hanskat

7+13

Tarvitseeko linjamies hanskoja ja jos tarvitsee niin millaiset ja mistä saisi ostettua suht halvalla?

6

383

Vastaukset

 • Ei tarvitse, mutta toiset haluavat käyttää koska ne suojelevat kuitenkin sormia jonkin verran. Usein linjamiesten hanskoissa on pehmusteita myös kämmenselän puolella, mutta näille tulee harvemmin käyttöä oikeasti. Jos kättään nimittäin teloo niin voimalla, että siihen kämmenselkään tarvitsee sentin pehmusteen, niin sitten on tekniikassa jo vikaa. Sen sijaan kämmenen puolen ja peukalon tyven pehmusteilla on ihan oikeasti käyttöäkin.

 • Kyllä ne hanskat on hyvät linjamiehelläkin esim goal line tilanteissa jossa saattaa siellä kasassa jäädä nakit kypärien tai harttareitten väliin.

 • Kannattaa hankkia sellaiset hanskat, jotka tukevat sormia. Käsillä iskettäessä sormet helposti vääntyvät. Ei niistä kämmenen pehmusteistakaan ole haittaa, en oikein ymmärrä millä oikealla tekniikalla käsillä iskemisestä saadaan pehmeää, kun sen ei pidä sellaista olla.

 • Ei muurarikaan tarvii hanskoja jos on paksunahkainen kaveri. Eli riippuu ihmisestä. Toisinaan käytän hanskoja jos kädet/sormet on vääntynyt. Teippaus käsissä on kätevä ja sit vaikka hanskat niin ei helpolla väänny. Jos on hyvä tekniikka eikä tarvii niin rinta merkki niille. Se on mieltymys kysymys

  • Mulla oli aikanaan nimenomaan modatut rapparin hanskat linjassa ;) Siihen aikaan ei kunnollisia saanut valmiina mistään eikä ois ollu vara ostaa vaikka olis saanutkin.


 • Ei ole hanskan värillä ja merkillä mitään väliä, kunhan on helppo vetää käteen. Esim. sellaset nappulahansikkaat on hyvät.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  82
  3436
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1548
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  55
  1032