Yksinluistelun ja jäätanssin SM kilpailut

Kärppä

SM-kilpailuja luistellaan tulevana viikonloppuna Espoon Barona Areenalla.

Mestaruudet ratkotaan jäätanssin seniorisarjassa sekä yksinluistelussa miehissä ja naisissa, lisäksi junioreissa tytöissä ja pojissa.

Pitkästä aikaa on tilanne, että naisissakin jouduttiin karsimaan pääsystä sm-kisoihin ja valta vaihtuu väistämättä, kun Kiira ei ole mukana. Myöskin Alisa Mikonsaari puuttuu.
Joko miehissä vihdoin nähdään sm-kisoissa neloishyppy?

Kovat kisat tulossa myös junioripuolella, miltei kaikki kisaan paikkansa lunastaneet ovat rikkoneet tällä kaudella 100 pistettä.

Mielenkiintoisia kisoja odotellen...

23

392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikansa kutakin

      ,,Olisikohan Mikonsaari jo lopettanut uransa päästyään opiskelemaan. Näytti jo pari vuotta siltä, että tullut jo kehityskäyrän huippupisteeseen ja menestys myös hänellä oli erittäin epätodennäköistä suuremmilla areenoilla.

    • hittovie

      Mutta Mikonsaari sentään teki vaikeampia kolmoishyppyjä. Ikävä tulee, jos on lopettanut.

      • aikansa kutakin

        Totta. Kyllä hän yritti ja tekikin vaikeampia kolmoishyppyjä vaikka usein ne olivat vajaita. Näin jossain artikkelin, että hän on päässyt opiskelemaan ja sen pohjalta kuvittelin hänen lopettaneen. Ainakaan hän ei ole kisaillut syksyllä. Taidoiltaan hän on ollut parhaimpia suomalaisluistelijoita viime vuosina, mutta hänkin on ollut kaukana kansainvälisestä huipputasosta. Toivottavasti olen väärässä lopettamisen suhteen ja tiedä vaikka tulisi takaisin entistä ehompana.


      • aikansa kutakin
        aikansa kutakin kirjoitti:

        Totta. Kyllä hän yritti ja tekikin vaikeampia kolmoishyppyjä vaikka usein ne olivat vajaita. Näin jossain artikkelin, että hän on päässyt opiskelemaan ja sen pohjalta kuvittelin hänen lopettaneen. Ainakaan hän ei ole kisaillut syksyllä. Taidoiltaan hän on ollut parhaimpia suomalaisluistelijoita viime vuosina, mutta hänkin on ollut kaukana kansainvälisestä huipputasosta. Toivottavasti olen väärässä lopettamisen suhteen ja tiedä vaikka tulisi takaisin entistä ehompana.

        Lappeenrannan Uutiset 20.12.13:

        Alisa Mikonsaari harjoittelee jälleen. Hän oli kärsinyt lonkan venähdyksestä kesällä ja harjoittelutaukoa on ollut 2-3 kuukautta.

        Mukava uutinen sikäli kun ei ole lopettanut.


    • burana

      Baronan jälkeen tarvitsemme tuiman annoksen buranaa jotta toivumme. Onneksi tuomarit lyövät pöytään jälleen huippu pisteet että kisaajatkin oikein ihmettelevät.
      Oppi aiemmista ja vahvistus suoraan DOI:sta.
      Jokainen kisaaja lupaa tehdä vaikka mitä!! Todellisuudessa ollaan menty vain taaksepäin.
      100 pistettä jäljessä maailman tuloksista ei varmaan ole tavoite.
      Ei ole meidän naisia eikä miehiä, vaan rämpiöitä.

    • burana 600

      Hei mutta liiton sivuilla koko syksyn juttuja että seuraavassa gp-kisassa Suomea edustaa tuomari se ja se, tähän on tultu,tuomareilla luistelu nousuun hehehe.

    • Panacod800

      Asettamatta sen suurempia paineita, niin olisi kiva jo vihdoin viimein nähdä Juulia Turkkilan hyppäävän onnistuneen kolmoisritin, -flipin tai -lutzin.

      • burana 1000

        No tuliko ? Lisää rahaa .... suurvalta Rahkamo-kokko.....


      • aspirin 1200

        tulpilla ja salkowilla suomenmestariksi, rahat varmistettu taas. Korpi katsomossa,rahat tietysti myös varmistettu.


    • SM2014

      Mielenkiintoisinta on mielestäni nähdä miten vielä juniori-ikäiset Liubov Efimenko (kilpailee aikuisten sarjassa, mutta ei voi ikänsä puolesta vielä päästä EM-kisoihin) ja Jenni Saarinen (juniorisarjan voittajaehdokas) ovat kehittyneet luistelijoina. He ovat tällä kaudella saavutettujen pisteiden valossa Suomen parhaat naisluistelijat, kun Kiira on sivussa. Kuka vienee tänä vuonna jääkuningattaren kruunun? Liubov, Beata, Juulia, Rosaliina vai joku muu?Junioreissa on Jennin kannoilla monta mielenkiintoista luistelijaa kuten Emma ja Emmi, Nelma, Lyydia...

      Miesten ja poikien kilpailuissa on pari uuttakin nimeä: senioreissa Tomi Pulkkinen (asui aikaisemmin Sveitsissä ja edusti Sveitsiä, mutta on palannut Suomeen), junnuissa Konsta Kovalainen. Muuten on kiinnostavinta nähdä viekö kauden parhaat pisteet saavuttanut Matthias Versluis nimiinsä miesten tittelin, ja miten Bela Papp on kuntoutunut selkävaivoistaan. Valtteria ei myöskään voi unohtaa mitalitaistossa, eikä Julian Lagusta, joka oli myös pitkään poissa loukkaantumisen takia.

      Miten uusin jäätanssiparimme Cecilia Törn/Jussiville Partanen pärjää kilpailussa?

      Odotan mielenkiintoista kisaa ja Barona areena on kyllä huippupaikka, katsojillekin mukava halli, ei liian kylmä.

      • Hermopeli

        Junnujen sarjassa on pitkälti kyse hermojen hallinnasta, mainitsemasi mitaliehdokkaat ovat kaikki tosi hyviä, mutta kenen pää kestää parhaiten? Viveca voi siinä sarjassa olla yllättäjä..


    • aspirin 100

      nolla katsojia me olemme suurvalta sanoo "Rahkamo Kokko".

    • Eiollujoo

      Liian iso halli tuolle tapahtumalle.Vähän oli porukkaa paikalla. Ei ihmisiä kiinnosta taitoluistelu. Seura taitaa tehdä isot tappiot tästä.

    • oli ihanaa

      Kiira Kiira sinä olympia mitali ehdokas olit aivan ihana sielä katsomossa. Kyllä tukirahat saavat sinut aivan hehkumaan.Noilla meriiteillä Arhinmäki sponssaa sua vielä pitkään.( paras katsoja, paras tv kommentaattori, totuudenmukaisin haastateltava .....)

    • aspirin 200

      Korven viimeinen arvokisaedustus tammikuu 2012, kaksi vuotta sitten, nyt on jalka ehkä taas liukukunnossa, nyt vaan raapustelemaan apuraha-anomuksia, kyllä piilovasuri Arhinmäki maksaa, mutta hei Suomea taas ehkä edustetaan tuomareiden voimilla(olisiko tuomari peräti olympialaisissa).
      Suomi on suurvalta sanoo Rahkamo-Kokko.

    • Mä tiedän oon kuullu

      Rahkamo- Kokko on myös sanonut ettei miesluistelija tarvitse tulirahoja olympialaisiin päästäkseen, riittää että he uskovat miesten olympia paikan saamiseen Uskontoa taitoluistelu, eikö vaan.
      Kyllä tuomarit on maailman huippua, saatiinhan Juulia oikein komponentti pisteillä voittajaksi.
      Ei DOI:ssa anneta ainoastaan tuomareille vuorosanoja ja pisteitä, näin se toteutuu myös SM kisoissa.
      Hienot edustukset Sotsissa.

    • aspirin 400

      Liiton sivuilla ei mitään tietoa Rahkamo-Kokon yhteistiedoista ??

      Voisin ottaa yhteyttä ?

    • vuosia taaksepäin.

      Takavuosina sanottiin liitossa junnuille ettei ole rahaa kun ne kuluu: Lemiselle , Dreille ja Rahkamo-Kokolle Nyt näyttää rahat menevän Rahkamo-Kokolle kun junnujen tuet ei ole parantuneet.
      Liitolla menee hyvin , mitä niistä luistelijoista

      • Niinpäniin

        Rahat menee Rahkamo-Kokolle tai liiton tädeille tai jonnekin. Ja sitten on vielä perustettu hienoja nuorten ryhmiä, joilla voi vielä rahastaa vähän lisää. Mutta hei, kuka välittää, ei tuolla kovin montaa luistelijaa ole, jolla tekisi rahasta tiukkaa.


    • Satunnainen seuraaja

      Ja mikäs vitsi toi musiikin toisto oikein oli? Tuntui levy pomppivan useammankin suorituksen aikana.

    • Tylsät kisat

      Toimihenkilöt saa taputtaa muille kun oman seuran luistelijoille. Palkintojenjaossa pitää olla kaikki osallistujat, tosi tylsää et vaan mitalistit. Musalaite tökki. Liput sikakalliit.

      • Aktiivi seuraaja

        Samaa mieltä!!
        Pettynyt olin kisajärjestäjiin.

        Eikö Espoossa osata järjestää kisoja muutoin kun yrittämällä pönkittää omaa egoaan! Kyllä kisajärjestäjän pitäisi olla vähän niin kuin puolueettomia tai ainakin kohteliaisuussyistä tasapuolisia.

        Missä oli kaikki katsojat? EsJt mainostaa että heillä jotain 600 luistelijaa, olisi näistä luisteluperheistä nyt sitten katsomoihin saanut edes vähän täytettä. Entäs Helsingin seudun muut seurat??

        Samaa mieltä lippujen hinnasta, hirmu kalliit eikä talosta edes löytynyt kuumaa kahvia (aina oli hyvin haaleaa)..


    • fani

      Hienoa oli uusien lupauksien tuleminen näissä SM-kisoissa. Nyt jäitä hattuun ja annetaan heille harjoittelurauha... ei liikaa julkisuutta, sopivasti haasteita eli kilpailuja. Annettaan heille myös tilaa kehittyä aikuisiksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5015
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    10. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1235
    Aihe