Meillä täällä Turussa on viime vuosina suuren suosion kerännyt puolestaan kalan kypsennys revassa. Onko muualla päin Suomea tälläinen valmistustapa tuttu? Eli esim.kuhafilee tällätään maustamattomana 40-65- vuotiaan naisen revaan ja kyseinen henkilö polkee sitten crosstrainerilla täysteholla n.50 minuutin ajan. Sen jälkeen hyvin todennäköisesti valmis tarjoiltavaksi ja maustaa ei tarvitse. Mitä nuorempi "uuni" ja mitä vähempi elopainoa niin sitä pidempi kypsennysaika. Poikkeustilanteissa kypsennyspaikkana voi käyttää myös tuhkaluukkua. Suositellaan tarjoiltavaksi perunamuusin kanssa.
Kuhaa turkulaisittain
Crudonki.
1
114
Vastaukset
- hyvää ruokahalua
vaan turkulaiselle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
En usko et meistä tulee jotain
Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel102810- 942030
Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"
Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei421543- 2601398
- 69989
Olen J-mies
Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.47901Ei sitten, ei olla enää
Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na77880- 55874
- 44785
Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä
Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to93726