Minä teen ruispuolukkapuuron näin:
Jauhan jyvät omassa pienessä myllyssä ja vispaan ne kiuhuvaan veteen. Sitten kun koostumus muutaman minuutin jälkeen näyttää hyvältä, laitan puolukkasurvoksen sekaan. Sitten annan vielä hautua muutaman minuutin ja syön.
Suhteen ovat
1 l vettä
ripaus suolaa
2 dl jyviä (en ole muuten muistanut mitata paljonko olisi jauhoina, mutta veikkaan että ei kyllä kolmea desiä)
2 dl puolukkasurvosta
1,5 dl sokeria
Miksi kaikissa ohjeissa kehotetaan hauduttamaan vähintään puoli tuntia, uuniversioissa jopa 4h!
MInusta puuro on todella hyvää jo vähällä haudutusajalla, enkä ole huomannut mitään mahaoireita puuron syönnistä.
Mitä etua siis on pitkästä haudutuksesta? Vai onko jopa haitaa vitamiinikadon vuoksi? Tai mitä haittaa voisi olla lyhyestä haudutusajasta?
Ruispuolukkapuuro. Miksi pitäisi hauduttaa?
1
218
Vastaukset
- suoles toiminta
kuule kaikkia kiinnostaa ihan älyttömästi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 951802
Kolme miestä joukkoraiskasi nuoren naisen metsässä Helsingissä.
https://www.hs.fi/helsinki/art-2000011193871.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=pr2401732- 911383
Sunnuntai terveiset kaivatulle
Maa on vielä valkoinen vaikka vappu lähestyy, otetaan pitkästä aikaa pyhä terveiset kaivatullesi tähän ketjuun !!681053Aika usein mietin sitä
Että miksi juuri minä olen se jonka kanssa haluaisit vakavampaa? Mikä minusta voi tehdä sellaisen että koet niin syviä t46941- 47928
Miksei voitaisi vaan puhua asiat selväksi?
Minulla on ollut niin kova ikävä sinua, etten oikein edes löydä sanoja kuvaamaan sitä. Tuntuu kuin jokainen hetki ilman38928Eräästä kalastuksenvalvojasta leviää video !
Ennemmin tai myöhemmin tänne palstalle tulee videonpätkä, jossa kerrotaan paikallisesta "kalastuksen valvojasta". Ei si9924- 46882
IS Viikonloppu 26.-27.4.2025
Koviksen ovat laatineet Eki Vuokila ja piirrospuolista vastaa Lavonius, jolloin 2,5 vaikeusasteen ristikko on saatu aika38868