Koska maissi on vihannes ja maissista tehdään popcornia niin onko popcornikin kasvis? MIssä raja menee?
Onko popcorn kasvis?
Ihmettelijä82
4393
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 4
Vanhimmat
No kasvis tietenkin. Mikäs muu sitten. Popcorn on kasvis siinä missä perunalastukin. Tai leipä.
Ei ole vaan viljaa. Sienetkään eivät ole kasviksia vaikka niitä yleensä tarjotaan kasvisruokana. Näin tänään AVA:n "Market Kitchen"-ohjelmassa pokkana tarjottavan "kasvis"-ruokaa, jossa oli niin kermaa, juustoa kuin munaakin - varsinainen "kasvis"-vaihtoehto vegaaneille. Kyllä ihmisillä on käsitteet todella sekaisin - tehdään "risottoja", joissa ei ole riisiä ja "lasagneja", joissa ei ola pastaa.
aivan, maissi on viljaa, joka tietysti kuuluu kasvikuntaan, ja soveltuu vegaaniruokavalioon, jos on "poksuteltu" kasvisrasvassa.
Käsitteet menee useinkin päin peetä, kerran kysyi kaupassa hyllyn edessä, minulta asiakkaalta, nuori nainen viherpiipertäjä fiksua esittäen;" Tiedätkö onks täällä mitään, missä ei ole liivatetta, kun olen kasvissyöjä?" Mitä siinä silmien eteen parin metrin hyllyssä ensimmäiseksi osui, oli karjalanpiirakat, ja kerroin, että noissa ei ole liivatetta, mutta tuoteselosteesta voi lukea, onko maitoa/voita. Likka alkoi vinkua, että eikö siinä puurossa ole liivatetta... vähän naurahtaen totesin, että jos ruuanlaitto ja elintarviketietous on tolla tasolla, kannattaisko opetella lukemaan tuoteselosteet, pentu alkoi huutaa, että kun mulla on kiire ja pitäis saada jotain syötävää!!!
muoti menee välillä järjen edelle, ja lukutaitokin katoaa.
Ja tofua juustona, jossa ei ole maidonripenääkään.