Jos makkarassa on palanut musta kuori, en laittaisi sitä suuhuni. Tai liha olisi kärvennetty puolimustaksi.
Grillaus on ruokataiteilijan paras saavutus, koska hän tekee sen oikein. Grilli ei saa olla enää loimuavilla liekeillä, koska se polttaa eikä paista. Jos ei jaksa odottaa, on parempi laittaa uuninpelti grillille ja ruoat sen päälle kypsymään. Makkaroita ei saa panna liian kuumaan grilliin, vaan grillitilan sivuun paistumaan hitaasti polttamatta.
Sianliha on parasta grillissä, mutta sen pitää olla rasvaista. Tässä hyvä marinaadi, joka sopii niin sianlihalle kuin broilerille n. 10 hengen annoksille:
2 rkl merisuolaa, 2 rkl ruskeata sokeria, 1 rkl makeata paprikaa, 1 rkl mustaa pippuria, 1/2 tl cayennepippuria, 2 rkl sinappia. Marinaadi sekoitetaan ja levitetään lihalle ja annetaan maustua tunti.
Ennen paistamista saa liha lämmetä auringossa tai huoneessa. Sianliha paistuu nopeasti, broileri on tarkistettava, että se on kypsä ja että liha irtoaa hyvin luista. Broilerin voi myös laittaa paistinfolioon loppuajaksi.
Minkä tahansa lihan tai makkaran saa pilattua
3
233
Vastaukset
- tryben
onneksi pilalla olevat lihatuotteet tunnistaa jo kaupassa mm. seuraavista merkeista: atria, tamminen, wotkin's, pouttu ja kartanon! ;-)
- virheitä vilisemällä
No voi kermapersiettä kun ei ja ei ja ei.
Asiaan:
Tuossa kun pikaseti laskee nuo sun "marinadis" ainekset yhteen, tulee yhteensä 8 ja puoli ruokalusikallista. Ainoa neste on 2 rkl sinappia johon pitäsi sitten tunkea merisuola, sokeri, ruokalusikallinen paprikaa ja cayenne.
Sanosin tätä enneminkin tahnaksi.
Ja tämä, vajaa desi tahnaa, riittää kymmenen hlö:n lihojen maustamiseen, joka tapahtuu tunnissa ??
Mun nähäkseni se on siannliha mikä vaatii pidemmän kypsymisen, ei missään nimessä nopean.
Niin ja mikä on paistinfolio ja mikä on loppuaika ?
Tais nyt mennä - omien sanojensa mukaan- ruokataiteilijalta aamu- ja iltalääkitys sekasin. - NamFretti
itse kun menen kauppaan niin en meinaa ikinä löytää kunnon frettiä. Fretti on suurta herkkuani ja sitä ei saa melkeinpä mistään. fretti on parasta kun sen uppopaistaa ja sivelee hunajalla ja vähän riisiä kaveriksi ja kylmä olvi kyytipojaksi siinä on kunnon iltapala
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh432947Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta602839- 422323
- 261788
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251689Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa701576- 481566
- 361226
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä771225- 791050