mistä hyvä personal trainer?

tahtoo asiakkaaksi

Otsikossa oleellisin kysymys.Hyvällä pt:llä tarkoitan ihmistä joka oikeasti ottaa huomioon asiakkaan elämäntilanteen ja senhetkiset resurssit.Itselläni oli karmaiseva kokemus fitfarmin valmennuksesta josta oli siis unohdettu sana personal täysin.Todella huvittavaa on lukea nyt uuden Jutta ja puolen vuoden superdieettiohjelmaan osallistuvan blogia.Hänellä on täysin sama ruokavalio ja treeniohjeet kuin mulla oli.Tämä naisihminen ei paina lähellekään niin paljon kuin minä, hän on sinkku eikä ole vuorotyössä.Itse olen kahden lapsen vuolrotyötä tekevä äiti jonka mies on yksityisyrittäjä.Ohjelmasta ei saanut poiketa millään tavalla aikataulullisesti tai muutenkaan.Eli asiakkaan toiveita tai yhtään mitään muutakaan henkilökohtaisia arvoja tai tarpeita tai jokapäiväiseen elämään vaikuttavia tekijöitä ei kuunneltu.Jollain tapaa ei siis millään sopinut mun ajatukseen personal trainingista.Niitä parempia kokemuksia siis tässä haen,koska ainakin luulen tai ainakin haluaisin uskoa,että sellaisia koknaisvaltaisesti asiakasta huomioivia ja tsemppaavia pt:takin on olemassa.

69

12290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paras_mielestäni_

      www.protrainer.fi treenauttanut aina kilpatasolle asti miehiä ja naisia. mukava kaveri ja hinta ei päätä huimaa. tuloksia saa jos tekee duunia ja luottaa Markkuun. varmasti saa sovittua sellaset ohjelmat mitkä sopii itselle. laita tuolta yhteydenotosta viestiä hänelle ja kysele. Markku kilpailee nykyään voimanostossa ja aikaisemmin classic bb:ssä eli kehonrakennus ilman myrkkyjä. tietää kaikesta kaiken noin yksinkertaisesti sanottuna. :) arvostettu jamppa. kiität mua kesällä jos nyt otat yhteyttä. :) hän pystyy keskittymään yksityisiin henkilöihin paremmin kuin jutta tai bull, heillä on satoja valmennettavia. siinä pieni ero. kerro hänelle minkälaisella ohjelmalla vedit ja mitä söit entisellä dietillä ja mitä haluat muuttaa. hän ymmärtää kyllä.

    • Aku2

      Hei!

      Tarjoan personal training valmennuksia ja asiakkaanani on myös vuorotyöläisiä, eikä ruoan ja treenin rytmitys todellakaan ole mikään mahdottomuus :)

      Jos vielä etsit valmentajaa niin tässä blogijuttuni valmennuksistani sisältäen hinnaston:
      http://fitnessaku.fitfashion.fi/boost-factory-personal-training/

      .. ja ensimmäisen asiakkaani 6 viikon muutos:
      http://fitnessaku.fitfashion.fi/even-6-viikon-muutos/

      Blogista löytyy paljon tietoa siitä millainen olen henkilönä ja valmentajana. Jos tuntuu siltä, että olen oikea valmentaja sinulle ota toki yhteyttä niin jutellaan tarkemmin tavoitteistasi :)

      Ihanaa talvea!
      /Aku

      www.fitnessaku.fitfashion.fi
      www.boostfactory.fi/personaltraining

    • Mamma82

      Käypä tsekkaamaassa http://www.proteusfitness.fi/. Itse olen vuorotyössä ja he ovat ottaneet sen hyvin huomioon valmennuksessa. Olin heidän naistreenarin Piian valmennuksessa ja hän on itse tehnyt vuorotyötä, joten ymmärrystä riittää. Treeni- ja saliohjelmat sekä ruokavalio olivat todella laadukkaat ja sain hyviä tuloksia.

    • Maija42v

      http://www.personaltrainingstudio.fi/fi/. Siellä on osaavaa henkilökuntaa ja asiakkaitakin on laidasta laitaan, joten voisin olettaa siellä olevan treeniohjelmia, jotka oikeasti tehdään persoonallisesti. Vanhin henkilö kenet olen nähnyt siellä oli jo reippaasti päälle 80 (?), joten en usko hänen tehneen samaa ohjelmaa kaikkien kanssa. Itse ainakin suosittelen!

      • Pt helsingistä

        Voin myös suositella tätä paikkaa. Varmasti yksi parhaista pääkaupunkiseudulla. Nimim. Edelleen pt (janne sipponen) palkattuna ja tyytyväinen olen


      • ExFitfarmari

        Hei! Mäki käyn täällä! Mun PT on Jonna Pitkänen ja oon ollu kyl tosi tyytyväinen. Valmennus ei ole ollut pelkkää treeniä ja ruokavaliota vaan suurimmat hyödyt olen kokenut saavani nimenomaan ohjeista miten aikatauluttaa asiat ja miten suhtautua tervejärkisesti laihduttamiseen ja näin. Lisäksi tykkään siitä, että Jonna aina perustelee ja välillä kyselee miksi jutut mun kohdalla tehdään niin kuin tehdään, niin että itsekin ymmärrän. Mullakin on Fitfarm valmennus takana, jolla kyllä laihduin, mutta ei ollut loppuelämän juttu. Aloittaneelle vinkiksi!


    • Pari vinkkiä pätevän pt:n löytämiseen:

      -Tarkista onko hlöllä alan koulutusta.
      Ja tällä en tarkoita mitään viikon parin pt kirjekursseja vaan ihan ammatillista liikunta-alan koulutusta.

      -Tarkista hlön kokemus.
      Mikään koulutus ei yksin tee kenestäkään pätevää pt:tä, vaan se vaatii myös vuosien omakohtaista treenikokemusta. Kuitenkin on hyvä pitää mielessä, että esim pelkkä omakohtainen kisakokemus (vaikka olisikin korkealla tasolla) niin ei yksinään pätevöitä kenestäkään vielä pt:tä..vaikka jotkut erehtyvät näin kuvittelemaankin. ;)

      -Kysy aiemmista asiakkaista.
      Pätevällä pt:llä on yleensä useita menestystarinoita joko nykyisinä tai enstisinä asiakkainaan. Näiltä voi kysyä mitä mieltä he ovat olleet kyseisen pt:n pätevyydestä jne.

      -Miltä pt itse näyttää.
      Tästä voidaan olla toki montaa mieltä, mutta minä en ainakaan lähtisi kysymään neuvoja esim painonhallintaan hlöltä joka on itse sairaalloisen ylipainoinen.

      -Oma pers tuntuma hlöstä.
      Pt:n hommassa työskennellään ihmisten persoonien kanssa. Ja kuten kaikki tietää, niin kaikkien persoonat eivät toimi kaikkien kanssa.
      Eli toimiiko kemiat pt:n kanssa ja tuleeko tuloksia hänen ohjeitaan noudattamalla.
      Pt voi olla kuinka pätevä tahansa, mutta voi olla että kemiat eivät kohtaa ja hänen valmennustyylinsä ei miellytä juuri sinua. Pitää löytää se juuri itselle sopiva valmentaja.

      Noilla vinkeillä pitäisi päästä ainakin alkuun. =)

      • Hyvä pt

        Www.personaltrainerhelsinki.com


      • -10kg läskiä 10 vkssa
        Hyvä pt kirjoitti:

        Www.personaltrainerhelsinki.com

        Allekirjoitan!


      • Hyvä pt kirjoitti:

        Www.personaltrainerhelsinki.com

        Vaikea sanoa kun en tunne kyseistä firmaa.
        Mutta heidän kotisivunsa eivät ainakaan vakuuttaneet. Pääpaino tuntui olevan muiden haukkumisessa.


    • Janne R

      Suosittelen myös Proteus-Fitnesstä. Heidän avulla sain loistavia tuloksia. Hyvää oli se että PT on tukena projektin alusta loppuun asti ja pitää huolen että homma toimii ja jos joku ei toiminut niin ohjelmaa muutettiin.

    • Roosa*
    • Pekka425
    • MeLyx
    • Hyvänolon Inspis Tmi

      Heippa Find Pro sivusrolta löytyy pateviä pt ympäri Suomea. Olen Trainer4Youn kouluttama pt ja ravinto valmentaja. Itse toimin Riihimäellä ja lähikunnissa olen erikoistunut Terveysliikkujan ja tanssijan valmentamiseen. Mutta hyviö tuloksia on tullut oainonhallinta asiakkidenkin kanssa köy kattoo nettisivut www.hyvanoloninspis.com tai facebookissa Hyvänolon Inspis tmi.

    • 2fat2fit

      Ihan turha siellä salilla on käydä. Kerran 2 viikossa kun ryyppää kunnolla, niin jaksaa paremmin. Fitness-hössötys on naurettavaa!

    • Testaa!

      Testaa PT:si! Jos trainerisi suosittelee sinulle esim Fastin tai Leaderin tuotteita ei hän ainakaan ravinteista tiedä mitään vaikka treenaamisesta muuten jotain tietäisikin.

    • Laihtunut

      Rehellisesti voin suositella tapout xt ohjelman kokeilemista. Nauroin aikoinaan kyseisen ohjelman mainokselle kunnes itse lähdin epätoivoisena kokeilemaan. Itseltä lähti puolessa vuodessa 32 kiloa elinpainoa pois. Eikä vie kuin 30-45 min päivässä. Helpoin ja halvin personal trainer, motivaatio tulee Miken(vetäjän) sparrauksesta.

    • Personal kaukana

      Ala-arvoista toimintaa fitfarmilta. Kaikille samat ohjelmat ja rahat pois tyhmiltä?

      • Valitettavan usein näin käy kun laajennutaan liikaa.


    • linnea861

      Minulla on ollut oulussa pt:nä Iiris Fräntilä. Toimii yksityisenä yrittäjänä ja löysin hänet tsemppari-nettisivujen kautta. Suosittelen!! Olen ollut tyytyväinen, aiempaa liikunnanharrastamista kun minulla ei pahemmin ole ollut... Aloitimme siis aivan alusta ja vaikka painonpudotus ei ole ollut tavoite vaan kunnon kohennus sekä parempi olotila, on minulta "huomaamatta" lähtenyt kiloja. Olen ollut tyytyväinen että hän on nuoresta iästään (21v) huolimatta kovin taitava ja ammattitaitoinen. Muutan nyt muualle, mutta ajattelin jatkossakin ottaa ohjelmat häneltä, kunhan kuntosalilaitteet tulee tutuksi.
      -Linnea

    • Pelkkää rahastusta

      "Otsikossa oleellisin kysymys.Hyvällä pt:llä tarkoitan ihmistä joka oikeasti ottaa huomioon asiakkaan elämäntilanteen ja senhetkiset resurssit.Itselläni oli karmaiseva kokemus fitfarmin valmennuksesta josta oli siis unohdettu sana personal täysin.Todella huvittavaa on lukea nyt uuden Jutta ja puolen vuoden superdieettiohjelmaan osallistuvan blogia.Hänellä on täysin sama ruokavalio ja treeniohjeet kuin mulla oli.Tämä naisihminen ei paina lähellekään niin paljon kuin minä, hän on sinkku eikä ole vuorotyössä.Itse olen kahden lapsen vuolrotyötä tekevä äiti jonka mies on yksityisyrittäjä.Ohjelmasta ei saanut poiketa millään tavalla aikataulullisesti tai muutenkaan.Eli asiakkaan toiveita tai yhtään mitään muutakaan henkilökohtaisia arvoja tai tarpeita tai jokapäiväiseen elämään vaikuttavia tekijöitä ei kuunneltu.Jollain tapaa ei siis millään sopinut mun ajatukseen personal trainingista.Niitä parempia kokemuksia siis tässä haen,koska ainakin luulen tai ainakin haluaisin uskoa,että sellaisia koknaisvaltaisesti asiakasta huomioivia ja tsemppaavia pt:takin on olemassa."

      Vastaavanlaisia kirjoituksia löytyy netistä todella paljon. Moni onkin antanut kyseiselle firmalle lempinimen shitfarm.
      Miksi ylipainoisten ihmisten hätää ja halua laihtua käytetään noin törkeästi hyväksi?
      Mihin on tältä alalta kadonnut rehellisyys ja oikea ammattitaito sekä kohtuullinen hinnoittelu?

    • fitnesmamma
    • johannapt

      Kickstartti kesään!!
      Täällä äitiysloma lähenee loppuaan ja minä olen uudistanut palveluitani. Nyt haen henkilöitä jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan nettivalmennusta painonpudottajille. Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa kickstartti kesään ja samalla ottaa ensimmäiset askeleet kohti terveellistä elämäntapamuutosta!
      Valmennus kestää 8 viikkoa ja sisältää ruokavalion resepteineen ja treeniohjelma. Valmennuksen aikana vastaan mielelläni kysymyksiin facebookin tai sähköpostin kautta, [email protected].

      Hinta vain 40€!

    • pyykkilautakohta

      Mulla on aivan ihana personal trainer Tipi. Tosi osaava mutta innostunut ja halpa kun haluaa auttaa eikä rahastaa ihmisiä. Noi fitfarmin pt:t sun muut taitaa olla ihan vaan rahan lypsämistä.

    • vaikealöytää

      No ei ainakaan Tampereelta

    • Pumppipamppi

      Mun tuttava on ollut Valkosen Tapanin valmennuksessa ja ollut tosi tyytyväinen valmennukseen. Hinta riippu treenikertojen määrästä ja tavotteista. Kannattaa kysyä vaan rohkeesti.

    • TanjaKal

      http://www.tsemppari.fi/oulu/86-iiris-frantila

      Ite muutin keväällä Oulusta Tampereelle ja oon pysyny Iiriksen valmennuksessa edelleen. Voin suositella kyllä jokaiselle kauempanakin asuvalle tämmöstä vaihtoehtoa, päivitellään saliohjelmat ja ruokavaliot ja pidetään joka viikko sähköpostilla yhteyttä. Toimii mulla kun en tartte mitään tapaamisia. Asiantunteva ote työhön ja välittää kyllä jokaisesta asiakkaasta.

    • pumppaarautaa

      Kaveri jakoi facebookissa www.ptpankki.com

    • Vieras9786

      Tampereella on uusi pt-palvelu www.stf-fitness.fi

    • ikävätotuus

      Tampereelta on vaikea löytää hyvää valmentajaa jos haluaa treenata ilman hormoneja ja saada kunnon tuloksia.

    • OnkoOmaatuntoa

      http://www.hymy.fi/uutiset/jutan-laihdutusohjelmaan-osallistunut-pudotti-40kg-ja-retkahti-bileet-alkoivat-jo-paatosjakson-juhlissa
      No jos 13 kiloa lihoo yhdessä illassa, niin sehän kertoo, että dieetti on suunniteltu aivan väärin ja asiantuntemusta ei ole. Jos kroppa on vedetty väärillä ohjeilla ja ravinnolla niin tyhjäksi, että 13 kiloo imeytyy yhdessä illassa kroppaan, niin silloin on kyllä jotain todella pahasti dieetissä vialla.
      Viimeistään tämän jutun luettuaan luulisi monen jo tajuavan, että nuo dieetit ovat aivan rahastusta ja aika usein jopa terveydelle vaarallisia. Jutalle taas iso miinus.

      • luetunymmärtäminen

        "yhdessä illassa"???? Siinähän luki, että hetkessä... Eli aika määrittelemätön ajanjakso...


      • terveysvaarassa

        Oli nyt sitten päivä tai muutama päivä niin väärin on dieetti laadittu.


    • Ellivee
    • AnnaSu

      Minä ja ystäväni olimme ProVireen valmennuksessa. Molemmat pääsimme helposti tavoitteisiimme ja mikä parasta valmentajat Pekka ja Piia olivat ihan loistotyyppejä! Suosittelen!
      provire.fi

    • Satu11

      revo.fi on tietääkseni aika uusi sivusto, mutta sieltä löytää ainakin ihan perus kuntoilijalle hyvän pt:n. varmaan palkkaisin jostain muualta jos olisin menossa kisoihin tms.

    • kuutamouintia

      Joku pienempi firma on yleensä parempi. Nuo isot ovat yleensä aika pahaa rahastusta. Nimellä ratsastetaan, vaikka tietotaito perustuu liian usein kemian avulla tehtyihin tuloksiin.

    • Miraaa11

      70% personal trainereista on yrittäjiä ja syystä. Kuntokeskukset usein rahastaa omia pt:teitä eivätkä anna heidän tehdä niin paljon töitä asiakkaidensa eteen, kun he itse haluaisivat.. Yrittäjä PT ehdottomasti! itse olin ennen ison kuntokeskuksen pt:n asiakas, ja kun olimme vuoden treenanneet yhdessä, en kokenut saavani enää mitään uutta ja huomasin, ettei hänellä ollut enää mitään intressiä panostaa minuun tai muutenkaan pitää yhteyttä.. treeniohjelmat oli aina samoja, liikejärjestystä vähän muuteltu tai joskus jopa joku uusi liike. Myöskään yhteydenpitoa ei ollut enää missään muodossa. Koska Pt.llä aina tiukka aikataulu, emme ehtineet jutella edes kuulumisia.. nykyään minulla oma pt, joka toimii itse yrittäjänä. Hän pitää yhteyttä minun suuntaani joka viikko, ja välittää oikeasti minusta asiakkaana. Lisäksi saan paljon enemmän vastinetta rahoilleni, koska hänellä on aikaa panostaa enemmän kun kuntokeskusten palkkalistoilla olevat. Googlettakaa eri pt -sivuja! Älkää haksahtako isojen kuntokeskuksen pt:hin jos haluatte saada rahoillenne vastinetta.

    • Merja74

      Oulussa valmentajaa kaipaavat: Fräntilä Iiristä Tsemppareilta suosittelen. Syksyllä aloitin 3kk valmennuksen ja nyt 6kk otin jatkoa. Vaikeasta ylipainosta alan minäkin päästä eroon. Hienoa, että on joku joka jaksaa kannustaa ja uskoa, vaikka pudotettavaa on vielä pienen ihmisen verran. SUOSITTELEN!

    • Lauren1

      Minä olin vielä 6kk sitten kankea kun mikä :D myös ylipainoa oli, ei paljon mutta oli.. Nykyään pystyn tekemään lähes kaikkia liikkeitä hyvällä liikeradalla ilman kankeiden takareisien kiristystä. Myös hartiajumit on kadonneet kokonaan, ja voimaakin on alkanut tulla. Olen kokeillut toiminnallisempaa harjoittelua. Tämä on tämän päivän trendi ja voinkin suositella, että tuloksia tulee nopeasti, ja sitä hien määrää! Itse löysin oman Pt:n Kirkkonummelle Espoolaisesta Marista käyttämällä tuota ptpankki.com.

    • Tyytyväinenmies
    • Annakaisaa

      Median luoma personal training ja elämäntapamuutos prosessit ovatkin yksi suurin rikos joka ei kerro totuutta. Hyvä ja ammattitaitoinen Pt yritys todellakin huomioi asiakkaan yksilöllisyyden. Itselläni oli todella hyvä valmenaja jonka avulla laihduin ja elämäntapani todella muuttuivat. Yritys taitaa tätä nykyä olla kunnonvalmentajat. Www.kunnonvalmentajat.fi

      • personal_trainer

    • voimatreeniä

      Ei tämä nykyinen naminami-pt-bisnes juuri innosta, mutta kunnon voimailuvalmentajan kanssa olisi mukava konsultoida joskus, että saisi mavet, penkit ja low bar-kyykyt kunnon ojennukseen. Onko moisesta kokemuksia?

      • asiakasitse

        Iiro Virtanen Elixia sellosta. :) On itsekin sotilaspenkissä SM-tasolla kova luu.


