Kalastaja Vento Aalto Suutarinlohi.

käly

Oli sitten sokerin makuinen suutarinlohi.
Mutta, ihmettelenkin MIksi sinne oli sotkettu, porkkanaa.(siitäkö makeus)

Hinta laatusuhde, ei ollut kohdallaan.

3

3390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laakrinlehdet!

      Perinteinen suutarinlohi resepti

      Perinteinen suutarinlohi resepti Ainekset Määrä Aines 500 g tuoreita silakkafileitä 1 dl karkeaa suolaa mausteliemi 1 dl etikkaa 1 dl vettä 1 dl sokeria 10 maustepippuria 1 laakerinlehti 1 sipuli 1 porkkana Ohjeet Lado silakkafileet avonaisina kerroksittain suolan kanssa kulhoon. Anna suolautua yön yli jääkaapissa. Kiehauta vesi, etikka, laakerinlehti, pippurit ja sokeri. Lisää viipaloitu porkkana ja...

    • 87y8g9

      Nyt varmastikkin tarkoit suolasilakoita. ja Sokeria VARMASTIKKIN, tl tai rkl. ja kylmää vettä, tietysti.
      Tuskin mitään ropsutaikinaa tehdään :)

      Tämä taitaa olla taas, niitä hmmmm reseptiä, heh heh.

    • Laakrinlehdet!

      Suutarinlohi
      1/2 kg suolasilakkaa
      1/2 dl 10-prosenttista etikkaa
      1 - 2 dl vettä
      3 rkl sokeria
      1 sipuli
      1 laakerinlehti
      10 maustepippuria
      Poista ruoto yön yli suolatuista silakoista. Kääri silakat rullalle. Kaada silakoiden päälle kiehautettu ja jäähdytetty etikka-sokeriliemi, joka on maustettu murskatuilla pippureilla, laakerinlehtipaloilla ja sipulirenkailla. Suutarinlohi on syöntikunnossa jo seuraavana päivänä. Kala pehmenee ja maku voimistuu lähiviikkojen aikana. Toiset kaatavat mausteliemen kuumana kalojen päälle. Tällöin kalat osittain kypsyvät ja ovat pehmeitä syödä.
      Silakasta on näppärä poistaa myös nahka. Parhaiten se poistuu kevyesti suolatusta silakkapihvistä. Tartu kynnellä nahkaan kiinni ja repäise filee irti nahasta. Poista myös toinen filee. Nahaton filee maustuu ja kypsyy nopeammin kuin nahallinen. Kylmiä etikkaisia silakoita valmistetaan myös tuoreista silakkafileistä.
      Varsinais-Suomessa silakkafileet maustetaan pippurilla, tillillä ja suolalla. Silakkarullat laitetaan liemeen, jossa on 1 osa etikkaa, 1 osa sokeria ja 2 osaa vettä. Mausteina on laakerinlehti, valkopippuria, maustepippuria, porkkanaa ja sipuli. Jaakko Kolmosen keräämiä reseptejä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta

      https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi
      Kotka
      120
      3021
    2. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      30
      2434
    3. Olen tosi outo....

      Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap
      Ikävä
      30
      2415
    4. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      109
      2051
    5. Oletko sä luovuttanut

      Mun suhteeni
      Ikävä
      114
      1670
    6. Hommaatko kinkkua jouluksi?

      Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k
      Sinkut
      171
      1378
    7. Aatteleppa ite!

      Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.
      Maailman menoa
      289
      1212
    8. Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi

      Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi
      Kotimaiset julkkisjuorut
      260
      1120
    9. Onko se ikä

      Alkanut haitata?
      Ikävä
      62
      1057
    10. Mitä sanoisit

      Ihastukselle, jos näkisitte?
      Tunteet
      71
      1054
    Aihe