Meillä täällä Turussa on viime vuosina suuren suosion kerännyt puolestaan kalan kypsennys revassa. Onko muualla päin Suomea tälläinen valmistustapa tuttu? Eli esim.kuhafilee tällätään maustamattomana 40-65- vuotiaan naisen revaan ja kyseinen henkilö polkee sitten crosstrainerilla täysteholla n.50 minuutin ajan. Sen jälkeen hyvin todennäköisesti valmis tarjoiltavaksi ja maustaa ei tarvitse. Mitä nuorempi "uuni" ja mitä vähempi elopainoa niin sitä pidempi kypsennysaika. Poikkeustilanteissa kypsennyspaikkana voi käyttää myös tuhkaluukkua. Suositellaan tarjoiltavaksi perunamuusin kanssa.
Kuhaa turkulaisittain
Crudonki.
1
164
Vastaukset
- hyvää ruokahalua
vaan turkulaiselle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Minja Koskela: Ei se väärin ole jos ei halua tehdä töitä
kyllä tukien varassa saa elää vaikka koko ikänsä. Tää on tätä äärivasemmistolaista ajattelua.1395676Kysymyksiä paIstavasemmistoIaisiIIe
Mistä johtuu teidän kroonisesti negatiivinen, synkkä, katkera ja kateellinen mentaliteetti? Milloin olette viimeksi aido713206Ähtärin eläinpuisto oy ja Hotelli Mesikämmen oy hakeutuvat konkurssiin
Ähtärin eläinpuisto oy ja Hotelli Mesikämmen oy hakeutuvat konkurssiin, Ähtärin eläinpuisto tiedottaa. Yritykset ovat t891695- 1231143
- 151094
- 55972
Jäänmurtajan kauppa oli kuin olikin SANNA MARININ ansiota
"Lähteiden mukaan Trump käytännössä päätti asiasta 2. lokakuuta 2019, jolloin Washingtonissa juhlistettiin Yhdysvaltain76954- 54910
Rekkautumispakko olisi hyvä...
Kirjoittajat saisivat kasvot ihan eri tavalla. Mitä olet mieltä moisesta?158834Olet edelleen uskomaton
Halusin vain kertoa, että olet edelleen mielessäni pysyvästi. Anteeksi, etten saa ajatuksia irti sinusta. Olet... niin p27815