Olen tehnyt ainakin 8 pumpulikakkua ja joka ikinen on epäonnistunut. Kaava on aina sama - rasva valahtaa kakkuvuoan pohjalle. Kakku on kyllä syötävää ja hyvää, mutta selkeä erillinen rasvakerros ei toki kuulu kakun rakenteeseen. Johtuuko vaiva perunajauhoista vai mistä? Miten voin välttää ongelman - ehdotuksia?
haastava pumpulikakku
sitkoa sitkeämpi
1
995
Vastaukset
- .......
Millä ohjeella teet - oma ohjeeni on Kultarannan pumpulikakku ja siitä on joka kerta tullut syötävän hyvää, niin että vieraat ovat ehtineet pistellä lähes koko kakun. Voin pitää olla todellakin kuumaa, kun se lisätään taikinaan ja uuni valmiiksi lämmin, kakku sitten heti uuniin vaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1094246
- 783476
Oletko koskaan stalkannut kaivattuasi?
Jos olet, miten olet stalkannut? Jäitkö kiinni? Onko hän stalkannut sinua? Jos on, miten suhtauduit?803302Karhuryhmä
Kellään tarkempaa tietoa miksi ja missä karhuryhmä ollut? Perheväkivaltaa vai huumeperintää kenties taas?243209Just alkoi ottamaan päähän
Miten voikin mennä näin, että koko päivän haluaa vain nähdä toisen ja lähelle. Sitten aivan salamana mieleen tulee kaikk223162- 722906
"Mielipide: Äärivasemmiston uhka on otettava vakavasti"
Demokratia näyttäisi olevan Halla-aholle enemmänkin välttämätön paha kuin tavoiteltava asia. Väkivallan ihannointi ja m452780Raisionkaaren koira hyökkäys
Taas nähtiin että koiriin ei voi luottaa. Eilen illalla vapaana ollut koira hyökkäsi Raisionkaarella kolmen henkilön kim622743Tapa jolla kohtelit minua viimeksi miellytti erityisesti
Osaat huomioida kauniisti ja katsot aina tilanteita yhteisen hyvän kannalta. Sitä arvostan erityisesti.852549- 332384