Minkä tahansa lihan tai makkaran saa pilattua

beroliina43

Jos makkarassa on palanut musta kuori, en laittaisi sitä suuhuni. Tai liha olisi kärvennetty puolimustaksi.
Grillaus on ruokataiteilijan paras saavutus, koska hän tekee sen oikein. Grilli ei saa olla enää loimuavilla liekeillä, koska se polttaa eikä paista. Jos ei jaksa odottaa, on parempi laittaa uuninpelti grillille ja ruoat sen päälle kypsymään. Makkaroita ei saa panna liian kuumaan grilliin, vaan grillitilan sivuun paistumaan hitaasti polttamatta.
Sianliha on parasta grillissä, mutta sen pitää olla rasvaista. Tässä hyvä marinaadi, joka sopii niin sianlihalle kuin broilerille n. 10 hengen annoksille:

2 rkl merisuolaa, 2 rkl ruskeata sokeria, 1 rkl makeata paprikaa, 1 rkl mustaa pippuria, 1/2 tl cayennepippuria, 2 rkl sinappia. Marinaadi sekoitetaan ja levitetään lihalle ja annetaan maustua tunti.
Ennen paistamista saa liha lämmetä auringossa tai huoneessa. Sianliha paistuu nopeasti, broileri on tarkistettava, että se on kypsä ja että liha irtoaa hyvin luista. Broilerin voi myös laittaa paistinfolioon loppuajaksi.

3

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tryben

      onneksi pilalla olevat lihatuotteet tunnistaa jo kaupassa mm. seuraavista merkeista: atria, tamminen, wotkin's, pouttu ja kartanon! ;-)

    • virheitä vilisemällä

      No voi kermapersiettä kun ei ja ei ja ei.

      Asiaan:
      Tuossa kun pikaseti laskee nuo sun "marinadis" ainekset yhteen, tulee yhteensä 8 ja puoli ruokalusikallista. Ainoa neste on 2 rkl sinappia johon pitäsi sitten tunkea merisuola, sokeri, ruokalusikallinen paprikaa ja cayenne.
      Sanosin tätä enneminkin tahnaksi.

      Ja tämä, vajaa desi tahnaa, riittää kymmenen hlö:n lihojen maustamiseen, joka tapahtuu tunnissa ??

      Mun nähäkseni se on siannliha mikä vaatii pidemmän kypsymisen, ei missään nimessä nopean.
      Niin ja mikä on paistinfolio ja mikä on loppuaika ?

      Tais nyt mennä - omien sanojensa mukaan- ruokataiteilijalta aamu- ja iltalääkitys sekasin.

    • NamFretti

      itse kun menen kauppaan niin en meinaa ikinä löytää kunnon frettiä. Fretti on suurta herkkuani ja sitä ei saa melkeinpä mistään. fretti on parasta kun sen uppopaistaa ja sivelee hunajalla ja vähän riisiä kaveriksi ja kylmä olvi kyytipojaksi siinä on kunnon iltapala

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ominaisuutta arvostat eniten hänessä?

      Ihastuksessasi, rakkautesi kohteessa
      Ikävä
      147
      2455
    2. Miksi mies kääntyy poispäin

      Ja teeskentelee, ettei näe minua, kun törmäämme vahingossa? 🫣
      Ikävä
      176
      1694
    3. Kysy jotain kaivatultasi

      Laita tunnisteet molemmista
      Ikävä
      92
      1578
    4. Kerro kaivatustasi.

      1. Minkälainen koti 2. Ammatti 3. Ulkonäkö 4. Ikä
      Ikävä
      69
      1533
    5. Kai me nainen jollain tasolla tykätään

      Toisistamme kun tämä on kestänyt niin kauan
      Ikävä
      79
      914
    6. Kesä, kesä!

      Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k
      Tunteet
      6
      875
    7. Minkälaisesta seksistä

      haaveilet kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      68
      851
    8. Tarkkanäköisyys

      Oon muuten pirun hyvä huomaamaan asioita! Senhän sä varmaan kyllä jo tiesitkin.
      Ikävä
      59
      825
    9. Milloin viimeksi

      Tunsit perhosia vatsassa? 🦋🦋
      Ikävä
      61
      798
    10. Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.

      Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes
      Maailman menoa
      152
      745
    Aihe