Esim. suolakurkkuja tehtäessähän päällimmäiset kurkut ei tietenkään voi olla täysin upoksissa koska ne kelluvat, ja tämä edesauttaa homeen muodostumista. Miten saisi kurkut yms. muut säilöttävät ihan kokonaan pinnan alle?
Miten saada säilöttävät kokonaan nesteen alle?
aapuuuva!
1
111
Vastaukset
- kokkariii
itse täytän ensin purkit ja sitten kaadan liemen, korkki kiinni ja purkki ylösalaisin ja sitten lisää lientä, on toiminut hyvin. kun olen valmis laitan purkit jäähtyyn ylösalaisin niin niistä tulee tosi tiiviit ja ei ole syntynyt hometta.
suurin syy homeen syntyyn on likaiset purkit. minä laitan purkit 125 asteiseen uuniin 30-60 minuuttia, sit säilön heti..
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2573639
Kompostointitarkastaja tuli tarkastukselle!
En ole ikinä kompostoinnut ja eilen kävi kompostointitarkastaja kylässä. Tosi hianoa byrokratiaa taas: "Laki edellyttää,1332608Nyt jäi velat perimättä
Mikä idea se talo oli polttaa ja velalliset sisällä nyt jäi rahat saamatta162112Martinan aussikulta, missä?
Mihin katosi Martina Aitolehden aussikulta kyselee Seiska!3511900Varattais lähihotellista
🥰 huone viikoksi. Oltais vaan ja tilattais huonepalvelusta herkkuja! Viikonloppukin käy jos et viikoksi ehdi ❤ Hyvää2271898- 571468
Ellen Jokikunnas muistelee Reino-koiraa - Ralph-poika koskettavalla tavalla esiin: "Kiitos, että..."
RIP Reino. Lämmin osanotto suureen suruunne Ellen, Jari ja Ralph. Reino tuli tutuksi monelle suomalaiselle Unelmia Ita491424- 1111150
- 1031147
Meneekö eläinpuiston johto vaihtoon vaalien jälkeen?
Ähtärissä kuhistaan ja kuiskitaan, että perussuomalaiset esittävät vaalien jälkeen, että eläinpuiston hallitus uusitaan721143