Naiset lopettakaa juokseminen!

WOW! WOW!

Ainakin jos se on ainut harrastus. Rullatkaa tästä linkistä alaspäin ja katsokaa mitkä muodot on fitness kissalla kisan kynnyksellä. Ennen tämä nainen juoksi yli 100km viikossa ja nyt vaihtoi lajin salitreeniin yms, herran jestas mitkä muodot! :O Kyllä salitreeni muokkaa kroppaa parhaiten! Toki sitten pitää olla ruokavalio tip top.

http://maikkuh.gym-space.fi/?pp=1

Kumpi toi nainen vai tämä? http://maikkuh.gym-space.fi/files/2012/04/13055452499193.jpg


*oksennus*

82

3571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tohtorisetä

      Juoksemista suosittelen ylipainon sulattamiseen, mutta sen jälkeen kun liikakilot ovat karisseet, niin monipuolinen aerobinen/anaerobinen saliharjoittelu saisi muodostaa kuntoilun rungon. On se sitten pumppia tai muuta cross-fit -tyylistä meininkiä.
      Pelkkä juokseminen ei ketään kaunista. Eikä muuten komistakaan, minkä näkee sitten noista hölkkäävistä trikoo-nurejeveista.

      Ihannenainen on terveen pehmeä mutta timmi kissa.

      • jxjsiwkaaa

        Kuuleppas tohtorisetä. Onko tärkeää se että kaunistaa vai se että on tekee sitä mistä tykkää??? Kommentistasi huomaa että lääkäri et varmasti ole.


      • niilo nylkky

        ja millähän perusteella adidakselle haisevalla salilla tehty aerobinen treeni on suositeltavampaa kuin raikkaassa luonnossa (esim.hiihtämällä) tehty ???kysynpä vaan ???


    • pakaramies

      Ei kumpikaan. Toinen on kuivunut luuranko, toinen miehekäs transu.

      Ei liene suuri yllätys, että lenkkeilemällä lähtee rasvat ja bodaamalla tulee lihasta. Jokainen itse päättää missä määrin kumpaakin arvostaa.

      • erilaiset kuvat.....

        tosi reilua myös, että toisessa nainen paahtaa täysillä ja naama punasena
        - toisesta on studiossa otettuja kuvia täydellisine valoineen tai poseerausta (ei aitoa treeniä) salilla.

        Ihminen on kaunis, kun tekee sitä, mitä rakastaa.


    • Hetero ja vahvasti

      Harva muija jaksaa treenaa itsensä transuks ja sen vuoks juurikin 2-4 krt viikossa monipuolista ja kivaa liikuntaa on paras lääke ja resepti, että muija pysyy kondiksessa ja pakarat ei ala roikkumaan edes yli 50 vuotiaana vaan ovat sheipissä.
      Joskus salilla näkee ihan pantavan näkösiä muijia vaikka ikä lähenee jo jotain 60 vuotta

    • Juokseva nainen

      Hei haloo, kuka nainen treenaa pelkästään ulkonäön takia?
      En minä ainakaan...
      Juoksemisesta haen sitä hyvää fiilistä ja itsensä voittamisen tunnetta. Samoin myös salitreenailusta. Ei me kaikki naiset treenata vain sen takia, että näyttäisimme hyvältä toisten silmissä. Sen verran itsekkäitä me ollaan, sori vaan.

      • pakaramies

        Naisille on tärkeää tietää että he näyttävät hyvältä. Siksi te siellä salilla käytte. Asiahan on vielä lisäksi niin, että hyvinvoiva nainen näyttää hyvältä. Joten kuntoilu on win-win situaatio.


    • Velvet Vision

      Kyllä taivaan tosi on, että tän päivän maailmassa lähes kaikki treenaa motiivinaan ulkonäkö.
      Näin se vaan menee. Siinä sivutuotteena tulee hyvä kunto ja jaksaminen, joka sekin on loppujen lopuksi hyvältä näyttämistä.

      • Soironen

        Mien oo ikänä hakenu kaunist ulkonäkköö ku lähteny hölkälle.


      • Hiuksetpäässä

        Järki ja hiukset viihtyvät samassa päässä. Mites on siun tilanne?


