Maailman paras leipä! (Pirjon Pakarin)

herkuttelija2

Söin juuri keskusteluja lukiessani välipalaksi leipää, ja oli niin järjettömän hyvää että oli pakko heti kirjoittaa tänne!
En ole ennen huomannut tämmöistä kun Pirjon pakari ja tänään löysin k-supermarketista tämmösen Häjypojan (ostin kun oli kiva nimi).
On niin mahtihyvää että! Kiitos Pirjolle tästä, nami.

21

582

  Vastaukset

  • Joo mä oon kanssa todennu saman, niillä on leipomo meidän kodin lähellä Nurmijärvellä, ja sieltä saa aina tuoreet

  • Samaa mieltä!

  • Itse en noin kovasti hehkuttaisi, mutta olen sieltä myymälästä sitä ostanut ja hyvää kyllä on. Mielestäni kauppa vetää tässäkin välistä, sillä ainakin myymälässä myytävät leivät olivat paljon halvempia kun kaupassa.

   • Toi on muuten totta, aina kannattaa ostaa suoraan tuottajilta tai tehtaanmyymälöistä, näin saadaan oikeasti tuettua niitä ruoantuottajia. Ei pääse kauppaketjut vetämään välistä!


   • hintatietoinen kirjoitti:

    Toi on muuten totta, aina kannattaa ostaa suoraan tuottajilta tai tehtaanmyymälöistä, näin saadaan oikeasti tuettua niitä ruoantuottajia. Ei pääse kauppaketjut vetämään välistä!

    Meidän perheessä ostetaan ainoastaan juuri näitä pienten leipomoiden lisäaineettomia leipiä (Pirjon pakaria tulee usein ostettua). Sellaiset paistopisteleivät kuten esim. fazerin pisteissä on, ovat aivan huijausta. Onhan se tuoretta ja vastapaistettua, mutta taikina on ensin tehty jossakin tehtaassa käyttäen ties mitä lisäaineita ja sitten vielä pakastettu ennen paistamista. Mitä luonnollista tässä sitten on. Mielummin rahoillani tuen paikallista työtä kuin tehdaskoneita.


  • Mun mielestä niiden kauraleipä on parempaa

  • Ullan Pakarin pulla ja leipä pieksää mennen tulle pirjon Pakarin pullat ja leivät.

   • Aika samanlaiset tuotteet näillä pakareilla tuntuu olevan, muoto vaan on eri. Ties mitä huijausta tämäkin.   • skeptikko kirjoitti:

    Googlasinpa aikani kuluksi Pirjoa ja Ullaa yrityksenä selvittää miksi tuotteet ovat niin samanlaisia. Löytyi tällainen: http://www.jauhetekniikka.fi/referenssit/leipomoteollisuus/15-projektit/leipomoteollisuus/111-ullan-pakari-hyvinkaa Ullan pakari mainostaa käsin tehtyä leipää ja sitten löytyy netistä tällaista tietoa. Eipä käsityöllä ole paljoa tekemistä tuon kanssa minun mielestäni. Siitä se hyvä makukin varmaan on peräisin. :)

    Itseasiassa Ullan Ruis on parasta mahdollista ja raaka-aineina vain vettä, suolaa ja ruista, ei sen enempää tai vähempää.

    Tämä hyvällä juustolla Pirkan Luomukasvishernarin oheen ja herkullinen ateria on valmis.

    Ja miten vähillä aineksilla eli vettä, suolaa, ruisjauhoja ja herneitä - makunautinto ei kaipaa muuta.


   • Tulipa ostettua ensimmäisen ja viimeisen kerran ko. paistopisteestä leipä, ei kelvannut perheelle ja puolet sai heittää roskiin.


   • Maku oli... kirjoitti:

    Tulipa ostettua ensimmäisen ja viimeisen kerran ko. paistopisteestä leipä, ei kelvannut perheelle ja puolet sai heittää roskiin.

    Nyt tuli testattua sämpylätkin, eipä nekään mitään ihmeellisiä olleet, muhkut ja muut pärjää ihan hyvin näiden kanssa.


  • Mistä tiedät sen olevan "maailman paras", minä en ole maistanut maailman leivistä kuin hyvin pientä osaa?

  • No, sanotaanko että minun maailmani paras. :)

  • Porvoossa Leipä & poika leipoman leivät ovatkin Porvoon parhaita ja siinä ei varmasti ole pitkä matka maailman parhaaksi. Juureen tehty, hiivaa ei ole käytetty.

   • Hyviä ovat, mutta hinta kaksinkertainen vrt. Vastaavat


  • hyvää, kun on nälkä tai kunnon leipänälkä.

  • Aivan ihanaa leipää kiitos teille kun saatte jauhoista niin ihania maistuvia tuotteita ja tänne Oulun pieniin kauppoihin myös. Olen siirtynyt lidlin tuotteista Pirjon paakarin tuotteisiin. Nytkin maistan ruislimppu,... Ai miten ihanaa. Tv. Urkki Oulusta.

  • Stoop! Älkää missään tapauksessa suosiko pienien tuottajien tuotteita. Ne käyttävät vanhoja raaka-aineita. Luottakaa vain merkkituotteisiin ja mieluusti s ryhmään. Siellä ostopäälliköt ovat alansa tohtoreita. Söin juuri fazerin sämpylöitä, olivat ihania 5 päivää paistonkin jälkeen. Se kertoo laadusta. Ennen vanhaan ihmiset kuolivat kun tehtiin itse kaikki tai ostettiin pienistä huijariliikkeistä. Älykäs ostaja kerää vielä bonus pisteet, joskus tuntuu että on oikein huijaa kauppaa, niin halpaa on bonuspisteillä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   295
   12095
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7687