Esim. suolakurkkuja tehtäessähän päällimmäiset kurkut ei tietenkään voi olla täysin upoksissa koska ne kelluvat, ja tämä edesauttaa homeen muodostumista. Miten saisi kurkut yms. muut säilöttävät ihan kokonaan pinnan alle?
Miten saada säilöttävät kokonaan nesteen alle?
aapuuuva!
1
93
Vastaukset
- kokkariii
itse täytän ensin purkit ja sitten kaadan liemen, korkki kiinni ja purkki ylösalaisin ja sitten lisää lientä, on toiminut hyvin. kun olen valmis laitan purkit jäähtyyn ylösalaisin niin niistä tulee tosi tiiviit ja ei ole syntynyt hometta.
suurin syy homeen syntyyn on likaiset purkit. minä laitan purkit 125 asteiseen uuniin 30-60 minuuttia, sit säilön heti..
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1132943Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302405Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen232369Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631082006- 1141650
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1711368Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2881198Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi2511057- 711044
- 801044