UFO:ja on olemassa???!

facts.

Sopivat olosuhteet --> Kaasukehä, Vettä, Happea --> Elämää --> Eläimiä --> Älykkäitä eläimiä --> Alieneja --> Kulttuureja --> Korkea sivilisaatio --> Avaruusteknologia --> UFO:ja


http://www.hs.fi/msn/ulkomaat/Tutkijat Linnunradalla miljardeja maankaltaisia planeettoja/a1305558730164

Kotigalaksillamme Linnunradalla on uusien laskelmien mukaan kymmeniä miljardeja supermaapalloja eli hieman Maata suurempia kiviplaneettoja, jotka kiertävät tähtiään elämänvyöhykkeellä. Joidenkin tällaisten supermaapallojen uskotaan olevan elinkelpoisia, sillä niillä voisi olla nestemäistä vettä.

24

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • twocents ei kirj.

      Mikko kävelee ulos.

      Samaan aikaan toisaalla Matti heittää perunan ilmaan.

      Mikko näkee tämän tapauksen hyvin epäselvästi, mutta näkee kuitenkin.
      Mikko ei pysty selittämään, mikä tämä kummallinen ilmassa liikkuva kapistus oli.

      Unidentified flying object(tunnistamaton lentävä esine) havaittu.

      UFO:ja on siis olemassa!

      Ei se tarvitse noinkaan vaikeaa ajatusketjua, mikä aloittajalla oli..

    • so . . .

    • ajoub023

      wtf retard

    • wefaevwaefv

      Itse en ole mikään hörhö mutta fatkojen perusteella uskon että jossai on ollut, on tai tulee olemaan "elämää".

      Elinkelpoisia planeettoja on valtava määrä. Toisaalta yhdisteen joka täyttää elämän määritteet syntyminen on hyvin epätodennäköistä. Mutta se että erittäin pitkän aikavälin aikana näin ei tapahtuisi sopivissa olosuhteissa on vielä epätodennäköisempää(!).

      Se mikä on epäselvää että minkälaisia nämä eliöt voisivat olla? Toimisivatko ne DNAn tyyliin vai onko muitakin vaihtoehtoja luoda itseään kopioiva systeemi?

    • käsitteet selviksi

      Eräät vakavasti otettavat UFO-havainnot viittaavat vahvasti siihen että UFOt ovat peräisin täältä maapallolta. Kyseessä mahdollisesti on jokin rinnakkainen elämänmuoto joka jakaa planeetan meidän kanssamme, mutta ei ole aina havaittavissa.

      Ei pitäisi aina mainita UFOja maan ulkopuolisen elämän yhteydessä. Niillä ei välttämättä ole yhtään mitään tekemistä toistensa kanssa.

    • jonkun aluksessa

      ufopornoo

    • Muutama juttu.

      Oletuksia, joita tehdään ilman todisteita;

      1) Jos planeetalla on nestemäistä vettä, siellä on elämää.
      Mutta onko näin?

      Kemia, biokemia tai ennen niitä alkemia, ei ole koko 2000 vuotisen historiansa aikana saanut aikaan harppausta pelkistetyistä alkuaineista itse replikoituvaan molekyyliin (=elämää). Tästä voitaneen vetää se johtopäätös, että elämää ei synny ihan joka kivellä, vaan sen synty on aika moinen sattumien summa, joka vaatii hyvinkin erikoiset olosuhteet.

      2) Jos siellä on elämää, siellä on eläimiä.
      Mutta onko näin?

      Maapallo on ainoa elämää todistetusti ylläpitävä biosfääri koko tunnetussa maailmankaikkeudessa. Elämä syntyi nykynäkemyksen mukaan noin 4 miljardia vuotta sitten, pian planeetan jäähdyttyä (joka kyllä tukee teoriaa elämän laajuudesta), mutta ensimmäiseen 2,5 miljardiin vuoteen, ei mikrobeita kummoisempia eläimiä ollut edes olemassa. 2 miljardia vuotta on pitkä aika, jopa tähdille, saati planeetoille. Joten vaikka elämä sattuisikin ryömimään esiin, sen mahdollisuudet päästä ylös alkulimasta ennenkuin koko planeetta hajoaa ovat.... tähtitieteellisen pienet.

      3) Jos siellä on eläimiä, siellä on älykkäitä eläimiä.
      Mutta onko näin?