      • Nalmak

        Ei voi olla nollajärki eli ei ihan pidä kutinsa.


      • Kaljuskiiltää

        Kaljus kiiltää kilometrien päähän ja hullun kiilto silmissä. Selvä tapaus olet - ei järkeä yhtään!


      • Soironen

        Laita soiro peruukki


      • Siusiusiusiu

        Itsepäs. Sairanen on kalju savolainen josta puhutaan


    • tohtorismies.

      Naama niillä ainakin menee tosi kuluneen näköiseksi. Poskista tulee sellaisia löllyviä helttoja ja käsissä heiluu löysät allit. Ehkä nämä lyhempiä matkoja juoksevat ovat vielä jonkin näköisiä, koska käyvät salilla. Mutta sitten nämä ultraajat ja 3.30 maratoonarit tai marakeräilijät. Mikä se lie kuluttaa noissa pitkissä matkoissa, mutta naamassa se alkaa näkymään. Mutta yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Jollekin sellainen lihakseton tikkujalka on herkku ja toinen tykkää naisesta, kenestä saa kiinni. Mutta se naama. Sanokaa, mitä niille ultraajille tapahtuu kun se naama menee niin kuluneen näköiseksi. Onko se se tosikkomaisuus vai se sairas treenaaminen kipulääkkeiden kans, vai mikä? Rinnoista ei paljon viitsi edes mainita. Niitä ei näillä pitempien matkojen juoksijoilla ole tippaakaan.

    • Franz Bibelbuch

      Laihoilla ikääntyvillä muijilla ja äijillä on naamat aika ryytyneen näkösiä. Rypyt näkyy laihassa naamassa ja sen takia ne näyttää vanhemmilta.
      Kattokaa vaikka niitä marakerääjiä. Muutenkaan entajuu tota marakeräämistä. Mitä iloa on hölkätä jolkottaa tavoitteena joku 50 tai 100 maraa. Puhumattakaan nyt tässä yhteydessä tosta ultravouhaamisesta.

      • Ajiskouj

        Marakerääjä on uusi sana mulle :D Mut hyvin kuvaava. Olen lukenut muutamia ohjeita mitä juoksun aloittajille on, monissa mainitaan motivaation ylläpitämiseen jotain tavoitteita kuten maratonin juoksu, tai puolimaraton tai joku kymppilenkki yms. massatapahtuma. Minulle on hirveän vaikeata pitää tuollaista tavoitteena, kun ei huvita tuollaiset yhtään :) Toki niissä myös mainitaan sellaiset tavoitteet kuten jonkun tietyn ajan tai matkan juoksemisen, mikä sopii ennemmin minulle. Tai ylipäätään se että jaksaa juosta tai hölkätä kuten minä teen, välillä hitaasti, välillä spurttia ottaen, lähinnä metsässä, nauttien kehon toiminnoista ja kuumenemisesta, metsän tuoksusta ja mielen seestymisestä...


      • Ryyppyhölkkä

        Monilla alkoholistimenneisyys. Kurppanaama ennestään.


    • oksuja

      Mitä se vaikuttaa juoksua tai muuta liikuntaa harrastaa, ellei käy massatapahtumaa juoksemassa. Eihän sitä muuten kukaan osaa ihailla. Kirjoita vielä lenkkivihkoon raportti niin saat maistaa hetken kuuluisuutta ja ihailua. Juksufoorumin äijät kuolaa perään ja muut naiset on valmiita repimään silmät päästäsi. Jos vielä pääset kimppalenkille juksufoorumin äijien kanssa ja pällistelemään yhteiskuvaan niin motivaatio säilyy.
      Ei ole mitään järkeä harrastaa lenkkeilyä, ellei siitä saa nettijulkisuutta. Kun ei enää onnitteluja tipu, voidaan romahtaa taas sohvaperunaksi. Kun ei ole sitä oikeaa motivaatiota liikuntaan, eikä liikunnan intohimoa. Pelkästään se oma narsistinen sydän, joka huutaa niitä ihailuja ja kehuja.

    • TEhokkainTAPA TÄSSÄ!

      Parhaat tulokset tehdään HIIT tyylisillä juoksuilla, eli spurtteja/mäkijuoksua yms. Tämä todistetusti polttaa rasvaa paljon paremmin ja säästää lihasta vrt. pitkäkestoinen juoksu/pitkät kävelylenkit. Se laittaa aineenvaihdunnan kahdeksi päiväksi koholle ja aiheuttaa treenin jälkeen sellaisen tilan, missä ravinto menee lihaksille tehokkaammin. Intervalli tyylinen treeni esim. spurtit/mäkijuoksu kohdistuu tyypin II-B nopeisiin lihassoluihin(paras kasvupotentiaali) ja kun katsot missä kunnossa pöyhöset yms spurttaajat ovat vrt. pitkänmatkan juoksijat. Tähän kun yhdistetään tehokas kuntosalitreeni 45min kerta / 3xvkossa itselle raskailla painoilla toistot 8-12 sekä runsas proteiininen ruokavalio niin tulokset on häkellyttäviä. Jokainen pääsee näillä jipoilla kuntoon! HIIT treeni ei kestää kuin 1/4 - 1/2 osan lämmittelyineen normaalista tunnin juoksulenkistä. Toki tässä pitää antaa sitten kaikkensa, raskasta se on, mutta fiilis treenin jälkeen on mahtava ja tulokset kasvattaa motivaatiota entisestään! HIIT treeniä voi tehdä myös crossarilla/soutulaitteella yms.

    • Nautinntoooooooo

      Kyllä siitä saa melkoisen sätkyn kun juoksee hyvän maratuloksen ja tietää, että muut ämmät on kateudesta vihreitä. Hihii, pääsee kostamaan niille ämmille. Mitä olivat niin ylimielisiä, eikä huomanneet kokoontumisissa. Nyt ovat jääneet niin paljon taakse, ettei ne enää pysty lähellekään mun aikoja. Hihii, tästä riittää orkkuja pitkäksi aikaa.

    • hölkkäilijä

      Kaikesta te ja näette vaivaa. Mitä väliä sillä on miltä joku vieras ihminen näyttää? Itse juoksentelen 6-10 kilsan lenkkejä pari kolme kertaa viikossa ja ihan vaan omaksi iloksi. Tuo määrä kun ei ulkonäköäkään muokkaa niin en siis tee sitä ulkonäön vuoksi.
      Itse olen muutaman vuoden välein aloittanut salilla käymisen mutta on niin hiton tylsää touhua että en jaksa vaikka mikä olisi. Toki KOHTUULLISELLA salitreenillä saa kauniin vartalon niin naiselle kuin miehellekin, mutta kaikkia se vaan ei kiinnosta.

      En millään muotoa haikaile maratoonarin vartaloa, mutta omaan silmään ylitreenattu lihaskimppu on kaikkein vastenmielisin.

      • katrinna

        Ai eikö muka muokkaa?? Itse juoksen vieläkin lyhyempiä lenkkejä ja olen kyllä huomannut, että pömppömaha on ainakin laskenut huimasti..


      • hölkkäilijä
        katrinna kirjoitti:

        Ai eikö muka muokkaa?? Itse juoksen vieläkin lyhyempiä lenkkejä ja olen kyllä huomannut, että pömppömaha on ainakin laskenut huimasti..

        No siis joo, tottakai nyt hieman on paikat viilaantuneet. Vertasin nyt itseäni lähinnä johonkin kovasti urheilevaan ja salilla kävijään jolla on näkyviä lihaksia. Tai siihen maratoonariin joka on pelkkää lihaa ja luuta.
        Tottakai kaikki liikunta pitää kroppaa kunnossa verrattuna syöppöön sohvaperunaan.


      • ja se pääääääää
        hölkkäilijä kirjoitti:

        No siis joo, tottakai nyt hieman on paikat viilaantuneet. Vertasin nyt itseäni lähinnä johonkin kovasti urheilevaan ja salilla kävijään jolla on näkyviä lihaksia. Tai siihen maratoonariin joka on pelkkää lihaa ja luuta.
        Tottakai kaikki liikunta pitää kroppaa kunnossa verrattuna syöppöön sohvaperunaan.

        ulkona ja luonnossa liikkuminen tukee myös jaksamista ja mielenterveytä! Vuodenaikojen vaihtumista on kiva seurata tutuilla poluilla.


    • Senioritohtorismies

      Mahtaa vituttaa kun on persereikä pitkällä väännetty vetoja ja diivailtu ja ei sen parempaa sijoitusta saatu juostua mm-kisoissa. Kyllä nyt harmittaa ja illalla saa mies huutia kun ei päästy julkkikseksi vaan upottiin sinne massaan. Kannataako ihan oikeasti kuihduttaa naama petolinnun perseeksi. Ja minkä takia? Ei minkään.

      • hemohess!

        Onpa naisellisen näköinen!


    • oksetus
      • Kvinlig Knulling

        Jos ootte kattoneet teeveestä tai areenalta (tuli eilen) ruotsalaista komediasarjaa Muutosta putkeen! niin siinäpä vasta on upea ruotsitar Cecilia Frode. Ja veikkaanpa vain, että ei tuo nelikymppinen sulotar haaskaa aikaansa mihinkään Jag trenar för Stockholm Mara hommiin vaan korkeintaan joogaa ja sänkypainii adonisten kanssa.

        Ottakaa naiset mallia CECILIA FRODESTA ja miettikää, mitä on seksikkyys. No ei ainakaan hikisiä trikoita ja nääntyneitä hölkkänaamoja.


      • oksetus
        Kvinlig Knulling kirjoitti:

        Jos ootte kattoneet teeveestä tai areenalta (tuli eilen) ruotsalaista komediasarjaa Muutosta putkeen! niin siinäpä vasta on upea ruotsitar Cecilia Frode. Ja veikkaanpa vain, että ei tuo nelikymppinen sulotar haaskaa aikaansa mihinkään Jag trenar för Stockholm Mara hommiin vaan korkeintaan joogaa ja sänkypainii adonisten kanssa.

        Ottakaa naiset mallia CECILIA FRODESTA ja miettikää, mitä on seksikkyys. No ei ainakaan hikisiä trikoita ja nääntyneitä hölkkänaamoja.

        Tätä variksenpelätintäkö tarkoitan? Makunsa kullakin.

        http://sverigesradio.se/diverse/appdata/isidor/images/news_images/965/333615_366_243.jpg


      • hölkkäilijä
        Kvinlig Knulling kirjoitti:

        Jos ootte kattoneet teeveestä tai areenalta (tuli eilen) ruotsalaista komediasarjaa Muutosta putkeen! niin siinäpä vasta on upea ruotsitar Cecilia Frode. Ja veikkaanpa vain, että ei tuo nelikymppinen sulotar haaskaa aikaansa mihinkään Jag trenar för Stockholm Mara hommiin vaan korkeintaan joogaa ja sänkypainii adonisten kanssa.

        Ottakaa naiset mallia CECILIA FRODESTA ja miettikää, mitä on seksikkyys. No ei ainakaan hikisiä trikoita ja nääntyneitä hölkkänaamoja.

        Oletkos itse katsonut peiliin? Teet varmaan kaikki asiat elämässäsi vain sitä silmälläpitäen että vieraat ihmiset saavat katsella sinua ja upeaa kroppaasi?

        Seksikkyys on aika laaja käsite ja jokainen määrittelee sen eri tavalla. Ja toisekseen kait sitä nyt ihminen voi pitää itsensä kunnossa urheilemalla ilman että tarvitsee olla jonkun märkä päiväuni.

        Kuinkahan montaa ihmistä kiinnostaa se kuolaatko perään vai et? ; )


    • Melamies.

      Kyllä aika montaa lenkkarin naisjuoksijaa kiinnostaa se, että mahdollisimman moni miesjuoksija kuolaa perässä. On sävysävyyn vaaleanpunaista hamosta ja vaaleanpunaista tukisukkaa ja leikitään seksikästä vamppia samalla kun leikitään juoksijaa.
      Saattaahan sitä päästä kokeilemaan, saattaa ettei pääse. Mutta tärkeää on se, että miehet tykkää. Leireillä voi sitten toteuttaa unelmansa kun sinne ei puolisoita oteta. Kyllä siellä porukka lenkillä hytkyttää ja jälkipelit rytkyttää. Kulissien alla pannaan ristiin enemmän kuin kukaan uskoisikaan.
      Puolisot sitten kotona ihmettelee kun rakas niin kiihkeästi haluaa aina leireille ja kimppalenkeille ja tapahtumiin. Kivahan siellä on kimpassa hytkyttää ja rytkyttää.

