Pakkausaineiden vaietut vaarat

Postaa eteenpäin

Vaikka nyt ympärillämme tapahtuu yhtä sun toista väestön vähentämiseen keskittynyttä agendaa, niin meidät on ihmisrotuna tapettu joka tapauksessa jo pikkuhiljaa. Tämä ei tietenkään näy konkreettisen hälyttävästi vielä nyt, mutta tulevaisuus ei kovinkaan kauniilta näytä. Joitakin kuukausia sitten muistan lukeneeni jostain suomalaisesta tiedelehdestä, että suomalaisten miesten sperman laatu on heikentynyt todella merkittävästi.

Suomalaisten ei niin paljon kuin maailmanlaajuisesti, mutta kuitenkin merkittävissä määrin. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Ihmisrotu on kulkemassa hiljaa, mutta varmasti kohti sukupuuttoa. Nykyisin on miltei ihme jos nainen tulee raskaaksi kertalaakista ja vielä suurempi kummajainen on, jos lapsi syntyy terveenä.

Ihmiset ovat terveydeltään ja hyvinvoinniltaan alimmalla tasolla vuosikymmeniin. Vielä 60-70 luvuilla väestöstä oli terveenä n. 6% kun nykyisin vain 1%. Jokaisella on jotain tautia, sairautta tai heikkoutta. Varsinkin erilaiset allergiat ja astma ovat lisääntyneet jopa huolestuttavissa määrin.

Toinen merkittävä seikka on, että erilaisiin syöpiin kuolee nykyisin ihmisiä aivan tolkuttomia määriä. Ei ole epätavallista, että nuori tai nuori aikuinen sairastaa syöpää. Outoa? Ihmeellistä? Kummallista? On hälyttävää, että jokaiseen pieneenkin vaivaan tarvitaan pilleriä, nappia ja ruisketta.

Tämä terveyshaittojen aiheuttaminen ja sterilointi on ollut suunnitelmallista ja se on toteutettu hyvin harkitusti ja pitkällä aikatähtäimellä, pääasiassa muovin avulla.

Elämme muoviyhteiskunnassa ja emme olevinaan tulisi toimeen ilman sitä. Miltei kaikki ruoka jota syömme ja juomat joita juomme, on pakattu vaarallista Bisphenol A -nimistä yhdistettä*1 sisältäviin pakkauksiin.

Bisphenol A yhdiste absorboituu suoraan sisältöön ja lopulta elimistöömme. Bisphenol A:n on todettu vaikuttavan hormonitoimintaan, immuunijärjestelmään ja aiheuttavan erektiohäiriöitä (ja uusimpien tutkimusten mukaan myös alentavan hedelmällisyyttä), sekä aiheuttavan esimerkiksi rintasyöpää ja jopa liikalihavuutta. 12.06.2009 Bisphenol A Exposure Dangeous for Human Heart and Reproduction.

Ongelmia syntyy etenkin silloin kun kiireisessä oravanpyörässä mukana oleva yksilö rientää hakemaan kaupasta valmisruokaa itselleen tai lapsilleen. Varsinainen myrkkykoktaili syntyy kun tämä kertakäyttöiseen muoviastiaan pakattu etäisesti ruokaa muistuttava valmismössö heitetään mikroaaltouuniin muhimaan. Mikroaallot höyrystävät valmisteessa olevan nesteen saaden sen lämpiämään ja samalla se kiihdyttää muovissa olevan myrkyllisen Bisphenol A yhdisteen liukenemista ruokavalmisteeseen.

*1 Bisphenol A on todettu karsinogeeniksi eli syöpää aiheuttavaksi aineeksi, mutta silti sitä käytetään monissa kuluttajatuotteissa ja sille altistuminen on laajaa. Sitä käytetään muun muassa säilykepurkkien ja lasten tuttipullojen sisäpinnoitteena, joka suojelee elintarviketta bakteereilta pitkän säilytyksen aikana. Sitä kuitenkin liukenee elintarvikkeeseen.

Kuinka moni muistaa vuonna 2007 ensi-iltaan tulleen elokuvan nimeltä Children of Men? Kuten monessa elokuvassa, niin myös tässä on tarkoituksena kertoa silmiemme eteen piilotettuna, maailmaa hallitsevan eliitin agendoja ja toisaalta myös tosiasioita siitä oikeasta todellisuudesta jossa elämme.

Ikävä kyllä sitä todellisuutta ei kovinkaan moni tuntune huomaavan. Näitä asioita pitää osata katsoa pintaa syvemmältä – läpi sen bullshitin, jota mukana on poikkeuksellisenkin paljon ja keskittyä siihen olennaiseen. Mainitsemassani elokuvassa väestönvähentäminen on tuotu harvinaisen hyvin esille.

KATSOKAA MITÄ LAITATTE SUUHUNNE! Kuolette hyvin hitaasti syöpään jos ette pidä ravinnostanne huolta.

"ruoka olkoon lääkkeenne" -Hippokrates

Jos luit tämän ja mietit että asiassa on pointtia, kopioi viestiä niin että mahdollisimman moni saa tästä kuulla. Asiasta olisi korkea aika tehdä iso haloo!

2

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No tuota...

      Muuten ehkä jotain pointtia kemikaaleja ja muoveja koskien, mutta salaliittoteoriaan en usko, se on höpöä.

      Ja mitä ihmisrodun heikentymiseen tulee, kyllä lääketiedekkin sitä pitkällä tähtäimellä heikentää, rajoittamalla luonnonvalintaa ja pitämällä hengissä myös ne, joilla ei ole aivan parhaat mahdolliset geenit . . .

      Ja kyllä, suomalaisessa tiedelehdessä oli juttua tuosta laadun heikkenmisestä, mutta syytä tälle asialle ei vielä varmasti osata kertoa, muuta kuin se, että TV:n katselu ja vähäinen liikunta näyttävät selvästi korreloivan asian kanssa.

      Mitä tuohon muovijuttuun vielä tulee, pistä toki vähän jotakin perustetta, mistä olet lukenut, että aineita irtoaa mikrossa? Pitäisi saada nähdä jotakin mitattua fakta tietoa, eikä mutua.

      Käytetäänhän mm. muovisia lautasiakin. Muovia on ollut jo 50-luvulta yleisesti käytössä, joten sikäli en ymmärrä, miksi vasta nyt näkyisi vaikutus?

      Syöpien määrän kasvu yleisenä kuolinsyynä taas johtuu osaltaan siitä, että muut taudit on alettu saada hallintaan ja mitä on jäämässä jäljelle on syövät. Onko sinulla jotakin tietoa siitä, onko ne määrällisesti kasvaneet kuolinsyynä, ei pelkästään suhteellisesti?

      Allergiat ja autoimmuunisairaudet taas voivat johtua liian steriilissä ympäristössä elämisestä. Ihmiset jotka elävät maalla, ja ovat tekemisissä maa-aineksen ja luonnon bakteerien kanssa, on huomattu kärsivän huomattavasti vähemmän allergioista kuin niiden jotka elävät kaupungissa, pesevät käsiänsä atkuvasti ja elävät muutenkin hyvin steriilisti. Jo pelkkä tuulettaminen ja ikkunan auki pitäminen, tuo sisäilmaan bakteereita ulkoa, joille ihmisen olisi syytä altistua jotta immuunijärjestelmä pysyy virkeänä ja on tekemisissä oikeanlaisen bakteeriston kanssa.

      Autoimmuunisairauksien yhdeksi syyksi on usein spekuloitu stä, että kun immunijärjestelmällä ei ole tekemistä, se voi yliherkistyä, ja käydä ihmisen omia toimintoja vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      257
      2486
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      186
      1592
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1406
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1136
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1129
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      219
      993
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      710
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    Aihe