Evoluution ja ateismin vastaiset todisteet

RoyalRangers

Kokoan tähän taustaa-kirjoista joitakin mielestäni kovimpia evoluution ja ateismin vastaisia todisteita. Haluan kuulla miten ateistit pyrkivät nämä faktat selittämään :) Ei taida olla kuin se selitys että luominen on totta ja evoluutio taas ei :)

Argumentteja taustaa-kirjoista:

- "Mitä useampia neandertalilaisten hautoja kaivettiin, sitä vaikeampaa kehitysopin kannattajien oli puolustella väitteitä ja uskomuksia apinamaisesta "puuttuvasta renkaasta". Eräs neandertalilainen oli haudattu yhdessä silmukkahaarniskapaitansa kanssa, toisen kallossa oli ammuksen sisäänmeno- ja ulostuloreikä, jne. Kun Filippiinien saarilta löytyi v. 1910 eläviä "neandertalilaisia" (Tay Tay-kansa)5 , oli "puuttuvan renkaan" kohtalo jo silloin vaakalaudalla. Luonnollisesti näistä löydöistä ei annettu tietoa apinaihmisen lumoissa olevalle yleisölle, jota pidettiin kehitysopin uskossa ja apinan sukulaisina. Koulukirjoissa ja ns. tieteisteoksissa on edelleen kehitysuskon vääristämät tiedot neandertalin alkuihmisistä. "

- (The Christian News, 4.11.1996 julkaisi kirjeen, jonka tutkija Luther Sunderland sai British Museumin paleontologian osaston johtajalta, Colin Pattersonilta. Siinä museon virallinen edustaja tunnustaa, että fossiilien joukossa ei ole todisteita lajien asteittaisen kehityksen tueksi. Kirjeessa sanotaan mm: "On perin helppoa laatia tarinoita miten toinen muoto muuttuu toiseksi ja esittää syitä miksi luonnonvalinta suosii kutakin kehitysastetta. Mutta tällaiset tarinat eivät ole tiedettä, koska uskomuksia ei voida testata." (tekijän käännös))

- (V. 1910 löytyivät samat "hevosen kehitysvaiheet" myös Etelä-Amerikan fossiilikaivauksilta. Pulman muodosti nyt se, että nämä fossiilit olivat maakerrostumissa päinvastaisessa järjestyksessä; nykyhevonen alimmaisena ja vanhimmaksi mainittu Eohippus kerrosten yläpäässä.3 Tämä pulmallinen tilanne pyrittiin selittämään siten, että ennen alkuhevosta oli ehkä ollut nykyhevosen kaltaisia imettäväisiä, mutta ne olivat kuolleet sukupuuttoon ennen hevossarjan uudelleen alkamista. Aika mainio selitys.

Myös Oregonin kaivauksissa nykyhevonen ja vanhin "alkuhevonen" olivat kivettyneet rinnakkain.

Ristiriitaisuuksista ja monista epäselvyyksistä huolimatta v. 1905 Amerikan Luonnontieteelliseen Museoon rakennettiin hevosten kehityssarjaa kuvaava näyttely, joka siitä lähtien on roikkunut mukana tieteellisenä "totuutena" kaikissa hakuteoksissa ja oppikirjoissa.)

jatkuu

28

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kimmo Pöljäkkeen kirjat kelpaavat ainoastaan sytykkeeksi tai perseen pyyhintään.

    • RoyalRangers

      - (Saadakseen ihmiset hyväksymään kehitysopin, saksalainen kehitysopin "profeetta" ja Darwinin opetuslapsi, Ernst Haeckel väärensi eri eläinten ja ihmisen kehitysvaiheista tehtyjä kuvia. Väärennöstyön jälkeen ne näyttivät samanlaisilta. Kuvat julkaistiin kehitystä opettavassa luonnonhistorian kirjassa jo vuonna 18682 , josta ne kopioitiin kaikkialle maailmaan, tieteisteoksiin ja oppikirjoihin. Vaikka Haeckel sai oikeudessa tuomion räikeistä väärennöksistä, jäivät kuvat tukemaan kehitysopin uskomuksia.)

      - (Alussa mainitut valaan "surkastuneet takaraajat" on todettu tärkeiksi sekä sisäelinten tukijoina että eri lihasryhmien kiinnityspaikkoina. Ne eivät ole merkityksettömiä, kuten kehitysopin kannattajat opettavat. Hyödyttömien surkastumien luettelo on lyhentynyt sitä mukaan kuin tieto elinten toiminnasta on lisääntynyt. Asiansa tunteva tiedemies ei pidä enää mitään "surkastumaa" hyödyttömänä. Päinvastoin.)

      - (Vuosikymmenien ajan eri maiden tutkijat ovat lähettäneet ylempiin ilmakerroksiin ilmapalloja sekä raketteja avaruuteen saadakseen selville, kuinka paljon pölyä laskeutuu maapallon pinnalle vuosittain. Saadut mittaustulokset ovat olleet hämmentäviä. Jos kehitysopin mukaiset aikalaskelmat maan iästä (n. 4,5 miljardia vuotta) olisivat totta, peittäisi maata näiden laskelmien mukaan 50 - 200 metrin paksuinen avaruuspölykerros. Selityksenä kerroksen puuttumiselle on annettu se, että pöly on huuhtoutunut tuulen ja veden mukana merien pohjiin (joiden syvänteistä sitä ei ole löydetty).)

      - (Kehitysopin taustalla on kuviteltu maailmankaikkeuden synty. Alkuräjähdyksessä "ei mitään" räjähti hirvittävässä kuumuudessa ja sinkoutui ympäriinsä lähinnä energiana ja myöhemmin jäähtyessään heliumin (27%) ja vedyn (70%) muodon saavuttaen. Kaikki tunnetut ja vielä tuntemattomat alkuaineet sitten vain syntyivät vastoin luonnonlakeja näistä tyhjässä leijuvista atomeista.

      Kehitysoppineet väittävät, että kun antaa tarpeeksi aikaa, tapahtuu järjestäytyminen aina korkeampaan kehitysvaiheeseen.)

      (Eräs räikeimpiä esimerkkejä tiedotusvälineiden ja kehitysopin kannattajien välisistä suhteista saatiin v. 1977. Uuden Seelannin rannikolla japanilaisen kalastusaluksen verkkoon jäi suuri kuollut ruho, joka painoi n. 2000 kg ja pituutta sillä oli yli 10 m. Punnituksen jälkeen se kuvattiin,siitä otettiin kudosnäytteet ja tehtiin mittapiirrokset (alla).

      Tämän jälkeen ruho oli palautettava mereen, jotta saaliina ollut tuore kala ei pilaantuisi. Japanilaiset tiedemiehet totesivat, että eläin oli ollut Plesiosaurus. Japanissa löytö oli vuosisadan sensaatio. Tapaus oli niin merkittävä, että siitä tehtiin japanilaisen tieteen 100-vuotisjuhlamerkki (alla).)

    • Ei kait nyt taas? Siis sama sonta pitää taas uudemman kerran tuoda näytille kerta kerran jälkeen. Näitä samoja Pälikön pupelluksia on käsitelty tälläkin palstalla aikaisemmin - tee niitä hakuja itse.

    • RoyalRangers

      vieläkin jatkuu

      - (Kuussakäyntien aikana sinne pystytettiin heijastepeilejä maasta käsin suoritettavaa laser-etäisyysmittausta varten. Vuonna 1929 Harold Jeffries totesi, että jo v. 1754 suoritetut havainnot10 maan ja kuun välisen etäisyyden kasvamisesta pitivät paikkansa. Tämä ilmiö on seurausta vuoroveden aiheuttamasta kuun ja maan välisestä kitkasta.11 Heijastepeilien asentamisen jälkeen kuun ja maan etäisyyttä on voitu mitata senttimetrin tarkkuudella. Kun otetaan huomioon se, että etääntyminen hidastuu - on aikaisemmin ollut nopeampaa, jopa 20 m/vuosi - voidaan vuotuisen etäisyyden kasvun keskiarvoksi laskea n. 1,2 - 1,5 m.12 Laskelmien perusteella voidaan todeta, että n. 320 miljoonaa vuotta sitten kuu olisi ollut niin lähellä maata, että se olisi pirstoutunut kitkan vaikutuksesta pieniksi kappaleiksi.)

