Millanen rakenne pitää olla tollasissa isoissa pyrstöissä? Nimen omaan siis raaoista kypsennetyissä. Mä haluisin oppia tekeen hyviä pyrstöjä, mutta tuntuu että jos kypsennän pyrstöt just ja just kypsiksi, rakenne on sellainen pehmeä ja purastessa sellanan raksahtava ja rusahtava, eikä ollenkaan kalamainen. Kun niitä kypsentää oikeen kunnolla 2-3 minuuttia per puoli niin silloin ne on sellaisia kovempia ja ns. mureempia ja lohkeilevampia. Olipas hyvin kuvailtu tuo loppu mutta niitä kokannut varmaan ymmärtää. Kumpi noista on oikea tapa? jos tuo eka niin sillon en ole ravunpyrstöjen ystävä. Jälkimmäinen vaihtoehto on mielestäni hyvä, mutta onko yleisesti liian kypsää jos 2-3 minuuttia per puoli.
Jättikatkaravun tai tiikeriravunpyrstöt rakenne
Rapumies32
2
156
Vastaukset
- kokeilemalla onnistu
- katkisskraba
Pari minuuttia per puoli riittää aivan mainiosti riippuen tietysti käyttämästäsi paistolämpötilasta. Wokatessahan käytetään korkeaa lämpöä, joten pari minuuttia pannulla on ihan riittävä aika.
Muistithan poistaa suolen ennen kypsentämistä - se tahtoo unohtua niin usein myös tseffeiltä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 403744
- 991768
- 1361635
Mira Luoti ja Julkkisselviytyjät 2017 - Ketä kuumottaa juuri nyt?
HS: Tässä ohjelmassa Mira Luoti kertoi kokeneensa seksuaalista väkivaltaa "PMMP-yhtyeen Mira Luoti kertoo Ylen uudessa541629- 971381
Törkeä eläinsuojelurikos Sonkajärvellä
Pohjois-Savossa Sonkajärvellä noin 40 kissaa ja reilut 10 koiraa on jouduttu lopettamaan kaltoinkohtelun vuoksi, kertoo311293MESTARI SIVALTAA JÄLLEEN
https://www.is.fi/politiikka/art-2000011436243.html Suomen ainoa Mestari lausuu tosiasiat Sannasta , Tuomiojasta ja hil2991187- 571145
Jotkut ihmiset pelkäävät syöpää sairastavaa
On hauskaa, kun kertoo jollekin, että "minulla on syöpä". Jotkut käyttäytyvät kuin se olisi tarttuva tauti. Eivät uskall1271051Julkisuuden henkilön päiväin päätös
Sitä vaan, että kyllä nyt kaikki tietävät kuka oli Eemeli Peltola (kansanedustaja, joka päätti päivänsä eduskuntatalossa2711011