Ootteko harrastanu?
Itse en täysin valmiisiin eineksiin ole muutamaan vuoteen koskenu, mutta pussipastat ja -keitot on mukavia välillä tuunata. Saa suht hyvää ja nopeeta safkaa.
Mulla perustuunaus lähtee freesatusta salottisipulista, chorizosta tai pekonista sekä valkosipulista, jotka lisään kypsennyksen loppuvaiheessa sekaan. Kinkku, purjo ja paprika tarttee vaan nopeen lämmityksen, ei muuta. Välillä pannun kautta sekaan myös herkkusieniä tai liotettuja kuivasieniä.
Italianpataan oon kokeillu lisämakaronia, he-ma-paa (en juuri muuhun tätä käytä), erilaisia papuja ym. lisäkkeitä.
Jos käsillä on, niin tottakai tuoreyrttejä sekaan. Kova kolmikko on basilika, rosmariini ja timjami. Rakuuna toimii kuivana, samoin fenkolinsiemenet pikkaisen murskattuina on mahtavia.
Einesten tuunaus
ei! nes.
1
226
Vastaukset
- sinappi- ville
Meikä tuunaa lihapullat aina sinapilla. Otan lihapullan pakkauksesta ja puristan sinappia päälle. Se on hyvä tuunaus jo sekin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tukalaa kuumuutta
Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh422712Mansikkatiloilla hyväksikäytetään ukrainalaisia
Työolot ovat surkeita ja palkka kelvoton. https://yle.fi/a/74-201729423402444- 352124
Ensi kesänä
Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta471856- 241675
Okei, myönnetään,
Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘251579- 441450
- 1001419
En ymmärrä käytöstäsi
Se on ollut eräänlaista hyväksikäyttöä. Että seura kyllä kelpaa palstan välityksellä silloin kun ei ole parempaakaan tek1391375- 361166