      - (Auringon koon muutosta on tutkittu vuodesta 1836. Laskennallisesti on tultu siihen tulokseen, että läpimitan muutos on n. 16 km vuodessa. Viimeaikaiset tarkkuuteen pyrkivät mittaukset ovat varmistaneet, että auringon koko todella pienenee havaitulla tavalla9 . Tämä merkitsee että:

      100.000 vuotta sitten aurinko olisi ollut kaksi kertaa suurempi kuin mitä se on nyt

      210 miljoonaa vuotta sitten (35 miljoonaa vuotta hyönteisten kohtaaman joukkotuhon jälkeen) auringon reuna olisi kohdannut maapallon pinnan!!!)

      - (Ateisti uskoo, että aine on aina ollut olemassa tai että sitä syntyy itsestään jatkuvasti ilman luojan myötävaikutusta.

      Ateisti uskoo, että kaikki alkuaineet ovat syntyneet itsestään yksinkertaisista heliumatomeista, joita syntyi alkuräjähdyksen tuloksena. Alkuaineiden kehittyminen yksinkertaisesta atomirakenteesta yhä monimutkaisemmiksi, ilman ohjausta ja määräämättömän suurta energiaa, on kuitenkin luonnonlakien vastaista ja todettu käytännössä mahdottomaksi.

      Ateisti uskoo, että itsestään syntyneet aineet järjestyivät itsestään monimutkaisiksi rakenteiksi ja ohjelmointiketjuiksi muodostaen erilaisia kemiallisia reaktioita.

      Jotkut näistä alkoivat - ateistin uskomuksen mukaan - monistaa itseään ja elää omaa erikoista elämäänsä hapettomassa ja kauttaaltaan ammoniakin myrkyttämässä, elämälle vieraassa ympäristössä. Ateisti uskoo kuitenkin, että elämä sai näin alkunsa - luonnonlakien ja nykytiedon vastaisesti.)

      (Ateisti uskoo, että hienosäätöinen eliökunta ja sen monipuoliset ravintoketjut, jotka koostuvat miljoonista, toisistaan riippuvista eläinlajeista, ovat syntyneet "tapa tai tuhoudu"-ideologian mukaan. Hän uskoo myös, että luonnonlakien vastainen kehittyminen kaaoksesta käsittämättömän monimutkaisiksi järjestelmiksi, joita mm. aistien toiminta edellyttää, on ollut vain sattumaa.

      Ateisti uskoo, että järjestys, symmetria, tasapainotilat ja energian eri muodot, kuten sähkömagneettinen energia, josta mm. valoaallot (värit) ovat osana, ilmestyivät itsestään.)

      • Ateisti uskoo, ettei jumalia ole olemassa.

        Kaikki muu Postikorttimaalarin Pöljäkkeen ateistin uskomaksi väittämä on pelkkiä Pöljäkkeen omia luulotelmia asiasta.


      • ptäh?
        illuminatus kirjoitti:

        Ateisti uskoo, ettei jumalia ole olemassa.

        Kaikki muu Postikorttimaalarin Pöljäkkeen ateistin uskomaksi väittämä on pelkkiä Pöljäkkeen omia luulotelmia asiasta.

        Niin ateisti uskoo, mitä sitten, lökäpöksy?


      • ptäh? kirjoitti:

        Niin ateisti uskoo, mitä sitten, lökäpöksy?

        Ei mitään. Kunhan korjasin Pälikön roskaväitteen, oi lahoaivoinen kusipää.


      • tieteenharrastaja

        Oikaistaan nyt taas kerran nämä pahimmin astronomiaa ja fysiikkaa vääristelevät vanhat kreavalheet:

        "..voidaan vuotuisen [Kuun] etäisyyden kasvun keskiarvoksi laskea n. 1,2 - 1,5 m."

        Wikipedian mukaan ".. 38.14 mm/yr.." Kuun etääntymisen on myös havaittu olleen selvästi hitaampaa muinaisuudessa.

        "..varmistaneet, että auringon koko todella pienenee havaitulla tavalla."

        Aurinko värähtelee, koska se on gravitaation koossa pitämä kaasupallo keskuksenaan fuusioreaktori. Mittaukst ovat ulosvärähdyksestä.

        "Alkuaineiden kehittyminen yksinkertaisesta atomirakenteesta yhä monimutkaisemmiksi, ilman ohjausta ja määräämättömän suurta energiaa, on kuitenkin luonnonlakien vastaista."

        Nukleogeneesi tähtien sisällä on täysin luonnonlakien mukainen ja hyvin tunnettu. Se tuottaa suuria energiamääriä vapauttaen alkuaineet rautaan saakka, loput syntyvät supernovaräjähdyksissä.


    • RoyalRangers

      Taustaa-kirjoissa on myös valokuva T-Rexin ja ihmisen jalanjäljestä samassa kerrostumassa. T-Rexin luusta on myös löydetty säilynyttä lihaskudosta. (Tämä ei ole Taustaa-kirjasta) Ne eivät siis mitenkään ole voineet elää miljoonia vuosia sitten. Mutta joo, selityksiä olisi näille kaikille jutuille kiva saada :)

      • Paluxy-joestako noissa jäljissä taas puhutaan? Voi jumalauta että tuokin hevonpaska elää sitkeässä. http://en.wikipedia.org/wiki/Paluxy_River

        Eikä muuten ole löydetty T-rexin lihaskudosta, eikä verisoluja. Tuosta Pekka Reinikaisen usein hokemasta valheesta on käyty vaikka kuinka monta keskustelua.


      • voihg
        illuminatus kirjoitti:

        Paluxy-joestako noissa jäljissä taas puhutaan? Voi jumalauta että tuokin hevonpaska elää sitkeässä. http://en.wikipedia.org/wiki/Paluxy_River

        Eikä muuten ole löydetty T-rexin lihaskudosta, eikä verisoluja. Tuosta Pekka Reinikaisen usein hokemasta valheesta on käyty vaikka kuinka monta keskustelua.

        Potomac-joen sedimentistä on löydetty dinosauruksen pasgaa.


      • voihg kirjoitti:

        Potomac-joen sedimentistä on löydetty dinosauruksen pasgaa.

        Ja siinä paskassako oli ihmisen jalanjälki ? :-)


      • voihg
        illuminatus kirjoitti:

        Ja siinä paskassako oli ihmisen jalanjälki ? :-)

        No ei nyt sentään niin hullusti ollut.
        Se paska oli ihmisen mokkasiinin jälanjäljessä. Vaikutti delavarenaisen jäljeltä.Siro.
        Potomac-joessa. Kyllähän sinä sen tiedät?
        Naiselta ei saatu otettua DNAnäytettä. Sillä oli niin iso mies mukana ettei uskallettu kysyä. Mutta muuten juttu oli tosi.


      • voihg kirjoitti:

        No ei nyt sentään niin hullusti ollut.
        Se paska oli ihmisen mokkasiinin jälanjäljessä. Vaikutti delavarenaisen jäljeltä.Siro.
        Potomac-joessa. Kyllähän sinä sen tiedät?
        Naiselta ei saatu otettua DNAnäytettä. Sillä oli niin iso mies mukana ettei uskallettu kysyä. Mutta muuten juttu oli tosi.

        Kyllä minä Potomac joen tiedän hyvinkin, mutta saiskos vielä linkin moisen uutisen lähteeseen, niin katsotaan mistä tuossa paskassa on kysymys.


      • voihg
        illuminatus kirjoitti:

        Kyllä minä Potomac joen tiedän hyvinkin, mutta saiskos vielä linkin moisen uutisen lähteeseen, niin katsotaan mistä tuossa paskassa on kysymys.

        Jos aina kaikkea antaa mitä pyydetään loppuvat rahatkin.
        Äitikin sanoi ennen, että täytyy pitää tolkku kerjätessäkin ettei mene kahdesti samaan paikkaan kerjuulle.


