paistijauheliha katoamassa?

raskaasti huijattu

11

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • varmaan1

      Kotimainen yritys mainostaa esim. maista kotimaisen lihan maku, kun tuote sisältää 10% lihaa. Sama tulee jatkumaan jauheliha markkinoilla. Kuka maalikko tietää paistin tai lavan eron(etupään liha). Ettehän te tiedä edes koneelisesti erotettua lihaa ja sen ominaisuuksia. Valvojat ei sitä syö.

    • iso kyssäri

      No jos nyt alkajaisiksi selittäisir tuon "koneellisesti erotetun lihan" meille.
      Mitähän se termi pitää sisällään ?

    • jauhetaankovielä

      Koneellisesti erotettu "liha" on luista koneellisesti irroitettua teurasjätettä - juuri sitä, mistä kaikki teolliset hampurilaispihvit ja lihapullat on tehty.

      Paistijauhelihassa ei valitettavasti ole välttämättä paistilihaa nimestään huolimatta, mutta silti se on laadukkampaa kuin tavallinen jauheliha, jossa on enemmän rasvaa ja muita ruhonosia kuin lihaa.

    • se pätee

      juuri tuota olen joskus yrittänyt selittää täälläkin mutta 'turpiin' on tullut ei sitä kukaan edes usko tai ei mieli ota uskoakseen joten tyrmätään täysin.Itse en osta koskaan mitään jossa lukee koneellisesti irroitettua lihaa tai siihen verrattavaa....lihankaltaista.Joku fiksu on sanonut että älkää syökö mitään mikä on tehtaassa tehty tai ette tiedä ruuan valmistajan etunimeä.

    • hevat

      Kyllä me entisajan lihakauppiaat aina on tiedetty,paisti osuutta ei ole luuttomaksi leikatua rintaa ja kaikkia luisempia kohti.Sisäpaisti kulmapaist ulkopaisti paahtopaist lähtee aivan eri hintaluokassa..

    • ja hyvää olikin

      kyllä se maksaa saa jos on paistilihasta tehty se jauheliha... ostajia riittää kyllä... ne kutka ei halua maksaa nykyistä enempää saa tyytyä nykyisen kaltaisiin jauhelihoihin.... eikös se entisajan kauppiaskin itselleen paistista jauhanut...

    • htzdgnhfn

      Sinä aloittaja, nimimerkki "raskaasti huijattu", oletko joskus maksanut paistijauhelihan hintaa jauhelihasta, joka ei ole ollut paistia? Ai et vai. No sitten et kovin raskaasti ole tullut huijatuksi.

    • nöpönella

      huijaushan on se ,että uskotellaan sen olevan paistijauhelihaa vaikkei ole....ei voi vaatia että 'kaikki' tietää että olisi näin... suurin osa täälläkin uskotteli itselleen että olisi....jos luet eri ketjuja asian tiimoilta niin kyllä inttäjiä löytyy joille ei 'kaaliin 'mene ettei se mitään paistia ole koskaan ollut.

    • Oma vika vain

      Kai nyt tollompikin tajuaa asian ytimen. Katsotaan nyt vaikka mikä on paistin hinta lihatiskissä, sitten katsotaan paistinjauhelihan hintaa samassa tiskissä. Jos sen jauhelihan hinta on helvempi kuin sen paistin, niin eikö herää kysymystä asiasta ?
      Jos paisti maksaa vaikka 20€/kg, niin sitä jauhelihaa ei voi halvemmalla saada, siinähän on vielä se jauhamisen vaiva, joten pitäisi olla kalliimpaa, eikö ?
      Jos sitten joku uskoo naivisti ostavansa kokopaistista jauhettua jauhelihaa kympillä kilo, kun paisti maksaa kaksikymppiä kilo, niin sellainen henkilö haluaa tulla huijayuksi.
      Kun se paistinjauheliha on ollut lihinnä kaupan terminologiaa, niin asiakas on itse halunnut tulla huijatuksi, joten ei asiassa sen kumpaa ole. Ihmisellä on kyllä omakin velvollisuus ajatella ja ottaa asioista vähän selvää.

    • nöpönella

      no kyllä sen tujuu kuka täys'päinen tahansa mutta huomaathan itsekin näitä ketjuja lukiessasi ettei kaikki ole täys'päisiä.Inttäjiä on piisannut näihin päiviin saakka jotta se on paistilihaa.Itsensä pettäjiä kaikki tyynni.

      • M-artti

        ennen oli tuo lehmän-paisti sopivan hintaista oikeen paistijauhelihan tekoon , miten lie nykyään ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      457
      3358
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      443
      3213
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      133
      2899
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2232
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2090
    6. 182
      1430
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1357
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1236
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      85
      1228
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe