Meillä täällä Turussa on viime vuosina suuren suosion kerännyt puolestaan kalan kypsennys revassa. Onko muualla päin Suomea tälläinen valmistustapa tuttu? Eli esim.kuhafilee tällätään maustamattomana 40-65- vuotiaan naisen revaan ja kyseinen henkilö polkee sitten crosstrainerilla täysteholla n.50 minuutin ajan. Sen jälkeen hyvin todennäköisesti valmis tarjoiltavaksi ja maustaa ei tarvitse. Mitä nuorempi "uuni" ja mitä vähempi elopainoa niin sitä pidempi kypsennysaika. Poikkeustilanteissa kypsennyspaikkana voi käyttää myös tuhkaluukkua. Suositellaan tarjoiltavaksi perunamuusin kanssa.
Kuhaa turkulaisittain
Crudonki.
1
119
Vastaukset
- hyvää ruokahalua
vaan turkulaiselle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1112862Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302395Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen222344Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631081966- 1141640
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1701355Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2871181- 711034
- 801034
Mikko Koivu yrittää pestä mustan valkoiseksi
Ilmeisesti huomannut, että Helenan tukijoukot kasvaa kasvamistaan. Riistakamera paljasti hiljattain kylmän totuuden Mi2461003