Paljonkos maksaa psykoloogin vastaanotto?

HINTOJA

OON KUULLU,OLIKO TOI NYT MASENNUSPALSTA TAI JOKU ,ET 80 EUROA 15 MINUUTIN VASTAANOTOSTA, JA PILLERIT MAKSAA KANS.

KUKA VOI MAKSAA TOLLASEN RAHASTUKSEN?

EI OO IHME ET PSYKOLOOGIT ON KOVANA AMMATTINSA PUOLUSTAMISESSA KUN TOLLASIA RAHAKASOJA SAAVAT.

NO, VALTIOHAN SEN MAKSAA,ELI ON KAIKKIEN MEITIN LOMPSASTA POIS, JA KUULEMMA TULOS( NO ,KATSO TULOKSIA JOS HUOMAAT JOSSAIN JONKUN OIKEIN KAUEMMAN HOIDOSSA OLLEN POTILAAN....SIIS KAUHEE)ON JOPA ESIM. AIHEUTTAA RIKOLLISUUTTA.
KAI KUN KOVILLA AINEILLA SEKOTETAAN AIVOT, JA LEIMATAAN ALAS, YMS.SEURAA HUONOO OLOA JA VIHAA.KAIKKI PILATTU,IHMISRAUKAT.

NYT KUITENKIN VAAN PSYKOLOGIAN ALALTA KIINNOSTAS NOI HINNASTOT, KUN VERONMAKSAJANA SIIS TUOKIN ON OTETTAVA HUOMIOON.

21

13937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bogey

      ...edelleenkään ole vastannut kysymykseeni, vaikka sitä jo nelisen kertaa olen kysynyt: tiedätkö, mitä eroa on psykologilla ja psykiatrilla? Näiden viestiesi perusteella vähän vaikuttaisi, että sinulla ei ole asiasta hajuakaan...

    • Bogey

      ...tuossa muuten vähän, mitä netistä löysin. Pääkaupunkiseudun yksityisillä näyttävät hinnat olevan kalleimmillaan siinä 50-60 euroa/45 minuuttia.

      Paljonkos auditointi maksaa?

    • jo on hinnat !!!

      jo on hinnat pojilla!!!

      • Bogey

        Kiva, että vastailet itsellesi... Etkä ilmeisesti lue sinulle lähetettyjä vastauksia.


    • F 41.0

      aivan selvästi viestiesi perusteella jonkinsortin psykiatrista hoitoa!
      Yksikään psykologi EI voi kirjoittaa reseptin reseptiä,mutta,sinähän et nyt näytä edes tietävän psykologin ja psykiatrin eroa.

      Psykologin istunto ei kestä koskaan noin lyhyttä aikaa,psykiatrin vastaanotto sen sijaan saattaa kestää tuon 15 minuuttia.
      Ja mitä tulee hintoihin ja siihen,kuka ne maksaa,niin voin omalta kohdaltani kertoa,että käyn kognitiivisessa terapiassa kahdesti viikossa psykiatrin luona,95 euroa 45 min,ja maksan sen kaiken itse,Kela-korvaus on minimaalisen pieni.
      Kukako voi maksaa,kysyt sinä.No,minä ainakin voin maksaa.Ja otahan huomioon,että kyseessä on erikoislääkäri,kaikkien erikoislääkäreiden taksat ovat ilman muuta korkeammat kuin yleislääkärien,joiden luokse voi päästä noin 30 euron hintaan.Mutta,en minä mene ihotautilääkärille korvavaivoissa,vaan korva/kurkku-erikoislääkärille,joten ilman muuta menen tässä sairaudessani psykiatrille.
      Niin,lääkkeet maksavat,mutta mikäpäs tässä maailmassa olisi ilmaista.
      Valtio ei maksa ainakaan minun lääkärissäkäyntejäni eikä lääkkeitäni,en nimittäin syö yhtäkään erityiskorvattavaa lääkettä.
      Ja kannattaa hankkia sairaanhoitokulukorvausvakuutus,itselläni se on,siitä vain on poissuljettu tämä nimimerkkini muk.sairaus,koska olin jo hakiessani siihen sairastunut.Maksan vakuutusta vuodessa 650 euroa,ja se maksaa kyllä kohdallani itsensä takaisin,olen voinut mm. käydä poistattamassa sappirakkoni yksityissairaalassa.

