Minkä tahansa lihan tai makkaran saa pilattua

beroliina43

Jos makkarassa on palanut musta kuori, en laittaisi sitä suuhuni. Tai liha olisi kärvennetty puolimustaksi.
Grillaus on ruokataiteilijan paras saavutus, koska hän tekee sen oikein. Grilli ei saa olla enää loimuavilla liekeillä, koska se polttaa eikä paista. Jos ei jaksa odottaa, on parempi laittaa uuninpelti grillille ja ruoat sen päälle kypsymään. Makkaroita ei saa panna liian kuumaan grilliin, vaan grillitilan sivuun paistumaan hitaasti polttamatta.
Sianliha on parasta grillissä, mutta sen pitää olla rasvaista. Tässä hyvä marinaadi, joka sopii niin sianlihalle kuin broilerille n. 10 hengen annoksille:

2 rkl merisuolaa, 2 rkl ruskeata sokeria, 1 rkl makeata paprikaa, 1 rkl mustaa pippuria, 1/2 tl cayennepippuria, 2 rkl sinappia. Marinaadi sekoitetaan ja levitetään lihalle ja annetaan maustua tunti.
Ennen paistamista saa liha lämmetä auringossa tai huoneessa. Sianliha paistuu nopeasti, broileri on tarkistettava, että se on kypsä ja että liha irtoaa hyvin luista. Broilerin voi myös laittaa paistinfolioon loppuajaksi.

3

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tryben

      onneksi pilalla olevat lihatuotteet tunnistaa jo kaupassa mm. seuraavista merkeista: atria, tamminen, wotkin's, pouttu ja kartanon! ;-)

    • virheitä vilisemällä

      No voi kermapersiettä kun ei ja ei ja ei.

      Asiaan:
      Tuossa kun pikaseti laskee nuo sun "marinadis" ainekset yhteen, tulee yhteensä 8 ja puoli ruokalusikallista. Ainoa neste on 2 rkl sinappia johon pitäsi sitten tunkea merisuola, sokeri, ruokalusikallinen paprikaa ja cayenne.
      Sanosin tätä enneminkin tahnaksi.

      Ja tämä, vajaa desi tahnaa, riittää kymmenen hlö:n lihojen maustamiseen, joka tapahtuu tunnissa ??

      Mun nähäkseni se on siannliha mikä vaatii pidemmän kypsymisen, ei missään nimessä nopean.
      Niin ja mikä on paistinfolio ja mikä on loppuaika ?

      Tais nyt mennä - omien sanojensa mukaan- ruokataiteilijalta aamu- ja iltalääkitys sekasin.

    • NamFretti

      itse kun menen kauppaan niin en meinaa ikinä löytää kunnon frettiä. Fretti on suurta herkkuani ja sitä ei saa melkeinpä mistään. fretti on parasta kun sen uppopaistaa ja sivelee hunajalla ja vähän riisiä kaveriksi ja kylmä olvi kyytipojaksi siinä on kunnon iltapala

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tukalaa kuumuutta

      Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh
      Ikävä
      43
      2947
    2. Ensi kesänä

      Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta
      Ikävä
      60
      2839
    3. Sinä, ihastukseni

      Mitä haluaisit tehdä kanssani ensimmäisenä?
      Ihastuminen
      42
      2323
    4. Tiedät ettei tule toimimaan.

      Mielenterveys ei kummallakaan kestä.
      Ikävä
      26
      1788
    5. Okei, myönnetään,

      Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘
      Ikävä
      25
      1689
    6. Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.

      Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa
      Kotimaiset julkkisjuorut
      70
      1576
    7. Onko kaivatullasi

      himmeä kuuppa?
      Ikävä
      48
      1566
    8. On jo heinäkuun viimeinen päivä.

      En taida nähdä sinua koskaan.
      Rakkaus ja rakastaminen
      36
      1226
    9. Mihin hävisi

      Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä
      Iisalmi
      77
      1225
    10. Lähtikö korvat

      puhtaaksi vaikusta?
      Tuusniemi
      79
      1050
    Aihe