Tein erän kotiviiniä, mutta vaikuttaa siltä että se epäonnistui. Se ei lainkaan kirkastu vaikka käytin käymisen pysäyttäjää ja kirkastetta, maku on melko hiivainen ja tympeä.
Valitettavasti se ei pahan maun ja ruman ulkonäön johdosta kelpaa juotavaksi, mutta pohdin että ei se kuitenkaan mitään vaarallista sisällä ja siinä on luonnollisia säilöntäaineita (käytettyjen marjojen hapot, alkoholi).
Voisikohan tätä viiniä käyttää säilöntään? Onko vaarana että jos säilöö joitain vihanneksia viiniin niin nämä alkaisivat käymään(hajottaen säilöntäastian)?
Voisi ajatella myös että jos lisää sokeria mukaan niin alkoholilla ja sokerilla kyllästetty liemi estää melkolailla kaiken mikrobitoiminnan(hiivakaan ei toimi enää liian vahvassa liemessä).
Olisi harmi heittää juoma viemäriin kaiken vaivannäön jälkeen, voihan sitä toisaalta yrittää käyttää ruuanlaitossakin.
Mitä mieltä olette?
Huono kotiviini säilöntäaineena?
6+2
0
99
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.733364Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k91891Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes2241279- 1311088
- 1001023
- 60964
Miksi nuori ottaa hatkat? Rajut seuraukset: seksuaalinen hyväksikäyttö, väkivalta, huumeet...
Lastensuojelu on kriisissä ja nuorten ongelmat kasvussa Suomessa. Hatkaaminen tarkoittaa nuoren luvatta poistumista omil67946Shokki! Suuri seikkailu -kisassa todellinen jättiyllätys - Tämä muutos järkyttää varmasti monia!
No nyt on kyllä aikamoinen ylläri, peli todellakin kovenee…! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/shokki-suuri-seik6905- 84889
- 34820