Skate Canada heh, häpeällisen yliarvostettu Patrick Chan

erikoisasiantuntija

Tuomarointi pilaamassa koko lajin, kaveri saa 8 pinnaa enemmän kuin muut keskinkertaisesta räpellyksestä, näköjään jos kaariluistelu on vahvuus niin saa ylimääräiset 0,5 -1 pojoa jokaisesta hyppyelementistä ja piruetista. Ei neloishyppyjä, silti ylivoimaisessa johdossa, kaikki näkee että kusetuksen makua, taitaa olla jo varma olympiakulta.

13

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maallikko

      Skate Canada on aina ollut tuomarien pilaama, Gracie Gold'n lyhytohjelma yliarvostettu, aika keskinkertainen ja viimeistelemätön vielä. Muitakin tapauksia vastaavia. Mikähän selittäisi SC:n tuomarisyndrooman?

      • erikoisasiantuntija

        SC: 10 pistettä jos olet Usasta tai Kanadasta ja varustettu tekohymyllä.

        Venäjän 15-vuotias Lipniskaja(saatoin kirjoittaa väärin) ylivoimaisesti paras "naisten sarjassa".

        Ylen typerät selostajat eivät voi ymmärtää että kisan voi voittaa vaikka ei ole sentin pakkelikerrosta naamassa eikä tekohymyä. Mikä on sitä kypsää esittämistä tyyliin Korpi jalka ei nouse hypyt ei kulje mutta meikkiä on lärvissä kilo.


    • erikoinen vaan

      Hyvä hyvä, hienot ajatukset! Olen kanssasi samaa mieltä.Saman tuloksen saadaan kun tuomareita olisi vain kaksi. Toinen video ja tää toinen jonka pe***tä nuollaan. Säästetyillä tuomaripalkkioilla voitaisiin tukea nuoria urheilijoita. Laji aivan liian tuomari keskeinen. Kaariluistelu ja oikea teränkäyttö, höpö höpö

    • patrick rules

      Seurataankohan me nyt varmasti samaa lajia. Katsoin äsken miesten vappiksen, ja mielestäni pisteet ja sijoitukset meni hyvinkin taitojen mukaan. Muistakaa, että jos oma suosikki ei pärjää, niin ei se aina ole tuomareitten vika.

      • Kärppä

        Samaa mieltä vaikka en mikään Patrick Chan fani olekkaan.

        Ja naisten sarjassa kyllä väitän vastaan tuosta Julia Lipnitskaian ylivoimaisuudesta. Taitoluistelu on muutakin kun hyppyjä ja vinhasti pyöriviä piruetteja, siksihän siellä on ne tekniset pisteet erikseen ja komponentti pisteet erikseen.


      • Kiitos esityksestä
        Kärppä kirjoitti:

        Samaa mieltä vaikka en mikään Patrick Chan fani olekkaan.

        Ja naisten sarjassa kyllä väitän vastaan tuosta Julia Lipnitskaian ylivoimaisuudesta. Taitoluistelu on muutakin kun hyppyjä ja vinhasti pyöriviä piruetteja, siksihän siellä on ne tekniset pisteet erikseen ja komponentti pisteet erikseen.

        "Taitoluistelu on muutakin kun hyppyjä ja vinhasti pyöriviä piruetteja"
        Ei kai kateellinen? Vai eikö olekin hieno ohjelma, brittiläinen Euronews kommentointi:
        http://www.youtube.com/watch?v=6QyFQXxeTnk


      • Kiitokset Julialle

    • erikoisasiantuntija

      Kostner perseellään pari kertaa Kiinan gp:ssä, vapaaohjelmasta sai 20 pinnaa enemmän "esittämisestä" kuin taidoista, halutaanko nähdä jäykkää irvistystä 25 v. ja sitä vanhemmilta, tyyliin Caro ja Korpi, vai oikeaa taitoluistelua. Esitän sääntömuutosta että teknisien ja esittämispisteiden ero saa olla korkeintaan 10 p.

    • patric rules

      En ymmärrä pointtiasi siitä, että tekniset pisteet ja esittämispisteet eivät saisi erota toisistaan. Nehän ovat nimenomaan eri asioita keskenään.

      Carolina Kostnerin luistelu kokonaisuutena on erittäin kaunista ja vauhdikastakin. Tosi hienoa seurata livenä. Jos hypyt eivät onnistu tai tulee kaatumisia, niin silloin tosiaan teknisten pisteitten tulee pudota niin kuin esimerkissäsi kirjoitit.

      Jos taitoluistelusta tehtäisiin arvostelulla hyppykilpailu, niin kyllä esteettisyys lajista katoaisi hyvin nopeasti.

      • erikoisasiantuntija

        http://www.youtube.com/watch?v=Vpkf4yyYhd4

        Kamala asu,helppoja siirtymiä,paljon perussirklausta,surkeat hypyt,ei yhtään notkeutta vaativaa liikettä,jäykkä pökkelö.
        Väitätkö ihan oikeasti että ansaitsi 65 p esittämisestä ja Julia täydellisestä ohjelmastaan 60 p, Eurosportin kokeneet selostajat olivat haltioissaan Julian esityksestä.
        Kostnerin pisteet skandaali, 10 p liikaa,maailman yliarvostetuin naisluistelija.Häpeä.


    • patric rules

      Onhan se tietysti kiva, että ihmiset näkevät asioita eri tavalla. Nyt en kuitenkaan ymmärrä näkemystäsi Caron luistelusta. Oletko koskaan nähnyt Caroliinan luistelua livenä?

    • erikoisasiantuntija

      Ranskan gp:ssä vapaaohjelmasta 96,50 pojoa esittämisestä,asteikko meinasi loppua, 15 pojoa enemmän kuin seuraava, mitähän muut kilpailijat miettivät,kannattaako muiden edes lähteä olympialaisiin. Voittaja on jo määrätty.

      • Taitoluistelu fani

        Poika luisteli kyllä eilen elämänsä ohjelman. Ei virheen virhettä.
        Toivottavasti on palkintopallilla olympialaisissa. Sitä ei kuitenkaan voi sanoa kuka voittaa. Kun kaikki maailman parhaat on paikalla niin voi tapahtua mitä tahansa. Miesten taso on todella kova.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe