Meillä täällä Turussa on viime vuosina suuren suosion kerännyt puolestaan kalan kypsennys revassa. Onko muualla päin Suomea tälläinen valmistustapa tuttu? Eli esim.kuhafilee tällätään maustamattomana 40-65- vuotiaan naisen revaan ja kyseinen henkilö polkee sitten crosstrainerilla täysteholla n.50 minuutin ajan. Sen jälkeen hyvin todennäköisesti valmis tarjoiltavaksi ja maustaa ei tarvitse. Mitä nuorempi "uuni" ja mitä vähempi elopainoa niin sitä pidempi kypsennysaika. Poikkeustilanteissa kypsennyspaikkana voi käyttää myös tuhkaluukkua. Suositellaan tarjoiltavaksi perunamuusin kanssa.
Kuhaa turkulaisittain
Crudonki.
1
163
Vastaukset
- hyvää ruokahalua
vaan turkulaiselle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 403744
- 991768
- 1361635
Mira Luoti ja Julkkisselviytyjät 2017 - Ketä kuumottaa juuri nyt?
HS: Tässä ohjelmassa Mira Luoti kertoi kokeneensa seksuaalista väkivaltaa "PMMP-yhtyeen Mira Luoti kertoo Ylen uudessa541629- 971381
Törkeä eläinsuojelurikos Sonkajärvellä
Pohjois-Savossa Sonkajärvellä noin 40 kissaa ja reilut 10 koiraa on jouduttu lopettamaan kaltoinkohtelun vuoksi, kertoo311293MESTARI SIVALTAA JÄLLEEN
https://www.is.fi/politiikka/art-2000011436243.html Suomen ainoa Mestari lausuu tosiasiat Sannasta , Tuomiojasta ja hil2991187- 571145
Jotkut ihmiset pelkäävät syöpää sairastavaa
On hauskaa, kun kertoo jollekin, että "minulla on syöpä". Jotkut käyttäytyvät kuin se olisi tarttuva tauti. Eivät uskall1271051Julkisuuden henkilön päiväin päätös
Sitä vaan, että kyllä nyt kaikki tietävät kuka oli Eemeli Peltola (kansanedustaja, joka päätti päivänsä eduskuntatalossa2711011