Vadelmahilloa keittäessäni katsoin ohjeesta veden määrän epähuomiossa liian suureksi. Laitoin litran, kun piti olla dl. tuloksena sokeriliemessä uivia vadelmia. Voikohan millään saada hilloja hyytymään, sokeria en haluaisi enää lisätä!
Onko mitään tehtävissä?
Hillonkeittäjä
2
101
Vastaukset
- kokkarii
etkö voi kaataa liikaa nestettä pois ja sitten kiehauttaa uudelleen ja laittaa vähän hillosokeria ? muuta keinoa en keksi ja pakko on jotain hyytymisainetta laittaa ei ne itsestään hyydy.
- 666
Lisää mustaherukkaa ja koko hoito mehustimeen, niin hyvä tulee.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1462444
- 1751681
- 921578
- 691533
- 79914
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6865- 68851
- 59815
- 61798
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152745