Olen tehnyt ainakin 8 pumpulikakkua ja joka ikinen on epäonnistunut. Kaava on aina sama - rasva valahtaa kakkuvuoan pohjalle. Kakku on kyllä syötävää ja hyvää, mutta selkeä erillinen rasvakerros ei toki kuulu kakun rakenteeseen. Johtuuko vaiva perunajauhoista vai mistä? Miten voin välttää ongelman - ehdotuksia?
haastava pumpulikakku
sitkoa sitkeämpi
1
988
Vastaukset
- .......
Millä ohjeella teet - oma ohjeeni on Kultarannan pumpulikakku ja siitä on joka kerta tullut syötävän hyvää, niin että vieraat ovat ehtineet pistellä lähes koko kakun. Voin pitää olla todellakin kuumaa, kun se lisätään taikinaan ja uuni valmiiksi lämmin, kakku sitten heti uuniin vaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta663362Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh433157Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.
Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa1202610- 432538
- 311953
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘271850- 481636
Mihin hävisi
Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä851465- 391320
- 821179