Laitan joskus jääteehen ripauksen ruokasoodaa poistamaan kitkeryyttä, mutta vaikuttaako ruokasooda huonolla tavalla antioksidantteihin tai muihin teen terveellisiin ominaisuuksiin?
Jostain luin myös, että jääpalatkin manipuloisivat kemiallista koostumusta niin, ettei elimistö enää saisi hyödynnettyä polyfenoleita tms. Mahtaakohan tuo pitää paikkaansa?
Ja entä säilyttäminen sitten. Jääteetähän ei juoda tuoreeltaan, vaan se täytyy jäähdyttää jääkaapissa ensin. Se siis juodaan 2h-2vrk kuluessa valmistamisesta, jos ei vielä myöhemminkin. Miten käy superfood ominaisuuksien?
Tuhoaako ruokasooda
antioksidantit?
0
190
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun614458KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1563352Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?582667Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo492584- 1332487
- 241903
- 241721
- 301636
- 1741590
- 381293