      Ensimmäinen todistetusti ympäristöään suunnitellusti muokkaava "eläin" maapallolla (oma määritelmäni älykkyydelle) oli kenties Homo Erectus. Erectus ilmestyi evoluutioon noin 1,5 miljoonaa vuotta sitten. Sitä ennen elämä oli ollut olemassa monisoluisina olentoina noin 1,5 miljardia vuotta ilman mitään tarvetta keksiä McDonaldsia. Siis jälleen ainoan saatavissa olevan todistetusti elämää sisältävän esimerkin valossa; Mahdollisuudet kehittää älykkyyttä ovat lähellä nollaa.

      4)Korkeasta sivilisaatiosta seuraa avaruustekniikkaa
      Mutta onko näin?

      Avaruustekniikkaa on ollut olemassa noin 100 vuotta. Eurooppalainen, tekniseen kehitykseen keskittyvä kulttuuri noin 400-500 vuotta. Kuitenkin historia yltää yli 6000 vuoden taakse ja siinä on lukuisia korkeakulttuureita, jotka syystä tai toisesta rapistuivat ja tuhoutuivat, ennenkuin saavuttivat mitään sen kaltaista. Roomasta Kiinan suuriin Keisarikuntiin ja Maijoihin asti korkeakulttuurit ovat "epäonnistuneet" useammin kuin "onnistuneet". Vain yksi esimerkki saavutti kuun; Eurooppalis tyylinen tiede-teknologia kulttuuri. Alienitkin saattoivat siis "epäonnistua".

      5) Avaruusteknologiasta seuraa UFOja.
      Mutta onko näin?

      Tämän hetkisten tietojen mukaan VALON NOPEUTTA EI VOI YLITTÄÄ. Siis ainoat keinot toisiin tähtiin matkustamiseksi ovat jatkuva kiihdytteiset raketit tai sukupolvi-alukset tai cryostaasi alukset tai miehittämättömät luotaimet. Kaikkien ongelmana on suunnattomat ajanjaksot, joita ne tarvitsevat (teknologian lisäksi) saavuttaakseen toisen tähden. [Tosin jatkuvakiihdytteisessä raketissa onglema on lähinnä havaittu aika]. Ei sellaisilla tehdä mitään sunnuntaimatkoja pelottelemaan yksittäisiä kulkijoita pimeillä teillä tai tekemään kokeita jollain poloisella, joka ei ole kunnolla edes herännyt.

      Vielä muutama pointti;

      Me emme kuule mitään. Maailmankaikkeudessa ei kuulu loogisen rakenteen omaavia sähkömagneettisenkentän muutoksia (radioliikennettä) mistään muualta, kuin planeetta Maasta. Ja ennenkuin joku vetää sen "Ne käyttää super-hyper-Star Trek-techiä", niin annas kun huomautan jotain; Jos tämän teoreettisen kulttuurin planeetta lakkasi käyttämästä radiota vaikka 500 vuotta sitten ja sijaitsee 600 valovuoden päässä, niin me kuulisimme heidän Big Brother lähetyksensä yhä.

      Toisaalta, vaikka olen valmis uskomaan, että Linnunradalla on muitakin älykkäitä olentoja kuin ihminen, en näe mitään syytä miksi he olisivat elossa SAMANAIKAISESTI meidän kanssamme. Heidän kulttuurinsa voi olla ollut kuollut ja kuopattu miljardi vuotta ennen meitä tai ilmaantua vasta miljardi vuotta meidän jälkeemme.

      Vielä; On varmasti olemassa sivilisaatio jossakin maailmankaikkeudessa, joka on olemassa samanaikaisesti meidän kanssamme. Ja olen jopa valmis uskomaan, että he ovat mahdollisesti rikkoneet valonnopeuden. Sen verran laaja koko maailmankaikkeus on. Mutta! Sen sivilisaation mahdollisuudet sijaita juuri TÄSSÄ galaksissa ovat niin pienet, että ne ovat nolla. Ja jos he eivät satu asuttamaan tätä galaksia, niin heidän mahdollisuutensa eksyä juuri planeetta Maahan ovat myö nolla; Muistathan, heillä on miljardi miljardia muuta planeettaa millä vierailla :)

      • >>Me emme kuule mitään. Maailmankaikkeudessa ei kuulu loogisen rakenteen omaavia sähkömagneettisenkentän muutoksia (radioliikennettä) mistään muualta, kuin planeetta Maasta....

        Signaalitkin jostain kaukaa mahtaisivat olla niin heikkoja, että olisiko edes mahdollista havaita niitä Maassa?


      • Nimi Erkki

        "Maailmankaikkeudessa ei kuulu loogisen rakenteen omaavia sähkömagneettisenkentän muutoksia (radioliikennettä) mistään muualta, kuin planeetta Maasta. Ja ennenkuin joku vetää sen "Ne käyttää super-hyper-Star Trek-techiä", niin annas kun huomautan jotain; Jos tämän teoreettisen kulttuurin planeetta lakkasi käyttämästä radiota vaikka 500 vuotta sitten ja sijaitsee 600 valovuoden päässä, niin me kuulisimme heidän Big Brother lähetyksensä yhä."

        Hyvä huomio tuo "jos lakkaisi käyttämästä radiota vaikka 500 vuotta sitten". Nimittäin ymmärtääksemme sen radiolähetyksen sen tulee olla ns. luonnollista, että sen saa millä vain radiolla purettua. Periaatteessahan jos on riittävän voimakas radiolähetin niin riittävän iso kattilapata riittää, että kuulee kattilasta heikosti mitä lähettimellä lähetetään. Joten jos he käyttävät juuri tätä tekniikkaa, se on mahdollista kuulla... niin kauan kun heidän lähetykset ovat analogisia.

        Heti kun kehittävät jonkinnäköisen digitaalisen signaalin tieto pakataan tiiviimmäksi ja tuolta avaruuden kohinan seasta tiiviisti pakattu digitalinen tieto ei erotu sitten millään. Me olemme siirtymässä lähestulkoon digitaalisiin lähetyksiin ja joku sata vuotta meillä on radiotekniikkaa ollut. Eli meidän planeetta on lähettänyt tuonne noin sadan valovuoden levyisen renkaan, mihin vastaavasti sen toisen älykkään lajin pitää osua. Jos kuuntelevat nyt esim 200 valovuoden päässä, niin eivät kuule meitä. Liian aikaista.

        Jos taas esimerkiksi 500 vuoden päästä kuuntelevat, mutta ovat 400 valovuoden päässä, niin meidän aallot ovat menneet jo ohi ja kuulevat vain meidän digitaalisia lähetyksiä. Niitä he eivät tunnista älykkään olennon lähettämiksi vaan kuvittelevat taustakohinaksi.

        Jotta tunnistaa lähetyksen jonkun älykkään lähettämäksi siinä tulee olla jokin logiikka. Toistuvia taajuuksia. Analogisessa lähetyksessä on paljon toistoa, joten se on helppo ymmärtää älykkään olennon lähettämäksi. Mutta digitalinen pakkaus poistaa mahdollisimman paljon toistoa ja käyttää vain purkuavainta, jolla se muutetaan takaisin "loogiseen" muotoon. Koska digitalisesta viestinnästä on poistettu mahdollisimman paljon toistoa, se on hyvin hankala erottaa avaruuden kohinasta.


    • opiskelija.

      Uskon että maapalloon verrattavia tosin varmaan hvin erilaisiakin ja ihmisiin verrattavia fiksuja olentoja ja siis näitä planeettoja, on vähintään miljardeja maailmankaikkeudessa. itse asiassa loppumaton määrä. Avaruus ei lopu koskaan. SE on ihmisen vaikea käsittää. Jumalan karvaista persettä tai seinää ei tule vastaan missään vaiheessa.

    • end is nigh

      Jos maapallon ainoa planeetta maailmankaikkeudessa jolla on koskaan ollut elämää ja jolla koskaan tulee olemaan elämää ja ihminen ei koskaan voi tältä planeetalta poistua niin onneksi olkoon. Olemme juuri ymmärtäneet sen että millään ei sitten olekkaan mitään merkitystä. Ei kannata mennä aamulla töihin tai kouluun koska mitä väliä sillä on. Ihminen joka tapauksessa kuolee pois. Lopulta tämä planeettakin kuolee pois ja koko aurinkokunta kuolee pois. Ei jää mitään jälkiä että tässä maailmankaikkeudessa olisi koskaan elämää ollutkaan, jää vain tyhjä energiaa sisältävä kaikkeus.

      Mutta toisaalta. Kuinka monta eliölajia maapallolla on?
      Jos maapallon elävät olennot ovat evoluution aikaansaannosta jostain pienen pienestä yksisoluisesta, mikä estää ettei samoin olisi käynyt muualla?
      Vai onko elämä vain vahinko joka tapahtuu vain kerran eikä enää koskaan.
      Ja ihminen ei ole onnistunut luomaan "elämää" koska ei ymmärrä maailmankaikkeudesta vielä paljoakaan eikä elämästä yleensä.

      Ihmisen ego sen sijaan pistää ihmisen jalustalle ja on mielekästä ajatella että olemme ainutlaatuisia ja ainoat olennot jotka kykenevät "ajattelemaan"

    • Koepa

      Maailmankaikkeudessa on varmaankin useita ufoiluun kykeneviä sivilisaatioita tälläkin hetkellä. Mutta tekeekö näistä avaruusmatkaajista ufoja pelkästään Maa-planeetalle tehty visiitti, todisteina ihmisten ottamat tuhruiset valokuvat tms.? Vai kelpuutetaanko ufoiksi myös esim. X-planeetan asukkaiden salainen visiitti Y-planeetalle (jossa X ja Y ei ole Maa-planeetta)?

    • Juup

      Mahdoton yhtälö. Olen tehnyt erittäin tarkkoja laskelmia ja kiistattomasti todistanut, että olemme yksin.

      Kaikki avaruudessa olevat tähdet ja planeetat ovat vain heijastuksia ja erilaisia aikavääristymiä omasta planeetastamme, näin on. Tähtikaukoputkella näkee vain heijastuksia erilaisista avaruuden aikavyöhykkeissä olevasta maapallosta ja yhdestä auringosta. Kaikki muu on harhaa.

    • k

      r

    • H. Hesekiel

      Olen Hesekiel ja palasin eilen avaruusmatkaltani, jonka alkua kuvailin Toorassa, vaikka Raamatuksihan te jästipäät taidatte sitä kutsua. No, kyllä siellä kivenmurikoita riittää tuolla kosmoksessa, suuriakin, ja alkeellista elämääkin näkee (mm. maapallolla).

      Mutta matkasta viisastuneena kysyn teiltä: mikä hinku teillä ylipäätään on avaruuteen matkustaa? Galaksien välisten avaruusasemien terminaalit ovat yhtä tylsiä kuin Helsinki-Vantaallakin ja matkatavarat menevät väärän aluksen ruumassa valovuosituhanten päähän. Perää niitä sitten...

      Pienet vihreät miehet eivät oikeasti ole ihan niin pieniä kuin luulette, ne ovat pieniä vain "sieltä", no tiedättehän... myös avaruudessa koolla on väliä, hehheh.

      Ja vielä voin masentavana tosiasiana kertoa tiedon, jonka luulisi hillitsevän haluanne tutustua alieneihin: monet ovat aivan Paavo Väyrysen näköisiä ja tapaisia.

      Kohtasin Jumalankin siellä. Sanoi olevansa masentunut kun oli kaikkivaltiudessaan tullut luoneeksi niin suuren kiven, ettei jaksanut sitä nostaa, vaikka oli muka kaikkivoipainen.
      Kysyi minulta: "Mihin tässä enää voi uskoa?"
      Vastasin: "Kasaa itsesi hyvä mies! Jos SINÄ et usko itseesi, ei meillä muillakaan ole toivoa".
      Vastasi: "Eihän teillä olekaan."

      Tiedä häntä...

    • U

      Meidän ukki pääsi nuorempana Ufon kyydissä Ikeaan. Ne kuitenkin
      kielsivät kuvaamisen, kun pelkäsivät että joutuisvat siihen Oprahiin.
      Sen tautta sitä ei pysty todistamaan. Harmi.

    • Olen noita uhvojuttuja jonkin verran tutkinut. Aihe on kyllä aika kiinnostava.

      Kyseisen "ufo" nimitykseen liitetään aika monenlaista ilmiötä. Osa voi olla vielä toistaiseksi tuntemattomia luonnon ilmiöitä (kuten pallosalamat tai plasmapallot jotka näyttävän silminnäkijöiden mukaan liikkuvan jotenkin älyllisen oloisesti), osa salaisia sotilaallisia testikoneita ja osa kokemuksista ehkä ainakin osittain interdimensionaalisia kuten ehkä abduktiokokemukset. Joskus 50-60-luvuilla valokuvatut ufot olivat ulkomuodoltaan jotenkin vähemmän moderneja kuin nykyiset isot kolmiot mikä ainakin mun mielestä viittaa ihan maan päälliseen tuotekehittelyyn.

      Hyviä ja asiallisia ufotutkijoita:

      Richard Dolan

      http://www.keyholepublishing.com/kp1/


      ja Jacques Vallee

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Jacques_Vallée


      Joseph Farrellin mukaan ainakin Roswellin tapaus viittaa natsiteknologiaan:


      http://www.amazon.com/Roswell-Reich-The-Nazi-Connection/dp/1935487051


      Michael Schrattin mukaan suuri osa ufo havainnoista viittaa hallitusten salaisiin projekteihin:

      http://www.youtube.com/watch?v=xfGqINFNL40&feature=related

    • Elämä on harhaa

      Elämä on harhaa, näkeminen on harhaa, kuuleminen on harhaa. Kun kaikki on harhaa, miten ihminen voi "tietää" , onko ufoja vai ei.
      Ympäristömme ei ole oikeasti sen näköinen, miksi me sen miellämme.
      Kaikki mitä me havaitsemme on siis täysin harhaa, koska aivoisamme se havainto syntyy, ei sen ulkopuolella. Koko maailmankuva on aivoisamme väreineen tapahtumineen päivineen. Kun ihminen on harhainen, niin miten se pystyy tekemään luotettavia havaintoja ympäristöstään?
      Ymmärrättekö mitä tarkoitan?
      Esimerkki: Kuuluuko ääni, kun metsässä kaatuu puu, eikä kukaan ole sitä kuulemassa. Vastaus: Ei kuulu, koska äänihavainto syntyy vasta aivoissa, ei niiden ulkopuolella. Väreileekö ilma puun kaatuessa, eli syntyykö ääni aallot, vaikka korvaa ne eivät kohtaakaan? Sama koskee myös näkemistä. Tapahtuuko jokin tapahtuma, jos sitä ei ole kukaan katsomassa. Kuvahan syntyy vasta aivoissa, ei sen ulkopuolella. Ei tämä ihmisten harha kuvitelmat silti mikään huono idea ole. Tästähän ihmiselämä tulee. Viisas ihminen tietää myös, että näkemänne värit eivät oikeasti ole olemassa. Vihreä ruoho ei ole vihreä oikeasti, vaan ruohon pinnassa oleva pigmentti muuntaa siihen heistuvan valon taajuden siten, että se heijastuessa silmän verkkokavolle, vihreälle valolle herkkä tappisolu aktivoituu. Hermo impulssi kulkee aivoihin, jossa tajuamme näkemämme värin.

    • Jos ufo-aihetta käsiteltäisiin silminnäkijälausuntojen perusteella kuten oikeussalissa käsitellään rikosjuttuja niin ehkä se otettaisiin vakavammin.

      Aiheesta löytyy kuitenkin silminnäkijälausuntojen lisäksi valtava määrä virallista hallitusten dokumentaatiota.

      Tieteilijöillä tuntuu olevan sellainen näkemys että mitä erikoisempi väite niin sitä tiukemmat kriteerit on totuudelle. Näin ehkä pitääkin olla mutta toisaalta on aika subjektiivista mikä asia kunkin mielestä on erikoislaatuista.

      On ehkä vähän kohtuutonta vaatia että ufo laskeutuu Valkoisen talon pihalle ennen kuin asia otetaan vakavasti. Saattaa olla että siinä vaiheessa on jo ihan liian myöhäistä varsinkin jos ne ufo-ölliäiset eivät olekaan kilttiä ja hyväntahtoista porukkaa suhteessa meihin ihmisiin.

      • tapio kärmä

        Ihmiset ovat yleisesti melko tyhmiä, miksi heille pitäisi vakuuttaa ufojen olevan totta. Saman asian voisi kertoa vaikka kalalle. Sama vaikutus. Elämä on oikeasti pelkkää harhaa. Oikeasti emme ole edes olemassa. Tämä on kuin uni, tuntuu todelta, mutta ei ole totta. Te viisaat ihmiset, huomatkaa, että elämä on harhaa.


    • No tietenkin.

      UFOista on olemassa monta havaintoa. Aina kun havainnolle löytyy selitys, havainto ei enää täytä UFOn määritelmää.

    • henkiUHVO

      UFOilla ei luultavasti ole mitään tekemistä mahdollisen maapallon ulkopuolisen älyn kanssa. UFO-ilmiön alkuperä vaikuttaa olevan täällä maapallolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe