Minä teen ruispuolukkapuuron näin:
Jauhan jyvät omassa pienessä myllyssä ja vispaan ne kiuhuvaan veteen. Sitten kun koostumus muutaman minuutin jälkeen näyttää hyvältä, laitan puolukkasurvoksen sekaan. Sitten annan vielä hautua muutaman minuutin ja syön.
Suhteen ovat
1 l vettä
ripaus suolaa
2 dl jyviä (en ole muuten muistanut mitata paljonko olisi jauhoina, mutta veikkaan että ei kyllä kolmea desiä)
2 dl puolukkasurvosta
1,5 dl sokeria
Miksi kaikissa ohjeissa kehotetaan hauduttamaan vähintään puoli tuntia, uuniversioissa jopa 4h!
MInusta puuro on todella hyvää jo vähällä haudutusajalla, enkä ole huomannut mitään mahaoireita puuron syönnistä.
Mitä etua siis on pitkästä haudutuksesta? Vai onko jopa haitaa vitamiinikadon vuoksi? Tai mitä haittaa voisi olla lyhyestä haudutusajasta?
Ruispuolukkapuuro. Miksi pitäisi hauduttaa?
Puuronkeittelijä
1
222
Vastaukset
- suoles toiminta
kuule kaikkia kiinnostaa ihan älyttömästi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 674557
- 1053505
ROTAT VALTAAVAT ALUEITA
Asukkaat nyt loukkuja tekemään ja kiireellä, jätehuolto kuntoon, jätteet niille kuuluville paikoille, huomioikaa yrittäj373228Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️262648- 472563
Alavuden sairaala
Säästääkö Alavuden sairaala sähkössä. Kävin Sunnuntaina vast. otolla. Odotushuone ja käytävä jolla lääkäri otti vastaan52139- 222014
- 1981931
Reuters: Ukraina on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan. Jopa 40 konetta vahingoittunut
Ukrainan turvallisuuspalvelu SBU on iskenyt Venäjän strategisia pommikoneita vastaan, kertoo Reuters. Uutistoimiston läh3961554Huomenta kulta
En mä halunnut sulle ilkeillä,päinvastoin. Miks mä niin tekisin ku rakastan sua ❤️ mut anteeksi jos ilmaisin itseäni huo91428