Paras ruokakauppa?

9+2=11

Missä/mikä on mielestäsi...
Halvin:
Tuoreimmat raaka aineet:
Kallein:
Paras valikoima:
..Kokonaisuudeltaan parhain:
Ja missä kaupassa asioit:

Ihan mielenkiinnolla haluaisin tietää :)

52

2801

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EVVK

      EVVK

    • Näin on

      Minä asioin Siwassa, Valintatalossa, Robinhoodissa, Tarjoustalossa, Prismassa, Cittarissa, S-marketissa, K-marketissa... Ihan sen mukaan mikä nyt sattuu olemaan sopivasti matkalla ja mikä parhaiten vastaa sen hetkisiä tapeita.

      Yhdestä kaupasta ei vaan saa aina kaikkea. Ei edes isoista jättimarketeista.

      • Tyhmää maksaa liikaa

        Juurikin näin! Ostokset kannattaa hajauttaa aina eri kauppoihin ja seurata hinta-laatua & tarjouksia.

        Eri ketjujen etukortit kannattaa myös hankkia, ne on usein ilmaisia, tai maksaa muutaman hassun euron, sen sijoituksen saa usein takaisin jo ensimmäisellä kauppareissulla, kun poimii mukaan kaikki tarpeelliset etukorttitarjoukset.


    • Max Martin

      K-kauppa on paras ja oikeastaan koko maailman edelläkävijä ainakin siinä, että K-kauppa ensimmäisenä lähti mukaan taisteluun syöpää aiheuttavaa Strip-dieettiä vastaan. Siispä sinne tuli lisää rasvaisia maitotuotteita, kananmunia ja jo ennestään siellä on poikkeuksellisen hyvä vihannes- ja hedelmätori. Strip-dietti täällä Turussa tappoi kaikki lapsiperheet syöpään, joten K-kauppa kenties jopa pelasti koko maailman aliravitsemukselta.

      Myös Pirkka-lehden reseptit on huolellisesti valittuja terveellisen ja hyvän ruuan mallikelpoisia esimerkkejä. Ruuan merkitystä ihmisen terveydelle ei tänä päivänä voi vähätellä, sillä jo tieteelliset elintarvikekemialliset tutkimuksetkin ovat jo paljastaneet, kuinka paljon terveellisiä ravintoaineita on kaikessa ruuassa. Wikipedia on täynnä tätä tietoa ja samoin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksenkin Internet-sivuilla on ruoka-aineiden terveelliset vitamiinit ja muut ravintoaineet esiteltyinä.

      • Max Martin

        Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Fineli on kattava tilastotyyppinen tiedote siitä, kuinka terveellistä ruoka sitten onkaan ja mitä kaikkea eri ruuat oikein sisältävätkään. Oikea kunnianosoitus Suomen hyvään ruokaan perustuvalle kansanterveydelle, joka on myös EU:n virallinen terveyspolitiikkaa. Kiitos siitä!

        Täältä EU:sta siis löytyi täysterveys ja syy siihenkin on varmaan jo vuosia sodan jälkeen paljastunut maan valloittajille eli hyvästä ruuasta se johtuu. Suomen kansanmurhahan tehtiin osittain sen vuoksi, että natsit halusivat selvittää syyn eurooppalaisten hyvään kansanterveyteen lähinnä patologisesti. Mitään muuta selitystä ei löytynyt kuin se, että eurooppalaisilla oli jonkinverran lieviä syylämäisiä muutoksia eli kroonisia syöpiä.

        Selitys siihen on se, että EU:ssa tuli Berocca-syöpälääke käyttöön 90-luvulla ja syövät siis liutotetaan hitaasti pois vuosien mittaisilla vitamiinikuureilla. Berocca oli uusi keksintö, kun paljastui 90-luvulla, että syövät ovatkin virusten aiheuttamia syylänkaltaisia muutoksia ja samalla tiedettiin, että vitamiinit auttavat virustorjunnassa. Nämä kaksi faktaa yhdistämällä kansanterveys koheni selvästi.


    • rippe2

      Tottakait se on SIPERIAN VALINTA elikkä SIVA! Sieltähän näkyy Somalit ja mannet ostavan isoilla alennuksilla harvoin kassat tai vartijat edes huomaavat montako sataa prosenttia tuli kaupalle "takkiin!

    • mieluisat

      Lidissä on halvinta, tuoreinta ja monipuolisin valikoima. Käyn yleensä Tokmannilla ja Lidissä.

      • s-korttilainen

        Eli käyt tokmannilla ja lidlissä, niin miten voit olla varma että halvinta ja tuoreinta ? Minä käyn prismassa, jossa on oikeasti tuoretta, olen näet käynyt lidlissä ja usein hintalaput ovat kovemmat kuin prismassa. Ja, joo merkkituotteet voivat olla hinnakkaampia prismassa kuin lidlissä, mutta omat merkit esim. rainbow on edullisempi.

        Huijausta nuo Lidlin hintavertailut, muista katsotaan merkkituotteiden hinnat ja vertailevat niitä omiin ihme merkkeihinsä. Ja prismasta saa kaiken kerralla, toisin kuin lidlistä.

        ps. Lidlin paistopisteeltä ostan joskus jotain, siinä on edullista ja tuoretta hyvääkin vielä.


      • Tomeus

        Missä lidlissä on monipuolinen valikoima? Miksen minä ole huomannut? Tuoreus? vakuumipakatut hedelmät? Edullista voi olla, lukeehan jokapuolella "HALPAA/HALVEMPI" pyhpah...


      • muu_tokset

    • jorma7

      Nyrhinen.

    • renlund

      Sutelan prisma

    • tarkka pirkka

      City-market Jumbo Vantaa. Siisti, edullinen, hyvä palvelu ja aina tavaraa on ei koskaan ole loppunut

    • Paikallinen K-Supermarket riittää.

    • Opiskelija777

      LIDL:lissä, koska siellä on paras hintalaatusuhde.

    • liidelin konsultti

      1.Lidl 2.Lidl 3 Lidl

    • Asiaa ei tunteva

      En voi vastata kysymykseesi, koska en ole vielä käynyt kaikssa Suomen kaupoissa. Olen pahoillani.

      • tunne edes napasi

        Sina holmo! Ne olla kaiki sama nukuaan! Vaan ISOKAUPPA.


    • kaikkiainaässästä

      Prisma. Edullisin, kattava valikoima tuotteita. Lisäksi samasta pihasta edullisimmat polttoaineet.

      Joskus harvoin voi hakea jonkun tarjoustuotteen L- tai K-kaupasta.

      • Sieltäostetaanmistä

        Fundamentalismi ei ole yleensä hyväksi kenellekään.

        Lisäksi on otettava huomioon polttoainekulut, jos kauppavaihtoehtojen välillä on kulkuväline-eroja. Kun polttoaineeseen viittasit.


    • miki-66

      Prisma on paras!

    • Huonoin

      K-Marketit huonoimpia, aina tuotteet loppu, huonot lihatiskit, ulkomaalainen henkilökunta. Suomenkieltä ei osata ja asioista ei tiedetä mitään.

      Suomenkieltä ei osata ja tarjoustuotteita ei ole tai tavaroista otetaan kuitenkin täysi hinta.

    • tiutui72

      Käpylän aseman kupeessa oleva K-Market Musta Pekka on paras. Monet on samaa mieltä. Valikoima on kattava ja ilmapiiri upea. Kyläkaupan tunnelmaa isommassa mittakaavassa.

      • Musta-Pekka +

        Pukinmäen K-market on huono ja valikoima; eli tuotteet aina loppu. Tarjouksia ei ole ja aina tavarat tulossa tai loppuneet. Myyjät ei osaa edes suomea. Halpatyvoimaa.

        Musta-Pekan valikoima todella hyvä ja myyjiäkin on. Tiskit aina hienosti hoidettu.


      • tar_ve

        Autopataljoonaa ei voita mikään - mitä ei ole, tilataan


    • prisma paras ja halvin

    • k-kauppa kallein prisma halvin

    • 1+1=2

      Halvin: Tokmanni

      Tuoreimmat raaka aineet: K-citymarket

      Kallein: Siwa, k-market

      Paras valikoima: Prisma, k-citymarket

      ..Kokonaisuudeltaan parhain: K-citymarket
      Ja missä kaupassa asioit:K-citymarket

      Hyviä plussa tarjouksia. Löytyy hyvät valikoimat tuoreita kasviksia ja luomutuotteita. Edulliset pirkka-tuotteet hyviä myös.

    • Itäpoiju , Ukissa mahtava henkilökunta ja laadukkaat tuotteet, hintoja en paljon vertaile kun pienessä kylässä asustelen ja matkaa kunnon kauppaan kertyy useita kymmeniä kilometrejä.

    • Joku jossain

      Halvin: Lidl

      Tuoreimmat raaka aineet: En ole huomannut tuoreudessa merkittäviä eroja. Joskus ennen eroja löytyi enemmänkin, mutta ne ovat ajan mittaan tasoittuneet.

      Kallein: Siwa

      Paras valikoima: Prisma

      ..Kokonaisuudeltaan parhain: Lidl. Sen lisäksi, että se on edullinen, siellä on ihan kohtuullisen hyvä valikoima, ja kaupan koko on kuitenkin sen verran pieni, ettei tarvitse kulkea pitkiä matkoja jonkin yksittäisten tuotteiden perässä, vaan ostokset saa hoidettua nopeasti ja vaivattomasti.

      Lidlin valikoimasta on myös sanottava, että jotkut tuotteet ovat siellä minusta parempia kuin mitä muualta saa. Vaikka esim. Prismasta saisikin jotain halvemmalla tai laadukkaampana, niin hinnan ja laadun suhde tuppaa olemaan Lidlissä parempi. Sieltä saa varsin halpaan hintaan (1,56 €/kg) jugurttia, jossa on 12% hedelmää/marjaa (ja vaihtoehtona on esim. mangojugurtti, ainoa mangojugurtti mitä olen muualla nähnyt maksoi jotain 2,5 €/kg ja siinä oli vain muutama % sitä mangoa), jäätelöt ovat erinomaisia, makkarat ovat erinomaisia, jauheesta valmistettava tomaattikeitto osoittautui selvästi paremmaksi kuin K-kauppojen vastaava (ja hinta silti matalampi), vessapaperit ovat erinomaisia. Nuo nyt siis esimerkkeinä.

      Ja missä kaupassa asioit: Yleensä joko Lidlissä tai K-supermarketissa riippuen siitä, missä olen (menen ruokaostoksille tavallisesti kävellen). Viikonloppuisin niiden sulkemisajan jälkeen saatan käydä (taas olinpaikastani riippuen) Siwassa tai K-marketissa, mutta varsinkin Siwaa pyrin välttämään, koska siellä on niin törkeät hinnat.

    • Liiterin asiakas

      Halvin: Lidl
      Tuoreimmat raaka-aineet: K-kauppa (palveleva kala- ja lihatiski)
      Kallein: Stockman
      Paras valikoima: Lidl
      Kokonaisuudessaan parhain: Lidl
      Asioin: Lidl, sekä mihinkää ketjuun kuulumaton "erikoismyymälä" ja K-kauppa

    • rippe2

      Nykäsen valinta!!

    • hiihtää

      Prisma ehdottomasti paras palveleva kala- ja lihatiski ja ruokakori paljon halvempi! Joskus Lidl harvoin.

    • 14 .

      K-supermarket, koska esim. Prisma ja Citymarket on niin pirun isoja, että siellä täytyy kävellä ties minkä osastojen läpi ennen kuin edes löytää ruokaa. Lisäksi valikoima on melkein liiankin iso. Lidl on pienempi, mutta haluan, että ruokakaupassa myydään ruokaa ja perus elintarvikkeita ja ettei siellä keskellä ole tavaraa. Lisäksi valikoima ei ole kovin hyvä. Siwa ja K-marketit ovat yleensä melko pieniä ja tavara usein loppu. Siwan hinnat ovat myös korkeat. Valintatalon ainoa hyvä puoli on myöhäiset aukioloajat, muuta hyvää siinä kaupassa ei ole. S-market meidän paikkakunnalla on melko iso, mutta lihatiski on metri x metri ja kalaa siitä ei saa. Lisäksi sinne joutuu laittamaan toppatakin kesälläkin ja tuotteet ovat usein loppu.

    • 118899

      Valintatalo Janka, Tampere!

    • kauris 84

      Ota ostoksille mennessäsi mukaan paperia ja kynä,merkitse muistiin mielestäsi
      tärkeimpiä hintoja eri kaupoista.Huomaat että halvin on Lidl.Samalla näet kuinka paljon menetit aikaisemmin ostoksistasi.Pieni vaivan näkö kannattaa.

    • tarkka ostaja

      Prisma. Cittari myös hyvä, usein vaan ostoskäyrryn sisältö tulee huomattavasti kallimmaksi sieltä ostettuna. Lidl:ssä en käy, haluan suosia suomlaisia tuotteita ja muutenkin ko. kaupassa todella surkea valikoima esim. vihannes, hedelmä, kala ja lihatuotteissa.

    • ostoskärryliini

      Pirkkalan lidil.
      Tuotteet halpoja ja hyvinkin kilpailukykyisiä.
      Aina ystävälliset kassat.

      Keskustan Sokos on toinen josta erikoistuotteita.
      Lidillissä ei luomupapuja ja sensellaisia lainkaan. Tarkoitan kuivana pussissa.

      • yusdfvgu

        Tampereen seudun Lidleissä tuntuu olevan eroja ruuhkien purkamisessa avaamalla lisää kassoja. Oman kokemukseni perusteella nostan Rautatienkadun ja Lielahden Lidlit tässä suhteessa jalustalle.

        En tosin ole juurikaan käynyt Nokian Lidlissä, ja viime aikoina aika vähän Lentolassa ja Pirkkalassa (auto-ongelma).


    • 3()383

      On se lidl paras! Muistan kun lidlissä suurin osa tuotteista oli saksalaisia ja niin "outoa" ettei siellä paljoa suomalaisia näkynyt. Nykyään voi jumpe! Parkkipaikkaa saa etsiä (parkki täynnä audia, bmw ym). Myymälään mennessä avautuu avara myymälä josta kuuluu sieltä sun täältä keskustelua ja ihmiset lappaavat iloisina kärryt täyteen ruokaa, minä myös :D
      Tulisipa aldi suomeen niin lidl pistäisi hintoja alas vielä enemmän.

      Halvin: Lidl
      Tuoreus: Stockmann
      Kallein: K-kaupat, siwa
      Paras valikoima: K-citymarket/Stockmann
      Kokonaisuus:K-citymarket vaikka siellä käynkin vain joulun aikoihin
      Asioin: Lidlissä. Keskustaan mentäessä Stockmann, Jumbossa K ja muuten lidl

      • senytvaan

        Harmittaa laadukkaiden saksalaisten tuotteiden korvautuminen suomalaisella hutulla Lidlin valikoimissa.

        Aldi tänne, kannatetaan.

        En asioi: Stockmann, Sokos (hinnat)
        Asioin: Lidl, S-Market. Harvemmin Prisma, K-Citymarket (etäisyys), K-Market (hinnat).


    • Jos jotain erikoista halua, mitä ei todellakaan löydy Lidl-valikoimasta JOUTUU käymään jossain muuallakin, mutta harvoin. Kalliiksihan se tule se muualla osteleminen.

    • 16+11=27

      Käyn yleensä Liiterissä (lidl), koska se on ainoa lähikauppa ja tosi halpa.
      Kaikissa kaupoissa pitäisi olla tuoretta tavaraa, mutta ostaja ostaessaan tarkistaa.
      Kaikkein kalleinta kauppaa en tiedä, koska en käy niissä.
      Stokka on aina hyvä, mutta monessa pikkukaupassakin on hyvä valikoima,
      kaikki riippuu tietysti kauppiaasta ja paikan asiakaskunnasta (ostetaanko kaljaa vai gourmeeta?).
      Ja ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää, miksi näitä kyselet? Jos haluat kauppiaaksi, asiakaskysely täytyisi tehdä kyseisellä paikkakunnalla, netti ei ole paikka.

    • Suomalaoneoe

      Halvin ja kokonaisuudeltaan paras: LIDL
      Kallein: SIWA & VALINTATALO
      Tuorein ja paras valikoima: STOCKMANN
      Asioin: Lidlissä & Joskus stockmann

    • Jokaiselle jotakin

      Köyhälle Lidl on paras, keskituloiselle K-supermarket ja rikkaille Stocka. Jokainen kauppa on jollekin paras. Joku arvostaa sijaintia, toinen valikoimaa, kolmas hintaa, neljäs palveluastetta..

      Jos vain yksi olisi paras, niin kaikki kävisi siellä.

    • hmmmmmph

      oletteko huomanneet että k-kaupalla on isoja keskikokoisisa ja pieniä kauppoja samoin kuin s-ryhmällä, pienemmissä on paljon kalliimpaa kuin isoissa, vaikka ovat samaa ketjua, eli k-extra, sale tai alepa? ja siwa ovat samassa hinta luokassa, jokseenkin vaan k-extrassa on tuplaten kalliimpaa, valintatalo ja s-market ja k-supermaket ovat samaa kategoriaa, ei prismaa tai cittaria voi verrata näihin? ja kyllä k-marketit ovat kalleimpia kaikissa koko luokissa. jos ei lasketa että siellä on hyviä tarjouksia, vaan perushintaisista tuotteista. Lidli on ihan oma luokkansa kokonaan.

      • ruina

        Mitä pienempi kauppa, sitä isommat hinnat. Katoppa huvikseks, paljonko maitolitra maksaa ärrällä :D

        Se muuten k-kauppojen plussaksi pitää myöntää, että on kiva, kun Pirkka-tuotteet maksaa kaupan koosta riippumatta saman verran. Jos taas esim. Salen ja Prisman Rainbow-hintoja vertaa voi niissä olla puolenkin euron ero.

        Kuintenkin S-ryhmän kaupat ovat kautta linjain K-kauppoja edullisempia, joten suosin niitä ja tietenkin Liideliä.


    • kierretää mualimoo

      "Paras valikoima:"

      Tuli tuossa n. 1 kk sitten pistäydyttyä Cannesin katetulla torilla. Harvoin näkee parempaa valikoimaa laadukkaita kasviksia, hedelmiä, lihaa, kalaa ja muita mereneläviä, juustoa....

      Suomessa ei koskaan lähellekään sellaista valikoimaa.

      "Ihan mielenkiinnolla haluaisin tietää :) "

      Olepa hyvä!

      • Europee

        Itsekin tullut tänä vuonna käytyä Cannesin, Nizzan ja Monacon tarjonnan katsastettua. Toreilla on kyllä kaikkea kivaa, mutta hinnat ovat myös korkeita. Esim. Peruna 2,50kg, kanamunat 1€/kpl, omenat 3€/kg jne. Hyvä laatu tarkoittaa isoa hävikkiä ja siten suolaisia hintoja. Hyvä ja halpa mahtuu harvoin samaan lauseeseen.


    • KetäTietää

      LIDLI on ehdottomasti paras ja halvin.

    • Anonyymi

      K citymarket on paras

    • Anonyymi

      Lähin ja pienin on paras. Se tarkoittaa nopeutta. Meillä se on Lidl. Aika on rahaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe