Ihmettelen vähän miksi Ruoka talot alentaa omien tuotteittensa laatua?
Suomalainen kuluttaja on kriitiinen ja laatu tietoinen kuluttaja.
Haluaisn ostaa suomalaisia tuotteita, mutta kun meille myydään korvikkeita ja raakoja tuotteita (arkijuustot).
En sin petyin valion tuotteisiin kun se muutti tuote sarjansa violaksi ja alkoitulla kauppojen hyllylle "paskaa" juutoina juusto tuotteina myydään kaikkea muuta kuin juustoa on maissijauhoa ja gurakumia ja kaiken näköisia lisä aineita,. ok lakkasin ostamasta valion tuotteita.
esim mustikka jugurtti on kans maissi jauhoa marjaaroniaa ja mustikka uutetta 0,01 tai 0,007prosenttia.
ootteko tutustuneet maidon sisältöön, se mitä siihen lisätään polttaa ihon jos läikkyy iholle.
ainoa tuote joka valiolla on syötavää on polar juustot jota ne ei oo vielä pilanut, edam on raakaa josta minä saan vain vatsani kuralle.. nimittäin kypsyteyissä juustoissa ei ole laktoosia.
ulkolaiset juustot on kypsiä kuten kypsytetyn juuston tulee olla, ainoa positiivinen tällähetkellä on kuusamon juusto, hyvää täysin kypsytetyyä. no sen omistaakin työntekijät.
Olen ostanut pienyritysten tuotteita kun heidän on pakko ylläpitää laatua.
valmis salateissa olen luottanut forssan salatteihin ,mutta niiden maku on muuttunut ja minun mielestä oli yhtä pahaa kuin muiden ruoka talojen valmis "salaatit" päällä luki entistä täyteläisempää paskan marjat.. se oli muuttunut litkuksi ja etikkaiseksi.. aloin tutkimaan ja siinä luki.. Atria oy
ilmankos.. se todella maisui samalle kuin atrian omat tuotteet..en muistanutkaan yritys kauppoja.
Kauppa ketjujen omat tuotteet on yleensä laatu tuotteita ja juuri sitä mitä luvataan.
Ihan oikeasti pitääkö elintarvike teollisuus suomalaisia tyhmänä,vain kerran voi suomalaiselle myydä huonoa tavaraa toista ostoa ei tule. Ei me valiteta, me ei vaan osteta.
Vaikka kuinka samaa tuote merkkiä myydä eri maku esassilla.
Olen pettynyt ja surullinen,me suomalaiset olemme vielä kuitenkin suurimmalta osalta ylpeitä omasta ammatti taidosta ja laadun tuottamisesta.
Olen pettynyt siksi kun meitä kuluttajia pidetään tyhminä ja surullinen siksi että haluaisin ostaa suomalaisia tuotteita ja haluaisin suomalaisten yritysten voivan hyvin ja ylläpitää työ paikkoja. mutta ruokaa se on minunkin syötävä enkä todellakaan aijo syödä leivän päällä ulostus lääkettä, ja puujauhoja ..ja kemiallisia maku aineita.. sillä minä kyllä eroitan ne , vaikka haju olisikin lähes aidon marjan mut maku ei.
eihän siinä mitään voin kyllä itsekkin tehdä salaatit ja liha jalosteet (niistä vois oman osion tehdä tänne),ainkin saan sitä mitä haluan.
Jugurttia on nykyään aika vaikea tehdä kun ei aitoa maitoa saakuin maalta, senkin evira yritää estää ettei ihmiset saisi ostaa suoraa tuottajalta.
saa nähdä miten kauan meidän ruoan tuottajat jaksaa, ja kuka nuori olisi niin hullu että ottasi miljoonien velat eikä itse saa tuotteilleen määritellä hintaa, vaan kaikki on hintakartellissa valion alla.
tuottaja saa 30senttiä litra, kuka vie loput. pelkään että 15vuoden kuluttua meillä ei ole tuottajia.
ilman tukia maidon hinta etelä suomessa olisi5euron paikkeilla.
niin ,mitäpä se minulle kuuluu en juo maitoa, syön hapanmaito tuotteita ja ostan täys lihaa ilman maususteita ja sotkuja. voin itekkin tehdä lihajalosteita, se on niin helppoa ja tietää mitä saa.
ja myös kevyt leviteet.
en myöskään osta vehnäjauhoja rasvan kera jossa on lihalimikuutio( grillimakkaroita).
no.. harmittaa työssä käyvien ammatti ihmisten puolesta jotka joutuvat tekemään sitä joka näyttää syötävältä mutta ei ole sitä.
ehkä oli väärin mainita yritysten nimiä mutta tämä on vin minun mieli pide joka on minun mielestä taivaan tosi.
ihmettelen suomalaisen ruokateollisuuden suuntaa..
2
175
Vastaukset
- syöppö
Keskiverto suomalainen ei taida niin välittää laadusta, vaan haluaa ruokaa mahdollisimman halvalla ja lapioi sitten tyytyväisenä suuhunsa melkein mitä vain minkä halvalla sai. Ei me olla mitään gourmet-kansaa. Pelkkä mahantäyte riittää.
En ole itse tuon kannan edustaja vaan kiinnitän paljonkin huomiota siihen mitä ostan, mutta valtaosalla tutuistani se menee juurikin noin :/ - näinsemakukatoaa
Kyllä suomalainenkin laatua haluaa vaan sitä ei saa.
Juustoista sen verran, että aikanaan sai todella "itkeväistä" mustaleima-emmentaalia - nykyään se on jotain punaleimaisen veroista.
Tai joskus aikoinaan valmistettiin vahakuorista edamia, mikä maistui raikkaalle ja hyvälle - nykyään saa vain muoviin käärittyä juustomaista tekelettä, joka pilaantuu ja härskiytyy heti pakkauksen avattua.
Helpotusta ei tule edes ulkomaisista pallo-edameista (itävalta/hollanti), jotka ovat kuivikkaita ja mausta puuttuu se raikkaus. Kun näin miten Hollannissa kohdeltiin edamia huoneenlämpöisenä, ei sitäkään enää tule syötyä.
Jotenkin vain kaipaa aikaa muutama vuosikymmen sitten kun juustojakin osattiin tehdä ja käsitellä oikein.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1072785Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302385Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen212310Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631021906- 1141620
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1681335Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2821167- 711024
- 801024
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi238961