perinneruokia

perinneruokia

http://lautasella.blogspot.com/2010/11/perinteinen-karjalan-paisti.html
http://lautasella.blogspot.com/2010/09/perinteinen-kaalilaatikko.html
http://lautasella.blogspot.com/2012/04/sienisalaatti.html
http://lautasella.blogspot.com/2011/03/perinteiset-karjalanpiirakat-munavoilla.html
http://lautasella.blogspot.com/2012/03/perinteinen-silakkalaatikko.html
http://lautasella.blogspot.com/2010/10/perinteinen-janssoninkiusaus.html
http://lautasella.blogspot.com/2012/03/perinteinen-kotikalja.html
http://lautasella.blogspot.com/2012/01/hapankaali-porkkanalla-maustettuna.html
http://lautasella.blogspot.com/2011/03/perinteinen-kanaviilokki.html

3

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taivahan tollot blog

      Taas joku lattapää-blogisti mainostaa blogiaan.

      Mikset typerys pysy vain omassa blogissasi, kopio sinne keittokirjasta noita perinneruokia.

      • ei jummarra

        Aivan täysin samaa mieltä sun kanssasi !!! Perinneruoat löytyy kirjoista tai muistista, siihen mitään blogeja tarvii. Ja nuo linkitykset on sanonko mistä ja mitenkä päin.


      • 54
        ei jummarra kirjoitti:

        Aivan täysin samaa mieltä sun kanssasi !!! Perinneruoat löytyy kirjoista tai muistista, siihen mitään blogeja tarvii. Ja nuo linkitykset on sanonko mistä ja mitenkä päin.

        Allekirjoitan täysin. Näillä ruokapalstoilla näkee luvattoman paljon linkityksiä; jos lähettäjällä olisi edes jotain sanottavaa itse ruuista tai joku ajatus, miten ohjetta voi tuunata, mieluiten sitten niin.

        Sanon omasta puolestani sen että teen huomenna perinteistä karjalanpaistia ihan vanhan kotoa opitun ohjeen mukaan. En jaksanut avata yllä olevaa linkkiä, mutta itse olen tuunannut kotona opittua siten, että laitan siihen vähän porkkanaa. Lihoja meillä ei koskaan ruskistettu, vaan annettiin padan olla melko kuumassa uunissa kannettomana, että pintaan tuli vähän väriä. Ja vettä sen verran, että lihat eivät täysin peity. Ja sitten hautumaan. On makuasia, käyttääkö laakerinlehtiä, minä laitan isoon pataan pari liuskaa. Mitä pidempi haudutusaika, sen parempi lopputulos - ja tuoksu koko huushollissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvää syntymäpäivää Sanna 40 vee!!!!

      ᕼᗩᑭᑭY ᗷIᖇTᕼᗞᗩY Sister ❣️🥰 🎉🎂✨🍰🥳 🥳🎂🥂 🎉🎊🎁🎈🎂
      Maailman menoa
      58
      5030
    2. Suomen kaksikielisyys - täyttä huuhaata

      Eivätkö muuten yksilöt pysty arvioimaan mitä kieliä he tarvitsevat? Ulkomaalaiselle osaajalle riittää Suomessa kielitai
      Maailman menoa
      54
      4552
    3. Työeläkeloisinta 27,5 mrd. per vuosi

      Tuo kaikki on pois palkansaajien ostovoimasta. Ja sitten puupäät ihmettelee miksei Suomen talous kasva. No eihän se kas
      Maailman menoa
      121
      4472
    4. Mikä on vaikeinta siinä, että menetti yhteyden kaivattuun, jota vielä ajattelee?

      Mikä jäi kaihertamaan? Jos jokin olisi voinut mennä toisin, mitä se olisi ollut? Mitä olisit toivonut vielä ehtiväsi san
      Ikävä
      288
      1582
    5. Sulla on mies

      Aivan liikaa naisia.
      Ikävä
      228
      1298
    6. 81
      1291
    7. Kerro kaivattusi etunimi

      Miehille..
      Ikävä
      68
      1245
    8. 305
      988
    9. Kadutko mitään?

      Minä kadun ikävässä kirjoittamista, mutta en saa sitä tekemättömäksi.
      Sinkut
      199
      930
    10. Pääsit koskettamaan

      Sellaista osaa minussa jota kukaan ei ole ennen koskettanut. Siksi on hyvin vaikea unohtaa sinut kokonaan.
      Ikävä
      50
      810
    Aihe