Sperma sekvensoitu

Erään 40-vuotiaan miehen, jonka genomi on jo aikaisemmin luettu, spermasta eristettiin 91 siittiösolua ja niiden koko genomit luettiin. Rekombinaatiota tapahtui yhdessä siittiössä keskimäärin 23 kpl ja uusia pistemutaatioita 25-36 kohdassa:

http://www.sciencedaily.com/releases/2012/07/120719132855.htm

Muuntelulle ei siis vieläkään löydetty mitään kreationistien esittämää rajaa, vaan tämäkin havaittu muuntelu sopii täydellisesti evoluutioteoriaan.

20

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+717

      Täyttä roskaa.. et kai yleensäkin usko kaikkea mitä luet, ja vielä internetistä..? säälittävä pökkelö.

      • "Täyttä roskaa.. et kai yleensäkin usko kaikkea mitä luet, ja vielä internetistä..? säälittävä pökkelö."

        Mistä sinä hankit tietosi? Psyykenlääkkeidesi resepteistä?


      • moloch_horridus kirjoitti:

        "Täyttä roskaa.. et kai yleensäkin usko kaikkea mitä luet, ja vielä internetistä..? säälittävä pökkelö."

        Mistä sinä hankit tietosi? Psyykenlääkkeidesi resepteistä?

        Tuo tollo ei taida tajuta, että Cell-julkaisu, missä tuo tutkimus julkaistiin, on yksi arvostetuimmista. Impaktifaktori oli viime vuonna 32,403.

        Meinasin muuten itsekkin tehdä tuosta avauksen, mutta ajattelin sperman olevan trolleille liian maukas aihe, että jätin väliin. Hyvä että sinä et jättänyt.


      • solon1 kirjoitti:

        Tuo tollo ei taida tajuta, että Cell-julkaisu, missä tuo tutkimus julkaistiin, on yksi arvostetuimmista. Impaktifaktori oli viime vuonna 32,403.

        Meinasin muuten itsekkin tehdä tuosta avauksen, mutta ajattelin sperman olevan trolleille liian maukas aihe, että jätin väliin. Hyvä että sinä et jättänyt.

        "Tuo tollo ei taida tajuta, että Cell-julkaisu, missä tuo tutkimus julkaistiin, on yksi arvostetuimmista. Impaktifaktori oli viime vuonna 32,403."

        Ei hän ole koskaan edes kuullut impaktifaktorista, koska sellaista ei mainita Klotsapiinireseptissä.

        "Meinasin muuten itsekkin tehdä tuosta avauksen, mutta ajattelin sperman olevan trolleille liian maukas aihe, että jätin väliin. Hyvä että sinä et jättänyt."

        Jeps. Kun otetaan huomioon munasolun rekombinaatiot ja pistemutaatiot, muuntelua tapahtuu aikaisempien tutkimusten vahvistama määrä ja se riittää evoluutioteoira mukaiseen evoluutioon mainiosti. Eikä kreationistien keksimää rajaa muuntelulle ole olemassakaan.


      • Gåågle
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Täyttä roskaa.. et kai yleensäkin usko kaikkea mitä luet, ja vielä internetistä..? säälittävä pökkelö."

        Mistä sinä hankit tietosi? Psyykenlääkkeidesi resepteistä?

        No nyt sairaanhoitajamme näytti todellisen karvansa.


    • äläuskokaikkeaminkäl

      Ei tuo ole totta! Mieti hetki omilla aivoillasi asioita.

      • "Ei tuo ole totta! Mieti hetki omilla aivoillasi asioita."

        Anteeksi, en ymmärtänyt, että mikä ei ole totta. Sekö, että siitiöiden genomit voidaan lukea ja niitä verrata keskenään? Taidat ollakin kreationisti? Kerro rohkeasti vain, osuinko oikeaan.


    • Eikö itsetyydytys ole synti, vaikka kuinka tieteelliseen tarkoitukseen?

      • Toki se synti on, koska se on niin kivaa.


    • evojen saasta paljas

      Hyi helvetti! Saastainen ihminen... en tosin yhtään ihmettele sinusta japalstan muista evoist.a

    • kr

      Aha, ja taas tuli yksi Molon ihan oma uskomus julki.

      Raja tulee esille siinä vaiheessa kun ihminen yrittää muuntautua toiseksi lajiksi.
      Se näet ei onnistu.

      Ihminen on siitä erikoinen eliö että ihmisen kohdalla ei voida puhua edes kehälajista koska ihmisellä ei ole havaittu olevan rodullisia eroavuuksia suurempia eroja, ei siis edes ns. kehälajien lisääntymiskelvottomia ääripäitä.

      Joten asia on nyt Molo niin että tuo tulkintasi noista havaitusista muutoksista muka evoluutioon kuuluvia ilmiöinä ei tainnut pitää paikkaana vaan siirryit innoissasi uskomuspuolelle uskomaan niistä enemmän kuin olisi lupa jos ihan rehellisessä tieteessä haluttaisiin pysyä.
      Mutta milloinkas evokeilta rehellisyyttä olisi löytyyt? Ei koskaan vaan mielikuvituksen anetaan laukata valtoimenaan. Sitä se on se evo-uskonto.

      Pikemminkin näyttää siltä että jokainen siittiö voisi tuottaa erilaisen ihmisen ilman sen kummempia iformaation lisäyksiä kuin mitä mikroevoluutio tarjoaa.