      Juoksijamiehellä käy flaksi. Ei tarvi puutteessa elää.

      • tänkin nähnyt

        Oot niin oikeessa "melamies", juuri tällasta se on, enpä minäkään aikoinani aavistanut mitä noilla leireillä tapahtuu, mutta nyt kyllä tiiän.
        Juoksijamiehellä käy ehkä flaksi, mutta ne naiset on sen verran vähissä ja samoja naamoja siellä leireillä, että pakko on harrastaa loppupeleissä parinvaihtoa tai muuta kimppasysteemiä, kun ei oo valinnanvaihtoehtoja enää :D


      • Ylihässijä

        Hyvä hannu kun paljastit vaikka sovittu muuta.


    • mk

      Juoksu kesällä metsäpolulla on mukavaa ja harrastan sitä lumen tuloon asti!muuten kävelen reipasta kävelyä,8-15km joka päivä.kroppa ihan siedettävä,ei roiku mikään paikka:=)niin ja kotona joogaan myös ja teen vatsalihaksia,eli näinkin vähällä saa nätin vartalon,ikää 48v.ikäni harrastanut liikuntaa kuitenkin!

    • gina lollobrigida

      Hyvä mk!

    • Rocco Siffredi

      Hitsi kun pääsis leirille.

      • Ylihässijä

        Aloita rogein


    • Juoksulasse

      Eikös sitä ennen tuppolassa järjestettu niitä leirejä useampiakin. Puumahan niitä esitteli kuvien kera. Iloista meininkiä ja viina virtasi ja puhelimet ui järvessä ja jalkoja murtui kun kännissä kaatuiltiin. Tuppolan sinkut ei tarvinneet yksin öitä viettää vaan leireillä kävi flaksi kun miehiä oli enemmän kuin naisia. Uroilla meinasi jopa mennä taisteluksi muutamasta sinkusta näissä leireillä. Ukkomiehien ei tarvinnut yksin lenkkeillä yöllä.
      Harmi kun tuppolasta on tullut niin tosikko paikka, että juostaan vain enää kilpaa. Ennen oli pikkujouluja, joista aamulla ei tiennyt, kuka kenenkin vierestä heräsi ja draamaa riitti kun jälkipuintia käytiin, kuka eroaa kenenkin takia. Kukot nokkivat toisiaan blondien takia ja avioliitotkaan ei olleet esteenä. Kuka ehti miettiä lapsiaan ja puolisoaan kun korkeanpaikan leireillä käytiin treenamassa tekniikkaa. Oli se aikaa. Tuppolaa käytiin edustamassa ulkomailla hiihtokisoissakin ja puolisot jätettiin kotiin. Silloin ei oltu niin ryppyotsaisia ja tosikkoja kuin nykyään. Kuka muistaa vielä ne tuppolan ekat pikkujoulut. Kyllä meillä oli hauskaa siellä.

      • Foorumijuorut

        Tästähän se vihanpito alkokin.


      • Toope76

        Millainen vihanpito? Kaikki eukot pyörivät hameet korvissa sairasen ja baldinin ympärillä, jollon jtg, jh ja pantse jäi ilman? Oliko tombe76 suosittu tuohon aikaan? Lidlin trikoot varmasti iskivät kuin veitsi voihin.


      • Saatuon

        Kyllä JH ja JTG ovat osansa pilluista saaneet. Älähän sie nyt höpise! JTG saa nykyään niin hirveesti pillua et ei edes tiedä kenen eukon kanssa on. Välillä janottaa vanha suola ja sitten taas riippukeinua uuden kanssa. JH on taas niin tikissä et saa pillua ihan vaan siksi et on palikat oikeissa paikoissa. Kateelliset täällä vaan huutelee.


      • Hölkälläpanettaa

        Saako pillua sitten kun selvittää palikkatestin?


      • Eitietoa

        Ei tietoa noiden tyyppien palkittesteistä. Itsellä on ollut hyvä flaksi nuori mies :).


    • Swinger #2

      Herra jumala Kalle kujala!

    • kaura-neetta

      mä juoksin enne kovaa, mun exätkin paineli alle 3h (sillon kaikki meni alle 3h miehissä) Nytkin mun mies juoksee alle 3h.

      Mä olen lopettanu juoksut, hiihdän vaan ja mammutoin. Siinä mä olen huippu ja paras!!!! Olen ihku puumanakin.

      • machomacho

        pakkohan se on joidenkin miesten juosta kovaa, että pääsevät karkuun. Kun kotielämä on kamalaa, on pakko olla aina lenkillä. Pakostihan sitä ajat paranee.


    • fassas

      Toi akka oli muutenki tos juoksukuvassa anorektikko ja en tykkää. Naisen ei oikeastaan tarvi olla kuin syömättä jotta näyttää hyvältä. Mies vaatii sen sijaan vähän salitreeniä. Ei oo helppoo olla mies.

    • Bottoms Up Make

      Kumpi on vaikeampaa? Olla mies vai nainen?

    • erierkki

      No jos ihan aikuisen oikeasti ja rehellisesti sanotaan, niin ei se naama treenaamalla parane, mutta liiallisella treenillä johon lisätään roinaa, niin pilalle menee hyväkin aihio... Takaa kuin marilyn, eestä ko esa pakarinen.. Siinä on totuuven siemen.. Ei ne tekotissin asiaa ainakaan paranna..

      No tavan tallajiin: Karkeasti laskettuna salilla kulkevista 30v naikkosista 80% on sellaisessa hapessa, että suosittelen lenkkeilyä. Lenkkipoluilla 30v naikkosista 1-3% on sellaisessa hapessa, että suosittelen syömään.

      Mikä hauskinta, niin salilla kulkevista 30v naikkosista jotka ovat timmissä kunnossa (se 20%) niin ovat hyvinkin pitkälle tuttuja naamoja myös lenkkipolulla ja hiihtoladuilla..

      Mistäköhän johtuu?

      • ForG

        Forrestguuri. Roinataan.


    • Justin Bippel

      Joo. Liikunallinen monipuolisuus muttei mikään pakonomainen rehkiminen tekee ns. gutaa naisen fysiikalle. Kuntosalia, zumbaa, juoksua ja virkistävää arkiliikunta. Riittävästi unta ja lasi puvaviiniä ja elämäniloa.
      Hyvä keskustelutaito ja hyvät harrastukset. Siinä on paketti, joka on vastustamaton.

      Tuollaista naista on mukava pyöritellä sängyssä ja panna niin, että patja tärisee.

      • Cougar Milf

        Eilen ½7 ohjelmassa oli tää naisjuoksija Leena something. Kyllä oli anorektisen oloinen ihminen. Pidättekö Suomi24 miehet tuollaisesta naistyypistä? Kommentteja!


    • hyvä valinta

      Mä en ainakaan juokse pelkästään ulkonäön takia. Oon 13,ja aloitin juuri juoksun harrastuksena. No,juoksen ehkä vähän ulkonäönkin takia ja kyllähän siinä pakostikkin kroppaa muotoutuu kun harrastaa liikuntaa. Itseasiassa tarkoitusa olisi alkaa harrastamaan enemmän liikuntaa,kun joka vkonloppu menee energiajuomien ja koneen parissa,myös yöllä.Aika erikoista näin nuorelta teiniltä,mutta kadun aikuisena sitä,jos juon koko teini-iän es ja oon koneella.Haluan,että olisin hyväkuntoinen ja luut ja sydän toimis vielä vanhanakin.Kyllä,es maistuu hyvälle,mutta tässä iässä tehdään valinnat,myös terveyteen liittyvät,ja en halua katua vanhempana.Tarkoitus olisi olla juomatta energiajuomia ja konetta vähennän,jouda enemmän maitoa ja muuta... :)

      Ja pakko sanoa että oon riippuvainen zumbasta... ;)

      P.S en oo mikää lihava nytkää,ihan normipainone.

      • hyvä valinta

        joo toho äskösee tuli aika paljon kirjotusvirheitä :DDDDD


    • Anonyymi

      Camilla. Onkelmissa.
      Alisa. Onkelmissa.
      Sandra. Onkelmissa.

      • Anonyymi

        Mikä Camillalla on? Kadonnut instasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä Camillalla on? Kadonnut instasta.

        Instassa kertoo että marssimurtuma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Instassa kertoo että marssimurtuma.

        Camilla on anorektinen. Vähän saisi takapuolta olla enemmän niin juoksukin kulkisi paremmin.


    • Anonyymi

      Kyllä naisjuoksijat pääsääntöisesti ovat oikein hyvän näköisiä. Harvassa ovat liian kuivakat, toki heitäkin on, mutta vähemmistössä näin piirinmestaruustasolla.

      Ja miehet on komeita.

    • Anonyymi

      Hampaista kannattaa juoksevien naisten pitää hyvä huoli, jotta pysyy hymy kauniina. Kun lenkillä sitä hengittelee suun kautta ja kaataa kuivaan suuhun tiuhaan energiajuomaa, happohyökkäys runtelee hampaita. Hampaiden pesu ja vesi juomana.

    • Anonyymi

      Parempi lopettaa juominen ja roinaus

    • Anonyymi

      Ilona Monosen mainio 800 metrin soolojuoksu ajalla 2.08,92, ottakaa tuosta tytöt mallia, ei mätäne läski, kun on kunnossa !

      • Anonyymi

        silikoonilla saa läskiä aikaiseksi, hakekaa oppia Leningradin tai Muurmannin kaduilta, kultaa etuhampaisiin, doopingit Holmenkollenilta, ne ei näy testeissä, johan kulukee !


      • Anonyymi

        Miksi ei alle kahden niinkuin tosimiehet?


      • Anonyymi

        Suomalaisilla kulkee tyttöjen sarjassa mutta aikuisten sarjassa tulee stoppi. Mikä vialla? Revitelty liian kovilla tehoilla liian aikaisin?


    • Anonyymi

      Kyllä juokseva nainen näyttää hyvältä. Mukavasti pyöreyttä takapuolessa ja reidessä.

    • Anonyymi

      hävyttömiä kommentteja, röyhkeät äijät !

    • Anonyymi

      Lopettakaa siiderin ja skumpan lipitys.

    • Anonyymi

      Yhtään bikinifitnessiä väheksymättä, arvostan juoksijat ja juoksun lajina paljon korkeammalle. Fitness hyvä jos tahtoo helposti nopeita tuloksia.

    • Anonyymi

      Juoksuharjoitus kuuluu kaikkiin liikuntalajeihin. Turha väheksyä, vaikka kadehdituttaa.

    • Anonyymi

      Juoksu on lajeista paras. On mahtavaa, kun jaksaa juosta. Juoksijat näyttävät hyvältä ruumiinrakenteesta riippumatta.

    • Anonyymi

      Kumpi on paremman näköinen urheiluja? Kehonrakentajalta näyttävä juoksija, vai juoksijalta näyttävä kehonrakentaja 😅

      • Anonyymi

        Itse olisin mieluummin juoksija, joka näyttää kehonrakentajalta, kuin kehonrakentaja, joka näyttää juoksijalta, muttei jaksa juosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse olisin mieluummin juoksija, joka näyttää kehonrakentajalta, kuin kehonrakentaja, joka näyttää juoksijalta, muttei jaksa juosta.

        Eiköhän se juoksijalta näyttävä jaksa juosta paremmin, vaikka olisi muka kehonrakentaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän se juoksijalta näyttävä jaksa juosta paremmin, vaikka olisi muka kehonrakentaja.

        Juu. Satakiloisena juoksu liika rankkaa.


    • Anonyymi

      Kuvat eivät enää näy, mutta sinisilmäiset fitnesstytöt näyttävät hyviltä.

      • Anonyymi

        Juu, varsinkin treenaavat entiset juoksijat.


    • Anonyymi

      Ah ah, pitäisi mennä talveksi salille juoksemaan, niin pääsisi tiirailemaan fitnesskissoja.

    • Anonyymi

      Salilla naisista tulee rumia, jos tekevät vain persettä ja reisiä bodaustyylisesti. Juoskaa mieluummin, niin perse kaunistuu.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe