Lapsi vegaanina: Oma mielipide on, että EI.

Minä ei tiiä:Sinde

Pitää ainakin tarjota lihaan. Lapsi tai nuori voi sitten itse päättää haluamisestaan ja ryhtyä kasvis-syöjäksi, halutessaan olla erilainen.
Siitä ei ole mitään hyötä, ja on todettu ihan haitaksi, esim. seurailla ihmistä ihastuksissaan siten. Tämä on ihan kiva ja uusi, kasvisruoan hallusinaatio.
Lapsi vegaanina on vaarallista. Hän ei varmasti edes pysty pitkiä aikoja olemaan siten. Entä nuorelta sitten useiksi kuukauksiksi, ehkä jopa vuosiksi evätyt raha-tulot, kaupunki-alueella, kun syömistä oli lähdetty, vesipaastoamisen toivossa, vain päihdehoitolaitoksia mallina tukemalla, jossain lapsuudenuskon maailmassa, ja siten feministisyyden osien poistamisella kehosta, sen sisimmässä aivan kuten veganismikin kai toimii, feminiinisyyden osien poistamisena kallosta, ollen käyttäytymisen häiriö-tiloina, kuvitellen samanaikaisesti saavansa jotakin muilta ihmisiltä, vain puuttuvasta älyllisyydestä, joka vaikutti läheisyyden tunne-kykyyn, läheisyydettömyytenä.
Läheisyys ja lämpö liittyvät kasvisruokailuun, veganismiuteen, vain fiktiivisyytenä, hallusinaationa, jopa pakottaen ottamaan osaa ahtauteen,suoraan kristinsuskon ahdasmielisyydestä kopioituvana mallina, hallusinaationa leikkivästä lapsesta kirkosta, ja häntä ahtamassa tunkemassa itseään penkkiriviin, ahdasmielisyyden, ahtaaseen väliin, veljieni reisien keskelle. Hakien vain oikeutta, oman kehonsa selviytymiselle, erityisestä kylmyydestä, ja jaksamisen jatkuvuudeksi. Minä ei tiiä mihin tämä hallusinaatio nyt on.
- Tehdäänkö tätä hallusinaatiolla?
- Joo, se ei oikea. Sosiaalityöntekijä
Mielestäni, Minä Sini all. kirj. Se ei täysin mahdollinen ja toteuttamiskelpoinen näin, eikä ole myöskään realistinen, ja siten mahdollinen esim. epätodellisuuden, ja sen ympäristön, kuten väestönsuojelun toteuttamismallina, ja siten ihmisten elämänkatsomuksen, tai todenperäisen maailmankuvan pohjana ole edes mahdollinen, sen verran fantasiasta tässä on nyt kyllä kysymys.

"Näin minä selviydyin, minä laihduin, laihdutin."#
-Mutta kun kaikilla ei ole tähän mahdollisuuksia.
Tähän on ihan esimerkiksi vammaisia ja ammatti-työryhmäverkosto.
Esim. Useasta hammaslääkäristä koostuva.
"Jaa, tää ei ollutkaan kapitalismiin ja kaikkien vammaisten käyttäminen oli kielletty uskonnollisena pakkomielteisyytenä. "
- Me ei tiedetty tätä.
- Luuletko tätä hauskaksi malliksi taas?

11

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veljesi auttaa:Sinde

      Tämä ei ole rauhan juhlan ilosanoma, ja aiheuttaa hektisyytenä väkivaltaa.
      - Tämä ei ole rauhanaatteen mukaisuutta ja siten ajantasaista, edes muita ihmisiä seurailemalla. "He eivät saa yrittää tappaa siitä."
      - He eivät edes yritä suojella, he tappavat.
      Onneksi emme asu edes siten samassa taloudessa.
      Tämä on tarkoitettu ehkä joissakin kirkoissa, ehkä alueellamme aivan tavalliseksi, tai siten tavallisesti vegaaniutena kirkon ekstraktin käyttöön.
      Se sopii paljon enemmän siten erikoisen aggression purkautumisen ja tunne-lukon erityisen sulkeutuneisuuden mallin suosimisena käyttöön, veganismina erityisen aggressiivisuuden sulkeutuneena purkautumisen muotona.
      Sen malli on erityinen aggressio, ja verkosto purkautumismallina, aivan tavallisena hektisyytenä aggressiivisuutena, mutta aggressiona. Tämä sulkee tunne-lukon olemassaoloa pois käytöstä ja näin vapauttaa oloa, luoden mahdolliseksi myötä-elämisen kykyä, ja sisimmällistä feministisyyttä, kuten yksityisyyttä, ihan näin veganismina.
      - Miten niin pitää syödä veganismina?
      Kun suutut ja muutenkin mahdottomasti raivoat esim. kuolleeksi.
      - Mutta kun vamman aiheuttaminen on todellinen ja pyrkimys siihen, jopa yksityis-elämää haittaava ja siten erittäin epätodelisesti kunnioittava.
      Onko tämä tosiaan näin sairas ajatus?
      - Mahdollistaa vammaisilla, vammaisella esim. kansantaloudellisesti ihmisen eri-arvoistaminen, jopa pohjattomasti erään paikkakunnan ominaisena tapana, ja käyttäytymisen mallina.

      Missä se Jutta, Pasi ja Sinde verkosto on?
      - Kun tässä on kauheasti ylimääräistä työtä myös sairaanhoitaja-omaisille esim. myös sairaalassa ja sen erityisenä osastona erityisinä osastoina, ja niiden ihan koordinoituna erityis-työnä.

      Veljesi, tuomari: Onko sulla tämmöinen?
      - On, mulla on juuri tuollainen.
      Tämä kone ei oikein sovi.
      Jutta. No, on se semmonen.
      - Ei tämä on ihan sairas idiootti yksityis-elämän loukkaamisesta.

      • Ei saa vaihtaa:Sinde

        Hän, kaksonen, on yksin töissä Jannen kans todellisuudessa ja kaikki muut on ihan pihalla ja kuolleita. Tämä on aivan hirvittävän suuri hätätilanne. Täällä on hirvittävän suuri hätä tällä hetkellä.
        - Ei saa laukaista aggressiota tuottamalla suuri hoito-tarpeita.
        "Ei ihan sairaanhoitaja-omaisympäristö vielä, vaikuttaa tosin uskonnolliselta pakkomielteisyydeltä."
        - Ei pitää saada lomaa välillä, ollaan aivan väsynyt.
        Mistä nämä saa?
        Irstas hymyilevä lepatteleva perhonen kuten kasvissyöjä esimerksi on, persoonallisuudeltansa, tahallisesti luoden, kopioimalla itsensä sen kaltaiesti, ei edes välitä sellaiseksi. Tämä on kristinuskon pakkomielteisyyden ongelma, esiintyen täysin vakaumuksettomana uskonnollisena kiihkomielisyytenä, johon vegaaniudesta ei ole apua, kuten voitte esim. edes tästä havaita.


      • Tosi sairasta:Sinde
        Ei saa vaihtaa:Sinde kirjoitti:

        Hän, kaksonen, on yksin töissä Jannen kans todellisuudessa ja kaikki muut on ihan pihalla ja kuolleita. Tämä on aivan hirvittävän suuri hätätilanne. Täällä on hirvittävän suuri hätä tällä hetkellä.
        - Ei saa laukaista aggressiota tuottamalla suuri hoito-tarpeita.
        "Ei ihan sairaanhoitaja-omaisympäristö vielä, vaikuttaa tosin uskonnolliselta pakkomielteisyydeltä."
        - Ei pitää saada lomaa välillä, ollaan aivan väsynyt.
        Mistä nämä saa?
        Irstas hymyilevä lepatteleva perhonen kuten kasvissyöjä esimerksi on, persoonallisuudeltansa, tahallisesti luoden, kopioimalla itsensä sen kaltaiesti, ei edes välitä sellaiseksi. Tämä on kristinuskon pakkomielteisyyden ongelma, esiintyen täysin vakaumuksettomana uskonnollisena kiihkomielisyytenä, johon vegaaniudesta ei ole apua, kuten voitte esim. edes tästä havaita.

        Tällaista persoonallisuutta ei saa luoda, joka on kuin itseään varten.
        Persoonallisuutta ei saa kehittää sillä tavalla tukahduttavasti painostaen, ollen paineistamatta ja näin nauttimalla hyvästä olosta, onnistumisen elämyksellisyydestä ja sen ympäristönä, tasapainoisesti persoonallisuudeltaan, myös ihmisten hyvinvointia ajatellen käyttäen rajoitteita ja sääntöjä, kieltoja vain itseään varten, aggressioina muihin ihmisiin ympäristönä kohdistaen.
        - Sellainen ei ole tosiaan mahdollista eikä sukupuolenvaihtoa käyttämällä saa tuottaa psyykkistä kipua sukupuolenpoistoa käyttäen, kuten sosiaalityöntekijä teki syrjäseutua luomassa.

        Ei feminismissä saa olla ulospäin, se on itsessään raivovaltainen aggressio, ja tarkoitettu tosiaan vain muiden ihmisten tukemiseen, mutta sisimmällisenä tasapainona, jota se ei sillä hetkellä ole.
        Tässä vegaaniudessa on kysymys kehon sietokyvyssä sisimmällistä kylmyyttä kohtaan, se ei ole toivottavaa, tässä vegetarismissa. Pikemminkin tätä hallusinaatiota kuvitellaan sisimmällisesti, tuntien ulkoista kylmyyttä ja siten sisimmällisenä tasapainona juuri feminismiä hallitsemalla.
        - Tämähän on ihan kauhean murhaava aate. Onkohan tämä kulttuuriimme perustuva?
        Ei ihan tule mieleen ajaa mun aikuista eri isää esimerkiksi laitokseen, koska vihaan sellaisia sensuelli-fantasian aiheuttamia, aikuisia ihmisiä kehitysvammaisina laitoksissa. He ovat surullisia ja se näkyy ja kuuluu heistä, kun he ovat rakkaudettomia, myös omaisille, näkyen ympäristönä ja siten kovasti järkyttäen, mm piittamattomalla laiminlyömisellänsä, joka on vain itse egoismiä, itselleen sitä tulevaisuutena aina tavoitellen, vain egoisminään haluten. He eivät ole mielenkiintoisia.
        - Ette ole varmasti edes koskaan tavanneet sellaista.
        Häntä joka on halvaantunut aina alaruumiistansa, ja seisoo kuitenkin tuettuna, kuin tasapainossa, vain kuin hyllyyn nojaten, eikä osaa edes vielä aivoiltaan muuta sellaista elämää ja tulevaisuutta tasapainona, vain vaatien näin rakkauden kohdetta itsellensä, itsekseen, omasta egoismistä ja sen voimasta virike-ympäristönänsä, saavuttaakseen sisäistä tasapainoa, jota kai hänenkin elämänsä voi vammaisena siten vaatia.

        Tämäkin on kai vain ihan näköharha, sellaisesta seksiolosta, sen eleestä, kuin "Getsemanen puutarha" ja sen mukaisesta olosta, tuntemuksesta. Sitä peilataan kai tällä tavalla vähän uskonnollisesti kiihkomielisesti tällä hetkellä mm. puhtautena "rakkaalta eri isältä", tai hänen kehoansa aina näin lähtökohtaisesti käyttäen. Kai esimerkiksi... Tai se on vain elämää, aggressiivisuudesta tunteena, haluan aina ajatella aggression epäpuhtaana, kai ulospäin suuntautuneena feministisyytenä, joka ei ole hetkellinen vaan jatkuva, hieman poiketen tämän vaatimasta seksi-olosta, joka on yksittäinen ja hetkellinen.
        - Tämä on kai vähän vanhemmille. Ei tämä ainakaan kovin nuorille ja kokemattomille siten sovi ollenkaan.
        "Ympäristön pitäisi olla mahdollisimman aggressioton."
        Esim. Hypoteesi 1. "Alkoholin voimasta, mihin käyttäisit tätä?"
        - Tähän on ulkopuolisilla vastuu ja velvollisuus puuttua.
        Tähän on ulkopuolisilla vastuu tehdä laitoksetonta yhteiskuntaa.


      • Sini & Janne täs hei
        Tosi sairasta:Sinde kirjoitti:

        Tällaista persoonallisuutta ei saa luoda, joka on kuin itseään varten.
        Persoonallisuutta ei saa kehittää sillä tavalla tukahduttavasti painostaen, ollen paineistamatta ja näin nauttimalla hyvästä olosta, onnistumisen elämyksellisyydestä ja sen ympäristönä, tasapainoisesti persoonallisuudeltaan, myös ihmisten hyvinvointia ajatellen käyttäen rajoitteita ja sääntöjä, kieltoja vain itseään varten, aggressioina muihin ihmisiin ympäristönä kohdistaen.
        - Sellainen ei ole tosiaan mahdollista eikä sukupuolenvaihtoa käyttämällä saa tuottaa psyykkistä kipua sukupuolenpoistoa käyttäen, kuten sosiaalityöntekijä teki syrjäseutua luomassa.

        Ei feminismissä saa olla ulospäin, se on itsessään raivovaltainen aggressio, ja tarkoitettu tosiaan vain muiden ihmisten tukemiseen, mutta sisimmällisenä tasapainona, jota se ei sillä hetkellä ole.
        Tässä vegaaniudessa on kysymys kehon sietokyvyssä sisimmällistä kylmyyttä kohtaan, se ei ole toivottavaa, tässä vegetarismissa. Pikemminkin tätä hallusinaatiota kuvitellaan sisimmällisesti, tuntien ulkoista kylmyyttä ja siten sisimmällisenä tasapainona juuri feminismiä hallitsemalla.
        - Tämähän on ihan kauhean murhaava aate. Onkohan tämä kulttuuriimme perustuva?
        Ei ihan tule mieleen ajaa mun aikuista eri isää esimerkiksi laitokseen, koska vihaan sellaisia sensuelli-fantasian aiheuttamia, aikuisia ihmisiä kehitysvammaisina laitoksissa. He ovat surullisia ja se näkyy ja kuuluu heistä, kun he ovat rakkaudettomia, myös omaisille, näkyen ympäristönä ja siten kovasti järkyttäen, mm piittamattomalla laiminlyömisellänsä, joka on vain itse egoismiä, itselleen sitä tulevaisuutena aina tavoitellen, vain egoisminään haluten. He eivät ole mielenkiintoisia.
        - Ette ole varmasti edes koskaan tavanneet sellaista.
        Häntä joka on halvaantunut aina alaruumiistansa, ja seisoo kuitenkin tuettuna, kuin tasapainossa, vain kuin hyllyyn nojaten, eikä osaa edes vielä aivoiltaan muuta sellaista elämää ja tulevaisuutta tasapainona, vain vaatien näin rakkauden kohdetta itsellensä, itsekseen, omasta egoismistä ja sen voimasta virike-ympäristönänsä, saavuttaakseen sisäistä tasapainoa, jota kai hänenkin elämänsä voi vammaisena siten vaatia.

        Tämäkin on kai vain ihan näköharha, sellaisesta seksiolosta, sen eleestä, kuin "Getsemanen puutarha" ja sen mukaisesta olosta, tuntemuksesta. Sitä peilataan kai tällä tavalla vähän uskonnollisesti kiihkomielisesti tällä hetkellä mm. puhtautena "rakkaalta eri isältä", tai hänen kehoansa aina näin lähtökohtaisesti käyttäen. Kai esimerkiksi... Tai se on vain elämää, aggressiivisuudesta tunteena, haluan aina ajatella aggression epäpuhtaana, kai ulospäin suuntautuneena feministisyytenä, joka ei ole hetkellinen vaan jatkuva, hieman poiketen tämän vaatimasta seksi-olosta, joka on yksittäinen ja hetkellinen.
        - Tämä on kai vähän vanhemmille. Ei tämä ainakaan kovin nuorille ja kokemattomille siten sovi ollenkaan.
        "Ympäristön pitäisi olla mahdollisimman aggressioton."
        Esim. Hypoteesi 1. "Alkoholin voimasta, mihin käyttäisit tätä?"
        - Tähän on ulkopuolisilla vastuu ja velvollisuus puuttua.
        Tähän on ulkopuolisilla vastuu tehdä laitoksetonta yhteiskuntaa.

        Eettinen valinta: "Lihansyöjä kuluttaa enemmän ravintoa, kuin kasvissyörjä jolloin se riittäisi ruokkimaan koko maailman väestön. "
        - Melko sairaasti esitätte esimerkiksi lapsille.
        Mitä hyötyä tästä on sitten tulevaisuudeksemme?
        - Entä ihmisen auto-ohjatuvuus näin? Hänen jäädessä "kokemattomaksi", sillä tavalla mm. persoonakehityksen, ja näin hänen oman persoonallisuutensa sisimmällisen eettisyyden muodostamisen yrityksenä.
        Tämä on jotenkin käry altiskin. Silmät vain sulkeutuvat hitaasti, ja peittävät tällaisen näkymän, unelmien maailman alleen.
        - "Mä en lähde sun kans enää ikinä juomaan." Silmät ummistuvat vain tällä tavalla hiljaa sulkeutuen, jopa ihan ilman syytä pieneltä lapselta.
        - "Mä en lähde sun kanssa enää ikinä syömään." Automaattisesti hitaasti sulkeutuvat silmät lähes sokeuttaen eivät ehkä kiinnosta enää umpimielisyydestä ja sen täyttämässä umpiossa, ihan sen ahtauden sisälläkin jo ilmiselvästi olemalla, vain näköaistiharhan avulla aikaansaadun ihmissuhde-ongelman tai fantasian, kuten fiktionkin uskonnollisen pakkomielteisyyden näkökulmasta, kun ne ovat jotakin aivan sairasta. Tällaisessa kehässä tai aitauksessa ei saa siten pitää, eikä aikuista saa yrittää vangita edes siten, psyykkisen kivun avulla, satuttaen, tuottamalla hänen kehoonsa esim. omaa kivun tunnettansa, tai pakottaa häntä siten, alistamalla vapaudenriistoonsa.
        - Voi kuulekko, en tarvitse sellaista visualistista kokemusta.
        Kehän kytkeminen jalkoihin tarkoittaa kyllä buddhalaisuuden myyttiä, tämä on uskonnollisen pakkomielteen aiheuttama syvällinen harhaisuus, ja se on reinkarnaation 1. osasta. Se on erittäin kipea ja satuttava ja vaatii aivan uskomatonta kuntoa, kuten myös persoonallisuushäiriöttömyyttä, ja sen ympäristöä, mm. ihan ammatillisinkin osa-tekijöin, esim. tämän uskonnollisen harhaisuuden, pakkomielteisen mongoloiditeetin, tai sen aiheuttamisen osalta.
        - En voi esmes koskaan ampuma-aseista johtuen ajaa edes autolla, kovin pitkiä ajanjaksoja, tai kovinkaan pitkiä aikoja, kuten ajomatkoja, vain mongoloiditeetin takia. Heidän turhan suljetun laitoshoitonsa vuoksi.
        Mikä tämä edes on väestönsuojelullisesti?
        - Olin juuri eräällä toisella paikkakunnalla rakkaan eri isäni puolesta, tekemässä juuri buddhalaisuuden väestönsuojelun ohjelmaa. Se ei ollut ollenkaan tämän näköinen, esim. pahoinpidelty, tai siten aikaansaatava, tai muuten vain auringon päivettämä ja siten plastiikkakirurginen, kuten ahavoittama, jotka koskevat vain todella pientä ulkonäkömuutosta esim. paljosta ulkona olemisesta.

        Heidät on tarkoitettu Jumalan kantamiseen tuollaisen aitauksen ollessa fyysisellä rasituksella, siitä peräisin olevasta psyykkisestä kivusta, kuin lasinen häkki, heidän jaloissansa siinä samanaikaisesti.
        Tämä on sellainen väestönsuojelu, kuin rundi, romanit ja rujot railakkaat ajatukset. Onko tämä romaniteetti, tai sen kopioiminen, kuitenkin muita ihmisiä samanaikaisesti edesvastuuttomasti heitä unohtaen, laiminlyöden absurdin suureellisesti, ja laajasti samanaikaisesti suurta väestöjoukkoa, vain samankaltainen rujo, ja hyvin raju uskonnollinen pakkomielteisyys, sen kiihkomielisyyden julmimmasta ja rumimmasta päästä, mongoloiditeettinä ja siten eristettyinä erityisen julmasta sadismista ja vapaudenriistämisestä kärsivinä aikuisena.
        - Näin tätä ei voi jatkaa poliisin toimintana, koska kysymyksessä on suggestioperäinen ja siten muita ihmisiä laajasti suureellisena, kuin absurdinakin laiminlyövä väestönä, oleva näköharha.
        Tähän tarvitaan välittömästi apua, se ei ole väestönsuojelua, tai hoitamista, sen suorittamista, tai väestönsuojelu-ohjelman tekemistä edes virikkeenä, muita ihmisiä laiminlyövästi samanaikaisena.