      On ihan mukavaa että emme ole toistemme klooneja. Voisi tulla tunnistamiongelmia. Joten nuo havaitut erilaisuudet siittiöissä ovat ihan Luojan valvonnassa ja suunniteltu juttu.

      • * * * * *

        »On ihan mukavaa että emme ole toistemme klooneja. Voisi tulla tunnistamiongelmia.»

        Eikös Ukko kloonannut kerran Adamin? Ei se klooni (Eva) kai ihan Adamilta näyttänyt, mutta Raamatussahan kaikki mahdotonkin on mahdollista.


      • kvasi

        Jo nyt miehet ovat eri lajia, koska eivät pysty lisääntymään keskenään, samoin naiset. Ihmisen kohdalla lajiutuminen on jo siis tapahtunut.


      • kvasi kirjoitti:

        Jo nyt miehet ovat eri lajia, koska eivät pysty lisääntymään keskenään, samoin naiset. Ihmisen kohdalla lajiutuminen on jo siis tapahtunut.

        "Jo nyt miehet ovat eri lajia, koska eivät pysty lisääntymään keskenään, samoin naiset. Ihmisen kohdalla lajiutuminen on jo siis tapahtunut."

        Yritä uudelleen.


    • mdma

      "Raja tulee esille siinä vaiheessa kun ihminen yrittää muuntautua toiseksi lajiksi. Se näet ei onnistu."

      Kuten tiedeämme jokaisessa ihmisellä on noin 100 uutta mutaatiota, ja kun riittävä määrä noista mutaatioista leviää populaatioon hyödyllisyyden tai geneettisen ajelehtimisen seurauksena niin tuota populaatiotiota ei voida pitää enää ihmisinä jos nykyihmiseen verrataan.

      Mikä tekee tuosta mahdotonta? Ai niin tämähän oli niitä kysymyksiä johon sinä tollo et kykene vastaamaan.

      • kr

        mdma:lle.

        Tosiasiassa nuo mutaatiot eivät riitä mikroevoluutiota suurempiin muutoksiin. Eivät ole koskaan riittäneet eivätkä tule riittämään.

        Näin kertovat kaikki mahdolliset tutkimustulokset, joten ajatus ihmisen lajiutumisesta on todellisuudessa vain tulevaisuuteeen liittyvä uskomus. Ei yhtään mitään muuta.

        Ja jos ihan tarkkoja ollaan niin hyödyllisten mutaatioiden suhde vahingollisiin on niin suuri vahingollisten eduksi että jotkut ovat laskeneet että jos tämä tahti jatkuu niin ihmiskunta rappeutuu sukupuuttoon kymmenessätuhannessa vuodessa, siis paljon nopeammmin kuin hyödyölliset mutaatiot ehtivät kasautua makroevoluutioksi.

        Mutaatohin tuijottaminen yhdellä silmällä ei tee evoluutiota.

        Toisaalta ihmisen DNA:n itsensäkorjaavuus estää ns. hyödyllistenkin mutaatioiden periytymisen vallan tehokkaasti, niin tehokkaasti että eipä niistä koskaan ehdi kasvaa makroevoluuttisia kasaumia.
        Ei ole tähänmennessä kasvanut eikä mikään osoita että niitä olisi jossain kasvamassa.
        Joten katsommepa asiaa miltä kantilta tahansa niin emme näe ihmisen lajiutumimahdollisuutta muutoi kuin uskomuspuolella. Ei reaaalimaailmassa.


    • analyyttinen ope

      No voi ressua ja tuota epätoivon määrää. Teidän evokkien lahjattomuus näkyy juuri tuossa kaikki mitä biologiasta ikänään vain opitaan ja löydetään intetään heti ja ilman perusteita evoluution todisteiksi. Ei kai kukaan luomisuskoinen ole ikinä mutaatioita kiistänyt eikä mutaatiot ole mitenkään luomisen vastaisia todisteita, hei.

      Koettaisit sinäkin tuossa kiihkossasi pysyä edes joissain rajoissa.

      • Turhuuksienturhuus

        Jaa möttöskä on ottanut sivunikin...


      • "No voi ressua ja tuota epätoivon määrää. Teidän evokkien lahjattomuus näkyy juuri tuossa kaikki mitä biologiasta ikänään vain opitaan ja löydetään intetään heti ja ilman perusteita evoluution todisteiksi."

        Tuossa tutkimuksessa havaittu mutaatiovauhti riittää tuottamaan n.6 miljoonassa vuodessa simpanssin kanssa yhteisestä kantamuodosta ihmisen ja simpanssin. Sen sijaan tuo mutaatiovauhti on liian hidasta siihen, että ihminen olisi saanut nykyiset geneettiset eroavaisuutensa Nooan arkin jälkeläisistä muutaman tuhannen vuoden takaa.

        "Ei kai kukaan luomisuskoinen ole ikinä mutaatioita kiistänyt eikä mutaatiot ole mitenkään luomisen vastaisia todisteita, hei."

        Onpa tälläkin palstalla esiintynyt kreationisteja, jotka ovat kiistäneet mutaatiot. Nykyisten ihmisten geneettiset eroavaisuudet ovat liian suuret, jotta ne olisivat voineet syntyä Nooan arkin ihmisten jälkeläisistä muutamassa tuhannessa vuodessa tuolla havaitulla mutaatiovauhdilla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      601
      4183
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3448
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      67
      3051
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2931
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2264
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2201
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2157
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1965
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1950
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1919
    Aihe