Minkä tahansa lihan tai makkaran saa pilattua

beroliina43

Jos makkarassa on palanut musta kuori, en laittaisi sitä suuhuni. Tai liha olisi kärvennetty puolimustaksi.
Grillaus on ruokataiteilijan paras saavutus, koska hän tekee sen oikein. Grilli ei saa olla enää loimuavilla liekeillä, koska se polttaa eikä paista. Jos ei jaksa odottaa, on parempi laittaa uuninpelti grillille ja ruoat sen päälle kypsymään. Makkaroita ei saa panna liian kuumaan grilliin, vaan grillitilan sivuun paistumaan hitaasti polttamatta.
Sianliha on parasta grillissä, mutta sen pitää olla rasvaista. Tässä hyvä marinaadi, joka sopii niin sianlihalle kuin broilerille n. 10 hengen annoksille:

2 rkl merisuolaa, 2 rkl ruskeata sokeria, 1 rkl makeata paprikaa, 1 rkl mustaa pippuria, 1/2 tl cayennepippuria, 2 rkl sinappia. Marinaadi sekoitetaan ja levitetään lihalle ja annetaan maustua tunti.
Ennen paistamista saa liha lämmetä auringossa tai huoneessa. Sianliha paistuu nopeasti, broileri on tarkistettava, että se on kypsä ja että liha irtoaa hyvin luista. Broilerin voi myös laittaa paistinfolioon loppuajaksi.

3

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tryben

      onneksi pilalla olevat lihatuotteet tunnistaa jo kaupassa mm. seuraavista merkeista: atria, tamminen, wotkin's, pouttu ja kartanon! ;-)

    • virheitä vilisemällä

      No voi kermapersiettä kun ei ja ei ja ei.

      Asiaan:
      Tuossa kun pikaseti laskee nuo sun "marinadis" ainekset yhteen, tulee yhteensä 8 ja puoli ruokalusikallista. Ainoa neste on 2 rkl sinappia johon pitäsi sitten tunkea merisuola, sokeri, ruokalusikallinen paprikaa ja cayenne.
      Sanosin tätä enneminkin tahnaksi.

      Ja tämä, vajaa desi tahnaa, riittää kymmenen hlö:n lihojen maustamiseen, joka tapahtuu tunnissa ??

      Mun nähäkseni se on siannliha mikä vaatii pidemmän kypsymisen, ei missään nimessä nopean.
      Niin ja mikä on paistinfolio ja mikä on loppuaika ?

      Tais nyt mennä - omien sanojensa mukaan- ruokataiteilijalta aamu- ja iltalääkitys sekasin.

    • NamFretti

      itse kun menen kauppaan niin en meinaa ikinä löytää kunnon frettiä. Fretti on suurta herkkuani ja sitä ei saa melkeinpä mistään. fretti on parasta kun sen uppopaistaa ja sivelee hunajalla ja vähän riisiä kaveriksi ja kylmä olvi kyytipojaksi siinä on kunnon iltapala

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta

      https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi
      Kotka
      111
      2892
    2. Olen tosi outo....

      Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap
      Ikävä
      30
      2395
    3. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      22
      2344
    4. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1976
    5. Oletko sä luovuttanut

      Mun suhteeni
      Ikävä
      114
      1650
    6. Hommaatko kinkkua jouluksi?

      Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k
      Sinkut
      170
      1365
    7. Aatteleppa ite!

      Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.
      Maailman menoa
      288
      1188
    8. Onko se ikä

      Alkanut haitata?
      Ikävä
      80
      1044
    9. Mitä sanoisit

      Ihastukselle, jos näkisitte?
      Tunteet
      71
      1034
    10. Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi

      Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      1023
    Aihe