Olen tehnyt ainakin 8 pumpulikakkua ja joka ikinen on epäonnistunut. Kaava on aina sama - rasva valahtaa kakkuvuoan pohjalle. Kakku on kyllä syötävää ja hyvää, mutta selkeä erillinen rasvakerros ei toki kuulu kakun rakenteeseen. Johtuuko vaiva perunajauhoista vai mistä? Miten voin välttää ongelman - ehdotuksia?
haastava pumpulikakku
sitkoa sitkeämpi
1
969
Vastaukset
- .......
Millä ohjeella teet - oma ohjeeni on Kultarannan pumpulikakku ja siitä on joka kerta tullut syötävän hyvää, niin että vieraat ovat ehtineet pistellä lähes koko kakun. Voin pitää olla todellakin kuumaa, kun se lisätään taikinaan ja uuni valmiiksi lämmin, kakku sitten heti uuniin vaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 937768
- 403732
Lähetä terveisesi kaipaamallesi henkilölle
Vauva-palstalta tuttua kaipaamista uudessa ympäristössä. Kaipuu jatkukoon 💘1021876- 241180
Taas ryssittiin oikein kunnolla
r….ä hyökkäsi Viroon sikaili taas ajattelematta yhtään mitään https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000011347289.html321033Valtimon Haapajärvellä paatti mäni nurin
Ikävä onnettomuus Haapajärvellä. Vene hörpppi vettä matkalla saaren. Veneessä ol 5 henkilöä, kolme uiskenteli rantaan,28983Rakastuminenhan on psykoosi
Ei ihme että olen täysin vailla järkeä sen asian suhteen. Eipä olis aikoinaan arvannut, että tossa se tyyppi menee, jonk53827Olisinko mä voinut käsittää sut väärin
Nyt mä kelaan päässäni kaikkea meidän välillä tapahtunutta. Jos mä sit kuitenkin tulkitsin sut väärin? Se, miten sä käyt31782Tähän vaivaan ei auta kuin kaksi asiaa
1. Tapaaminen uudestaan tai 2. Dementia Anteeksi kun olen olemassa🙄60749Vanha Suola janottaa Iivarilla
Vanha suola janottaa Siikalatvan kunnanjohtaja Pekka Iivaria. Mies kiertää Kemijärven kyläjuhlia ja kulttuuritapahtumia10740