Kun yritän tehdä paistettuja nuudeleita, esim. thaimaalaiseen tapaan, keitetyt nuudelit klimppiytyvät ennen kuin saan ne paistoon pannulle. Klimppikasaa ei yleensä saa sitten enää purettua ja nätisti paistettua tai sekoitettua muihin aineksiin. Olisiko jollain vinkkejä, miten homma onnistuisi?
keitettyjen nuudelien klimppiytyminen
5
589
Vastaukset
- 914
Lisää vaikka rypsiöljyä nuudeleihin.
- Tiskin tällä puolen
Nuudeleitahan ei kuulu keittää, vaan liottaa muutama minuutti kumassa vedessä. Ethän ole itse toiminut väärin keittämällä niitä?
- klimppisoppa77
Ratkaisin ongelman - postaan tänne, jos joskus joku etsii samasta asiasta tietoa. Nuudelit pysyvät irtonaisina, kun ne huuhtelee kylmässä vedessä keittämisen jälkeen. Tässä ne toki jäähtyvät, mutta jos ovat menossa vielä pannulle paistoon, niin sehän ei haittaa.
- tämä maukasta
ja ravitevaa. Ohjeessa siis alku ja liotuksen jälkeen valuta ja puseraa kuivaksi.Öljypannulla vain kepeä parinminuutin paisto
http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Paistettua nuudelia ja kananmunaa/1135244630932
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614178KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1122731Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo452232Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?291883- 241843
- 281556
- 171400
- 651310
- 1301264
- 311178