      • Mika: "Mitä teette?"
        Sini & Janne täs hei kirjoitti:

        Eettinen valinta: "Lihansyöjä kuluttaa enemmän ravintoa, kuin kasvissyörjä jolloin se riittäisi ruokkimaan koko maailman väestön. "
        - Melko sairaasti esitätte esimerkiksi lapsille.
        Mitä hyötyä tästä on sitten tulevaisuudeksemme?
        - Entä ihmisen auto-ohjatuvuus näin? Hänen jäädessä "kokemattomaksi", sillä tavalla mm. persoonakehityksen, ja näin hänen oman persoonallisuutensa sisimmällisen eettisyyden muodostamisen yrityksenä.
        Tämä on jotenkin käry altiskin. Silmät vain sulkeutuvat hitaasti, ja peittävät tällaisen näkymän, unelmien maailman alleen.
        - "Mä en lähde sun kans enää ikinä juomaan." Silmät ummistuvat vain tällä tavalla hiljaa sulkeutuen, jopa ihan ilman syytä pieneltä lapselta.
        - "Mä en lähde sun kanssa enää ikinä syömään." Automaattisesti hitaasti sulkeutuvat silmät lähes sokeuttaen eivät ehkä kiinnosta enää umpimielisyydestä ja sen täyttämässä umpiossa, ihan sen ahtauden sisälläkin jo ilmiselvästi olemalla, vain näköaistiharhan avulla aikaansaadun ihmissuhde-ongelman tai fantasian, kuten fiktionkin uskonnollisen pakkomielteisyyden näkökulmasta, kun ne ovat jotakin aivan sairasta. Tällaisessa kehässä tai aitauksessa ei saa siten pitää, eikä aikuista saa yrittää vangita edes siten, psyykkisen kivun avulla, satuttaen, tuottamalla hänen kehoonsa esim. omaa kivun tunnettansa, tai pakottaa häntä siten, alistamalla vapaudenriistoonsa.
        - Voi kuulekko, en tarvitse sellaista visualistista kokemusta.
        Kehän kytkeminen jalkoihin tarkoittaa kyllä buddhalaisuuden myyttiä, tämä on uskonnollisen pakkomielteen aiheuttama syvällinen harhaisuus, ja se on reinkarnaation 1. osasta. Se on erittäin kipea ja satuttava ja vaatii aivan uskomatonta kuntoa, kuten myös persoonallisuushäiriöttömyyttä, ja sen ympäristöä, mm. ihan ammatillisinkin osa-tekijöin, esim. tämän uskonnollisen harhaisuuden, pakkomielteisen mongoloiditeetin, tai sen aiheuttamisen osalta.
        - En voi esmes koskaan ampuma-aseista johtuen ajaa edes autolla, kovin pitkiä ajanjaksoja, tai kovinkaan pitkiä aikoja, kuten ajomatkoja, vain mongoloiditeetin takia. Heidän turhan suljetun laitoshoitonsa vuoksi.
        Mikä tämä edes on väestönsuojelullisesti?
        - Olin juuri eräällä toisella paikkakunnalla rakkaan eri isäni puolesta, tekemässä juuri buddhalaisuuden väestönsuojelun ohjelmaa. Se ei ollut ollenkaan tämän näköinen, esim. pahoinpidelty, tai siten aikaansaatava, tai muuten vain auringon päivettämä ja siten plastiikkakirurginen, kuten ahavoittama, jotka koskevat vain todella pientä ulkonäkömuutosta esim. paljosta ulkona olemisesta.

        Heidät on tarkoitettu Jumalan kantamiseen tuollaisen aitauksen ollessa fyysisellä rasituksella, siitä peräisin olevasta psyykkisestä kivusta, kuin lasinen häkki, heidän jaloissansa siinä samanaikaisesti.
        Tämä on sellainen väestönsuojelu, kuin rundi, romanit ja rujot railakkaat ajatukset. Onko tämä romaniteetti, tai sen kopioiminen, kuitenkin muita ihmisiä samanaikaisesti edesvastuuttomasti heitä unohtaen, laiminlyöden absurdin suureellisesti, ja laajasti samanaikaisesti suurta väestöjoukkoa, vain samankaltainen rujo, ja hyvin raju uskonnollinen pakkomielteisyys, sen kiihkomielisyyden julmimmasta ja rumimmasta päästä, mongoloiditeettinä ja siten eristettyinä erityisen julmasta sadismista ja vapaudenriistämisestä kärsivinä aikuisena.
        - Näin tätä ei voi jatkaa poliisin toimintana, koska kysymyksessä on suggestioperäinen ja siten muita ihmisiä laajasti suureellisena, kuin absurdinakin laiminlyövä väestönä, oleva näköharha.
        Tähän tarvitaan välittömästi apua, se ei ole väestönsuojelua, tai hoitamista, sen suorittamista, tai väestönsuojelu-ohjelman tekemistä edes virikkeenä, muita ihmisiä laiminlyövästi samanaikaisena.

        On ahavoittama plastiikkakirurginen, ja sydänperäinen muutos, on todellakin tämän aidon väestönsuojeluohjelman mukana ja siten sen piirissä, kuten tapana on myös sanoa. Se kehä on näköaistiharha piiristä.
        - Onko tämä muutos huono?
        - On, on todella huono muutos, ja on todella raskas, kuten sairaalloinen, vain onnistumisen elämyksettömyyttä luova esim. ahdistunut tai traumainen persoonallisuus esim. töissä on hänen omaan ympäristöönsäkin.

        Korjaamme vain tätä plastiikkakirurgista muutosta, joka on kolmiulotteisuudeton.
        Janne: Ja siitä huolimatta kaikki ovat sekaisin todellisuudetta täällä töissä.
        -Niin, älä korjaa sitä enää.
        Se olikin hahmoton ohjautuvuus, jota ei enää paljon pitäisi olla esim. ohjatusti ja siten julkisesti, julkavana katseltana esim. automatisoituna, tai muutoin sekavana näkymättömänä persoonakehityksenä, tai ryhmäohjauksena, ohjautuvuutena automaattisesti, ei muita ihmisiä vahingoittavasti.


        Anteeksi, tämä olikin tämä ahavoittama, ulkoinen feministisyys, ja sen mukana oleminen vähän vahingoittamisenhakuisesti tasapainotta.
        - Ja sä olet yksin töissä tässä?
        Niin, tällä verkostolla.
        Jori, hammaslääkäri-setä: Anteeksi, tämä onkin mun työverkosto.
        - Sitä ei laitoskäyttöön.
        "Haluatko sä lomaa?"
        - Ehkä mahdollisesti vähäsen....
        Jori: Se pitää lopettaa se psykopatia, tämä on psykologista väkivaltaa.
        Eikö ollenkaan onnistumisen elämyksettömänä?
        - Ei.
        Se on vaadittu laissa toisin.


      • "Älä jaksa taas"
        Mika: "Mitä teette?" kirjoitti:

        On ahavoittama plastiikkakirurginen, ja sydänperäinen muutos, on todellakin tämän aidon väestönsuojeluohjelman mukana ja siten sen piirissä, kuten tapana on myös sanoa. Se kehä on näköaistiharha piiristä.
        - Onko tämä muutos huono?
        - On, on todella huono muutos, ja on todella raskas, kuten sairaalloinen, vain onnistumisen elämyksettömyyttä luova esim. ahdistunut tai traumainen persoonallisuus esim. töissä on hänen omaan ympäristöönsäkin.

        Korjaamme vain tätä plastiikkakirurgista muutosta, joka on kolmiulotteisuudeton.
        Janne: Ja siitä huolimatta kaikki ovat sekaisin todellisuudetta täällä töissä.
        -Niin, älä korjaa sitä enää.
        Se olikin hahmoton ohjautuvuus, jota ei enää paljon pitäisi olla esim. ohjatusti ja siten julkisesti, julkavana katseltana esim. automatisoituna, tai muutoin sekavana näkymättömänä persoonakehityksenä, tai ryhmäohjauksena, ohjautuvuutena automaattisesti, ei muita ihmisiä vahingoittavasti.


        Anteeksi, tämä olikin tämä ahavoittama, ulkoinen feministisyys, ja sen mukana oleminen vähän vahingoittamisenhakuisesti tasapainotta.
        - Ja sä olet yksin töissä tässä?
        Niin, tällä verkostolla.
        Jori, hammaslääkäri-setä: Anteeksi, tämä onkin mun työverkosto.
        - Sitä ei laitoskäyttöön.
        "Haluatko sä lomaa?"
        - Ehkä mahdollisesti vähäsen....
        Jori: Se pitää lopettaa se psykopatia, tämä on psykologista väkivaltaa.
        Eikö ollenkaan onnistumisen elämyksettömänä?
        - Ei.
        Se on vaadittu laissa toisin.

        Anteeksi, tässä ei saakaan olla potilaiden kanssa tekemisissä ulkoisella feministisyydelllä, joka on todellisuudentajuttomuus.
        - Voitteko poistua töistä frustraatio aggressiossa?
        Me emme todellakaan tarvitse tällaista.
        Näköaistiharha perusteella ei saa pitää yllä kohtuutonta ohjaustasoista aggressiota, koska se vahingoittaa sydän- ja rytmielimistöllisesti edellyttäen vapaaehtoista pakkotyötä.
        - "Meille on sattunut näköaistiperusteinen vahinko työllistämisen yhteydessä."
        Tämä ei ole soveltunut lainkaan. Sen näkee impulsiivisesta järjestysluvuttomuudesta, joka on paitsi kohtuuton, myös ympäristölle vahingollinen.

        Mongoloidi-teetti on vain tosiaan seksiolo alastomuudesta. Se on näköaistiharha perustuen Getsemanen puutarha-väkivaltaisuuteen, mm. sosiaalisen kanssakäymisen ja eristämishakuisuuden ollessa soveltumaton esim. persoonallisuutena, tai siten muutoin julkisesti, julkeavan vahingoittamishakuisena käyttäytymisenhäiriönä, hyökkäävänä mm. suullisen osilta tms. ulkoista kauneutta halventavana käyttäytymisellä vahingoittamiseen perustuen, ja siksi aivan turha mm. turvallisuutena, sen ollessa jo valmiiksi turvallisuudenhakuista, tai sairaalloista mm. psyykkisen kivun tuoton osalta, kiduttamisella eristäen hektiseksi.

        Tämä aggressio käyttäytymisenhäiriönä on rytmi-barpaine. Tosi harvinainen. Miten se eroaa onnistumisen elämyksettömyytenä?
        Muille ihmisille turvallisuudenkykynä, ettei kohtele vahingoittavasti, ja on näin valmiiksi turvallisuudentunne, sen kykynä, läheisyydenkyvyn tunne-mallilla.
        - Sillä mitataan mm. väestönsuojelun, sen ohjelman esim. tarvetta, plastiikkakirurgiasta huolimatta, koska siihen ei sovi sen onnistumisen elämyksettömyys, ympäristöä huonosti mm. turvallisen miljöön osalta luovana.
        Janne: Rupeappa miettiin miksi siellä ei saa olla tekemättä turvallista miljöötä muille, sitä yksityis-elämänä muille rakentaen.
        - Esim. Hypoteesi: "Assosiaation tuottamisen tilojen pysäyttämisen vaatiminen...."
        En ole Jannelle vaarallinen, koska hän on "isäni".
        - Mä en pysty ikään sun arvioimisen takia ajaa autolla.
        En varmasti saa "flirttinä", ei saa pakolla laukaista.
        Miksi peitellä tällaista toimintaa?
        Se on isän serkun ongelma, joka on hammashoitajan lapsi, hän ei sovi työ-ympäristöönsä, koska obsessoivasti tuottaa onnistumisen elämyksettömyyden ympäristöä, sen turvallisuudettomuuden osalta poikkeavaa, tulevaisuudettomaksi rakentunutta miljöötä.

        Radio: Ja tällainenko me saadaan aikaiseksi?
        Minä, all. kirj. Valitan, en voi haastaa, koska hän on isäni.


    • ????????

      Onko joillakin asiaa mielenterveyspalveluihin ja äkkiä? Teksti vaikuttaa sairaan houreilta.
      Ihminen valitsee joko veganismin tai sekasyöjyyden. Ei sen ihmeellisempää, kuin että toivottavasti tiedostaa tekojensa seuraukset lopun elämänsä.

    • Eräs uskonto:Sinde

      Ei selviytyminen ole enää mielenterveys-häiriö.
      - Ei tätä voi ainakaan suositella, kun tämä ei onnistu.
      Tästä vain alkaa uusi vaihe elämässä.
      - Vai onko se kuitenkin vain omassa päässä?
      Omaan todellisuuteen, siten elämään miljöön luomassa rakenteessa, turvallisuudessa ympäristössä, voi vastata vain sinä itse.

    • bhvug

      Olet hullu.

    • 2+14

      Mitä helevettiä.

    • tuttujuttu5

      Tää on tää aivovauriosta kärsivä tyyppi. Näin joskus ristikon joka oli täytetty loppuun. Tarkemmin katseltuna sinne oli kirjotettu mitä sattuu, myös musteen päälle. Ehkä kyseessä on aivohalvaus, joka ei tietenkään ole naurun asia!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      157
      27890
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      202
      17807
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      354
      9341
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6368
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4183
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3781
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      32
      1925
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1477
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1235
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      51
      1177
    Aihe