Miksi Suomessa pelataan tennistä?

turhakkeen turhake

Koko laji on äärimmäisen typerää junnausta, jota harrastavat lähinnä kaljamahaiset äijät. Kaiken lisäksi suomalaisilla "tennisammattilaisilla" ei ole kansainvälisissä turnauksissa mitään jakoa.

Jollakin tavalla joku saattaa tunnista jonkun haistavitun jarkkoniemisen, mutta onko kenties joku muu suomalainen atp top 2000:ssa? Eipä taida olla.

6

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asiantuntija222

      Edellä kylmä esimerkki suomalaisuudesta. Kun muualla Euroopassa oli jo sivistystä, leikittiin Suomessa vielä omilla jätöksillään. Se luonnollisesti näkyy yhä yhteiskunnassamme, jossa ei mm. osata jonottaa tai ajaa moottoritiellä. Puhumattakaan kiittämisestä, tervehtimisestä tai oikeastaan mistään muustakaan.

      Tennis on maailman urheilluin yksilölaji, jossa liikkuu kovat rahat. Jos ei ymmärrä miksi liikkuu kovat rahat, niin sitten ei varmaan tajua maailmantaloudestakaan tai markkinoista mitään ja on todennäköisesti duunissa jossain puhelinmyynnissä tai liittymäkauppiaana. Ja jos ei ymmärrä mitä kovat rahat tarkoittaa lajin suosion ja menestyksen kannalta, niin samat sanat.

      Ei siinä mitään, kyllä suomalaiset voivat vapaasti seurata keihäänheittoa, jotain savikiekkojen ammuntaa ja muuta skeidaa. Saavat vähän itsetunnon kohotusta.

    • Aasin tuntija

      Uinti on maailman urheilluin yksilölaji.

    • mee kokeileen

      Parahin epätietonen, oot tainnu hävitä kaverilles just? ;) yhtähyvin vois kysyä miks Suomessa hiihdetään edelleen. kuka on Suomen paras hiihtäjä nykyään? ketä kiinnostaa? joku norjalainen voittaa - aina. tai, miks täällä pelataan pesäpalloa - eihän sitä pelaa kukaan muu koko maailmassa.

      tennis on hauskaa kun oppii vähänki tökkäseen pallon sinne minne haluaa. bermudashortsit, löysä t-paita, jotku tennarit ja halpa maila jostain vanhat pallot ja kentälle pelikaverin kans. mee kokeileen! siks sitä pelataan - otat mittaa itsestäs ja kaveristas. sitä paitsi, siellä kentillä juoksee maila kädessä monta hyvännäköstä böönaa kans.

      suomalaisia on muuten sit ATP:n top 1000:ssa viikosta riippuen 5-6 koko ajan. huipulle yrittää koko ajan globaalisti yli 100000 päätoimisesti treenaavaa peluria, eli tie huipulle ON vaikee.

      jakken pysymistä top 50:ssä 10 vuotta putkeen sulle taitaa olla turha edes alkaa selittään. usko vaan, että sekin on jo kova saavutus. pelipaikka jo ATP-tourin top 100:ssa on vaikeempi pitää kun pelipaikka NHL:ssä, ja palkka pitää ansaita joka kisasta viikottain erikseen, ilman monivuotisia takuupalkkasopimuksia.

      Suomen maailmanranking tenniksessä on muuten korkeampi kuin miesten jalkapallossa. Miks jalkapalloa muuten pelataan tuntikausia joukkueena, kun lopuks rankkareilla yksilöt ratkasee peli?

    • kirpeä totuus

      ''Miks jalkapalloa muuten pelataan tuntikausia joukkueena, kun lopuks rankkareilla yksilöt ratkasee peli?''


      Siksi että nuo yksilöt ovat joukkueen jäseniä.

    • roskapostirotta

      Typerää junnausta jos ei tiedä tarkemmin mitä pelissä tapahtuu.
      Kyllä se tennis koukuttaa jos on kilpailutahtoinen tai haluaa kehittyä. Neluria voi pelata kaljamahasta huolimatta jopa 70 v. äijät.Tosi pelaajailla kroppa on kyllä kunnossa. Taso on tenniksessä yllättävän kova maailmalla. Tennis on taitolaji ja jos ei aloita hyvin nuorena kuten Jarkko Nieminen ei ole mitään asiaa ATP tourille.
      On sitä moni kokeillut. Se on pelaajasta kiinni. Turusta pitäisi tulla Jarkko Niemisen tasoisia kuin liukuhihnalta samat valmentajat siellä on kuin Jarkon aikana. Ei vaan tule. Kyllä se on pelaajasta ja pelaajien vanhemmista kiinni jos ATP tai WTA on edes mahdollista tavoittaa. Saati 100 parhaan joukkoon pääseminen.
      Jos 100 parhaan joukkoon pääseminen olisi helppoa kyllä siellä olisi Heliövaara, Kontinen, Paukku jne. Miettikää Jarkko Nieminen on ollut 10 vuotta siellä mihin kukaan muu ei edes ole päässyt 10 vuoteen käymään. Joku V Nieminen on kyllä minusta se J Nieminen isolla J:llä ja N:llä. Koitappa ite.

      • Ralph Lauren

        Tennis on typerä laji nykyään. Joskus kauan sitten oli hohtoa ja taitoa, mutta ei enää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      1992
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1897
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      19
      1587
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1380
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe