Kun on saanut tehtyä seoksen valmiiksi ja laittanut annosvuokiin, onko pakko laittaa vielä uuniin vai voiko vain laittaa saman tien yön yli jääkaappiin hyytymään?
Käsittääkseni Crema Catalana on Creme Bruleeta juoksevampi.
Crema Catalana
-kysymys
2
128
Vastaukset
- kas näin
http://www.oetker.fi/fi/Reseptit/Jälkiruoat/Crème Brûlée/?gclid=CO_Goea4-7QCFY94cAod3xQAmw
- .....
Hyytyminen tapahtuu uunissa silloin kun kananmuna kypsyy. Seostahan ei keitetä vaan osa seoksesta (kerma tai kermamaito) kuumennetaan.
Ei kannata kokeilla mitä pelkkä jääkaappi tekee.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta703550Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1483503Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh463322- 532769
- 322036
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘301962Et siis vieläkään
Et ilmeisesti ole vieläkään päässyt loppuun asti mun kirjoituksissa täällä. Kerro ihmeessä sit, kun valmista 😁 tuskin k401695- 481676
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä961625- 391390