Osaan kyllä tehdä Cafe de paris voita, mutta söin eräässä ravintolassa pihvin jonka päällä oli aivan ihanaa cafe de paris kastiketta. Miten tuommoisen kastikkeen voisi saada aikaan, onko joku joskus tehnyt?
Itsellä olisi pari tapaa, mutten tiedä kumpi olisi parempi. Ensin lisätä bearnaisekastikkeeseen cafe de paris voin ainekset, toinen vaihtoehto on vain lisätä lämpimään kermaan itse cafe de paris voita.
cafe de paris KASTIKE
6
7508
Vastaukset
- Ei ihan helppo
Cafe de Paris-kastikkeeksi väitettyjä reseptejä lienee lukuisia liikkeellä, mutta ilmeisesti aitoa Cafe de Paris-kastiketta saa vain hankkimalla Cafe de Paris-ravintolalta Genevestä lisenssin kastikkeen tarjoamiseen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Café_de_Paris_sauce
Hieman yllättäen ko. ravintola pitää reseptiä liikesalaisuutenaan. - marjankka
Niin no, en voi missään nimessä sanoa että tietäisin minkä makuista tuo aito cafe de paris kastike on mutta maistoin ravintolassa cafe de paris kastikkeeksi kutsuttua kastiketta, jonka toteutin aivan samanmakuisena voilla, mutten siis tiedä miten tuota feikkikastikettakaan tekisi..
- hifistelyäkö ?
Samainen ravintola pitää myös cafe de paris voita liikesalisuutenaan. Siinähän on vissiin yli 40 ainesosaa.
Cafe de paris voissa löytyy kyllä tukuttain erilaisia reseptejä, mutta sitä aitoa saa vaan sieltä Sveitsin ravintolasta, niinkuin sitä kastikettakin. - perhanan perhana..
Nojoo, tarkoituksena ei siis ole tehdä aitoa cafe de paris kastiketta, eikä aitoa cafe de paris voita. Vissiin tarkoitus on siis tehdä feikkiä cafe de paris kastiketta, ja tiedän miltä feikki cafe de paris kastike maistuu. En siis tarvitse edes feikinkään cafe de paris voin reseptiä, tarvitsen vain feikin cafe de paris kastikkeen reseptin. Hifistelinkö liikaa?
- pitkällä tai
lyhyellä liemellä
http://aye-chef.blogspot.fi/2011/05/cafe-de-paris-sauce-butter.html- yksinkertainen kokki
Café de Paris (ransk.) paksu maustekastike, jonka pohjana on béarnaisekastike
4 annosta
4 TB voita, pehmennetty
2 tl murskattua valkosipulia
2 tl hienonnettua persiljaa
EA 1 hienonnettu salottisipuli,
1 pn muskottipähkinää raastettuna
1 tb raastettua luomuappelsiinin kuorta
1 ts Pernod (anislikööri)
1 Tt sitruunan mehua
lisää suolaa ja pippuria makusi mukaan
http://keskustelu.suomi24.fi/node/982893
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin
Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http2514535Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi
se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?1272971Miten löydän sinut
Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit412742Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla
Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?741710Vaikea tilanne
Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te1051553Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?
Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn201451- 551304
- 921216
Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!
Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En2041083- 471075