Tilasin englanninkielisen leivontakirjan ja tein tänää herukkakakun juuri sillä jauhomäärällä joka siinä oli. Jotta näin mitä kakulle tapahtuu uunissa. Pinta halkeili jonkin verran eli oli merkki että jauhoja oli liikaa. Kakusta kuitenkin näytti tulevan mehevä, ja kakun pinta oli ihanan rapea, ehkä syy oli että lämpöä laskettiin 30 min jälkeen 180 ->150 ja pidettiin vielä 30-40 min.
suomalainen jauho vs. amerikkalainen?
leipuri maakari
2
144
Vastaukset
- patrikselin92
Lopputulokseen vaikuttaa todella paljon jauhojen laatu ja on mahdollista, että Amerikkalainen eroaa tietyissä määrin. Epäilen kuitenkin, että suurempi vaikutus on tuoreudella. Vanhat jauhot imeävät paljon enemmän nestettä itseensä kuin tuoreet.
- Ährääjä
Hyvä huomio, pitääpä muistaa mun kans.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sä et pääse yli, mä en pääse yli
Jäädäänkö kuinka pitkäksi aikaa kärvistelemään omissa kuplissa näihin tunteisiin vai aletaanko puskemaan jo tätä läpi. V1401745- 401658
Hei sinä nainen
Haluan olla rehellinen – olet hämmentänyt minua todella paljon. En ota sinusta mitään selvää, ja ehkä juuri siksi huomaa631410- 681305
Kelan perkeleellinen käytäntö
Kun äiti joutuu hakemaan Kelalta tukia vähien tulojen tähden, niin aina otetaan huomioon lapsen tilillä olevat rahat. Ei2091154Mitäs te venäjän puolustajat tekisitte, jos venäjä todella hyökkäisi tänne?
Tää on se mielenkiintoinen kysymys. Tehän olette lähinnä vasemmistolaisia, eikä armeijaa ole käyty, eikä rintamalle mi2771107- 701083
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask napauttavat - Tällaisten ihmisten ei kannata muuttaa Italiaan: "Ei..."
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask toteuttivat oman unelmansa Italiassa. He ostivat kakkoskodin Italian Pugliasta. Lue lisää19958- 74955
Miksi kaikki jauhaa KAJ:sta
Se bastulauluhan on todella huono, vanhanaikainen ja oikea junttilaulu. Oikein ällöttää, kun idiootit hehkuttaa sitä ps106888