      Tätä ennen olin psykoanalyysissä,psykologin luona,45 min 65 euroa,senkin maksoin itse ja siitä en saanut (en edes ajatellut hakea mistään) takaisin yhtään mitään.
      Joten,et viitsisi,kohta A)ottaa asioista selvää ennen kuin tulet tänne milloin minnekin palstalle meuhkaamaan,huutaa sinä kyllä näytät osaavan,mutta asioiden oikeasta laidasta sinulla ei ole mitään tietoa,B)hakeudu hoitoon,ehkäpä se auttaa sinua....tai sitten ei.Valitettavasti kaikkia ei voida auttaa.
      Voisit muuten opetella edes kirjoittamaan ei-huutamalla ja oikein.

      • rahastuksen makua?

        No jopa on hinnat katossa!!!

        95 euroa 45 minuuttia!!!

        Ja kuinka usein tuo istunto tapahtuu,2-3 kertaa viikossa, ja kuinka monta viikkoa ennen kuin olet kunnossa?

        Vai vuosistako puhutaan...ei kai kukaan voi maksaa tuollaisia hintoja,maksaisi miljoonia jo silloin???no,yhteiskuntahan sen useimmille maksaa verorahoistamme , valitettavasti...Ei kai se voi vuosia ottaa jostain ongelmasta eroonsa pääsy...oon kuullut tosin psykologien kanssa joidenkin istuneen vuosikausia...joillakin on aikaa sellaseenkin...

        On tuo outoa maailmaa...


      • Psykiatri

        Mainittu 95 euroa per 45 minuuttia on hinnoittelun ylärajoilta. Tavallisempia hintoja ovat 60-80 euroa tunnista ja siitä saa Kelakorvausta 31 euroa. Omavastuu nousee siis harvoin yli 45-50 euron.

        Pienempiä hintoja löytyy Etelä-Suomessa Turusta, jossa kilpailu taitaa olla keskimääräistä kovempaa. Kovimmat hinnat ovat Helsingin arvostetuimmilla lääkärikeskuksilla, joilla taas vastaanoton vuokraan voi mennä jopa 40% siitä mitä potilas maksaa ja se selittää kovaa hintaa.


      • HUU HAA HUU HAA

        JO ON HUU HAATA...95 EUROA 45 MIN PSYKIATRIN VASTAANOTTO !!!

        JAA ,ETTEI RAHASTUKSEN MAKUA....APTEEKKILASKU MUKAAN....

        LOPETA VEIKKONEN MOINEN TOUHU JA MENE VAIKKA LOMALLE ESPANJAAN...


    • terapeutti

      Jopa oli taas asiallinen kommentti asiapohjaisine tietoineen. Viittaa tiettyyn suuntaan provosoivaa kirjoittelua.
      Julkisessa terveydenhuollossa käynti on potilaalle maksuton kun on kyse mielenterveyden hoitamisesta. Siis psykiatrian poliklinikat ja mielenterveystoimistot. Nämä tuottavat suurimman osan mt-palveluista Suomessa. Kunnalle ja kuntainliitoille toki maksaa. Psykologien keskipalkat ovat KUUKAUDESSA siellä noin 2500-2600 euroa netto. Tosi alipalkattuja ottaen huomioon noin kymmenen vuoden yliopistollisen koulutuksen (peruskoulutus psykoterapiakoulutus).
      Psykologi EI KIRJOITA RESEPTEJÄ!!!!!!
      Psykoterapia perustuu keskinäiseen sopimukseen siitä, mikä on hoidon kohde ja tavoiteltu lopputulos. Se on tasavertainen hoitosuhde, jossa terapeutti toimii lähinnä konsulttina ja oman alansa asiantuntijana. Se ei ole alistavaa ja manipuloivaa luonteeltaan niin kuin jotkut kirjoittajat tuntuvat tietävän. olen toiminut kaksikymmentä vuotta psykoterapeuttina ja mielestäni hoidoista on useimmiten potilaille merkittävää hyötyä. Hoidot kestävät useimmiten muutamasta käynnistä pariin vuoteen kerran tai kaksi viikossa. Mitään mystiikkaa siihen ei liity!

    • Ite käynyt

      Tarkoitat varmaan psykiatrin vastaanottoa. Se voikin maksaa 80 euroa. Tosin varmaa tietoa ei ole itellä.

      Psykologit EIVÄT voi määrätä pillereitä. Psykiatrit voivat.

      Tampereen seudulla psykologin vastaanottoajat maksavat siinä 55 euroa. Virallinen vastaanottoaika on tietääkseni 45 minuuttia. Eka kerta yleensä pidempi.

      • Rahastusta vihaava

        Ja sitten loput rahat menee apteekkiin,jotain valiumeja noutaessa ,joita arvon ammatinharjoittaja on suosittanut,ja joista tulee riippuvuus ja sivuoireita.

        Huh-huh...Kovaa on peli...


      • lopettakaa
        Rahastusta vihaava kirjoitti:

        Ja sitten loput rahat menee apteekkiin,jotain valiumeja noutaessa ,joita arvon ammatinharjoittaja on suosittanut,ja joista tulee riippuvuus ja sivuoireita.

        Huh-huh...Kovaa on peli...

        psykologit eivät määrää lääkkeitä, onko tämä
        aivan liian vaikeata teille. Joku yrittää levittää täyttä roskaa ja provosida kaikilla näillä palstoilla antamalla täysin väärää tietoa ja väittämällä esim. Hubbardia merkittäväksi tiedemieheksi, väittää että sähköhoidossa aivot savuavat ja psykiatrien pitäisi niitä hoitoja nappailla itsekin ym. ym.


    • Hmmmm

      Tiedätkö paljonko on lääkärin käytön kustannus per tunti? Tai sairaalassa yöpyminen? Kaikki nämä ovat aivan yhtä huimissa hinnoissa, joten miksi erottelet joukosta vain psykiatrin?

      • Ei Ei Ei Ei

        Syy saattaa olla se kun psykiatria ei paranna, vaan itse asiassa pahentaa olotiloja.

        Katso esim. seuraava linkki (yksi monista ):

        http://www.sntp.net/main.htm


    • tepess

      siis onko sillä mitään väliä onko tuo oikein määritelty eli ei.Oli sitten psykologilla tai psykiatrilla niin kalliiksi tulee joka tapauksessa.Sehän tuo idea tossa oli.Eli älkää nyt hyvät ihmiset vauhkoontunut jostain termien oikeaoppisesta käytöstä.Minunkin mielestä nuo hinnat ovat varsin korkeat.Saisi kyllä oikeasti noita hieman miettiä uudelleen

      • ei pidä mitata

        Olen paljon ollut sairaalassa ja se yö maksaa sen 26e/yö ja mitä siihen hintaan saa niin itsensä terveeks.. Minusta on tyhmää miettiä mitä maksaa saada itsensä terveeksi niin mieleltään kuin muualta kehosta. Eikö se ole sen väärti että on taas toimintakykyinen ja pystyy nauttimaan?


    • Nettiterapia

      Netistä löytyy Therapion.com, joka laskuttaa 20 eur - 45 euroa konsultaatiosta. Laillistettuja psykologeja ja psykoterapeutteja tekijöinä.
      http://www.therapion.com/suomi

      • Mainokset pois

        Käytetty menetelmä on sosiaali- ja terveysministeriön kieltämä tietoturvaongelmien vuoksi.


      • Nettiterapia toimii
        Mainokset pois kirjoitti:

        Käytetty menetelmä on sosiaali- ja terveysministeriön kieltämä tietoturvaongelmien vuoksi.

        Ministerïön kielto Skypen suhteen koskee asiakastiedostojen siirtoa liitetiedostona, ei konsultointia.


    • rohkeutta_
    • Anonyymi

      Aika erikoista kirjottaa huutaen. Tietysti psykologilla käynti maksaa.. Joko sen maksaa itse tai Kelan osittain korvaamaan. He ovat kouluttautuneet ja pyrkivät kuuntelemaan asiakkaansa tilanteen, tarjoamaan näkökantaa jne. Lähtötilanne voi olla mikä tahansa tai asia, jonka vuoksi henkilö tulee vastaanotolle. Ihmissuhde, talous, työ jne.. Psykiatri kirjottaa reseptejä ja saattaa olla, että mukana on myös lääkäri tai yhteistyössä lääkärin kanssa. Eikö teillä ihmisillä ole mitään käsitystä akateemisista tutkinnoista tai pätevyyksistä? Näemmä ei. Saati elämänkokemusta tai kykyä ottaa asioista selvää?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe