Tilasin englanninkielisen leivontakirjan ja tein tänää herukkakakun juuri sillä jauhomäärällä joka siinä oli. Jotta näin mitä kakulle tapahtuu uunissa. Pinta halkeili jonkin verran eli oli merkki että jauhoja oli liikaa. Kakusta kuitenkin näytti tulevan mehevä, ja kakun pinta oli ihanan rapea, ehkä syy oli että lämpöä laskettiin 30 min jälkeen 180 ->150 ja pidettiin vielä 30-40 min.
suomalainen jauho vs. amerikkalainen?
leipuri maakari
2
168
Vastaukset
- patrikselin92
Lopputulokseen vaikuttaa todella paljon jauhojen laatu ja on mahdollista, että Amerikkalainen eroaa tietyissä määrin. Epäilen kuitenkin, että suurempi vaikutus on tuoreudella. Vanhat jauhot imeävät paljon enemmän nestettä itseensä kuin tuoreet.
- Ährääjä
Hyvä huomio, pitääpä muistaa mun kans.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1053681
Satuit vain olemaan
Ensimmäinen joka avasi minussa sen nähdyksi ja rakastetuksi tulemisen puolen. Pitäisi vain muistaa että et ole ainoa. Se472620- 1142452
24/7 sinä mielessä, ihan jatkuvalla syötöllä
Aamulla herätessä, päivällä melkein nonstop, illalla nukkumaan mennessä, öisin herätessä. Mikä viddu tässä on 🤣401964Jotain pitää nyt keksiä että sinut näkisi
Ensiviikolla viimeistään. Tälle on pakko saada kunnon piste tai sitten aloitetaan loppuelämä yhdessä, tulen hulluksi muu291697- 271522
Mulla tulee vaan niin
Paha olo siitä mitä teidän välillä on. Vaikka se on sun päätös mitä haluat. Tuntuu että menetän jotakin vaikka tiedän et221511- 221328
Olikohan se
Kuitenkin niin, että kiinnostuit minusta ihan tosissaan. Loukkaannuit, kun en ollutkaan valmis tapaamaan sinua.. Pelkäsi81251Mitkä olivat viimeiset sanasi ikävoinnin kohteellesi
Ja milloin? Mitä olisit sanonut jos olisit tiennyt että ne jäävät viimeisiksi -ainakin toistaiseksi?701245