      • voihg kirjoitti:

        Jos aina kaikkea antaa mitä pyydetään loppuvat rahatkin.
        Äitikin sanoi ennen, että täytyy pitää tolkku kerjätessäkin ettei mene kahdesti samaan paikkaan kerjuulle.

        Mutta nyt tässä kävi niin, että epäilen Pälikön luovana ihmisenä vedelleen tuossakin vaan hiukkasen isommalla pensselillä - ja yrittäneen sitten kätkeä tahransa Tolulla.


      • voihg


    • kreationisti

      Selitykset jutuillesi ovat
      - väärinkäsityksien toistaminen
      - väärinkäsityksien tahaton liioittelu
      - väärinkäsityksien tahallinen liioittelu
      - vanhentuneiden tietojen esittely muka edelleen tosina
      - puhdas valehtelu

    • kreationisti

      >> Kun Filippiinien saarilta löytyi v. 1910 eläviä "neandertalilaisia" (Tay Tay-kansa) > Tämän jälkeen ruho oli palautettava mereen, jotta saaliina ollut tuore kala ei pilaantuisi. Japanilaiset tiedemiehet totesivat, että eläin oli ollut Plesiosaurus. Japanissa löytö oli vuosisadan sensaatio. Tapaus oli niin merkittävä, että siitä tehtiin japanilaisen tieteen 100-vuotisjuhlamerkki (alla).)

      • 164

        Evokkihuhunko mukaan?
        Evoluutioteoria ei tarvitse vastatodisteita.
        Eihän siitä ole vielä esitetty todisteitakaan.
        Dinosaurusten esi-isiäkään ei ole mistään löydetty. Niitä ei ollut varhemmissa sedimenttikerroksissakaan.


    • spällymälöö

      Kertoohan se aika paljon Pälikön ja aloittajan koulukunnan kretuista että heidän "kovimmat todisteensa" ovat pelkkiä vanhoja valeita.

      • voihg

        Missäs noin kerrotaan?
        Lähde?


    • siitä niin

      < Missäs noin kerrotaan?
      Lähde? >

      Pikku kulta, noita valheita on oioittu näilläkin palstoilla lukemattomat kerrat, ja jos haluat tietää lisää, osaat kyllä etsiä itsekin. Mutta koska olet vain trollaava kretu, et oikeasti halua, vaan haluat vain juoksuttaa meitä jotta sitten voisit ilkkua lisää ja vaatia lisää lähteitä.

      • pfffffyyhhh

        No ei sitten.
        Odotetaan seuraavat 150 vuotta josko jotain saatte kasaankin.


      • siitä niin
        pfffffyyhhh kirjoitti:

        No ei sitten.
        Odotetaan seuraavat 150 vuotta josko jotain saatte kasaankin.

        > No ei sitten.
        Odotetaan seuraavat 150 vuotta josko jotain saatte kasaankin. <

        No pikku kulta multinikki uskoo sitten mieluummin Pälikön houreita kuin ottaa asioista itse selvää. Sellaistahan se teikäläisillä on: maailma on tietoa täynnä mutta eipä kelpaa kuin kauniit kuvakirjat.


    • AloysiousPendergast

      Noissa pälikön horinoissa on sen verran reikiä että niihin verrattuna siiviläkin näyttää ehjältä. Jos tyyppi ei tiedä edes sitä että neanderthal ja homo sapiens olivat rinnakkaislajeja, jotka mm. lisääntyivät todistetusti keskenään, eivät toistensa kehitysmuotoja voidaan hänen biologinen asiantuntemuksensa kyseen alaistaa. Lisäksi nuo väitteet on kumottu sen verran monta eri kertaa, että royalrangers taitaa olla ainoa joka niihin enää uskoo.

    • KingOfRoyalMounted

      Mitähän olisivat ateismin vastaiset todisteet? Sitäkö että kun ateisti sanoo "en usko jumaliin", niin royalrangers huutaa "ei oo totta!"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4633
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      218
      2420
    3. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      42
      1915
    4. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1734
    5. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      1718
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      181
      1369
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1194
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      141
      953
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      935
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      931
    Aihe