Ostin kokeeksi soijapaloja (ennen käytin soijarouhetta enemmän) ja tehnyt niistä nyt kastikkeita moneen kertaan eri ohjeilla, ja totesin, että koostumus ei ole ollenkaan makuuni. Tai no maku ei ole niinkään ongelma vaan koostumus. Vaikka kuinka "ruskistaisin" tai kuivattaisin pannulla, ne ovat joka kerta todella sienimäisen sitkeitä, jännemäisiä könttejä.
Olisiko soijapaloja mahdollista hienontaa esim. tehosekoittimella: keittäisi ensin ohjeen mukaan ja sitten pistäisi tehosekoittimella mössöksi josta voisi tehdä esim pullia tai pihvejä? Onko kukaan kokeillut. En viitsisi roskiinkaan heittää, mutta niiden pureskelu meinaa joka kerta aiheuttaa oksennusrefleksin :P
Kyseessä Soyappetit soijapalat, jotka näyttävät vähän kuivatuilta kananpaloilta.
Soijapalojen hienontaminen
minn999
2
160
Vastaukset
- Hui kauhistus...
Etkö tiedä, että soijanviljelyt tuhoaa Arizonan alueen sademetsät.
- urpo2
Jep, Arizona onkin varmasti täynnä sademetsiä..
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Jos yhdistät nimikirjaimet
Jos yhdistät sinun ja kaivattusi ensimmäisten nimien alkukirjaimet mitkä nimikirjaimet tulee? Sinun ensin ja sitten häne1127356Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista705861- 955034
- 524305
Kyllä se taitaa olla nyt näin
Minusta tuntuu et joku lyö nyt kapuloita rattaisiin että meidän välit menisi lopullisesti. Sinä halusit että tämä menee494136- 2233996
Odotan että sanot
Sitten siinä että haluaisit vielä jutella kahdestaan kanssani ja sitten kerrot hellästi että sinulla on ollut vaikea san283758- 423615
- 552962
- 422467