    • MaijaOOo

      Riippuu mitä hakee, mutta itse olen entinen sohvaperuna ja ylipainoa ollut lähemmäs 40kg.. Nyt ylipainoa enää 22kg ja liikun aktiivisesti 4 krt viikkoon. Myös kunto noussut ihan mielettömästi. Etsin pt:n googlesta ja heti ensimmäisen sivun personal trainereihin otin pariin yhteyttä suoraan ja kyselin lisää paketeista ja hinnoista. Nyt olen kahden eri pt:n valmennuksessa jo ollut, ja ensimmäisen kanssa harjoittelin salilla. Hyvä pt, mutta tuo sali ei oikein ole mun juttu. Nyt toisen pt:n kanssa yhteistyössä ja harrastan kahvakuulailua ja lenkkeilen. Tykkään tästä systeemistä enemmän, että voin kiireisenä ihmisenä tehdä tehokkaita harjoituksia kotonakin. Toinen pt:ni oli kuntokeskuksen oma ja tämä jälkimmäinen toimii yrittäjänä. Voin suositella pt:n palkkaamista jokaiselle. Eikä se ole iso sijoitus jos jatkossa jätät ravintolat ja muut virvokkeet pois ja käytät sen 150-200e kuussa hyvinvointiisi!

    • M_Erkkinen

      www.jmsyke.fi Mikäli Fitness on tavoite, emme ole sinun juttu. Mikäli kokonaisvaltainen hyvinvointi on, tervetuloa juttelemaan :)

      T. Marko / JM Syke Oy

    • ReettaK

      Jos haluat valmentajan joka oikeasti ottaa sinut huomioon ja suunnittelee juuri sinulle toimivan kokonaisuuden niin suosittelen ProVirettä. Tapasin heidän valmentajan Pekan ja kävimme tarkasti läpi tavoitteeni ja aikatauluni ja hän suunnitteli niiden pohjalta toimivan harjoitusohjelman ja ruokavalion. Yhteisharjoituksia teemme niin kuntosalilla kuin ulkonakin. Olen yltänyt tavoitteisiini jo ajat sitten mutta valmennuksemme jatkuu edelleen. Kannattaa käydä katsomassa provire.fi

    • löytyy
    • ihanperusvaatimus

      Ketään hormonipelleä en kelpuuta valmentajaksi vaan pitää olla sellainen joka tietää kuinka kroppa toimii ilman steroideja.

    • aitoBlueteam

      hommaat oman juoksumaton muuta ei tarvita

    • Voinsuositella

      Jenni Eskelin! Erittäin hyvä ja kokenut PT pääkaupunkiseudulla. Voin suositella varauksetta olit sitten aloittelija tai kokeneempi. On aidosti kiinnostunut asiakkaistaan ja osaa olla sekä vaativa että empaattinen - sopivassa suhteessa. http://personaltraining.fi/

    • PTMarika

      Treenaaaminen pitää olla myös hauskaa eikä pelkät tulokset mittaa onnistumista. Parhaat valmennussuhteet kehittyvät ystävyydeksi ja aito välittäminen IHMISESTÄ asiakkaan takana johtavat kyllä tuloksiin. Tulokset ovat pudotettuja kiloja, lisääntynyttä voimaa, kasvannutta itsetuntoa ja uudelleen löytynyttä liikunnaniloa. Pisimmät valmennussuhteeni ovat kestäneet vuosia ja ikähaarukka on 35-75v. Jos etsit juuri näitä asioita, heitäpä meilillä [email protected]

    • Reeni100

      Itse suosittelen Fustra personal trainingia! Ei oo enää meinaan kipuja kehossa ja ryhtyikin on paljon parempi! Tekniikkaa hiotaan pilkun tarkasti ja se tuottaa tuloksia. Fustra näyttää helpolta mutta ei todellakaan ole sitä! :D Hiki virtaa jokaisella tunnilla ja tunnin jälkeen tietää tehneensä. Tykkään Fustran ideologiasta kun siinä ei ajatella pelkästään ulkoisesti asioita, vaan otetaan huomioon myös sisäinen hyvinvointi kivuton arki! :) Toki onhan niitä Fustra-trainereitakin eri tyylisiä, mutta ainakin mun ohjaaja Tampereen Liikuntamaailmassa on ihan huippu!! :)

    • tyytyväinenmies
    • ikkunastakarkuun

      Muistakaa sitten että hormonibodarit eivät osaa naturaaleja valmentaa tehokkaasti kun heidän oma kehitys perustuu etupäässä kemiaan. Hormoni bodaus on sairas laji.

      http://kukkahattu.com/2015/11/22/doping-kehonrakennuksessa-vaiettu-salaisuus/

      Belgiassa kehonrakentajien testaaminen on ilmeisesti vähän tarkempaa kuin muualla. Vuonna 2008 Belgian mestaruuskisoissa 22 kilpailijaa 29:stä kärysi dopingista. Seuraavana vuonna kisat siirrettiin Hollannin puolelle siinä toivossa, että testaajat eivät tule paikalle. Dopingvirkailija Hans Cooman kuitenkin järjesti kahden kollegansa kanssa tarvittavat paperit ja meni tekemään yllätystestin Hollannin puolelle. Kun kisailijat tajusivat dopingtestaajien olevan paikalla, kaikki 20 kilpailuun ilmoittautunutta pakeni paikalta. Cooman totesi, että asiasta voi tehdä vain yhden johtopäätöksen: doping. Kyseiset kisat eivät olleet IFBB:n alaisia, vaan järjestäjänä oli pienempi liitto. IFBB:n alaisena tuollaista testausta ei olisi koskaan tapahtunut. Käytännössä lajin kattojärjestö hiljaisesti hyväksyy dopingin, vaikka virallisesti onkin sitä vastaan.

      • lkjljj

        Näin se menee.


      • Oikotieonväärin

        Samaa mieltä. Narkomaani ei osaa valmentaa ei narkomaania kun se ajatusmaailma on niin erilainen.


    • Maisikki

      Aamen! Vaikka on vanha postaus niin samat ohjelmat pyörii edelleen telkkarissa... :( Ei mitään henkilökohtaista Fitfarmin "valmennuksissa"

      Itse löysin totaalisen avun täältä: www.sbtraining.fi !!
      Siellä ihan uskomaton tiimi taustalla! Minulta kysyttiin jo heti alkukartoituksessa kaikki unenslaadusta, stressiin ja arkirutiineihin. Ruokavaliossa huomioitiin omat pienet lapseni, joten kaikki syö samaa ruokaa. Ja treenit suunniteltiin niin että niistä tuli elämäntapa. Tuolla annetaan anteeksi ne askeleet taaksepäinkin ja kannustetaan (oikeesti huikeaa motivointia!!) eteenpäin. Kiitos heille ja erityisesti Tuukan on minulla nyt ihan uusi elämä!

    • Anna2567

      Kokeile www.johnlausvuo.com
      Hyvä personal trainer.

    • MikkoHirvonen

      Kokemuksia Rovaniemen alueen PT:istä?

    • huonolaatu.kova.hinta
    • Läskistä.timmi

      Turkulaista PT:stä kaipaisin suosituksia?
      Nimenomaan kannustavaa ja yksilökohtaista traineria. Hinta mielellään sitä luokkaa, että perustallaajalla on varaa maksaa. Kiitos vinkeistä!

      • Anonyymi

        Jos harjoittelua haittaa kivut, ja tarvitset fysioterapeutin pohjakoulutuksella varustetun pt:n, niin Helsingissä ja Espoossa innostapersonaltrainer.fi . Et maksa mitään, jos toiminta ei ensimmäisen tapaamisen jälkeen sinua miellytä.

        http://innostapersonaltrainer.fi/


    • Anonyymi

      Hyvän Personal Trainerin löytämiseen meni mulla vuosia mutta vihdoin löytyi sellainen treeni jossa ei mene joka paikka rikki. Kannattaa käydä kokeilemassa jos ei ole tuttu tai jos kuntosalitreeni ei sellaisenaan kiinnosta

      https://tekfit.fi/personal-trainer-helsinki/

      • Anonyymi

        Mua ei enää kuntosalille saa ems-treenin kokeilun jälkeen👌

        / Juha


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mua ei enää kuntosalille saa ems-treenin kokeilun jälkeen👌

        / Juha

        Tämä!


    • Anonyymi

      Marianne Kankaisto,itse käyn hänellä ja olen tosi tyytyväinen<3

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      526
      2671
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1733
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      58
      1099
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe