Jussi Halla-ahon ÄO

+++

on mukamas suomen korkeimpia. Haluaisin tietää tarkempia faktoja. Onko kenellä tarkempaa tietoa?

40

1063

  Vastaukset

  • Kyllähän se kirjoittaa ainakin osaa.

   Mutta ei ne natsijohtajatkaan tyhmiä olleet.

  • No ei se nyt kovin tähtitieteellinen voi olla kun on osannut hoitaa itsensä tuommoseen kuuseen.

  • Älykäs voi olla,mutta häijy luonteeltaan....vitsaa on tullu penskana liikaa tai ei ollenkaan.

   • Ei ole häijy. Eikö maahanmuutto poliitiikkaa saa arvostella. Erittäin selkeä ja asiallinen puhuja. Puhuu asiaa eikä jaarittele.


   • äo paljon kirjoitti:

    Ei ole häijy. Eikö maahanmuutto poliitiikkaa saa arvostella. Erittäin selkeä ja asiallinen puhuja. Puhuu asiaa eikä jaarittele.

    Mielipidekysymys.


   • Älykkäitä monesti kiusataan koulussa, niin alkaahan se vähemmästäkin wituttaa.


  • Halla-aho tykkää Lord of the Ringsistä, joka on lähinnä ennen 2000-lukua syntyneiden Twilight, joten epäilen älykkyyttä....

   • Pahoittelen mahdollista väärinkäsitystä. Kommentti oli tarkoitettu enemmän Lord of the Ringsin kuin Halla-ahon kritisoinniksi... en vain voinut vastustaa kiusausta, ja kun ei nyt kehtaa mitään "Lord of the Rings on massaviihdettä eikä sovi älykkäille" -tyyppistä ketjua erikseen aloittaa...


  • Rosa Meriläinen on älykäs.

   • Ja hän osaa peittää sen tosi hyvin...


   • Tena-Tane kirjoitti:

    Ja hän osaa peittää sen tosi hyvin...

    Älykkäimmän osansa hän osaa peittää ns. roiskeläpällä. Lahjakkuutta sinänsä kyllä löytyy, lähinnä Masa Niemen tai roolihahmonsa "Pätkän" lookalikena toimimisessa.


   • Tena-Tane kirjoitti:

    Ja hän osaa peittää sen tosi hyvin...

    Myös entinen pääministeri Rinne kuuluu Mensaan. Ja hän vasta peittikin asian tosi lahjakkaasti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Myös entinen pääministeri Rinne kuuluu Mensaan. Ja hän vasta peittikin asian tosi lahjakkaasti.

    Ei, on vaan Mänsälästä.


  • Saisiko tuohon aloittajan pyytämään juttuun jotain ihan kivenkovaa faktaa, kun myös minua kiinnostaisi tietää, pitääkö nämä huhut paikkansa vai ei?

   • Faktaa ei ole, siksi juuri sitä kysyn täältä. Luin asiasta täältä suomi24:stä useastakin keskusteluketjusta. Lähteestä johtuen aseta tripla-suodatus ennen seuraavan lukemista. ;)

    Teemalla on esitetty mukamas ohjelma, joka esittää suomen älykkäimmän ihmisen mensan testien mukaan. Älykkäin ihminen on mukamas tarjoilija Tampereelta. Tämä kyseinen tarjoilija on mukamas Jussi Halla-aho. Aiheesta on kuulema tehty myös lehtijuttu, mutta kukaan ei ole maininnut lähdettä juttuun.

    Ärsyttää lukea postauksia, joihin ei ole mainittu lähteitä.


   • Hmm. kirjoitti:

    Faktaa ei ole, siksi juuri sitä kysyn täältä. Luin asiasta täältä suomi24:stä useastakin keskusteluketjusta. Lähteestä johtuen aseta tripla-suodatus ennen seuraavan lukemista. ;)

    Teemalla on esitetty mukamas ohjelma, joka esittää suomen älykkäimmän ihmisen mensan testien mukaan. Älykkäin ihminen on mukamas tarjoilija Tampereelta. Tämä kyseinen tarjoilija on mukamas Jussi Halla-aho. Aiheesta on kuulema tehty myös lehtijuttu, mutta kukaan ei ole maininnut lähdettä juttuun.

    Ärsyttää lukea postauksia, joihin ei ole mainittu lähteitä.

    Ei fiksu ihminen tarvitse mitään lähteitä, vaan ajattelee itsenäisesti ja kriittisesti.

    Halla-ahon kirjoitukset ovat ainakin hienoja asiapohjaisia ja loogiseen päättelyyn pohjautuvia mielipiteitä.

    Tuo tarjoilija on BTW myös tohtori.


   • Mane kirjoitti:

    Ei fiksu ihminen tarvitse mitään lähteitä, vaan ajattelee itsenäisesti ja kriittisesti.

    Halla-ahon kirjoitukset ovat ainakin hienoja asiapohjaisia ja loogiseen päättelyyn pohjautuvia mielipiteitä.

    Tuo tarjoilija on BTW myös tohtori.

    Ihminen, joka ei tarvitse mitään faktoja ajatteluunsa, on idiootti. Maailmankuvan tai -katsomuksen muodostaminen vaatii faktoja, vaikka myös omat kokemukset ovat keskeisiä tässä. Amerikan mantereelta löytyy tällä hetkellä eräs presidentti, joka ei näemmä juuri faktoja kaipaa. Kriittinen ajattelu liittyy erilaisten tosiasioiden merkityksen ja todennäköisyyksien arviointiin sekä uusien asioiden luomiseen. Myös teot ovat faktoja.


   • Kuulostaa urbaanilegendalta.


  • Halla-ahon matikanarvosana lukiosta oli 6. Älykäs vetää lukion matematiikasta vähintään 8 tai 9 opiskelemattakin.
   Halla-aho katsoi 24-vuotiaaksi asti tarvitsevansa koulutusta tullakseen tarjoilijaksi. Älykkään ihmisen merkki?
   Halla-aho opiskeli 10 vuotta kieliä yliopistolla, ja kirjoitti keskinkertaisen väitöskirjan hyvin pikkumaisesta aiheesta (kieliasu tosin oli moitteeton! Pedantti.). Älykkyyden merkki? Olisi voinut opiskella jotain älykkyyttä vaativaa, jos olisi älykäs.
   Halla-ahon juttuja lukeneena voin sanoa, että tekstit eivät ole perusteltuja eivätkä hyviä, vaan aikamoista saivartelua ja vääristelyä suuri osa. Ei älykkään ihmisen merkki.

   • Varmaankin alle 100 alunperin, mutta ajatustyön tekeminen nostanut johonkin 100:n paikkeille,


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varmaankin alle 100 alunperin, mutta ajatustyön tekeminen nostanut johonkin 100:n paikkeille,

    Alunperin varmaankin reilusti yli 50, joka on vihervasurin ja ilmastouskovaisen keskimääräinen ÄO.


   • Lukion matematiikan arvosana ei kerro älykkyydestä mitään, vaan ainoastaan harjoittelun määrästä.
    Halla-ahon väitöskirja sai toiseksi parhaan arvosanan, joten se tuskin on keskinkertainen (en ole lukenut.) Moitteeton kieliasu ei tee kenestäkään pedanttia, vaan kertoo siitä, että typerät, vain kirjoittajan huolimattomuudesta johtuvat virheet on korjattu (eli Halla-aho on tarkistanut tekstin.) Aiheen pikkumaisuudella tarkoittanet, että se syventyy yhteen, mitättömältä tuntuvaan seikkaan? Se on lingvistiikassa aika yleistä, eikä muutenkaan kerro mitään älykkyydestä/pikkumaisuudesta.
    Scriptaa niin ikään lukeneena voin kommenttisi perusteella kyseenalaistaa, ymmärsitkö ollenkaan lukemaasi? En ole kohdannut yhtäkään perustelematonta väitettä, pikemminkin olen kyllästynyt siihen, että Halla-aho perustelee joka ikisen pikkuasiankin. Saivartelussa ei ole mitään väärää. Vääristelyyn en myöskään ole törmännyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Varmaankin alle 100 alunperin, mutta ajatustyön tekeminen nostanut johonkin 100:n paikkeille,

    Tutustuisit aiheeseen ennen puhumista. Älykkyysosamäärää ei voi nostaa harjoituksella.


  • Osoittanut lahjakkuutta kielelliseen saivarteluun, mutta siihen se jääkin.

   • Suomen suurimman puolueen johtaja, no ainahan voi olla demari.


  • Normi persu ÄÖ69. Mestari Hallaahon ÄÖ96.

   • Miksei kukaan ole vielä keksinyt kirjoittaa AÖ? Olisihan se vaihtelua tähän säkenöivään keskusteluun.


   • Onko ÄÖ sama kuin älykkyysösamäärä ja jos on niin mikä se on?


  • Älykäs ihminen olisi kyllä valinnut jonkin muun opiskeluaiheen kuin kirkkoslaavin. Maailmassa ei taida olla yhtään työpaikkaa missä tarvitaan kiskkoslaavin tohtoria.

   • Se oli varmasti joku vitsi olevinaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se oli varmasti joku vitsi olevinaan.

    Raaka totuus.


   • Eikö ole noloa ollenkaan, että näistä somen likaviemäreissä siinneistä meemeistä, kuten "kirkkoslaavi", tulee sun kaltaisille ihmisille totuuksia?? Ei hyvää päivää iltaa ja yötä... Ei paskempi elämäntarkoitus sullakaan...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö ole noloa ollenkaan, että näistä somen likaviemäreissä siinneistä meemeistä, kuten "kirkkoslaavi", tulee sun kaltaisille ihmisille totuuksia?? Ei hyvää päivää iltaa ja yötä... Ei paskempi elämäntarkoitus sullakaan...

    Nyt osui  • Ihminen, joka on hereillä asioista, yksityiskohdista, sekä niiden seurauksista, joilla on hänelle merkitystä, koska niillä on muillekin merkitystä, on paitsi älykäs, myös viisas ja välittävä. Itse arvostan Halla-ahoa juuri tällaisen persoonallisuuden vuoksi.

   Se, että kyseisen kaltaista ihmistä vihataan ja halveksitaan, sekä maalitetaan, on taas osoitus päinvastaisesta; sellaisen ihmisen ominaispiirteitä on tyhmyys, alkukantaisuus yms., ja tällaisella persoonalla luonnollisesti tulee esiin tyhmiä ja alkukantaisia reaktioita, kuten vihamielinen verbaalinen hyökkäily, jota tuetaan valheilla, vääristelyillä ja liioitteluilla (antipersuaktivismin syvin ydin).

   Lisäksi ihminen, joka ei erota "sometotuutta" totuudesta, on oikeasti tyhmä. Ja persoona, joka käytää "sometotuutta" hyväkseen toisen vahingoittamiseen, on paitsi tyhmä, myös sydämeltään äärivasuri.

   • Samaa mieltä.


  • Tyyppi, joka on kirjoituksillaan päässyt ihan nimeltä mainittuna Breivikin Manifestiin, on kaikkea muuta kuin älykäs! Katson asian niin, että siinä mielipuoli kehuu toista mielipuolta. Eli Breivik Halla-ahoa.
   Toiseksi, kukaan vähänkään älykäs ei lähde/tuollaisen pelleporukan johtajaksi ellei ole samanlainen pelle.

   • Mitä tekemistä sillä, kenet Breivik manifestissaan mainitsee, on älykkyyden kanssa? Älykkyys on synnynnäinen, geneettisesti määräytyvä ominaisuus.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   6548
  2. Jaksamista Sofia ja Stefan!!

   Voimia molemmille. Stefu päivä kerrallaan. Sofialle kiitos, että olet kunnioittanut Stefania, etkä ole ruotinut hänen asioitaan julkisuudessa, mi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   3274
  3. BB-Sini puhuu tiukkaa asiaa BB-julkkisten kohtelusta somessa

   Tullut itsekin kolmekymppisenä somen suurkuluttajana todella kauhisteltua tätä järkyttävää lynkkausta ja syitä siihen. Netissä liian monilla ihmisillä
   21
   2154
  4. Tutkittu on: talviaika parempi

   Puoliin päiviin makaavat vätykset tietysti ovat eri mieltä, mutta työtätekeville ihmisille uutinen on hyvä. "Pysyvään kesäaikaan siirtymistä on kokei
   Maailman menoa
   349
   1848