan voitto, se olisi ollut myös Perussuomalaisten voitto. Molemmat viellä sattumalta opposiitiossa, eivätkä keskustalaiset arvot niin tavatoman paljon poikkeaa Perussuomalaisten maltillisen siiven näkemyksistä. Äänet leviäisivät "pitkin vaalikenttää" liiaksi Väyrysen ja Soinin välillä.

        Väyrynen muuten teki upean kapupanijan ja hänellä oli hyvä ja seesteinen asenne vaaleihin ja näissä vaaleissa ehdokkaana oloon. Käsitykseni Paavo Väyrysestä muuttui aivan ratkaisevalla tavalla roimasti positiiviseen suuntaan. Kunnon mies! Hyvällä asenteella.

        Te nyt vastapainoksi saatatte esittää ja vaatia täydellistä ehdokasta, sitä ei ole ollut koskaan, sitä ei todellakaan varsinkaan toisella kieroksella ole (ehdokkaitanne ennakonluulottoman kriittisesti) ja sellaista täydellistä ehdokasta ei koskaan tule tulevankaan.

        -masson.


        http://www.saul-masson.info


      • Wanhempi-mies-HKI
        saulmasson kirjoitti:

        Väyrysestä tai Soinista olisi pitänyt valita Suomen Tasavallan Presidentti 2012, oli mahdotonta keskittää ääniä jommallekummalle, miesten olisi pitänyt sopia, että kumpi jää pois. Nuorempana henkilönä Soini olisi voinut jäädä pois ja antaa julkisesti tukensa Väyryselle ja Väyrysen voitto ei olisi ollut silloin pelkkä Keskustan voitto, se olisi ollut myös Perussuomalaisten voitto. Molemmat viellä sattumalta opposiitiossa, eivätkä keskustalaiset arvot niin tavatoman paljon poikkeaa Perussuomalaisten maltillisen siiven näkemyksistä. Äänet leviäisivät "pitkin vaalikenttää" liiaksi Väyrysen ja Soinin välillä.

        Väyrynen muuten teki upean kapupanijan ja hänellä oli hyvä ja seesteinen asenne vaaleihin ja näissä vaaleissa ehdokkaana oloon. Käsitykseni Paavo Väyrysestä muuttui aivan ratkaisevalla tavalla roimasti positiiviseen suuntaan. Kunnon mies! Hyvällä asenteella.

        Te nyt vastapainoksi saatatte esittää ja vaatia täydellistä ehdokasta, sitä ei ole ollut koskaan, sitä ei todellakaan varsinkaan toisella kieroksella ole (ehdokkaitanne ennakonluulottoman kriittisesti) ja sellaista täydellistä ehdokasta ei koskaan tule tulevankaan.

        -masson.


        http://www.saul-masson.info

        Minä taktikoin ja samoin moni muukin tuttavapiiristäni. Ensin ajattelin äänestää Soinia, mutta koska galluppien mukaan Väyrynen oli muutaman % edellä, ajattelin varmistaa Väyrysen pääsyä 2. kierrokselle äänestämällä häntä.
        2. kierroksen ennakkoäänestyksessä piirsin witunkuvan ja alle puumerkit PV.


    • valeprofessori se

      Haaviston opinnot Helsingin yliopistossa hyytyivät lähtötelineisiin. Iltalehden kaivaman opintorekisteriotteen mukaan hän sai 1970-luvulla kasaan vain kahdeksan opintoviikkoa eli 16 opintopistettä.

      Haavisto on tehnyt paluuta opintoihin 1990-luvulla ja 2000-luvulla, mutta yhtä heikolla menestyksellä. Kaikkien vuosikymmenten opinnot yhteen laskemalla kertyy 56 opintopistettä. Reipas opiskelija saa enemmän kasaan yhdessä vuodessa.

      Harmi ettei rehtori-Isä ei päässyt yliopistoon kertomaan nössöpojalleen etukäteen tehtävien tuloksia, kuten lukiossa!

      • yks maisteri vaan

        no ylioppilaskirjoitukset tarkistaa ytl, et siinä ei mitkään rehtori-isät auta. pekan ylioppilaskirjotusten yleisarvosanahan oli L eli paras mahdollinen, Saulin A eli huonoin mahdollinen.

        sitäpaitsi iltalehden jutussakin huomautettiin, ettei kaikkia opintoja ole välttämättä kirjattu sähköiseen opintorekisteriin. sinäkin olis huomannut tämän, jos olisit lukenut jutun loppuun ilman niinistö-lasejas.


      • ...........

        sauli sen sijaan lienee päässyt oikeustieteelliseen suhteidensa avulla. ei sinne Approbaturin papereilla päästä.


    • keskustelu.
    • ........

      Ei se koulutus, vaan se älykkyys.

      Ei koulutus ole ennenkään ratkaissut, eduskuntakin kuhisee pelkkiä ylioppilaita ja rimaa hipoen läpi-kandeja.

    • että silleen

      Kouluttautuneena voin sanoa, että kouluttamaton voi viisaudessaan heittää joskus koulutetun sanattomaksi.

    • nooh?

      Mä luin iltasontalehdestä, että se kylläkin oli 56 ov., Haavistolla. Niinistö oli joku approbatur. Itselläni olis ehkä n. 200 ov. ja kyllä tutkinto, tosin ei gradua. Luulen kouluttautuneille merkitsevän arvot. Tuskin muu. Yliopistossa lukee n. kahdessa vuodessa kandin, gradu taas on että jos kiinnostaa. Nää jäbät ei ole nykymaailman yliopistoja näheetkään. Voittehan te möykätä ja tervetuloa yrittämään, jos yliopisto on merkityksetöntä teille. Sitä kultuuria ei tietysti voi tietää, jos ei ikinä ole yliopistossa opiskellut, ymmärrän.

    • lis.tec

      Se millä arvosanoilla on tutkinnon suorittanut ei kylläkään ole mikään osaamisen, työelämässä, mitta

    • ....................

      Homo sanoo itsestään aina että hän on "kouluttautunut". Homo on narsisti ja se näkyy myös tuossa.

      Homo kaivaa kakkareikää ja kuvittelee olevansa viisas...

      • ootte kyllä niin...

        Ja tässähän on ilmeisesti suomalaisten viisaus.Sanon vaan ettei yhtään ihme, että Suomi menee minne menee.


    • Valitsija Mies

      Jos minä olisin palkkaamassa presidenttiä, en kelpuuttaisi kumpaakaan.

      Haavistolta puuttuu koulutus ja Niinistö on läpäissyt opintonsa rimaa hipoen.

      Presidentin tulee olla menestynyt tohtori, noin 50-vuotias, perheelinen, ei rötösherra/rouva, kansainvälisesti verkostoitunut, poliittisen kentän keskeltä...

      • vähintää.

        Mielestäni pitäisi olla jotkut alarajat, jotta voi edes ehdokkaaksi asettua. Maan johtoon tarvii hyvät paperit ja tietenkin vähintään maisterin tutkinto.


    • sdye5yefg

      Se on kyllä tasan toisinpäin. Joku viherfasismiin hurahtanut äijänkäppänä olettaa muiden olevan sitä mitä itse on.

      Nimenomaan jälkijättöiset nuoret äänestävät Haavistoa. Lisäksi ehkä ne stadivihreät korkeakoulutetut jotka ovat opiskelleet jotain naistutkimusta tai humanismihömppää 10 vuotta valmistumatta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1507
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      866
    3. 37
      862
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      58
      809
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      809
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      782
    7. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      725
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      719
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      672
    10. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      40
      647
    Aihe