Tilasin englanninkielisen leivontakirjan ja tein tänää herukkakakun juuri sillä jauhomäärällä joka siinä oli. Jotta näin mitä kakulle tapahtuu uunissa. Pinta halkeili jonkin verran eli oli merkki että jauhoja oli liikaa. Kakusta kuitenkin näytti tulevan mehevä, ja kakun pinta oli ihanan rapea, ehkä syy oli että lämpöä laskettiin 30 min jälkeen 180 ->150 ja pidettiin vielä 30-40 min.
suomalainen jauho vs. amerikkalainen?
leipuri maakari
2
162
Vastaukset
- patrikselin92
Lopputulokseen vaikuttaa todella paljon jauhojen laatu ja on mahdollista, että Amerikkalainen eroaa tietyissä määrin. Epäilen kuitenkin, että suurempi vaikutus on tuoreudella. Vanhat jauhot imeävät paljon enemmän nestettä itseensä kuin tuoreet.
- Ährääjä
Hyvä huomio, pitääpä muistaa mun kans.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nainen rakkaus sinua kohtaan ei kuole koskaan
Ihastunut olen moniin vuosien varrella mutta vain sinä jäit sydämeen enkä vaan osaa unohtaa. Olit silloin parasta elämäs541678- 131463
- 1741376
- 821363
Jättimäärä alokkaita keskeyttää asepalveluksen melkein heti "En pystynyt olemaan siellä enää"
Jättimäärä alokkaita keskeyttää asepalveluksen melkein heti – "En pystynyt olemaan siellä enää" Ennen sotaväki oli3011299- 181219
Martina Aitolehti poseeraa Ibizalla
Ihanaa! Ibiza on ihan paras paikka lomailla hengaillen, viinistä ja iltamenoista nauttien. Säpinää riittää. Aitolehti98955Ollaanko me tyhmiä mies?
Miten ihmeessä me onnistuttiin saamaan tästä näin pitkällinen ja masokistinen kuvio. Miten? Jos toisesta tykkää, näinhä61948Unelmoin päivästä, jolloin voimme olla yhdessä.
Niin pieni kuin sydän onkin, sä oot siellä ja ne mun isot tunteet sua kohtaan ❤️Sydämeni sykähtää joka kerta kun sut nää33923- 347835