http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Timjamivoissa paistettua kyyhkyn ja peltopyyn rintaa ja omenakastiketta/1135269347051
http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/artikkeli/Haudutettua jänistä huhtasienikastikkeessa/1135269347047
Jänistä ja peltopyytä
2
313
Vastaukset
- riistalintu nyrkki-
sääntö helpottaa valmisteluissa
http://www.keittotaito.com/paistetut_metsalinnut.html - j.oo
en halua kikkailla liikaa mausteilla kun teen riistaruokia. eräkämpällä laitan valurautapataan pilkotut ja puhdistetut jäniksen lihat. kourallinen karkeaa suolaa, ripaus sokeria, pippureita maun mukaan, pari sipulia raatelen sekaan ja pari valkosipulin kynttä. jos on pekonipaketti niin se tai voimurikka. laakerinlehti jos on. tai pari. vettä loraus että ei pala, lihasta irtoaa kyllä nestettä kypsyttelyn aikana. valelen välillä liemellä lihoja. parit tunnit kaasuhellalla tiukka kansi päällä. keittelen potut kylkeen. puolukkahillo joka on kotoisin samasta kankaasta kuin jäniskin. ne potutkin on kasvaneet naapurin pellossa.
Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta643305Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433127- 432498
Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1082376- 311923
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271820- 481626
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851435- 391300
- 821159